Mit freundlichen Grussen vom Dell

Dell is soms echt de weg kwijt…. Na mijn servicevraagje vandaag (een van onze PC’s werkt al 2 maanden niet meer, ondanks uren telefonische support en bezoekjes van een monteurs) kregen wij een lieve mail van Nina van Dell’s ‘service’-afdeling.

—–
Geachte Mijnheer Ploos van Amstel,

Als Dell servicepartner danken wij u voor uw feedback. Bij uw e-mail handelt het sich om het melden van een wederkerend probleem en de oude opdracht is helaas bij ons in het systeem al gesloten.
Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om direct contact met Dell op te nemen. Dit op het telefoonnummer 020-6744500.
Overige nummers vind u op de website.

Mit freundlichen Grüßen
NER Service Coordinator,
Nina Frohnapfel
—–

Vermakelijk hoe internationalisering ook doorwerkt in het contact met klanten. Jammer dat ik niet weet hoe je in het Duits ‘van het kastje naar de muur’ moet ubersetzen.

Auteur: Walther Ploos van Amstel 

3 thoughts on “Mit freundlichen Grussen vom Dell”

Willem Mastenbroek 13 jaar ago

Hallo Walther. Houd vol! Hierbij enige assistentie.

‘Van het kastje naar de muur’ is in het Duits ‘Von Pontius zu Pilatus schicken’ Klinkt best grappig; eigenlijk beter dan ‘van het kastje naar de muur’. Dat valt dan weer mee!

Heb je nog naar de naam van jouw Service Coordinator gekeken? ‘FROHNAPFEL’! Dat is geen naam voor een Service Coordinator. Een pseudoniem wellicht om onvindbaar te blijven?
Als men toch met namen begint te rommelen dan is mijn voorstel dat Service Coordinatoren alleen nog maar mogen kiezen uit de volgende twee namen: PONTIUS of PILATUS.

Frank 13 jaar ago

Ik zal jullie uit de droom helpen. Dell levert geen service.
Alleen als je heel veel geld te besteden hebt, dus zakelijke klanten.

Walther Ploos van Amstel 13 jaar ago

Ondanks het mailtje kwam er de volgende dag toch een nieuwe monteur (uiteraard eerst op het verkeerde adres)…. nadat de vorige keer het scherm is vervangen, is nu het moederbord vervangen. Zonder resultaat.Het jongmens stak een ‘diagnostics’  CD in de PC, nam zijn laatste slok koffie en verdween nog voordat het systeem faalde!De balans: 2,5 uur telefonische support, 2 monteursbezoeken, 2 dure onderdelen onnodig vervangen en enkele maanden later werkte de PC nog niet. Ik heb de factuur er nog maar eens bijgezocht. Op 4 mei 2007 hebben we voor de PC 415 euro betaald, duur leergeld.Het resultaat van slecht bedachte processen en verkeerde uitbesteding.Helaas ben ik niet de enige teleurgestelde klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *