Top Gear heeft een nieuwe Stig geheadhunt!

Het laatste jaar verschijnen er regelmatig berichten over ‘het nieuwe werken’ (minder in de auto en meer thuis online). Top Gear en de BBC, hebben ‘het nieuwe werven en selecteren’ op de rit gezet. Op The Stig Farm (‘Intensieve Menshouderij’) wordt het jonge coureurs potentieel getuned!

Volgende week is het zover, dan wordt in Londen de nieuwe testrijder voorgesteld van het BBC-programma Top Gear. De bekende Stig kreeg eerder dit jaar de bons nadat hij zijn identiteit had onthuld in een biografie. Op de website van Top Gear is een filmpje te zien waarop meerdere Stigs als een kip zonder kop over het erf lopen. Daar worden ze voorbereid om losgelaten te worden achter het stuur van een snelle sportwagen. De Stigs dragen kleurrijke pakjes, zo is er zelfs een roze exemplaar bij.

De vorige witte Stig; Ben Collins werd na 7 jaar ontslagen nadat hij zijn identiteit onthulde. Net zoals de eerste zwarte Stig, Perry McCarthy, die zijn identiteit onthulde in een boek.

Kijk hier naar de; Stigs Farm;

http://www.youtube.com/watch?v=JPgirsJb4QQ

Door Christian ter Maat; Directeur Carevolution; organisatie & managementadvies. Strategie, fusies & overnames en veranderadviseur. Recente adviesopdrachte vooral in de vrijetijds-, zorg-, retail-, vergrijzings- en entertainment sector.


© Copyright 2010 Carevolution

1 thought on “Top Gear heeft een nieuwe Stig geheadhunt!”

christian ter maat 13 jaar ago

Amsterdam per Stockli ski’s 17 december 18:30 op het Java Eiland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *