wij pikken het niet langer

In het magazine van King las ik uw stuk. Hierin heeft u het over uw boek “Wij pikken het niet langer”. Is dit boek te bestellen? Ik kan het nergens vinden.

3 thoughts on “wij pikken het niet langer”

robert 14 jaar ago

Het boek wij pikken het niet langer is vanaf 5 april verkrijgbaar via http://www.managementboek.nl (met korte beschrijving van de inhoud van het boek)

Groet,

Robert

ros 14 jaar ago

Ik heb het boek nog niet gekocht maar ga het zeker doen. Het wordt wel eens tijd dat aan deze ergernissen aandacht wordt besteed, we betalen ons scheel aan een telefoongesprek, moeten door 10 tallen keuze menu’s om vervolgens te horen te krijgen dat je in de wachtrij staat of dat dit telefoonnummer niet meer geldig is of ze verwijzen je door en dan begint het spel opnieuw. Wanneer je geen internetverbinding hebt verwijzen ze je naar internet, als we internet zouden hebben hadden wij allang op internet gekeken want bellen naar een provider wil niemand toch ( dit is een straf )
DE KPN en Wanadoo zijn de grootste boosdoeners, die verdienen zich scheel aan dit soort wanpraktijken. Er mag wel eens ingegrepen worden

robert 14 jaar ago

Beste Ros,
Je scoort een punt! Er moet ingegrepen worden. Hopelijk draagt jouw mening en mijn boek daar een steentje aan bij. Het boek is overigens te bestellen bij http://www.ako.nl (ze berekenen geen verzendkosten!!)

Tismaareentip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *