Zelden zoveel fratsen bij elkaar gezien als bij C1000, de supermarkt van ‘Geen fratsen’.

Vanaf 28 augustus kunt u bij C1000 meedoen aan een kwartetspel. Met maar liefst meer dan 12 miljoen prijzen. Bij elke 5 euro boodschappen krijgt u een kwartetkaart. In allemaal verschillende kleuren. Die allemaal verschillende inleverdata kennen. Bij 4 kaarten krijgt u een gratis product. Oh ja, er zijn ook jokers. En natuurlijk ontbreekt ook de slagzin niet, waarmee u nog mooiere prijzen (neem ik aan) kunt winnen. Het hele reglement kunt u nalezen op de website www.c1000.nl

Want met veel fratsen wordt het al snel ingewikkeld.

 

Laat ik nu toch altijd gedacht hebben dat achter ‘C1000. Geen fratsen’ een doordachte strategie zat. Een directiebesluit. Een poging om je als supermarkt te onderscheiden van je concurrenten. Duidelijkheid in de manier waarop C1000 anders wil zijn. Neen dus. Het blijken achteraf helaas alleen maar wat fratsen van het reclamebureau te zijn. Goedgekeurd door een communicatiejongen of – meisje bij C1000. In plaats van een poging om je ook echt in je beleid van allerlei ongein te ontdoen.

Want dit kwartetspel heeft, evenals de ‘twee halen. een betalen’, de ‘maaltijdplanner’en de ‘Nordic Walking gids’ (bij 2 pakjes margarine) een heel hoog fratsengehalte.

Misschien heeft u geluk en werkt er iemand uit uw familie bij C1000. Volgens het reglement mag u dan niet meedoen. Heerlijk lijkt me dat!!

 

3 thoughts on “Zelden zoveel fratsen bij elkaar gezien als bij C1000, de supermarkt van ‘Geen fratsen’.”

Henk 15 jaar ago

Haha je hebt helemaal gelijk. Mij viel dit ook al op, eerst zo’n pakkende en duidelijk motto “geen fratsen” , en dan doodleuk de meest domme fratsigste acties organiseren met kwartetkaartjes.

cees 14 jaar ago

de klanten van c1000 worden lekker gefrats maar op een sport tieve wijzen leuk ook om van te genieten

cees 14 jaar ago

de klanten van c1000 worden lekker gefrats maar op een sport tieve wijzen leuk ook om van te genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *