‘Geheime bieders’ verhogen de prijs op vakantieveilingen

Wat een lokker! Als reisgeïnteresseerde internetter ontdekte ik de site vakantieveilingen.nl. Ha leuk, dacht ik, je weet maar nooit. Spannend was het ook want het zou mij wel lukken, zo’n felbegeerd uitje voor een prikkie. Het tegendeel blijkt waar te zijn. Het kan niet zo zijn dat de aangeboden vliegreizen allemaal rond de normale prijs eindigen. Zelfs wanneer iemand begint met één euro. Altijd blijkt er wel iemand tussen te zitten die ‘het verpest’. Soms eindigen de prijzen zelfs hoger dan normaal, dat kan niet de bedoeling zijn voor de koopjesjager. Je gaat niet vechten voor iets dat duurder is dan het gangbare bedrag. Je kunt de aanbiedingen ook via de gewone weg boeken, dan schrik je soms van het verschil. Het kan niet anders dan dat hier stiekem nog een andere ‘bieder’ tussenzit, een soort jager – van vakantieveilingen.nl zelf? Het kost bovendien ontzettend veel tijd, allereerst om toe te geven dat het geen zin heeft, en ten tweede omdat je de hele tijd moet opletten of hét moment van bieden gekomen is. Zonde. De gein was er al snel af. Deze hype nekt zichzelf vrees ik, maar met het voordeel van de twijfel roep ik iedereen op die hier wel eens neust, om het bedrag per euro omhoog te duwen. Kijken of het lukt…

415 thoughts on “‘Geheime bieders’ verhogen de prijs op vakantieveilingen”

Robert Kroon 14 jaar ago

Geregeld duiken er hardnekkige geruchten op dat er zou geknoeid worden met vakantieveilingen. Zo verscheen er gisteren weer een berichtje op Gek Op Klanten met als titel ‘Geheime bieders’ verhogen de prijs op vakantieveilingen. Bewijzen worden er evenwel niet aangedragen, maar het is gevoel dat wel meer mensen hebben.
Het is natuurlijk gemakkelijk om te roepen dat vakantieveilingen oplichting of nep zijn, maar het zeker weten is een andere zaak. Het grootste argument dat de meesten hebben, is dat er soms overdreven opgeboden wordt, niet per euro maar ineens 50 euro erbij vlak voor het einde van de veiling, als het er eigenlijk niet meer toe doet. Je kan je inderdaad vragen stellen bij deze strategie. Er is wel wat voor te zeggen om in de laatste seconden, als verschillende bieders hun beste bod doen, wat forser te bieden. Maar als je meer gaat bieden dan de echte waarde van de vakantie, dan is dat op zijn zachtst gezegd een beetje dom.
Heeft er hier iemand ervaring met vreemd verloop van een vakantieveilingen?
deze reactie is van het management van vakantieveilingen.nl
 

Robert Kroon 14 jaar ago

Het forum van tv programma Radar heeft ook zo z’n mening over vakantieveilingen.nl: http://www.trosradar.nl/index.php?id=zoeken&no_cache=1&L=0  Kijk en oordeel zelf of liever gezegd het volk oordeelt.

piet 14 jaar ago

Ik vind het super, ben al paar keer weg geweest via vakantieveilingen. Het loopt, niks aan de hand, tja je moet wel ff bezig zijn om te winnen!! Je bent er zelf bij als je eroverheen biedt!

dirk 14 jaar ago

ze hebben weleens leuke aanbiedingen..en ik heb weleens wat voor een leuk prijsje weten te bemachtigen, maar vandaag veiling van de dag: ”zwaluwhoeve” wordt om de 2 min. geveild en elke 2 min. komt ie boven de €90,-  daar zit een luchtje aan, mede omdat ik een persoon zich zelf zie overbieden en een persoon die laat net onder de 90 euro gaat zitten dus???????

Sharon 14 jaar ago

Ja idd oplichting merk ik nu .. vooral met zwaluwhoeve om de 2 min.
Ik vroeg me af zijn de mensen nou echt zo domom van 1 euro naar 50 te gaan. maar dan kan dus aan de mensen van vakantieveilingen zelf liggen.
Want waarom zou je 90 euro of meer betalen als het ook voor 25 euro kan!!!!1!

robert 14 jaar ago

Vakantieveilingen.nl..waar rook is, is vuur….

Marcel 14 jaar ago

Uiteraard is dit doorgestoken kaart. De prijs wordt gewoon kustmatig verhoogd. zie onderstaande
VB. Ik heb deze gevolgt, maar altijd gaat die richting 75 euro wat een toeval 😉
BBQ Restaurant Apeldoorn!
Start veiling: 13 September 2009, 14:23
Einde veiling: 13 September 2009, 15:23

Bied Geschiedenis  
Johan Bouwman 1. 13-09-2009 14:30:24 € 69,00   
Johan Bouwman 2. 13-09-2009 14:30:00 € 55,00   
Douke Hagendoorn 3. 13-09-2009 14:29:54 € 7,00   
Bertha Roelofs 4. 13-09-2009 14:27:04 € 5,00

Antwoord op Marcel
Anouk Janssen 7 jaar ago

Hoi Marcel

Ik dacht een leuke helikoptervlucht voor mijn zoon te scoren, maar het valt vies tegen.
Elke keer als ik 1 a 2 euro erbovenop biedt zeggen ze dat het bedrag te laag is, is dat dan het spel dat de veiling met je speelt?

Een reiziger 14 jaar ago

Wij willen even melden dat wij voor 80 euro 2 weken lang op camping De Parelstrand geweest zijn…Kijk je kan heel kritisch zijn of gewoon verstand op nul, Tis tenslotte vakantie..!
Het enigste wat wij niet hadden moeten doen, was naar die camping te gaan…Dat was 1 grote criminele organisatie.We hebben de ergste verhalen gehoord wat daar allemaal gebeurt is…Bbbbrrrr.
Ook alle oosterstappengroep parken zijn van dezelfde eigenaar als die van Vakantieveilingen.nl.
Trek hier maar uw conclussie.

Een aanbieder 14 jaar ago

Als aanbieder bij Vakantieveilingen.nl kan ik de andere kant van het verhaal wel laten horen. Wij zijn blij met het initiatief en halen er veel (in aantallen) orders uit. Helaas komt het zeer regelmatig voor dat de (kost)prijs maar net gehaald wordt. Dat vinden wij niet erg, omdat wij deze site vooral inzetten als een manier om aandacht te genereren voor onze activiteiten.
Ik moet hier echter wel echt even kwijt dat er NIET gerommeld wordt. Anders zouden wij als aanbieders wel voor hogere opbrengsten gaan. Gemiddeld ligt (bij ons) de verkoopprijs tussen de 40 en 50% onder de normale prijs. Een verklaring voor eerdergenoemde verschijnselen heb ik dan ook niet, anders dan dat iemand op het laatste moment zijn bod nog verhoogd in de angst dat in de laatste seconde zijn bod wordt overtroffen. Je weet dat echter nooit, dus dan kan het gebeuren dat je jezelf onnodig zit te overbieden. Dat zien wij bij ons soms ook gebeuren. Het geloof in het systeem kan ik jullie niet geven, maar laat een teleurstelling over een gemiste kans of het oplopen van de prijs van een populaire aanbieding je niet verleiden tot het zeggen dat het systeem niet deugt. Dit is eigenlijk de meest eerlijke vorm van handel die er is: vraag en aanbod bepalen de prijs. Is er veel vraag voor een schaars aanbod loopt de prijs op. En omgekeerd ook. Veel plezier en succes gewenst bij het bieden. Het is de moeite waard.

ikke 14 jaar ago

Ik vind dat zoo jammer dat er van de mensen bijzitten die ineens als het bedrag van 5 euro naar 6 euro naar 7 euro gaat dan ineens 50 euro ofzo te bieden!
Zwaluwhoeve ben ik nu ook constant mee bezig, meestal gaat er dat voor 100euro uit! let wel; voor 2 personen. Kijk voor de gein eens op de site van de zwaluwhoeve.. nou dan is eigenlijk 100 euro niet veel maar ja, je wilt natuurlijk altijd voor minder gaan.

Heb trouwens nog wel zo’n idiootje check liggen van hotels.nl ofzo.. niet goed gelezen: Leuk denk je, goedkoop hoteletje.. niet erbij gezien dat je verplicht bent om voor het eten iets van 30/40 euro Pér persoon pér dag te betalen! haha, dat was wel een lachertje!!

Trouwens ze waren wel snel met het geld afschrijven.. wat als nou iemand voor de gein mijn bankrekening nummer invult?? Mooie boel is dat dan!!

miranda 14 jaar ago

Hoi. ik heb op een geboden. Deze heb ik ook gewonen. Alleen nu komt het volgende. Door omstandigheden kan ik niet. Daar doen ze wel moelijk mee. Ik heb hem gewonen voor 32 euro. Als ik hem niet kan verkopen moet je gewoon die 32 euro betalen. Dat is wel balen van die site. het is ook de eerst en de laatste keer dat ik mee doe. Grt Miranda

ruud 14 jaar ago

Gewoon je verstand gebruiken dan is er niets aan de hand. Verder weet je van te voren dat je het product moet afnemen. Als je perse iets wilt hebben dan ga je er de laatste minuut gewoon dik overheen binnen datgene wat het je waard is!

Antwoord op ruud
ineke 7 jaar ago

Ja het lijkt inderdaad op een doortrapt spelletje…….toch heeft iedereen de keuze om wel of niet te spelen
mensen kunnen worden betoverd door hebzucht
verder staat er altijd een waarde beschreven van het artikel
en mocht dat allemaal niet helpen dan is er altijd een colportage wet van kracht en heb de keuze om door te gaan of niet

bieder 14 jaar ago

Bij welness en beauty zijn een aantal personen die de prijs opdrijven en een eerste bod doen van vijftig euro (anita Brink)

De lol gaat er gewoon af, en ze kunnen wel zeggen dat de prijzen niet worden gesaboteerd maar het is echt wel zo en de site zal heus gaan teruglopen.

Groetjes een bieder

DAJANA 14 jaar ago

IK BEN AL EEN PAAR KEER MET VAKANTIEVEILINGEN NAAR HENGELHOEF EN PRINSENMEER GEWEEST
IK VIND HET ECHT SUPER
WE ZITTEN ER SOMS VOOR 80 EURO EEN WEEKEND MET 6 PERSONEN INCLUSIEF DE LAKENPAKKETTEN EN ALLE BIJ KOMENDE KOSTEN
MOET JE BIJ OOSTAPENGROUP ZELF BETALEN DAN BETAAL JE SNEL 3 KEER ZOVEEL
DUS IK VIND VAKANTIEVEILINGEN ECHT TOPPIE

robert 14 jaar ago

zeg dajana…je meldt dat er soms….een leuke aanbieding tussen zit maar hoeveel soms?

jolanda 14 jaar ago

Ook ik heb geboden op een welness beauty arrangement bij zwaluwhoeve. Ben 100 euro kwijt voor 2 personen en dat is absoluut niet veel geld. Ook heb ik een checklist geschreven waar je op moet letten lees deze door. Succes verzekerd.

http://www.leerwiki.nl/De_lastminute_top10_checklist_voor_een_vakantie_veiling

Angel 14 jaar ago

Ik ben al een halve dag bezig om een verwendagje te winnen, maar als je inderdaad ziet met hoeveel euro tegelijk personen bieden,  zet ik er wel vraagtekens bij.
Daarnaast het ik het arrangement opgezocht bij de aanbieder zelf,  deze geeft het weg voor 49 euro per 2 pers. in plaats voor 90 euro per 2 personen. Inderdaad flauwekul dus. Ben er maar mee gestopt!

Seth Rietdijk 14 jaar ago

Ik heb pas ook via vakantieveilingen een veiling gewonnen. Leg de prijs naast de daadwerkelijk prijs van een site zelf en je ziet dat je gewoon een goede deal hebt gedaan.
Overigens denk ik dat mensen gewoon niet goed lezen. Ook het feit van een persoon die 2 keer biedt geeft geen reden om te twijfelen of het een bestaand persoon betreft… immers… wellicht dat die beste heer gewoon zeker wil zijn en dus zijn eigen bod heeft overboden. Je kunt namelijk je bod niet wijzigen als je later vindt dat het aan de lage kant is.
Ik kan me voorstellen dat de auteur van dit stukje wellicht zelf geirriteerd is doordat hij zelf geen leuke trip  heeft gescoord maar als hij bijvoorbeeld ’s nachts een kijkje neemt kan hij misschien nog een betere prijs scoren. Besides… ieder weldenkend persoon weet dat het echte vuurwerk een paar seconden voor het eind van de veiling gebeurt. Het heeft dus weinig zin om te denken dat je met 10 eur0 een reis kunt “winnen”. Een beetje realisme kan geen kwaad 😉

robert 14 jaar ago

advies: zet je wekker op 2.11 uur en je hebt een kleine kans dat je bij vakantieveilingen.nl geen bot vangt. ;-))

sandra 14 jaar ago

Ik ben ook van mening dat sommige dingen niet kloppen op de veilingsite, met name de zwaluwhoeve. Die gaat er NOOIT onder de 85 euro uit. In principe geen probleem maar waarom geen ‘startbod’ doen (bijv minimale bod 75 euro) ipv op deze manier? Dit is echt geen zuivere koffie. Aan de andere kant heb ik een week camping elfenmeer (ooststappengroep) voor  6 euro gewonnen in de zomervakantie dus daar mag ik niet over klagen. En na alle horrorverhalen kon ik niet anders dan een zeer goede beoordeling op zoover geven, het was echt erg goed. voor je gaat bieden idd GOED LEZEN (wanneer geldig, hoeveel personen, inclusief/exclusief) en je accomodatie checken op zoover.nl, doe je dat niet dan ben je zelf gewoon dom en moet je niet zeuren als je ergens spijt van hebt. maar het leuke is er wel vanaf, een paar maanden geleden kon je pas echt goeie deals maken.

Richard 14 jaar ago

Voor de mensen die bieden op een vakantie bij ooststappen op de website van hun kun je ook bieden.
heb daar een bungelow gehuurd voor de herfstvakantie 8 nachten voor 30 euro.
bij de vakantieveiling kwam ik steeds boven de 75 euro uit en werd er in de laatste seconde met 1 euro of meer er overheen geboden. 

Ida 14 jaar ago

ook al regelmatig wat gewonnen en niet aan sjoemelen hoefen te denken.
je weet zelf wat je doe en dat het geen verplichting is om te bieden. dus als je denkt in de maling genomen te worden, gewoon ergens anders heen gaan. het staat je vrij.
we zijn nu bezig op de dinnershow van Wetting aan het bieden, zelf al div. malen gweest maar de show is gewoon geweldigdus voor een leuk “prijsje” zitten we er weer.

toon 14 jaar ago

prijs opdrijven ?  lariekoek!  we hebben net een heerlijk weekendje gehad in recreatiepark hengelhoef, inclusief het gebruik van het superzwembad en alle andere faciliteiten. Dat alles voor de veilingprijs van 1 euro. uiteraard was ook ik in eerste instantie achterdochtig maar alles was perfect geregeld.
volgende keer weer !

pieter 14 jaar ago

graag zou ik wel een reactie willen van mensen die een vliegvakantie hebben geboekt.

wendy 14 jaar ago

ik heb 2 weken geleden een fotoshoot gedaan voor mijn dochter in eerste instantie dacht ik waar ben ik nu beland….maar ze heeft een prachtige serie foto’s mijn complimenten en het was zeker de prijs waard 138 euro…..

reggy 14 jaar ago

Ja, tis leuk en zeker als je iets binnenhaalt wat de moeite is! Soms zit ik gewoon te kijken naar de veilingen en lach me rot als ik zie dat mensen een prijs geboden hebben die ver boven de normale prijs ligt! Vooral die zonvakanties ! Ze kunnen dat voorkomen door eenvoudig bij de aanbieder te klikken of googlen of whatever, even wat moeite doen. O, ja  overbieden bij brunch e.d. doen het ook altijd goed, Hahaha, Slimme mensen hoor  bij vakantieveilingen!, daar wil ik wel werken!! 

edward 14 jaar ago

Hele leuke site,  wij zijn met vier personen voor 70 euro een hele week naar Prinsemeer geweest in de zomervakantie. Wij zijn voor 60 euromet zijn tweetjes een weekend naar Kalkar geweest en nu gaan we met z’n vieren naar Sinterklaas in Eindhoven voo 62 euro, i.p.v. 32 euro per persoon. Voordat je ergens op gaat bieden is het wel zaak dat je eerst goed leest waar je op bied en dat je eerst gaat kijken wat kost het normaal. Neem voor jezelf een bedrag in gedachten wat je wil bieden en blijf daarbij. Nog een tip: ’s nacht en laat op de avond heb je meer kans.

robert 14 jaar ago

vakantieveilingen.nl blijft een verdachte partij!

haha 14 jaar ago

Baukje Spoelstra

1.
21-10-2009
10:52:15

€ 80,00

 
Petra Schimmel

2.
21-10-2009
10:51:57

€ 71,00

 
Baukje Spoelstra

Elke keer dezelfde mensen die belachelijk verhogen, nee dit is regelrecht fraude en is gemeld bij de authoriteiten.

Petra Schimmel 14 jaar ago

Nou, kom toevallig mijn naam hier tegen.
Ik bied inderdaad rustig 50 euro hoger als de gene voor me; simpel omdat ik zie waarvoor dingen weg gaan.
Je kan heel onreeel met 1 euro hoger gaan zitten, maar ik weet bij voorbaat ook wel dat ik het niet voor een tientje ga winnen. Dus ik probeer het voor iets onder het gemiddelde (en dat is nog een mooie prijs!).
Maar als het bod voor iets wat normaal voor 90 euro weg gaat op 10 euro staat, bied ik rustig in een keer op tot 71 euro inderdaad; tijdverspillen doet een ander maar.
Je weet ook wel dat je daar overdag niet echt voor enorme koopjes terecht hoeft.
Ik kijk altijd wat een product daar odet, wat het normaal kost en dan probeer ik iets onder het gemiddelde te gaan zitten. Heb al een hoop gewonnen, voor fijne prijzen.

Antwoord op Petra Schimmel
Missy 7 jaar ago

Net een veiling gesloten zien worden zwaluwhoeve voor 19 euro,wauw
Ben van belgie maar dat is echt een koopje voor iemand van nederland! en dit keer geen opbieders, dus zonder opbieders is de prijs niet zo superhoog altijd
op vakantieveilingen.be is het ook verbrod door dergelijke opbieders, sommigen kicken er blijkbaar op om de prijs hoog te houden of te krijgen. en wie niet veel tijd heeft, t is in de laatste minuten van de veiling dat t gebeurt en of je dan eerder een hoog bod hebt geplaatst maakt niks uit, sommige mensen zijn zo dom om zelf over de normale prijs te bieden omdat ze zo opgaan in het spel van bieden, want winnen geeft wel een leuke kick

Antwoord op Petra Schimmel
Anoniem 7 jaar ago

Toevallig dat jij die zo blij is met deze site op een pagina terecht komt over oplichting!!!!

En ook nog eens net jouw naam hier tegenkomt…

MAnon 14 jaar ago

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik werkelijk denk dat er mensen van de organisatie mee bieden, dat kan bijna niet anders. Ik kijk altijd eerst wat de prijs is van iets en dan bied ik, ik heb het zwaluwhoeve arrangement voor 66 euro gekregen, dat is een echt koopje. Ik denk echter wel dat dat een onoplettend moment was van de tegenpartij want normaal is het rond de 90 euro. regelmatig zie ik een bod wat hoger is dan de waarde en dat is gewoon raar!

Joop 14 jaar ago

Stop gewoon met bieden op die doorzichtige aanbieders.
Voorbeeld bij BBQ Apeldoorn (www.bbqapeldoorn.nl/) wordt de prijs opgedreven door Rosbergen & Friends.  Na een kijkje op hun site zie je dat je p.p. 25,50 moet betalen. Ik heb dit nu een weekje kunnen volgen  met als uitschieter een persoon voor 130 euro.
Stoppen met het bieden op dit soort sites.

Een aanbieder 14 jaar ago

Als aanbieder wil ik graag reageren.
Deze site is een prima manier om arrangementen aan te bieden tegen een betaalbare prijs.
Wij zijn er heel blij mee en ik kan u vertellen en verzekeren dat het allemaal echt klopt en dat het absoluut geen oplichterij is.
Mensen vertrouwen het niet omdat er plotseling van bijv. 5 naar 50 Euro geboden wordt. Dat is prima te verklaren: de persoon die biedt kan niet continu achter de PC blijven zitten en geeft een maximum bod in omdat deze persoon nog andere dingen te doen heeft. Heel logisch!
Een beetje logisch denkend mens beseft heel goed dat het niet op die 5,- Euro blijft staan.
Wel hebben wij de ervaring dat mensen niet goed lezen: als u annuleert, dient er ook betaald te worden.  Dat wordt onderaan de veiling duidelijk aangegeven! U moet bij elke geboekte vakantie betalen als er geannuleert wordt, wat af te dekken is door een annuleringsverzekering. Maar ja, daar vinden de bieders de bedragen dan weer te klein voor…..
De arrangementen worden vaak voor een bepaalde periode aangeboden. Als een winnaar dan annuleert,- en daar kunnen goede redenen voor aan ten grondslag liggen,- is het niet vreemd dat er geen nieuwe datum meer geboekt kan worden, die buiten de aangeboden periode ligt.
Want de veilingen waren juist bedoeld voor een bepaalde periode!
Dus ons advies: goed lezen waarop u biedt, en dan kunt u in de meeste gevallen prima genieten voor weinig geld!
Succes!

sjanne fijneman 14 jaar ago

hoi   de zwaluwhoeve  let toch op mensen en als je daar als haringen in een ton wil zitten prima , ben er 1x geweest en heb zelden  zo n slechte onpersoonlijke bejegening meegemaakt als daar, chagerijnig personeel etc etc het enige waar ze op uit zijn is hun eigen welzijn

Fijne vent 14 jaar ago

Zoals de waard is….. Wij zijn heerlijk een weekend naar Duitsland geweest voor weinig en ook ik had het bod op het laatste moment verhoogd met 20 euro simpel omdat aan het eind van de rit iedereen nog gauw bied waardoor het snel kan oplopen… Vakantieveilingen is ok maar de meeste mensen bieden simpelweg te vroeg!

Je bent er overigens toch zelf bij als je bied dus als je meer bied dan de werkelijke waarde ben je in mijn beleving een beetje simpel.

robert 14 jaar ago

fijne vent..verklaar alle misstanden die worden beschreven door de gebruikers van vakantieveilingen.nl!

Shirley 14 jaar ago

Ik ben zeer blij dat vakantieveiling bestaat, afgelopen zomer 2 x een week op vakantie geweest met de caravan voor nog geen €100,- incl. alle kosten. Een week naar prinsenmeer en een week naar safaripark beekse bergen, incl de parken. En het was geweldig. Dus van mij mag de site nog wel even bestaan

kortekaas 14 jaar ago

het is geen oplichterij ik heb al verschillende  veilingen gewonnen waar ik van dacht hoe kan dit zelfs naar een 4 sterren hotel met ontbijt diner koffie met gebak voor 25 euro met 2 personen of 7dagen naar duitsland met ontbijt je wilt het niet geloven voor 31 euro met zijn tweejes je moet gewoon geluk hebben

Chantal 14 jaar ago

Ik heb ook geboden op de zwaluwhoeve en ik ben ook zo om meteen 70 te bieden want zwaluwhoeve is nou eenmaal duur zeker wat er allemaal bij zit en dat alles heb ik gewonnen voor 81 euro en dit is echt niks als je kijkt op de site zelf dat is al 27.50 p.p om binnen te komen en dit moet je dus keer 2 doen plus betalen voor je behandelingen nou ben je dus veeel meer kwijt…

Dus mensen kunnen zeggen dat het oplichterij is maar is het gewoon niet..
En als je denkt van wel moet je er lekker weg blijven des te meer leuke aanbiedingen voor de mensen die het wel leuk vinden!

Aad Stoutjesdijk 14 jaar ago

Er zijn altijd mensen die iets te (zij….) hebben maar voorlopig zijn wij een hele week op een vakantiepark
geweest voor slechts €3,00 met 4 personen als dat geen koopje is nou ja zeg, ga lekker ergens anders zeuren.
Vakantie veiling ga zo door wij hebben al een paar keer een leuke vakantie gehad voor zeer weinig geld
en dat is mooi meegenomen in deze tijd.

Daniëlle LF 14 jaar ago

Wil iemand mijn arrangement misschien overkopen? Mijn emailadres is gehackt en iemand heeft namens mij een bod gedaan op een sauna arrangement in Friesland. Dit is gewoon een te verre afstand en daarbij wil ik dit arrangement niet ongevraagd.. Tevens kan ik niet annuleren.. dus mocht er iemand zijn die wel in friesland woont of in de buurt van de Leliehof (Makkum) en mijn arrangement wil overkopen, heel graag:)

seetje 14 jaar ago

Ik heb vandaag een fotoshoot “gewonnen” voor € 76,00 bij monartstudio in Rotterdam. Heeft iemand hier ervaring mee?  Is het bevallen en is het van goede kwaliteit?

lombardo 14 jaar ago

Het is toch niet echt slim om te denken ik biedt maar gelijk een hoog bedrag net onder het gemiddelde? Zoals al iemand zei: het gaat om de laatste minuut. Als alles dan al op een hoog bedrag staat betaal je ook veel. Dus als je ergens je zinnen op hebt gezet, doe je beste bod op het laatste moment. Dan worden de prijzen misschien nog lager

robert 14 jaar ago

ons advies: niet bieden…want goedkoop is duurkoop

Susan 14 jaar ago

De mensen die hier positief over de website zijn, zijn van de website vakantieveilingen zelf. Kan niet anders, zo reclame-spotjes-achtig! En dát is onderzocht! Dat bedrijven op blogs/forums mee schrijven als zeer over de top tevreden “gebruiker/klant” van een of andere waardeloos rot dienst en/of product! Daar trap ik al niet meer in.

Misschien dat ik nu geïrriteerder ben dan anders, want ik kom net van vakantieveilingen.nl af. En dat is het tweede ding waar ik niet meer in trap. Het slaat echt nergens op. Wie gaat nu opeens van 2 euro naar 30 euro in de laatste 3 minuten?! Als je snel kijkt zie je dezelfde namen rond hetzelfde tijdstip, die opeens belachelijk hoog bieden op verschillende aanbiedingen.

WHAAA!

Symen 14 jaar ago

Beste Susan, 

Wij reageren inderdaad af en toe op fora. Maar als we dat doen, doen we dat altijd met onze eigen naam, zodat het voor iedereen helder is dat het een medewerker is. Er zullen vast bedrijven zijn die onder schuilnamen reageren, maar wij hebben daar niet voor gekozen. Wij willen op een open en eerlijke manier communiceren.

Om ervoor te zorgen dat er niet te hard wordt opgeboden, is het maximale opbod 50 euro. We hebben er wel eens over nagedacht om de startprijs hoger te zetten, maar hier toch niet voor gekozen. Het leidt tot teveel verwarring. Alle biedingen starten vanaf 1 euro. Wel zo eenvoudig. Op onze blog vind je een aantal tips.

Ik hoop je snel weer op onze site te zien!

Mvg.,

ron 14 jaar ago

wij hebben inderdaad ook ervaring bij de site,wij hadden een keer gewonnen een hotel overnachting,wij kwamen daar aan,en was ben aan de balie aan het mee bieden,om de prijs op te schroeven,en dat is niet bedoeling vertelde ik maar er werd gezegd anders gaan ze tegoedkoop weg.
Belachelijk doe dan niet mee!!!!!!
vindt de organisatie van de site wel heel erg correct ook behandeling van de aanbiedingen,die mis gaan dus die verdienen wel lof en kunnen volgens niet alles volgen op de site

robert 14 jaar ago

Tot nu toe scoort Vakantieveilingen.nl nog steeds onder de maat. Het aantal negatieve reacties is groter dan positieve.

Symen 14 jaar ago

Beste robert,

Ik zie dat je een aantal keer hebt gereageerd. Ik zou je graag willen uitnodigen voor een kopje koffie, zodat je zelf eens kan zien hoe het er bij ons aan toegaat.

Daarna mag je wat mij betreft zelf je ervaringen met ons hier met iedereen delen.

Mvg.,

Naoom 14 jaar ago

niemand die eraan denkt dat die “robert” misschien een concurrent is van vakantieveilingen.nl?
en daarom zo negatief??
negatieve reacties winnen het toch altijd van de positieve???
en robert…ondanks alle negatieve zie ik er anders ook genoeg positieve! 😛

btw er zullen altijd van die domme mensen zijn die bieden om het bieden, zonder te kijken wat hetgeen waarop ze bieden echt waard is! want wie bied er nou 35 euro op een hotelcheque die je voor 39 euro kan kopen?? en die er in de volgende veiling voor 14 euro uitgaat?

het arrangement van de Zwaluwhoeve is erg goedkoop voor 70 euro! op dit moment zit het hoogste bod rond die prijs. maar ik heb ook al boden gezien van 45 euro vorige week. maar arrangement ging er ook uit voor 80-90 euro. als je op de site van de Zwaluwhoeve kijkt kost zo een arrangement toch ongeveer 90 euro p.p.
tel uit je winst! is dus gewoon geluk hebben. maar voor 1 euro zal je zo een arrangement NOOIT hebben!! dat zou wel erg naïef zijn!!!

toch ben ik het niet eens met mensen die ineens biedingen uitbrengen van 50 euro of zelfs meer. het is niet vreemd dat het bod dan zo hoog eindigd! kan me daar echt aan ergeren. maar wel TOP dat ook deze mensen reageren 🙂
moet wel zeggen dat ik zelf in de laatste paar seconden ook met soms 10 euro tegelijk bied. dan weet je in ieder geval dat je kans groter is dat je wint. moet natuurlijk wel het bod binnen mijn budget blijven. anders houd het gewoon op en doe ik toch gewoon met de volgende veiling mee?

nieuwe veiling, nieuwe kansen 🙂 toch?

trouwens…ook bij reisorganisaties e.d. gaat wel eens wat mis hoor!

sonja 14 jaar ago

Wat mij opvalt is dat er nimmer door de directie van vakantieveilingen.nl inhoudelijk wordt gereageerd op alle kritische opmerkingen. En die zijn er. Loop maar door de reeks van opmerkingen. Neen, vakantieveilingen.nl  is een groot list en bedrog gebeuren, volgens mij.

Naoom 14 jaar ago

zou dat helpen??
de mensen die hier wèl met een positieve reactie komen worden toch ook niet geloofd? die worden toch ook uitgemaakt voor bedriegers? dus het is toch nooit goed!!!

de meeste mensen die zo negatief zijn nemen niet eens echt de moeite om echt te kijken hoe de site werkt. ze hebben meteen maar hun oordeel klaar. dat zal wat makkelijker zijn denk ik… niet zeuren, dan gaan jullie toch lekker wat duurde op vakantie??

ook bij mij is het idee opgekomen dat de prijs soms door de aanbieders opgedreven word. maar zolang je ondanks dat heel goedkoop kan genieten van een vakantie of arrangement is er toch niets aan de hand? daar gaat het toch om??

hoe naïef ben je als je een arrangement van 90 euro p.p. hoopt te winnen voor 1 euro voor 2 personen??

I rest my case

sonja 14 jaar ago

tja, naoom en hoeveel betaalt vakantieveilingen.nl je om elke x het weer overdreven positief te reageren?

Bieder Arnhem 14 jaar ago

Kijk, dit is dus verdacht !!

Eerst gaat Jolanda Vissers van 2 naar 50 euro om vervolgens haar eigen bod van 50 te verhogen naar 82. Hetzelfde gebeurt met W. Oude Geerdink die vervolgens van 82 naar 85 euro gaat en zichzelf weer overbied naar 87 euro. Zie de details in de lijst hieronder.

Wie kan mij dit uitleggen.

Ajn Dressel

1.
03-01-2010
13:15:50

€ 91,00

Vera Kouwenhoven

2.
03-01-2010
13:15:30

€ 88,00

W. Oude Geerdink

3.
03-01-2010
13:15:14

€ 87,00

W. Oude Geerdink

4.
03-01-2010
13:14:57

€ 85,00

J Siebers

5.
03-01-2010
13:06:49

€ 82,00

Jolanda Vissers

6.
03-01-2010
13:03:47

€ 81,00

Jolanda Vissers

7.
03-01-2010
13:03:36

€ 50,00

H.a Siben

8.
03-01-2010
13:03:32

€ 2,00

Anja Spaan

9.
03-01-2010
13:02:08

€ 1,00

Row 14 jaar ago

Ik heb zelf wel een goede ervaring met vakantieveiling.nl Ik heb heerlijk een arrangement voor de zwaluwhoeve voor maar 68 euro!! vind dat maar is ergens anders, met een hotstone massage en avond eten!!

rianne 14 jaar ago

Arrangementen welke ik gehad heb waren fantastisch.
– Midweek Texel voor 5 personen in een appartement voor 80,-
Was halverwege september en het weer was perfect.
– Zwaluwhoeve incl eten en drinken voor 100,-

Moet wel zeggen dat het laatste half jaar ik continu dezelfde mensen zie bieden, en dat de sprongen van zo’n 30,- niet reeel zijn. Vooral de zwaluwhoeve komt verneukeratief (sorry) over.

Symen 14 jaar ago

Beste Bieder Arnhem,

Ik heb net nog even gekeken naar de door jou genoemde namen. Tja, dat zijn normale bieders. Particulieren die gewoon graag een veiling willen winnen.

Ik begrijp dat het een teleurstelling kan zijn als je een veiling (net) niet wint. Maar dat wil nog niet zeggen dat andere bieders het spel niet eerlijk spelen.

Wij houden alles goed in de gaten. Het is ook niet voor niets dat zoveel mensen via ons op een leuke en goedkope manier op vakantie gaan.

robert 14 jaar ago

Heel soms kom ik terug op mijn woorden. Bij deze haal ik vakantieveilingen.nl van de verdachtenbank.  Ik heb de proef op de som genomen en ben zelf gaan meebieden. En ja…het werkt goed. Dus ik neem mijn woorden terug.

Symen 14 jaar ago

Hee Robert,

dat is leuk om te horen. Welkom!

Diana 14 jaar ago

Ik heb best goede ervaringen met Vakantieveilingen maar ze zijn wel duurder dan een andere veilingsite maar waarschijnlijk omdat vakantieveiling populairder is dan een andere site. Ik heb een bbq avond gewonnen voor 55 euro en heb toen nog bij een andere veilingsite 2 x hotelovernachting gewonnen voor 27 euro met ontbijt en eentje voor 23 euro ook in Apeldoorn, Astrahotel, dus hebben we een heel leuk uitje voor 4 personen inclusief hotelovernachting voor 105 euro, Koopje dus. Verder heb ik een sauna arrangement Sauna&beauty met uitgebreidde lunch etc voor 55 euro+4 euro administratie kosten. Ook een weekendje weg bij Sunparcs voor 57 euro tot 6 personen, normaal 219 euro. Bij sunparks kwam er nog wel 63 euro bij voor 4 pers waar wij mee gaan en dat vind ik meer oplichting maar dat moet je ookbetalen als je voor die 219 euro gaat, dus voor 120 euro een weekend naar Belgie ipv bijna 300 euro. Koopje toch? Kijk een beetje teveel bij die veilingen want haha het word een beetje een verslaving, heb dus nog vele leuke uitjes in het verschiet. Succes allemaal. P.S ik bied ook vaak als ik geen tijd heb naar het bedrag dat ik er voor over heb dus lijkt het voor een ander raar maar voor mij is het gewoon.

claudia 14 jaar ago

Is het ooit bij iemand op gekomen dat er mensen zijn die heel graag naar bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve gaan. En dus ook meerdere keren op het zelfde arrangement bieden, ook al hebben ze al gewonnen. Ik heb zelf een aantal maal een veiling gewonnen.
Ik ben een paar keer naar het Elysium geweest, daar heb ik ook een keer 2 veilingen achter elkaar gewonnen, want we wilden met zn vieren. Ik heb via Vakantieveilingen afgelopen weekend in een 8 persoonshuisje in Belgie (Sunparks) gezeten voor € 108 euro. Ik heb een topweekend gehad in een prima huisje voor nog beter geld. Ik hoop dat er binnenkort weer zo´n aanbieding is
Ennuh.. een ieder is vrij om te besluiten om niet te bieden, maar het afbranden van een website zonder een goede onderbouwing is niet echt sterk. Zeker niet als je aangeeft dat het betreffende bedrijf niet inhoudelijk reageert en als ze dat dan wel doen dat het nog niet goed is.
Uiteraard hoort de aanbieder duidelijk de voorwaarden te vermelden, maar de bieder heeft ook verantwoordelijk om deze goed te lezen!!
En voor alle duidelijkheid.. ik ben een tevreden gebruiker van Vakantieveilingen.nl en geen medewerker!!

Sandra 14 jaar ago

ik snap die problemen niet, je bent er toch zelf bij!
je moet wel eerst goed lezen wat de aanbieding is, en het is toch leuker om per euro omhoog te gaan,
zeker voor een leuk prijsje! anders kan je net zo goed direct kopen bij de aanbieder. ik heb al diverse veilingen gewonnen, en ik was zeer tevreden!

Arthur 14 jaar ago

Wat een heerlijk leesvoer!
Omdat ik zelf ook wel geinteresseerd ben in het verloop van de veilingen, volg ik er sinds een paar dagen twee van de zwaluwhoeve-aanbiedingen. De veiling-resultaten heb ik in een grafiek gezet, welke hier is te vinden: http://www.bytegrinder.com/WebSiteBenchmark/AuctionChart.htm
Het gemiddelde per uur laat goed zien dat je inderdaad beter ’s avonds laat of  ’s ochtends vroeg kan bieden. Vooralsnog heb ik geen reden aan te nemen dat er ‘vals gespeeld’ wordt. Daarnaast kun je zelf gewoon bepalen wat je voor een aanbieding wil neerleggen, dus het woord fraude is hier mijns insziens niet helemaal op zijn plek.
Ik zeg veel bied-plezier en geniet van alle gewonnen uitjes (da’s veel leuker dan samenzweringstheorien rondspuien lijkt me!).

Groet,

Arthur.

A 14 jaar ago

Hallo,
Ik heb ook een aantal keren geboden op vakantieveilingen.nl Je ziet vaak dezelfde personen bieden en dan overdreven hoger. Ik heb twee keer geboden op scorpionnails zodat we met 4 personen er naar toe konden gaan. We moesten er een eind voor rijden eenmaal daar werden we behandeld als een paar kleuter erg onbeschoft. We hebben er niet veel van opgestoken alleen dan dat je daar niet naar toe moet gaan Zo kan ik mijn geld ook wel verdienen die workshop gaat er elk uur een van uit, en dan hebben ze verschillende workshops nails, beauty en hair.
Zijn er meer mensen met die hier zijn geweest.

koopjeslover 14 jaar ago

Ik ben ook bij scorpionnails geweest, maar wij hebben het erg naar ons zin gehad. je word welkom ontvangen en een mooie ruimte. ik heb een visagieworkshop gedaan, maar dat was toch echt erg professioneel.
denk dat er altijd mensen zijn die wat te zeuren willen hebben.
ik was tevreden. ik heb die dag voor 48 euro gewonnen, en normaal kost dat echt meer.

Jarno 14 jaar ago

Beste stuurlui staan aan wal zeggen ze altijd wij zijn er ook enkele keer goedkoop mee weg geweest en was echt top in het hoogseizoen. Onze dank hiervoor.

Sandra 14 jaar ago

Ik heb een zwaluw hoeve arrangement gewonnen voor 70 euro, het kan dus wel.. je moet ff geduld hebben.
Je moet zelf al een eind bedrag in je hoofd hebben en daar niet over heen gaan.
Ik vind het een super site, al vele leuke dingen gekocht, voor veel minder geld dan normaal.

Klaas 14 jaar ago

Hallo allemaal, Tot nu toe zijn onze ervaringen als beginners bij vakantieveilingen.nl erg posititief. Na enkele spannende momenten en mislukte biedingen, omdat er naar onze zin te hoog werd geboden, is het ons gelukt om voor 25 euro een overnachting te bemachtigen bij een AC- Hotel_restaurant. Mijn vrouw had gezien dat er op hun site bonnen waren die je kon uitprinten en dan voor 29,50 euro een 4-gangen diner voor 02 personen kon krijgen. Die hebben we ook maar gelijk geboekt. Voor het ontbijt kwam er nog 28 euro bij, maar ja dat was geen probleem, je wilt toch een weekendje weg! Ik kan jullie vertellen dat we een geweldig weekend hebben gehad en ja hoor we hebben alweer een veiling gedaan, hetzelfde bedrag of was het nu 2 euro meer, de laatste seconden geplaatst, weer bij een AC. Normaliter kost een overnachting waar wij zijn geweest 75 euro zonder ontbijt, dat is dus 103 euro totaal. Wij betaalden 55 euro inclusief tax. Mmmm is er dan voordeel of niet en dan het diner. We hebben ons regelrecht verbaasd over het 4-gangen diner, een topper, prima geserveerd en topkwaliteit. Het ontbijt was fenomenaal, niets te weinig en echt top.  Vanmorgen 43 euro geboden (Fletcher hotel en 01 jaar geldig inclusief ontbijt voor 02 personen), eigenlijk niet op gerekend, maar oeps we hadden het. Waar zit het probleem dan? Kijk, als je denkt “verhip” er wordt wel erg veel geboden, stop er dan mee en ga kijken of het wel echt koopjes zijn en realiseer je dat er altijd mensen blijven die met 10 of 20% korting genoegen nemen en daar is op zich ook niets mis mee. Wij zijn in ieder geval erg tevreden en het volgende weekend is al gepland naar Duitsland.

Met vriendelijke groet, Klaas

Mir 14 jaar ago

Yeahhh eindelijk een Zwaluwhoevearr. culinair gewonnen E71,- (E75,- met servicekosten)

Die mensen die vinden dat ze teveel betalen hebben dit zelf in de hand, ik biedt al een tijdje max E71,- en nu na een paar veilingen net voor middernacht heb ik een veiling gewonnen. Dit bedrag is voor mij de max. je bepaalt het helemaal zelf uiteindelijk, dus oplichting, beetje makkelijk geroepen. Je hebt altijd mensen die voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten, en dan jaloers zijn op de mensen die best iets meer willen betalen (nog steeds veel minder dan bij de zwaluwhoeve zelf) en er dan mee vandoor gaat. De voorwaarden zijn duidelijk bij dit soort veilingssites (tenminste die, die ik bezoek).

Betaal je meer dan je wilde? Heb je dit aan jezelf te danken en niemand anders! Ik heb ook kaartjes voor een concert “gewonnen” 2 stuks voor minder dan de normale prijs van 1 kaartje!

Ja echt heel erg opgelicht voel ik me………not!

elke 14 jaar ago

Ik ben met een vriendin naar scorpionnails gegaan via vakantieveilingen. Het was ronduit schandalig!! Zeeer onvriendelijk, geen uitleg, onprofessioneel. Pure geldklopperij. Dit kun je geen workshop noemen. Willen enkel makkelijk geld verdienen. tip: noooooit naar toe gaan!

tevreden 14 jaar ago

Ik heb ook gewonnen bij vakantieveilingen en ik ben tevreden. Na het betalen kreeg ik gelijk de bonnen.  Ik had een slipcursus op zandvoort voor 90 euro en heb een onwijs leuke dag gehad met goede lunch en veel geleerd. Die man vroeg wat ik betaald had voor de cursus en ik zei 90 euro.  Hij zei nou dame dan heb je een mooie dag voor weinig geld want die slipcursus is normaal rond de 200 euro. En mensen hier die niet tevreden zijn lezen niet wat er aangeboden wordt en checken niet de site van de aanbieder. Ik denk dat sommige geen controle over zich zelf hebben en na de zoveelste mislukking hoger in zetten en dan stom overbieden. En ja dan ben je ook de ( on ) gelukkige winnaar want daar gaat iemand die wel leest niet overheen bieden toch ;-p Dus lees gewoon waar je op wil bieden en vergelijk het met de site van de aanbieder. Dan kost het je nooit teveel. Iedereen die heer mee doet of mee wil doen, weet waar hij aan begint en is verantwoordelijk voor zijn eigen bieding. Ik vind het best een leuke sport als ik iets leuks zie om het proberen voor een leuke prijs binnen te halen. Dus wees sportief en denk na bij wat je doet.

Nance 14 jaar ago

Ik denk dat er hier veel mensen te vinden zijn, die langs elkaar heen praten. Ja, prijzen worden opgedreven door medewerkers van aanbieders zoals Zwaluwhoeve. Nee, Vakantieveilingen keurt dit niet goed en zij zijn dan ook niet de prijsopdrijvers. Nee, bijna geen enkele aanbieder werkt zo oneerlijk dus blijven roepen hoe fijn jouw bieding en afname was staat volkomen buiten kijf. Het gaat hier om een selecte groep aanbieders, die dit dus doet. En nee, het gaat dus niet om de veilingen die wel goed verlopen. Feit blijft wel dat je nog altijd zelf eindverantwoordelijke bent voor de keuze die je maakt om te gaan bieden, waarop en voor hoeveel. Klagen omdat ze je aankoop niet willen terugnemen, getuigt naar mijn inzicht dan ook van een zelfgemaakte fout van de bieder. Je hoefde namelijk niet mee te doen! Voor de mensen die wel begrijpen hoe het principe “veilingen” werkt: Veel succes met het bieden en geniet van je eventueel gewonnen veiling!

Vraagteken 14 jaar ago

Feit is natuurlijk dat wanneer voor bijv. de vliegles van 15 min. al 100 euro geboden wordt mensen niet helemaal wakker zijn. Op de site van de aanbieder kost dit namelijk ook 100 euro maar dan kun je 20 min. vliegen.
http://www.skyservicenetherlands.nl/kadovliegles.htm

Mintleafs 14 jaar ago

Ik moet zeggen dat ik zelf ook al vaak reisjes (hotelarrangementen in Nederland en Duitsland en bungalows in Duitsland) via vakantieveilingen heb ‘gewonnen’ en het is zeker bevallen.  Ik betaalde dan meestal de helft van wat ik normaal zou betalen (dat had ik natuurlijk wel van te voren uitgezocht)  Je moet gewoon echt goed kijken waar je op biedt en bedenken wat je er zelf maximaal voor over hebt.

Ik kan me bij sommige aanbieders niet aan het idee onttrekken dat sommige aanbieder zelf onder een “valse naam” meebieden.  Ze hebben denk ik een aantal aliassen aangemaakt en loggen steeds onder een andere naam in (meestal ook nog toevallig om de zoveel minuten).  Het is toch apart dat je dat bij sommige aanbieders gewoon ziet gebeuren en bij andere aanbieders helemaal niet. Daar zit vakantieveilingen.nl zelf denk ik (hoop ik) niet achter maar ik denk echt de aanbieder zelf. Ik heb trouwens ook al eens gelezen (op zoover of vakantiereiswijzer) dat een uitbater in het Sauerland aan de bar vertelde dat hij zelf de prijs opdrijft en dat hij de bieders eigenlijk uitlacht als ze meer bieden dan dat ze normaal kwijt zijn. Dat is op zijn zachtst gezegd toch niet erg netjes. Toen ik  dat las heb ik meteen besloten om niet meer te bieden op dat hotel en er ook nooit naartoe te gaan.

Ook is het jammer want veel mensen, waaronder ik, kijken niet eens meer naar veiling-objecten als het van een bepaalde aanbieder is waar je het opdrijven vaak gezien hebt.  Die aanbieder snijdt zichzelf dus eigenlijk gewoon op de lange duur in de vingers. Ze krijgen een “dubieuze” naam en dan heb je gewoon geen leuke associatie met zo’n aanbieder en dat is nou juist niet wat ze willen bereiken denk ik.

Maar als ik weer op reis wil dan kijk ik zeker weer op vakantieveilingen, want er zijn genoeg aanbieders die wel eerlijk zijn en waar je nog gewoon een leuke aanbieding kunt winnen.

Naj 14 jaar ago

Is hier ook iemand aanwezig die een vliegvakantie heeft gewonnen??

Jolanda 14 jaar ago

Ik heb net ook diverse biedingen uitgebracht op een workshop met lunch. Op het moment dat ik de site opende ging het bod meteen al omhoog. Heel vreemd.De veiling liep al na een kwartier af dus ik besloot te wachten en op het laatst een bieding te doen.Ineens kwamen er diverse biedingen binnen terwijl het eerst ‘stil’ was op dit arrangement. Een minuut of 2 tevoren deed ik een bieding en er ging meteen ‘iemand’ overheen. Ik heb er steeds a la minute over heen geboden. De laatste bieding was 36 euro tot in de laatste 3secondes. Op de laatste seconde heb ik een bod gedaan van 37 euro. het kon niet missen dat ik de veiling gewonnen had en wat  bleek? Ineens waren er in die seconde ook nog 3 andere biedingen geweest en was het eindbedrag 50 euro!? In lijstje van bieders stond maar 1x mijn naam terwijl ik meerdere keren heb geboden. Ik vertrouw het voor geen meter. Je kan heus wel wat goedkoper iets scoren maar de prijs wordt zeker opgedreven door interne mensen, daar ben ik van overtuigd.

Kees-Jan 14 jaar ago

Ik had ook al snel hetzelfde gevoel. Het principe van een veiling is dat je tegen zo’n laag mogelijk bedrag iets probeert te kopen. Dan ga je niet in het begin al € 50,-.
Het argument van ‘aanbieder’, citeer:
” Dat is prima te verklaren: de persoon die biedt kan niet continu achter de PC blijven zitten en geeft een maximum bod in omdat deze persoon nog andere dingen te doen heeft. Heel logisch!”

Onzin!!!
Als je op een veiling site gaat bieden, weet je dat het laatste bod belangrijk is en bied je niet halverwege en zet je je pc uit.
Je ziet van te voren hoe lang een veiling duurt. Als je echt mee wilt bieden zet je voor mij part een wekker.

Dennis 13 jaar ago

Binnenkort hebben we gelukkig een andere optie, zodat we geen uren meer dezelfde veiling hoeven te volgen om deze inderdaad op het eind te missen. Is me vaak gebeurd. http://www.Biedfabriek.nl gaat reizen veilen met een dalende prijs. Bij een goede prijs kun je klikken en is de reis van jou. Heb me net opgegeven voor de nieuwsbrief. Ben benieuwd.

Douwe 13 jaar ago

Beste Dennis,
 
zit je hier een beetje sluikreclame te maken voor je eigen site? Niet echt netjes…

Dennis 13 jaar ago

Beste Douwe, Weet niet van welke planeet jij komt maar dit is helaas niet mijn eigen site, ben niet zo technisch! Ben boekhouder. Ik vind het veilingprincipe wel heel leuk.
Ik vind je wel een beetje para !!! Waarschijnlijk heb jij belangen bij Vakantieveilingen. Pas dan is het niet netjes om je met dit soort zaken bezig te houden. Maar dit past helemaal bij jullie !

robbie 13 jaar ago

Ik ben al twee x met een aanbieding van vakantieveiling.nl op mn bek gegaan. Een x bij een hotel in Schoorl. Daar werden wij in een hotelkamer in de kelder gestopt. De receptioniste zei nog: ‘ oh daar hebben wij weer gasten van de vakantieveiling.nl’ en eenmaal bij de Zwaluwhoeve. Een arrangement. Nou geloof er niet in want je wordt als haringen in de ton gestopt aldaar. Dus vakantieveilingen.nl geloof er niet in.

Robert Windt 13 jaar ago

Veel van bovenstaande opmerkingen over het plotseling verhogen van de prijs komt mij ook bekend voor, zeker als je mee maakt dat er een Co Flymetothemoon bezig is. Ik heb er nu een paar dagen op gelet, en deze meneer wint nooit maar drijft wel de prijs op een nare manier op. Toch denk ik dat je voor weinig geld wel een leuke vakantie kan krijgen, ik ben er nog wel positief over.

antoinette 13 jaar ago

 Ook ik ben erg fan van vakantieveilingen, maar er zijn een aantal prijsopdrijvers. Ze zijn erg makkelijk te herkennen, want ze winnen nooit een veiling, maar gaan altijd met een sprong tussen de 30 en de 50 euro omhoog. Ik heb dit al gemeld bij vakantieveiling, maar die doen er weinig aan.
Mooiste voorbeeld is Frits Bom bij de motorcursus van Kemp rij-opleiding. Die begint gewoon met 50 euro en stopt dan weer. Dit houdt hij al weken vol, want zolang probeer ik al voor mijn zoon een cursus te winnen. Maar ook de dames Sandra Exaltus en Shanna de Wit zijn prijsopdrijvers bij Kemp Rij opleidingen. En ook de namen Edwin Hofstede en Joyce Ramautar  Agaath Visser kom ik tegen als prijsopdrijvers. Eigenlijk zou je een soort van zwarte lijst moeten maken met deze opdrijvers!
Ik vind inderdaad ook dat waar je met een arrangement van vakantieveilingen komt het bomvol is. De Zwaluwhoeve, Lunteren, de buffetrestaurants.
Verder blijft het gewoon verslavend leuk!!

priscilla 13 jaar ago

Dag Mensen,
 
Ik heb al enkele malen het een en ander gewonnen en ik klaag echt niet!
Hoe idioot is het als mensen 1 of 2 euro bieden voor een vakantie naar bv. Turkije!!
En waarom zal iedereen zich moeten verklaren voor een bod dat volgens bepaalde mensen “onverklaarbaar” is.  Zoek toch niet overal iets achter!

Ik geloof ook best dat in bepaalde zaken mensen van het bedrijf meebieden, maar denk er ook aan dat er populaire hebbedingen tussen zitten die iedereen wel wil hebben (ALS HET MAAR ONDER DE ECHTE PRIJS IS).
Het zal dus misschien niet ALTIJD helemaal zuivere koffie zijn, maar 90% van de gevallen gaan volgens mij zonder problemen!

Maar goed, ik heb zojuist een bon van Fletcher hotels gewonnen voor 50 eurie.
Na wat online research op dit soort sites kwam ik erachter dat het zeer moeilijk boeken is en het personeel niet erg vriendelijk is.
Dit vind ik erg jammer en ben op zoek naar positieve reacties, die helaas nergens te vinden zijn!! Heeft iemand van jullie wellicht iets met Fletcher te doen gehad?

Groeten!

bobby 13 jaar ago

VAKANTIEVEILINGEN.NL biedt veel producten aan die onverkoopbaar slecht zijn. Eenmaal een nep arrangement van de Zwaluwhoeve verkregen via vakantieveilingen en eenmaal hotel jan scorrel in Schoorl. Aldaar werden wij in de kelder gestopt en werden uitgelachen door de receptioniste. Oh….u bent van die veilingsite. Paria…voel je je dan.

Sven 13 jaar ago

Bijzonder spijt van mijn aankoop bij vakantieveilingen. Het weekend was 1 nacht (zelf te snel gelezen inderdaad), de prijs was hoger dan op de site van het hotel zelf. Boeken kon alleen vijf dagen van te tevoren. En het telefoonnr. waarop ik moest bellen kost 0,40 cent per minuut met een maximum van 20euro!. Snel 7 minuten gewacht. Geen koopje die tegoedbon.

Leek 13 jaar ago

Hallo,

Ik ben een leek op het gebied van vakantieveilingen.nl (want nog nooit 1 bod gedaan) maar ik heb smakelijk gelachen om sommige reacties hierboven. De “tegenstanders” vinden het blijkbaar vreemd dat zij niet als enige het exclusieve recht verwerven op het voor 1 euro een week op vakantie te gaan. Natúúrlijk zijn er mensen die wél nadenken en in de laatste minuut een stevig bod neerleggen, want dat zijn nu juiste de mensen die veilingen “winnen”. Al die anderen die voor 12,50 naar de Zwaluwhoeve denken te gaan komen dan “bedrogen uit” vinden ze, maar wees eens reëel zeg! Waarom zetten aanbieders hun produkt op de site? Meestal niet uit filantropisch oogpunt maar omdat ook die laatste kamer of dat laatste stoeltje beter iets dan niets kan opleveren, maar dat terzijde.
Mensen die echt willen winnen en daar niet de volle mep voor over hebben en op het laatst € 50.00 overbieden hebben blijkbaar wel de arrangementen waarvoor ze gaan tegen een lagere prijs dan de kassaprijs en daar gaat het toch om? Nee, jullie willen gewoon voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en waar je dan heengaat maakt niks uit, als het maar goedkoop is!
Dat is natuurlijk niet het uitgangspunt. Zoals al vaak gezegd, als je iets wilt, zoek uit wat de reguliere prijs is, check de voorwaarden van de veiling (kun je wel of niet annuleren) en als je een bieding doet die geaccepteerd wordt ga dan niet lopen klagen dat je er niet meer vanaf komt zeg!

En ja, ook ik vraag me af waarom Jolanda Vissers op 3 januari haar eigen bod overbiedt…. met maar liefst….. één hele euro, maar om dat nu het opdrijven van de prijs te noemen….?
Nee, dan is het bod van Anja Spaan (€ 2.00) een stuk geloofwaardiger…..

Succes allemaal met bieden, ik zal ook ’s kijken of er voor mij iets bij zit!

H Bekkema 13 jaar ago

het is een prachtig systeem vakantieveilingen.nl..
Je moet altijd eerst alles goed doorlezen wat de bijkomende kosten zullen en gaan worden, je staat/zit der zelf bij om deze bod te plaatsen.

Ik heb nu voor de 2 de x een arrangement gewonnen naar park slagharen, het is gewoon goed opletten en echt neem van me aan ik heb voor 140 euro 3 dagen  in een leuke huisje terwijl je alle attracties kunt benuttigen, waar gaat dit over, je gaat toch ook niet zomaar een contact teken terwijl je het niet eens gelezen hebt, nou dat is dit het geval ook, en namens dat er beweerd wordt dat er gesommeld wordt met bodden.

Het is is namelijk niet zo, ik al kenner op die site, wordt er wel in een keer van 3 euro bv naar 50 euro maar dan heeft dat niet te maken met het gesommel van die site zelf, ik zie veel op die site dat die gene  die geboden heeft  dat 50 euro omhoog gaat , vaak ook wel de eind bieder is( winnaar).

En ik vraag me nog eens af waar hebben we het over, EERST GOED LEZEN EN DAN MEE DOEN MET DIE VEILING!

GREEEZZZ Hil

PeAk 13 jaar ago

Bijna een jaar bied ik op bungalows via de veilingsite met een gemiddelde prijs (incl.alle bijkomende kosten) van 50 euro. Soms lukt het in een keer soms ben je een dag bezig. Maar je geduld wordt beloond met weer een fantastisch weekendje of weekje weg. Voordat je gaat bieden weet je waar je aan toe bent. alle voorwaarden staan op de veilig, je checkt nog even de aanbiederssite voor de prijzen. Gewoon opletten, weten wanneer je moet bieden en verder niet zeuren. Een prima manier om er even tussenuit te zijn. De veiligsite is niets mis mee.

Irene 13 jaar ago

Toch heb ik mijn vraag tekens… zoals nu bij het bieden op een arrangement voor Slagharen.. waarom bied iemand na een bod van 52 euro ineens omhoog naar 100 euro en dezelfde persoon nogmaals 150 euro.. wat heeft dat voor zin en wat is daar nu nog spannends aan??? het is toch juist leuk om voor weinig geld een arrangement te winnen en het tot op het laatste moment nog spannend te houden. dus hou de biedingen laag en ga op het laatste moment dan ineens je ‘ uiteindelijke bod doen… Dit heb ik nu al vaker gezien dat biedingen gigantisch omhoog gaan en ik zie er echt het nut niet van in…

Elise Guldenaar 13 jaar ago

Beste mensen,
Zeker niet tevreden over vak. veilingen! Ik had een fotoshoot geboden en gewonnen dit was bij Monart studio in Rotterdam. Slechte ervaringen geen aanrader! Hij gebruikt voor iedereen de zelfde make up en is geen visagist. (ook lipgloss smeert die bij iedereen op de lippen dus infectie gevaar! dit als grote teleurstelling ik ben namelijk zelf visagiste en had niet gedacht dat mensen dit echt doen! Verder was de studio ronduit smerig.(ook op de foto;s) zichtbaar. Deze man is ronduit niet netjes. Ik heb een klacht brief geschreven hier naar vak. veilingen ze zeggen dat ze er iets mee doen en een half jaar later staat deze man weer op de site! Dat dit zomaar kan!

marianne bos 13 jaar ago

beste mensen,
 
ik heb nu al een paar keer gewonnen bij vakantieveilingen.
oa bij fletcher hotel group en bij mij verliep alles prima, alleen je moet 5 dagen van te voren boeken.
ik heb inmiddels ook 2 diner vouchers voor 4 personen bij fletcher hotel group voor weinig gewonnen.
dan heb ik ook nog eens 2 tickets voor 1 euro gewonnen voor puur hollands festival.
en niet te vergeten een midweek bij hof van saksen en zelfs die had ik voor 1 hele euro.
ik moet zeggen dat ik tevreden ben over vakantieveilingen, en ja er zullen altijd mensen zijn die met hoge bedragen bieden.
en voor de rest je bent er zelf bij als je bied en je moet goed lezen in welke periode en wanneer een reis of bungalowpark te boeken is.

anouk 13 jaar ago

ik heb net mijn eerste ervaringen opgedaan bij vakantie veilingen en ik moet zeggen ben er heel positief over heb kaartjes gewonnen wat normaal 32,50 p.p kosten en nu heb ik er 2 voor 25 euro is dus 12,50 p.p dus valt geen slecht woord over te zeggen over deze site ik vind hem super

esther 13 jaar ago

Heb nog nooit geboden of zelfs de site maar gezien maar wat een heerlijk leesvoer leveren jullie samen op! Filmen en primetime op tv: kijkcijfers gegarandeerd!

Debster 13 jaar ago

Goed lezen voordat je wat biedt (reserveren en prijzen die er nog BIJkomen staan duidelijk aangegeven)! en houd eerst is een veiling in de gaten welke jij ook wilt winnen! En ‘google’ de aanbieder eerst voordat je wat biedt.
Túúrlijk kun je geen weekend weg winnen voor 2 of 3 euro. Als je zo’n weekend bijv. in de gaten houd en ziet dat hij al 3x voor bijv. 70 euro weggaat,  dan is DAT is de reden dat mensen ineens zo hoog bieden met een groter verschil ertussen. Als je 2x dezelfde naam tegenkomt is dat ook om de andere mensen te misleiden!
Wij zijn met familie naar Ameland geweest een weekend in een Fletcher Hotel. Goed bevallen! heel mooi appartement met 2 slaapkamers en 1 bedbank.  In totaal 200 euro ofzo, met zijn 5en en 1 kind! dat kost normaal meer als 400 euro!
En ook gaan we in juni naar De Zwaluwhoeve. Voor 90 euro (!)  hebben we: entree 2x, 2 gangenlunch x2, gebruik handdoeken, slippers etc, 2x hotstonemassage! dat is dus normaal meer als 180 euro! En het is een beetje kolder te zeggen dat het op die dagen drukker is, wij gaan gewoon op een badkleding dag (dinsdag) dus mensen die normaal betalen hebben ook meer last van de drukte!? neem aan dat de zwaluwhoeve dat niet riskeert (om zijn klanten te verliezen).
het is best leuk vakantieveilingen! maar niet te gretig worden!

Made bBy Me! Workshops 13 jaar ago

Ik wil toch ook even reageren.
Wij bieden zelf workshopsdagen aan op vakantieveilingen.
Voor ons goed omdat mensen uit het hele land komen om een dage amsterdam te doen en een creatieve workshop volgen. Kwa opbrengsten zitten wij tegen de kostprijs dit betekend dat wij hard moeten werken voor erg weinig maar blije gezichten op het einde van de dag doet goed en natuurlijk ook dat je mensen bereikt die je anders nooit zou bereiken. Voor ons een mooie kans om ons schitterend bedrijf te mogen laten zien.
De prijzen varieren veel maar altijd met een gemiddelde dat 60% lager ligt dan de werkelijke prijs!!!
Als ik zo de reacties lees dan voelt het soms niet goed dat je verdacht wordt van het opdrijven van de prijzen. Wij accepteren lage inkomsten! Hopelijk accepteren de bieders ook dat er soms hoge biedingen zijn van mensen die heel graag willen komen en zien dat ze nog 50% goedkoper uitzijn! http://www.madebymeworkshops.nl

J. Bos 13 jaar ago

Misschien moet je zelf eerst eens gaan kijken hoe duur het bij de aanbieder zelf is (eigen site) voordat je boekt. Wel makkelijk om de schuld dan af te schuiven naar vakantieveilingen.nl je doet het zelf. Net zag ik dat mensen op een high tea 40 euro bieden, waarbij nog 4 euro adm kosten komen. Daar betaal je in totaal 44 euro voor, maar vervolgens kan je deze ook boeken via de site van die high tea (Fletcher) voor 39 euro.. Tja eigen schuld. Verder is het ook vervelend als men al begint te bieden vanaf 20 euro voor zo’n high tea, volgens mij is het de kunst om voor een zo laag mogelijk bedrag een leuk uitje te hebben?
Ik heb in ieder geval goede ervaringen met vakantieveilingen.nl, een high tea voor 2 voor 26,00 euro en 3 dagen Amelander Kaap voor 36 euro (2pers) al geboekt en al, vriendelijke receptioniste.

Richard 13 jaar ago

Beste mensen,
ik heb alle reacties doorgelezen en er valt mij een aantal dingen op:
1. degenen die tevreden zijn over vakantieveilingen.nl zeggen vaak dat men beter moet lezen en/of dat men niet moet verwachten dat men voor een paar euro op vakantie kan.
2 degenen die tegen zijn zeggen vaak dat degenen die positief zijn mensen van vakantieveilingen zef zijn.

Volgens mij is het heel simpel: volg je eigen advies eens op!Het is namelijk zo dat volgens mij het grootste euvel bij de tegenstanders is,dat niet aan het eind (zoals je zou verwachten lijkt mij),maar aan het begin het bod met een eurootje of 50 omhoog gaat.En heel vaak is het dan ook zo dat diegene je verder niet meer terugziet in de biedingen.Let wel op,ik zeg vaak,en dus niet altijd!!!Maar goed,voor- en tegenstanders zullen er altijd wel blijven,gewoon blijven bieden zou ik zeggen zolang je wilt blijven bieden en als je niet meer wil betalen/bieden,wacht dan tot de volgende ronde,meestal wordt hetzelfde aanbod een x aantal keer geveild.En voor de echte zwartkijkers blijft er maar 1 ding over: iets anders gaan doen.

Deedee 13 jaar ago

hallo hallo,

ik heb al eerder een hotel bon gewonnen bij vakantieveilinge, niks aan de hand hoor.

Maar mijn grote vraag is WIE HEEFT ER ERVARING MET DE ZONVAKANTIES???? Ik wil graag bieden op de vakanties naar egypte…. maar het is altijd voor 2 personen en wij hebben nog een kleine van 1 jaar die we graag mee willlen, heb meerdere malen gemaild of ik die gewoon op het vliegveld bij kan boeken aangezien een baby geen plek in vliegtuig neemt en alleen administratie kosten betaald,  maar krijg nooooooit antwoordt!!!
op zich erg reeel de prijzen, ik bedoel als je voor 8 dagen egypte all inclusive een vakantie wint voor 2 personen, en je betaalt maar rond de 600 euro ik bedoel dat is een koopje!!!! op gewone boekingssites betaal je voor zo een vakantie met ze tweeen al zeker rond de 1200 a 1300 euro….

Lieke Verhappen 13 jaar ago

Beste Elise en andere lezers..

Ook ik ben regelmatig te vinden op vakantieveilingen.nl.. Gewoon eventjes kijken en als er wat leuks is bied ik mee.. Hierdoor heb ik inmiddels 3 veilingen gewonnen.

De eerste was een overnachting incl ontbijt en een dagje thermen.. (was geweldig! de thermen viel wel een beetje tegen maar voor de prijs was het wel goed te doen. ik denk dan ook dat ik verwend ben met een superdeluxe relatief goedkope wellness resort in Duitsland waar ik met regelmaat heen ga!)

de tweede is een beauty arrangement bij Elysium (moet nog uitgevoerd worden)

en de derde is net als Elise een fotoshoot bij de Monart Studio. (moet ook nog uitgevoerd worden)

Nu is het zo dat deze shoot 1,5 maand geldig is.
Gezien ik mijn vrije dagen ruim van te voren moet inplannen wilde ik gelijk na het ontvangen van de waardebon een afspraak maken.
Dit kon dan via de website.. Dit lukte helaas niet, maar je kon ook telefonisch een afspraak maken, dus ik ging dat nummer bellen, geen gehoor (zelfs geen antwoordapparaat, wat ik bij een bedrijf wat zich zo professioneel presenteerd toch uiterst dom en heel slecht vind)
maar goed een derde mogelijkheid was via de e-mail. En jullie raden het al: ook hier geen antwoord op. (wel ontvangstbevestiging, geen leesbevestiging) maar goed.
Nu heb ik contact opgenomen met vakantieveilingen zelf.
Zij hebben mij heel netjes en heel snel een email teruggestuurd waarin zij vertellen dat zij contact opgenomen hebben met Monart Studio en dat zij z.s.m. contact met mij op zouden nemen om een reservering te maken..
Het zou mij benieuwen: ik hoop dat er wat uitkomt..
Door Elise dr reactie en bovenstaande heb ik er wel minder zin in om er heen te gaan, maar Elise: bedankt voor de tip, ik doe dan inderdaad mijn visagie die dag zelf..
Hopelijk heeft die als ik er kom wel de studio schoongemaakt en opgeruimd!

Vakantieveilingen.nl reken ik dit niet aan, wel ga ik vet balen als er volgende week nog geen contact met me opgenomen is…

Uiteraard ga ik het zelf ook een aantal keren proberen.

Gezien er hier ook medewerkers van de site zitten, hoe gaan jullie met dit soort klachten om van onbereikbaarheid?

Petry 13 jaar ago

Hallo beste mensen,

Over het algemeen heb ik goede ervaringen met vakantieveilingen. Ik ben al eens goedkoop een lang weekend weg geweest.

Nu is het zo dat ik sinds een aantal dagen bezig ben met een veiling voor Masters of Formula 3…. Het valt mij op dat er een aantal mensen zijn die al een aantal dagen heel hoog aan het bieden zijn. Ik kan niet geloven dat deze mensen (vaak dezelfde namen) 3 dagen lang mega hoog aan het bieden zijn (al aan het begin van de veiling) om daarmee de veiling te winnen. 

Ik denk echt dat er mensen zijn (wellicht niet van vakantieveilingen zelf maar eerder van de aanbieder) die de prijs bewust omhoog aan het schroeven zijn.

Dit vind ik echt heel erg jammer want zo verpest je eigenlijk het hele idee achter vakantieveilingen. Ik denk dat het heel erg ligt aan de soort veiling of dit gebeurt of niet….

Ik baal er erg van want dacht voor een mooi prijsje een dagje weg voor mijn vriend te kunnen ‘winnen’. Helaas gaat dit nu niet omdat er belachelijk hoge bedragen geboden worden.

Ik geloof niet dat die mensen aan het begin van de veiling zo hoog bieden omdat ze niet voortdurend achter de pc zitten. Wanneer de volgende veiling begint wordt er namelijk weer door de mensen belachelijk hoog geboden, dus ze zitten wel degelijk achter de computer!! 

Ik stoor me hier echt mateloos aan en vind dat vakantieveilingen hier echt naar moet kijken! Dit gaat ten koste van hun concept.

Groeten Petry 

Petry 13 jaar ago

Even ter ondersteuning van mijn bericht:

K.l. Wijngaard-wijnberg 3. 12-05-2010 11:17:44 € 23,00   P L 4. 12-05-2010 11:17:44 € 1,00 K.l. Wijngaard-wijnberg 3. 12-05-2010 11:17:44 € 23,00   P L 4. 12-05-2010 11:17:44 € 1,00 K.l. Wijngaard-wijnberg 3. 12-05-2010 11:17:44 € 23,00   P L 4. 12-05-2010 11:17:44 € 1,00  ————————————————————- K.l. Wijngaard-wijnberg 4. 12-05-2010 11:17:44 € 23,00 P L 5. 12-05-2010 11:17:44 € 1,00 ————————————————————-  

Richard 13 jaar ago

Mijn ervaring:

Er zijn altijd mensen die dom bieden. Ik bied 50 meer en dan schrikken ze wel. Dus niet. Zo gaat die prijs idd de hoogte in.

Mijn positieve ervaring.
Vorig jaar samen met mn vriendin 8 dagen obv half pension in tunesie. Op het eten na heb ik een hele mooie vakantie gehad. Hotel was ook niet werelds maar ik betaalde daarentegen maar 340 euro voor 2 personen. Hotel, transfer per bus, eten en alles supergoedkoop daar.

Carla 13 jaar ago

Wanneer je werkelijk iets wilt, doe je er even je best voor. ! Voordat je gaat bieden,  moet je je echter wel eerst orienteren wat een aanbieding daadwerkelijk kost. Prijsbewust zijn dus ! Informeren via de websites van de hotels, tickets enz. Laat je niet meeslepen, houd voor jezelf een maximum aan. Mijn man en zoon gaan 6 juni naar Zandvoort voor € 40. Het bod viel net goed. Het enige bezwaar bij het reserveren van een hotelkamer vind ik de beschikbaarheid, er zijn altijd maar een beperkt aantal kamers beschikbaar voor de “veilingwinnaars” en soms net niet in het weekend dat jij er gebruik van wilt maken.  Het blijft een gok, maar wanneer ik zie dat 2 personen een week naar Corfu kunnen gaan voor ca. € 250………. ! Dan is dat toch wel erg leuk !

marielle 13 jaar ago

Petry, je kan gewoon gratis naar Zandvoort. Op de site staat dat je met de actieverpakking van redbull twee kaartjes krijgt. Ik heb vakantieveilingen.nl hierover gemaild, dat mij dit niet eerlijk leek. Het feit dat ik geen antwoord heb gekregen op mijn bericht zegt m.i. genoeg. Ik hoop dat je door je “pech” nu geluk hebt en nog aan kaartjes komt (als ze niet meer in de winkel zijn, misschien via marktplaats?!

Cy 13 jaar ago

Het tussentijds met grote sprongen het bod verhogen kan eenvoudig gereguleerd worden: in de veilingregels vastleggen dat alleen met bepaalde sprongen kan worden geboden. Of laat mensen een zelf te bepalen max.bod invoeren, wat een bepaalde veiling hen waard is en laat het systeem het bod verhogen met een bepaald bedrag als iemand anders een hoger bod doet. Zodat je niet overboden wordt, maar je stelt dus zelf de bovengrens vast. Zoals bij e-Bay dus. En dan nog kun je niet voorkomen dat mensen de site afspeuren en als een veiling verloopt, vlak voor het einde het hoogste bod uitbrengen. Like it or not, dat is een aankoopstrategie waarvoor je kunt kiezen. Verder moet je wel weten waarop je biedt: bijna elke aanbieder heeft wel een eigen site, waarop je de oorspronkelijke prijzen kunt vergelijken. Bepaal van tevoren wat het je waard is en ga daar niet overheen en baal niet als een ander er meer voor over heeft dan jij. Zelfs al zou die ander zo dom zijn meer te betalen dan wat het waard is. ’t Is een beetje inherent aan het veilingsysteem. De bieders samen bepalen de waarde.  .. dat er zo nu en dan ook een prijsje kunstmatig wordt opgedreven, dat zal ongetwijfeld gebeuren. Als je oplettend bent, heb je dat snel genoeg in de gaten. En ook zullen er slimmerikken zijn die gratis producten in de veiling gooien (zoals bij die actie van Red Bull: daar mag VV.nl dan wel iets sneller op reageren). .. van elk systeem wordt misbruik gemaakt, door in- en outsiders. Alert blijven, dus, en bij je boerenverstand blijven.

Mandy 13 jaar ago

Ik snap echt niet waar iedereen hier zo achterdochtig om is. Waarschijnlijk omdat het systeem anders werkt dan ebay en je bij vakantieveilingen inderdaad over jezelf kan bieden. Maar voor iedereen die het gek vind dat op sommige advertenties veel word geboden. Nederland is heel groot en het aantal advertenties minder. En als heel veel mensen naar de swaluwhoeven willen (voor een prikkie) dan is het toch niet gek dat daar steeds hetzelfde voor geboden word (ook omdat iemand die iets echt wilt hebben rond die prijs gaat zitten om zo te voorkomen dat iemand anders het bied) Als je kijkt naar advertenties met vastgestelde data liggen de prijzen veel lager! Ik heb voor 3 euro en zelf voor 10 euro wel eens een advertentie gewonnen. (2 kaartjes voor een muziek evenement twv 55 euro) nou ik vind dat leuk hoor :-D. Soms heeft een ander gewoon meer voor iets over dan jij en iedereen in de wereld is wel een beetje strijdig om te krijgen wat hij wil. En ja soms zijn de biedingen belachelijk voor wat het is omdat je het ergens anders goedkoop kunt vinden. Maar denk je niet dat er ook mensen zijn die gewoon zonder nadenken binnen die paar minuten die ze nog hebben iets bieden omdat het leuk lijkt en bang zijn dat het aan de voorbij gaat. En daarvan vind ik hotelbonnen toch wel een groot voorbeeld van. Ik zou zoiets nooit kopen vaak ben je nog meer kwijt voor het eten dan voor een overnachting en vind ik het eten niet eens lekker. Maar ja daar trappen mensen ook wel eens in omdat er niet goed gelezen word.

Lieke Verhappen 13 jaar ago

Beste Alfred,

Wat was er bij jou gebeurd dan?

Ik heb overigens geen antwoord gehad nog steeds niet, wel inmiddels 16 keer gebeld gehad..
2 mailtjes verstuurd
en zojuist gee-maild met vakantieveilingen.nl

Groeten,

Lieke

liza 13 jaar ago

Ik denk dat het oplichting is, me aangemeld en geboden en toen toch maar even gaan googlen, want het is vreemd hoe extreem vaak en lang al sommige aanbiedingen weer terug komen. Dit is onmogelijk en zou betekenen dat er meer wordt verkocht dan dat er daadwerkelijk beschikbaar is van een bepaald evenement.
Alles wordt verkocht, dus als ze te veel verkopen zal dit betekenen dat er mensen van vakantieveilingen zelf de prijs omhoog drijven in de hoop dat er iemand over heen gaat, gebeurt dit niet dan worden de ‘activiteiten’ niet verkocht en worden ze dus weer aangeboden. Dit kan een van de redenen zijn waarom er zo veel (te veel) van dezelfde aanbiedingen terug komen.
Verder als mensen dan wat hebben gewonnen gaat het vaak mis en is vakantieveilingen vrijwel onbereikbaar.
En het allervreemdst vind ik dat “Aanbieders (????)” en het management van vakantieveilingen zelf reageren op websites als deze om de geruchten te ontkrachten? Welke onderneming doet nou zoiets??? Niemand! Alleen als er een luchtje aan zit waarschijnlijk.. .

En idd waar rook is, is vuur!

2 klasgenoten hebben hier kaarten gewonnen voor de dreammen show. Ik zal niet meteen 100% concluderen dat dit oplichterij is maar afwachten wat er met hun kaarten zal gebeuren.

dekker 13 jaar ago

Zag vandaag deze side en was blij ermee,omdat ik al lang met deze gedachte rondliep nl.dat vakantieveilingen.nl de boel oplicht ,na wederom tevergeefs weer de prijs zien opjagen naar de standaardprijs, dat de aanbieding weggaat.Zie een duidelijk patroon.,Misschien iets voor het “tv.programma”opgelicht. Absurd dat er geboden wordt met als startbedrag €1,00 terwijl je weet dat het nooit voor €70.00 weggaat,bv een sauna dag.Je kunt netzo goed met €70.00  starten.Ben benieuwd wanneer deze side aangepakt gaat worden.

Anja 13 jaar ago

Graag wil ik hierbij mijn verhaal doen. Wij hebben zes bonnen gekocht op vakantieveiling à EUR 60,- per stuk. Deze zijn te besteden bij Fletcher Hotels. het probleem is alleen dat ik inmiddels al wel 100 keer gebeld heb, maar dat er nooit een kamer vrij is. Het is nog niet eens zo dat ik gebonden ben aan één hotel, maar dat blijkt zelfs al onmogelijk.
 
Op Trosradar zijn er al allemaal verhalen te lezen van gedupeerden. Het blijkt namelijk dat er wel kamers vrij zijn, maar niet voor de mensen van vakantieveilingen. Er wordt namelijk één kamer bij sommige hotels beschikbaar te zijn voor de duizenden mensen die een bon hebben gekocht bij Vakantieveilingen.nl. De reinste vorm van oplichting dus, want een bon van mij dreigt al te verlopen.
 
Zouden jullie hier een onderzoekje naar willen plegen. Ik ben momenteel ook al bezig om de zaak juridisch uit te zoeken, want dit riekt wel heel erg naar massale oplichting. Ik zou namelijk nu wel een kamer kunnen boeken rechtstreeks bij Fletcher Hotel voor EUR 60,-. Dit betekent uiteraard als ik contant betaal, voor de houders van de bon van vakantieveilingen.nl zijn geen kamers beschikbaar.
 
Typ maar eens Fletcher vakantieveilingen of Fletcher Kruidvat als trefwoord op google en reken maar eens gemiddeld EUR 60,- per bon x duizenden kaarten die zijn verkocht via Vakantieveiling en de 250.000 vouchers uitgegeven door Kruidvat. Hoeveel hotels moet je hiervoor wel niet hebben terwijl Fletcher niet eens alle beschikbare kamers vijf dagen van te voren beschikbaar stelt. Er is voor deze aktie maar een kamer per hotel beschikbaar!!
 
Tot februari 2010 liep de aktie van het Kruidvat eenvoudige rekensom:
 
200.000 bonnen : 28 hotels = 7142 : 2 personen = 3.571 overnachtingen per hotel. komen daar nog eens bij alle duurdere bonnen gekocht op vakantieveilingen.nl. Een onmogelijke situatie dus!!
 
Met vriendelijke groet,
XXX

rene 13 jaar ago

Wellicht dat het management van vakantieveilingen.nl simpelweg het IP-adres bij de biedingen kan zetten om alle twijfels weg te nemen?
Prijsopdrijvers vallen dan snel door de mand.

karin 13 jaar ago

ook niet positief over vakantieveiling.nl
Krijg een vakantie naar Spanje aangeboden terwijl ik daar niet op geboden heb. Als je vakantieveiling dan mail stuurt krijg je kort antwoord terug met de link erin waar de veiling en de biedingen instaan, dan staat mijn naam boven aan, om 15.30 uur biedt ik 300 euro, de veiling loopt echter tot 21.01 ’s avonds, kan me niet voorstellen dat er dan niemand meer biedt.
Misschien zijn er 2 personen met dezelfde naam, is niet een hele bijzondere naam. HEb geen mail ontvangen dat ik het winnende bod had maar volgens vakantieveiling ga ik naar spanje, dacht het dus niet.

Kennen jullie dit probleem??

Achterkamp 13 jaar ago

Ik ben een bieder op vakantieveilingen.nl en net terug van het Prinsenmeer voor E11,-. Als er iets bij zit wat ik een koopje vind en er wordt vaak geboden, verhoog ik ook op het allerlaatste moment met E50,- omdat dat het maximale te verhogen bedrag is. Zo probeer ik er zeker van te zijn dat ik winnaar ben.

Sanne 13 jaar ago

helaas viel de cursus  om je nagels te verfraaien bij scorpionails erg tegen.
ik raad het niemand aan.

Caitlin 13 jaar ago

Ik ben heel tevreden met vakantieveilingen! heb nu al 2x een hotel bon voor nh hotels gewonne voor 30 en dat is voor 2personen een foto shoot en nou ga ik voor 15euro met 2 personen naar consert at see!

jana 13 jaar ago

Vakantie veilingen zijn gewoon oplichters ! Heeft iemand van degene die zo veel complimentjes hebben voor vakantie veilingen uberhaupt gekeken in de rechte hoek beneden (waar normaal een hangslotje van een beveiligde pagina hoort te zijn)  ? Nou, kijk maar beter volgende keer voordat je rekening leeg geplunderd wordt. Jij betaalt via een link die geen beveiligde pagina is (lees maar veilig internetbankieren) waarbij een deerde ook mee kan kijken  en je inloggegevens en wachtwoord  kan misbruiken. Ze beweren dat de pagina toch beveiligd is maar ik heb ING raadgepleegd en volgens ING is een pagina zonder hangslot niet beveiligd en moet je nooit je gegevens geven. Ik heb erover verschillende e-mails naar vakantie veilingen gestuurd, maar de antwoord kreeg ik nooit meteen en de antwoord zelf sloeg nergens op. Bij de klanten service waren ze ook niet per se vriendelijk (telefoon werd bijna neergegooid) dus ik vind de hele organisatie niet deugen plus dat ze zonder mijn toesteming van mijn rekening het bedrag hebben afgeschreven. Ik vind het helemaal niks en denk dat degene met “positieve” ervaringen gewoon bij Vakantie veilingen werken. Een waardeloze organisatie ! Zegt Jana

sandra 13 jaar ago

hoi,
Ben  net afgelopen weekend ook via vakantieveiling naar Droomgaard geweest. Moet eerlijk zeggen dat het goed mee viel en voor het bedrag van 45.-euries hoef ik niet te klagen. Er is genoeg te doen zodat alle kinderen het prima naar hun zin hebben gehad.  Waar je wel goed op moet letten is het volgende: wanneer je aankomt bij zo’n recreatie park laat je dan niets extra’s aansmeren. Ik ben er zelf ook ingelopen en moest toen 80 euro nog even extra aftikken voor o.a lakens enzo.  Deze waren helemaal niet verplicht af te nemen.  Dus beddengoed gewoon zelf mee nemen.

grt. Sandra

claudia 13 jaar ago

Ik heb zelf ook een paar keer bij vakantieveilingen meegedaan, en inderdaad het viel me op dat de prijs opeens enorm hoog ging. Ik wilde een beauty dag, maar ik dacht laat maar. Later kwam ik oop http://www.biedfabriek.nl daar boekte ik voor maar 40,- een hele dag voor met z’n 2 en ook nog koffie met gebak erbij bij sauna de veluwe. Ik ben helemaal blij

Feetje 13 jaar ago

Gisteren heeft mijn dochter via vakantieveilingen.nl een fotoshoot gehad bij Monartstudio in Rotterdam. Ik las hier nogal wat negatieve berichten en ging dus met lood in de schoenen. Benieuwd wat ik zou aantreffen maar de studio was keurig netjes. Mijn dochter werd opgemaakt door een hele lieve visagiste (die een nieuw kwastje gebruikte voor de lipgloss) en ook de fotograaf was top. Mijn dochter was super nerveus. Hij stelde haar goed op haar gemak en uiteindelijk toch een hele leuke shoot! Ook helemaal geen gepush dat je extra foto’s of wat dan ook moet nemen! Lekker relaxed allemaal!

Markie 13 jaar ago

Ik heb een hele dag zitten bieden op kaarten voor een musical die na iedere bieding gewoon weer opnieuw begon. Als ik dan zie dat mensen van 5 euro ineens 50 euro bieden terwijl de veiling nog 20 minuten duurt klopt er iets niet, ook als iemand zijn eigen bod verhoogd zonder dat iemand anders een nieuwe bod denk ik maar natuurlijk. Hoe dan ook de kaarten kwamen keer op keer een stuk hoger uit dan ze aan de kassa van de schouwburg kosten. Ik had sterk het gevoel dat de prijs werd opgedreven.

Lieneke 13 jaar ago

Klopt dit?
Vakantie aan de rode zee 1e keer 12-06-2010
 
  H Breed
2. 12-06-2010
01:49:17 € 375,00     
 
Dennis Bos
3. 12-06-2010
01:34:36 € 325,00
 
Frank de Jong
4. 12-06-2010
01:32:38 € 275,00
 H Rozendal
5. 12-06-2010
01:30:47 € 225,00
 
Luc Ijsbrandij
6. 12-06-2010
01:23:13 € 175,00
 
Khalid Hassan
7. 12-06-2010
00:39:36 € 125,00
 
Petra van der Starre
8. 11-06-2010
23:47:35 € 75,00
 
Waarom wordt er telkens met het maximale bedrag van 50 euro opgeboden in een veiling? Het is toch juist de kunst om het telkens met 1 euro te verhogen zodat de uiteindelijke vakantie voor een laag bedrag geveild wordt.
Daarnaast is het zo, dat men het kan begrijpen dat je tegen het eind van de veiling je bod met 50 euro verhoogd, wil je de aanbieding erg graag hebben. Maar als dit gebeurt wanneer de veiling nog 12 uur of langer duurt, ga ik me afvragen waarom?
 
Vakantie Alanya 12-06-2010
 
J ter Beek
2. 12-06-2010
01:47:11 € 280,00
 
Frank de Jong
3. 12-06-2010
01:45:24 € 230,00
 
J ter Beek
4. 12-06-2010
01:39:39 € 180,00
 
D Timmerman
5. 12-06-2010
01:37:02 € 130,00
 
Martijn de Jong
6. 11-06-2010
18:31:48 € 81,00
 
Het lijkt me erg vreemd dat telkens de 2 zelfde personen het bod met 50 euro ophogen terwijl de stoptijd van de veiling nog lang niet ten einde is. Daarnaast is het mijn inziens een beetje raar dat dit alles s’nachts gebeurd. Zit hier iets achter of willen deze 2 personen echt graag op vakantie? Maar als je graag wil, dan bied je toch een euro meer? En geen 50 euro?
 
Vakantie Tunesie
 
Teun t Kokkeler
5. 12-06-2010
09:01:09 € 260,00
 
Teun t Kokkeler
6. 12-06-2010
09:00:50 € 210,00
 
Henk van Es
7. 12-06-2010
08:25:38 € 160,00
 
2 keer achter elkaar door dezelfde persoon opgehoogd. Waarom zou je dat doen, als de veiling nog precies 8 uur en 42 minuten duurt?
 
Vakantie aan de rode zee 2e keer 12-06-2010
J ter Beek –
-. 12-06-2010
11:25:55 € 300,00
 
Frank de Jong
2. 12-06-2010
11:22:28 € 250,00
 
J ter Beek
3. 12-06-2010
11:17:06 € 200,00
 
 D Timmerman
4. 12-06-2010
11:14:58 € 150,00
 
Ivon de Rijber
5. 12-06-2010
10:41:51 € 100,00
 
Wederom weer dezelfde personen die het veilingbod met 50 euro per keer ophogen. En het rare is, dat deze mensen nooit een vakantie door deze veiling afnemen. Als het tegen het einde van de veiling loopt, zie je ze niet meer. Willen ze echt graag op vakantie of zijn ze ingehuurd/in dienst om de veilingprijs omhoog te halen?
Zou er van te voren een minimum bedrag afgesproken zijn door de aanbieders van de vakantie waar de vakantie minimaal voor weg moet?
 
Dit is zomaar een dag van vakantieveilingen.nl
Klopt dit allemaal? Ik heb op deze manier iniedergeval mijn bedenkingen.
 
Daarnaast is het natuurlijk zo dat de vakantie’s wel goedkoper blijven dan wanneer je een last-minute koopt bij een reisbureau.
Maar helemaal eerlijk?

EddyG 13 jaar ago

Het lijkt mij een heeeel goed idee als alle klagers nu eens gewoon weg bleven. Als je niet mee doet kun je ook niet bedonderd worden, als je niet kijkt kun je je ook niet ergeren. Ik kan heel goed voor mij zelf zorgen. Ik heb al heeeeeel wat dingen op diverse veilingen gewonnen, als je het goed doet zit je altijd dik onder de prijs. Dus hoe minder mensen zich daar vertonen hoe lager mijn prijs waarschijnlijk wordt. Als je het niets vindt bemoei je er dan niet mee. Niet zeiken als je mee doet, zeker niet als je toch goedkoper dan normaal uit bent. Is het goedkoper dan normaal is het toch niet goedkoop genoeg.

Ctje 13 jaar ago

Ik ben op een cruise naar Newcastle geweest via vakantieveilingen voor 55 euro 2 personen. Ook een lang weekend prinsenmeer 6 personen voor 40 euro. Een hotelcheque erafgehaald voor 1 euro. ( en ja je moet indd zelf je eten wel verplicht betalen in het hotel ) Maar eten moet je toch. Wij wilden een weekend naar Belgie. En hebben nu voor 1 euro het hotel al. Ik heb ook al eens iemand een avondje Boom chicago voor 2 personen gegeven inclusief 3 gangen diner voor 35 euro.  SUPER SITE DUS! je moet alleen ff een beetje geduld hebben.

S.Meeusen 13 jaar ago

Wij ervaren vakantieveiling ook als uitkomst. Zelf hebben we ook eens het verhaal van het opdrijven van de prijs meegemaakt. Doordat de naam van één persoon mij zo opviel ging mij een lampje branden (die naam komt niet zo heel veel voor)  Ben gaan kijken op de site van de betreffende vakantie die aangeboden werd en daar stond deze naam onder als zijnde; eigenaar! We hebben vervolgens een mailtje gestuurd naar het vakantieadres en hebben gewoon gevraagd! Ook hebben we een bevestigend antwoord gekregen dat ze inderdaad met z’n twee (k zag later inderdaad een zelfde andere naam)  de prijs opdreven om zo een rieelere prijs voor een boeking te krijgen.! duidelijk! 
Maar als je gewoon wacht tot het laatst en voor jezelf een bedrag hebt wat je voor een veiling uit wilt geven, kom je nooit bedrogen uit! Hooguit moet je veel geduld hebben of moet je accepteren dat je een gewone boeking moet doen.
wij zijn in 2009 in de eerste week van de schoolvakantie naar frankrijk geweest naar domaine de chalain (super mooie camping, echte aanrader!) voor 146 euro in een ingerichte tent!
Hij staat er nu ook weer op!
Ook zijn we een weekend weg geweest met 12 personen in een huisje voor 80 euro!
Dus het kan écht!

Eddy 13 jaar ago

Wanneer je een veiling wilt winnen kijk je eerst hoeveel het waard is en bedenk je zelf wat je er voor over hebt. Komt het boven dat bedrag dan moet je gewoon niet meer mee bieden. Het slimste is om in de laatste minuut te bieden. Als je ver van tevoren gaat bieden drijf je de prijs alleen maar op. Heb je geluk dat niemand jouw bieding overstijgt dan heb je een goede deal! – – – Echter, bij sommige aanbiedingen zie je dezelfde namen bieden, vaak een stuk hoger dan de vorige, en deze namen winnen uiteindelijk nooit. Het kan soms niet anders dat een ‘bekende’ mee biedt. Maargoed, wanneer je gewoon zelf goed oplet en je niet boven je eigen maximum biedt is er niets aan de hand. – – – – Ik heb enkele keren een goede deal gemaakt. Binnenkort naar de BBQ Apeldoorn voor 63 euro (normaal 90) = prima deal. Ik zie ze vaak een stuk hoger weg gaan dan mijn bieding. (vergroot mijn satisfaction alleen maar).

eric 13 jaar ago

Hotelovernachtingen bij Fletcher zijn niet te boeken. Volgens de website zijn er kamers vrij, maar niet voor vakantieveilingen.
Oplichting! Ik zit nu met een betaalde bon waar ik geen gebruik van kan maken.
Mocht je het toch willen proberen, bel dan niet het dure 0900-nummer, maar 0347-750475

Rian 13 jaar ago

Nou ik ben zeer tevreden ik had nu weer een weekendje weg in een huisje voor 15 euro .
Dus ik denk geen oplichting maar sommige mensen zelf die aan bieden zijn hebben er geen verstand van.
En dat er op het allerlaast pas geboden word is omdat je dan meer kans hebt.
Zo heb ik dus al me 6 weekendje weg voor een prikkie.
En je moet natuurlijk van te voren weten en na kijken hoe duur het normaal is.
Dus klakkenloos maar gaan zitten bieden en naderhand klagen.
Het bevalt mij prima je kan voor jezelf bepalen hoeveel dat je er aan kwijt wilt zijn!

Lieke Verhappen 13 jaar ago

Beste Eric,

paar vraagjes aan jou..
hoe lang heb je deze bon al? 
wanneer heb je deze bon gewonnen?
wanneer is deze in te wisselen? (welke dagen, weekendtoeslag etc.?)

zelf denk ik idd ook dat hotels die aanbiedingen doen maar 1 hotelkamer beschikbaar hebben voor 1 bepaalde aanbieding.
zelf heb ik in een hotel gewerkt waar dit ook zo was..
niet 1 kamer maar bijvoorbeeld hadden we een zomerarrangement voor een x bedrag maar ondanks dat er in dat hotel 60 kamers aanwezig waren ging ie er maar voor 30 kamers uit. dit om het echt een special te laten blijken

kan me dus voorstellen dat je maar een minimaal aantal kamers ter beschikking stelt voor een bepaalde actie maar als je aangeeft dat er te boeken valt moet er ook te boeken vallen en anders moet je iets ter compensatie aanbieden..

I. Breed 13 jaar ago

Ik vind het grote oplichting. Er zijn diverse aanbiedingen waarbij vage omschrijvingen worden gegeven omtrent overige kosten en als je op de site van de aanbieder kijkt, dan kun je die kosten ook niet of heel moeilijk vinden. Hierdoor bied je op iets, waarbij je dan achteraf voor nare verrassingen komt te staan.
Ook komt het voor, dat er bij de betreffende aanbieder al een speciale aanbieding is, waardoor mensen (omdat ze dit niet weten) veel meer betalen dan noodzakelijk is. Als je daar mensen voor waarschuwt, kom je gelijk op de zwarte lijst, dus zo eerlijk zijn ze bij vakantieveilingen.
Dit is consumentenmisleiding en dat is strafbaar!!

Ans 13 jaar ago

Als de klagers nou een wegblijven blijft het voor ons ook leuk om te bieden.Je kan toch niet verwachten dat je voor een dubbeltje de veiling kan winnen.

Jojanneke 13 jaar ago

Wij hebben heel goede ervaringen met vakantieveiling.nl. Je moet alleen voor jezelf een maximum biedprijs in  gedachten hebben. Wij zijn nu 4 keer met vakantie geweest en het is ons goed bevallen. Daarnaast is het bieden en het volgen van de biedbewegingen een leuk tijdverdrijf.

coby 13 jaar ago

Ik vind de site van vakantieveiling helemaal top
Ben al een paar keer voor heel weinig geld weg geweest naar een super de luxe hotel drie nachten voor 55 euro totaal voor 2 personen
Je hoef niet te bieden hoor
wat zijn wij Hollanders toch zeuren
Vakantieveiling ik ben blij met jullie trek je con

ik zou zeggen ga eerst kijken wat het normaal kost
ga dan bieden zit het hoger dan stop je ermee.

Groet Coby

bundlee 13 jaar ago

wat i can not understand is that people see that de biedings go from 5 of 10 euro!s to 40 of 50 an they still bieding. of course is vakantie veiling itself people are bieding 300 hunderd euro`s for an arizona (slagharen) more than stupid.once the bieding goes 40 of 30 euros on top of ten , its simply time to let go. let them (vakantie veiling) have it. people should get together and dont use the site for at least 2 days tot one week. i did it myself. log out and i am not bieding.
echte oplichters, de beste oplichtersiiiiiiiiiiiiiiiiii
gefeliciteerd vakantie veilingiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wat een mascarade.

Mirjam 13 jaar ago

Hoi,
Ik heb afgelopen week voor 30 euro een leuke veiling bij Hengelhoef gewonnen via http://www.biedenboek.nl. Het werkt volgens mij hetzelfde als vakantieveilingen.nl maar het is nog niet zo bekend dus bieden er niet veel mensen mee.  En het verschil is dat je niet altijd vanaf 1,00 kan bieden. Maar dan is er een minimum-prijs, alleen is die volgens mij nog steeds behoorlijk laag. Let ook wel op want je moet ook hier soms extra betalen.
En het gezeur van wel of niet met 1 euro omhoog is hier over want je moet gewoon per 10 euro bieden.
eigenlijk moet ik dit hier niet promoten want dan gaan er veel ste veel mensen mee doen…. haha maarja ik heb nu al wel lekker goedkoop twee weken vakantie want ik heb 4 veilingen achterelkaar gewonnen!!!
Groetjes en succes.

Manouk 13 jaar ago

Hi!

Ik heb net een veiling gewonnen, weekendje weg naar Oostvoorne in hotel ‘twapen van Marion..nu zag ik helaas later pas dat deze geldig is t/m juli 2010. Ik kan deze maand helaas niet gaan.
Iemand interesse??
Ik heb 35euro geboden, dus als iemand dat er voor over heeft, graag, reageer dan even!

Gr. Manouk

Sonja 13 jaar ago

Een veiling is leuk als er met kleine stapjes wordt geboden. Bied men, omdat men het perse wil hebben, met grote sprongen. Ga dan naar de gewone site en betaal dan de normale prijs.
Ik vind dat zulke mensen het verpesten voor de mensen met de kleine beurs.
Ik ben al 11 jaar niet meer met vakantie geweest en via deze site probeer ik het telkens.
Maar dan komt er weer één die 50 meer bied, ja dan haak ik maar weer af.
De bieder wil graag een zo goedkoop mogelijke vakantie.
En niet: “Oh het gaat nu wel erg goedkoop weg, laat ik er maar 50 bij doen”
Je bied voor jezelf, niet omdat je het zo sneu vind voor de aanbieder dat het zo goedkoop weggaat!!!!

Lucas Goedee 13 jaar ago

Veel reacties hier gelezen, ook heel zielige pffff ben al 11 jaar niet met vakantie geweest, wel internet computer en afhaken om 50 euro hoe zielig moet je zijn, als je bied naar egypte dan is die 50 euro net het verschil tussen thuisblijven of je koffers pakken.Mijn vrouw en ik hebben samen al heel geveild, egypte, etentjes, fotoshoot en heel veel sauna  arrangementen. Juist door de veilingen zijn we bij restaurants geweest waar we anders nooit zouden komen, Egypte  heeft mijn hart gestolen, zo mooi daar, De zee, bergen en veel zand. Ik  heb niet het gevoel dat de zaak belazerd wordt, ik vind wel dat vaantieveilingen zich zakelijker moet opstellen naar de zwaluwhoeve, als ze na een veiling de boel versoberen, hier moet je tegen optreden. De veilingsite heeft bij ons wel wat teweeg gebracht wij zitten ook op andere sites te loeren. Wij bieden niet meer op hotelovernachtingen, dat is een gedoe, 3 dagen van te voren bellen en dan moet je vaak nog bijbetalen of het is vol. Doe nu alleen nog maar iets waar een datum bijstaat, o sauna arrangementen. Voorbeeld bij actievandedag.nl We hebben daar al mooie trips geboekt, de begeleiding is elke weer goed, in otokber met zijn tweeen naar Marrokko voor 880 euro. 5 dagen Istanbul  voor 420 euro, misschien is dat wat voor sommige onder ons ,dan hebben ze niet het gevoel dat ze belazerd worden. btw deze site is van dezelfde eigenaar.Onze conclusie is dat sinds wij deze site ontdekt hebben via de vakantiebeurs, veel meer ondernemen in binnen en buitenland. Met vriendelijke bied groet, Lucas

Mieke 13 jaar ago

Mijn ervaring is niet zo goed. Ben je blij dat je de beiding hebt gewonnen voor een nachtje in een van de Fletcher hotels, blijkt het bijna onmogelijk om te zijn om een kamer te boeken. Ze zijn wel vrij maar niet voor de vakantieveilingbonnen!!! Beachelijk alles bij elkaar betaal ik bijna hetzelfde als een lastminute op de site zelf. Bellen kost 40 cent per minuut en ik kan je verzekeren dat je minstens 10 minuten moet wachten. Bon is nu inmiddels bijna verlopen dus ben bang dat het me geld gekost heeft ipv opgeleverd.

Groet,

Mieke

Bas 13 jaar ago

Volgens mij makkelijk op te lossen: Laat vakantieveilingen het ip-adres van de bieder loggen en erbij zetten. Voorkomt een hoop vragen. Natuurlijk kan dan altijd nog door de org via proxies geboden worden, maar wordt een stuk onwaarschijnlijker.. Of… laat vakantieveilingen eens een log van een  dubieuze veiling publiceren.. Of door mijn bedrijf een audit doen, als alles klopt niets te vrezen toch? .. Groet Bas

INA 13 jaar ago

Inderdaad lijkt het wel of er speciale bieders bieden op diverse aanbiedingen. Ik zou zelf ook wel zo’n thuis baantje willen hebben…. Want je kan mij niet wijs maken dat iemand met gezond verstand 30 euro meer gaat bieden voor iets. Ik mag dan hopen dat mensen er niet intrappen.
Gr INA

Richard 13 jaar ago

ik heb ook een paar keer geprobeerd een leuke en goedkope vakantie te boeken via vakantieveiling maar ik vind het heel frapant dat er bieders zijn die steeds de bedragen met 50 euro overbieden omdat ze zogenaamd heel graag die vakantie willen hebben maar dat die zelfde bieders op het laatst niet meer mee bieden . in mijn ogen zijn dat alleen mensen die de prijs omhoog drijven en het zou me niets verbazen als dat mensen van bv skytours zelf zijn ook al mag dat niet volgens hun contract.
want ik zie ook steeds de zelfde namen die steeds overbieden met 50 euro . ik vind het maar een een raar iets . er zullen heus wel mensen op vakantie zijn gegaan voor mooie prijzen maar de zonvakanties worden in mijn ogen expres steeds duurder gemaakt

Angelique 13 jaar ago

Wij hebben ook 2 keer met een vakantie veiling (gewonnen) . 1 keer Zwaluwhoeve voor 110 voor 2 personen, moest reserveren maar daar aangekomen op die datum was het zo druk dat we in de rij moesten om in een sauna te kunnen of iets anders, zeg dan dat het vol is, in keer maar nooit weer dus. Vond het niet een ontspannende dag. Nu heb ik een midweek op recreatiepark Duinlust vlakbij de efteling gewonnen, voor 225 voor 5 personen. Maaaaar is te boeken van juli tot dec 2010 m.u.v van de bouwvak , laat ons het geluk hebben dat we niet in de bouwvak vakantie hebben maar v. a 16 tot 20aug. volgeboekt dus. En dan kan je in de herftsvakantie of kerst i.v.m kinderen , maaar dan moet je man wel vrij kunnen krijgen van zijn werk ,kan die dus niet, is net dit jaar bij een nieuwe baas gaan werken en heeft maar 2 weken in de zomer vrij kunnen krijgen. Dus bellen met de aanbieder en probleem voorgelegt, ja kunnen wij niks aan doen , ik zeg ,als je dan vol bent in juli en aug moet je veiling er af halen, of de datum veranderen , want wij hebben 2 weken geleden geveild maar hij staat er vanaf die datum nog elke dag 3 keer op, dus de mensen die nu winnen , kunnen alleen maar in de herfts of eerste week van de kerstvakantie. Zegt de aanbieder ja maar er komen in september ook mensen, 2 personen of zo ik zeg 65 plussers of met hele kleine kinderen, maar die vaders of moeders hebben waarschijnlijk ook niet allemaal vakantie. Maargoed zit nu met een midweek voor 5 pers. in mijn maag en is gewoon weg, geen familie of vrienden van ons kan hem overnemen. Dus goed kijken bij deze aanbieder of er nog plek is ,want volgens mij heeft Nederland in de herfst ook maar 1 week vakantie en het loopt tot december dus de 2de week in de kerstvakantie is altijd in Januari.

Rob 13 jaar ago

Vorig jaar als hoogste bieder een bon gekocht voor een Fletcher hotel.  Twee weken geleden gebeld op maandagochtend. 18 (ACHTTIEN) wachtende voor me á 40 eurocent per minuut. Maximaal € 20 euro. Tel die maar vast op bij de prijs.
Vond dat een beetje veel, dus maar opgehangen.

Vandaag om half 3 gebeld maar niets vrij. Tenminste, niet als je met een bon wil boeken. Op de site waren er nog kamers in vele hotels in het weekend vrij, maar niet voor mij dus.
“Dan kunt u beter om 09.00 uur bellen” zei de telefoniste. Natuurlijk, dan heb ik weer vele wachtende voor me, en schuiven zij weer € 20 euro telefoonvergoeding naar binnen. Schurken………

Ik kreeg 4 hotels door die beschikbaar waren van vrijdag op zaterdag. Even met thuis overlegd en 5 minuten later weer gebeld. Helaas, de 2 hotels waar wij heen wilde waren al niet meer beschikbaar.

Tja, de bon is nog 2 maanden geldig, maar wij kunnen niet ieder weekend weg.
Ik vrees dat de bon in de oud papiermand terechtkomt. Jammer, jammer, jammer.

Hoorde overigens zojuist van een collega dat hij de bon ook al een keer weggegooid heeft. Gelukkig voor hem had hij hem gekregen. Maar toch.

vonne 13 jaar ago

tot 3 weken geleden kon je voor 15 euro een midweek weg
wel heel erg lekker als minima met 2 kids
nu is het voor ons afgelopen met vakantie
maar het bieden is voor ons ten einde nix bieden gewoon laatste seconde bod uitbrengen als t nog op 1 euro staat dat is de sport
vorig jaar zomervacantie 2x weggeweest voor 26 euro
nu moet je meer betalen dan gewoon via b.v. ooststappe boeken
belachelijk!!!!!!
als je genoeg geld hebt boek dan gewoon en laat deze site voor de minima
maar fijne vakantie voor je 300 euro allemaal

een zeer teleurgestelde minima met 2 kids die nog meer teleurgesteld zijn ennneeee bieden he een uur of 2 lang

annette 13 jaar ago

De eerste keer 2 kaartjes voor het circus gewonnen, opnieuw geboden om 2 kleinkinderen mee te nemen en weer gewonnen, deze keer nog goedkoper. Bij het circus toch even de prijs gecheckt, wij hadden met 4 pers. voor 2 pers. betaald. We mhebben genoten. Daarna geboden op een hotel in de Harz, ook gewonnen. Daar aangekomen bleek dat we niet teveel maar ook niet het laagste hadden betaald, we hebbendaar 4 fijne dagen gehad. We hebben daar ook gesproken met mensen die een weekend in een hotel in onze stad hadden gewonnen, ze wilden daar nog een keer naartoe. Opnieuw geboden op een golfclinic voor 2 pers., deze hadden we goedkoop!!. ’t Was een leuke dag. Daarna geboden op een cursus nagelversieren voor 2 pers.. Deze was goedkoop maar ook zeer slecht!!!!.   Ik heb een week daarna gezien dat deze cursus zeer duur werd betaald. Dus al met al eerst  de site van de aanbieder goed lezen en dan pas bieden.  

Sifra Mes 13 jaar ago

Wat je moet doen:

-bedenken wat je wilt, kijken wat het echt kost bij het bedrijf zelf en dan een aantal keer volgen voor welke prijs hij eruit gaat
-opschrijven welke dagen/tijdstippen hij het laagst eruit gaat, dan zelf op die tijdstippen bieden
NOOIT eerder bieden, altijd pas op het laatste moment zodat je niet de prijs omhoog drijft

Ik heb in totaal gewonnen/gekocht (excl €4 administratiekosten): 

-Fletcher overnachting voor €41 
-Fletcher dinercheque €40 
-2 keer MoviePark Germany beiden voor €43 
– Postillion €20
-Mercure Zwolle €23 
-Quad rijden bij Actief Overijssel €37

De Fletcher overnachting (Boschoord) en Dinercheque zijn al naar tevredenheid gebruikt!

post ad 13 jaar ago

Ik zit ook al weken achter vakantiveiling en inderdaad de prijs wordt onnodig hoog opgedreven zonde van je tijd om nog te bieden hier . last minute zelf boeken is goedkoper. Ook ik denk dat vakantieveiling er zelf achter zit om er meer aan over te houden . vaak vreemde namen die 2 of 3 x 50 euro bieden en ineens weg zijn rara???

martine 13 jaar ago

teneerste wil ik even zeggen dat ik geen medewerker van vakantieveiling ben .
ik ben zeer tevreden over vakantieveiling en heb nog nooit rare praktijken mee gemaakt ,ik snap dan ook niet dat de mensen hier zo klagen
logisch dat er toch meer geboden word op het laatste moment, denk toch na .
ik heb nu al heel wat uitstapjes gemaakt,weekendje met de pasen voor 75 euro in een ruime chalet,hotelovern met dagje sauna 50euro voor 2pers.nou en zo kan ik nog wel even doorgaan
dus voor de gene die pech hebben ,beoordeel de site dan niet nadelig maar kom dan gewoon niet meer op vakantieveiling en boek ergens anders je reisjes

J. van de Laar 13 jaar ago

Hoezo NEP

wij gaan komende week vook 190 euro naar recreatiepark Arnhem, gewoon via vakantieveiling.nl
Op het juiste moment bieden, onze vorige bieder bood 180.

Silvia 13 jaar ago

Beste mensen, ik heb nu een aantal dagen, uren achtr de pc gezeten op vakantieveilingen en idd wordt er zeker gesjoemeld met het bieden. Ik kon aantonen of in iedr geval laten zien door biedingen de afgelopen dagen dat er mensen v parken zelf mee boden en heb mensen die dit ook zagen geinformeerd over de manier v klachtindiening bij de site die avond. Blijkbaar heeft de site dit ook gezien want de volgende dag was het hele park verdwenen. Natuurlijk is dat niet 24u, 7 dgn in de wk het geval en uiteraard ook niet bij alle aanbieders. Logisch lijkt mij! Wat eerder ook genoemd is;  1) als je ziet dat mensen steeds dezelfde vakanties winnen met dezelfde data, aan de bel trekken, ook wanneer prijzen omhoog schieten vanuit het niets. En dan heb ik het niet over 1x, maar continue dezelfde personen die een bod hoger uitbrengen dan die van zichzelf. Ook logisch dan he, dat er dan iets niet klopt. Verder voor jezelf helder hebben hoeveel je uit wil geven en eerst kijken op de site v aanbieders of je niet duurder uit bent, want zie weleens de prijzen omhoog schieten terwijl je gewoon voor minder kan boeken. Ondanks het bovenstaande heb ik toch zelf ook e.e.a. voor een leuk prijsje kunnen regelen hoor, alleen jammer dat je dus nu extra goed moet opletten. Heb trouwens een naam geGoogled en is iemand(en die noem ik nu niet) idd een marketingmanager! Maar goed, zo zijn er wel meer dingen. Gewoon alles melden bij de site, zij doen hier echt iets mee. Succes!

angela 13 jaar ago

Ik weet heel zeker dat de mensen van vv er niet zelf op bieden, maar ik wel een andere verklaring voor de slechte service.
op de hyves pagina van vakantieveilingen staat het volgende:
 
De aantallen bij VakantieVeilingen.nl blijven maar groeien en groeien. Juni is op alle vlakken veruit de beste maand die we ooit hebben meegemaakt. Telt u even mee?

* Meeste veilingen van één arrangement op één dag (374 x Dance At The Park op 28 juni)

* Hoogste aantal veilingen op één dag (2.550 op 25 juni)

* Hoogste aantal veilingen in één maand (61.703)

* Hoogste aantal bezoeken aan de website in één maand (ruim 3 miljoen)

Wij zijn er zelf een beetje stil van. Bedankt voor uw bezoek en uw biedingen en natuurlijk ook hartelijk dank voor de aanbieders van de arrangementen. Zonder hen was het een lege site geweest.
 
 
Zal eens even een boekje open doen:
ze zeggen Hoogste aantal veilingen in één maand (61.703)
61703x 17,50 (dit betalen de adverteerders excl. btw) = € 1079802,50
wat vakantieveilingen eraan verdient. Dan betaald de consument ook nog een 4 euro administratie kosten per veiling 61703×4= € 246812
 
246812+ 1079802,50= € 1336614,50
Als een consument geen reservering maakt bij de aanbieder krijgt de aanbieder dat geld ook niet, dus steken ze nog meer in hun zak.
 
eerlijk he!!
 
De maandverdiensten van vakantieveilingen zijn dus € 1336614,50
Klanten geven de aanbieders maar de schuld van alles en dat ze “makkelijk” rijk worden maar het is dus andersom.
 
als een kalnt 50 euro bied op een arrangement dan ontvangt de aanbieder hier dus maar € 29.17 voor.

Coco 13 jaar ago

Wat maakt mij het uit wie er hoeveel aan verdient, wat voor mij telt is of ik zo nu en dan voor weinig geld een vakantie of ander uitje uit kan slepen.
En dat lukt….soms.
Vaak ook niet, dan gaan de biedingen veel hoger dan het mij waard is. Ook prima, als een ander er meer voor over heeft dan gun ik het die ander.

Over rare biedingen, wat is raar, vreemd?
Soms kom ik wat leuks tegen, maar heb geen zin de hele veiling te volgen. Dan bied ik ineens wat het mij waard is. Tja, de kans is redelijk groot dat een ander er dan overheen gaat, maar ik neem aan dat die ander er dan dus ook meer voorover heeft. Maar wat is er dan mis mee dat ik ineens bied wat ik ervoor over heb? Ik ben er dan niet op uit om zo goedkoop mogelijk iets te scoren, maar ga dus uit van wat ik ervoor over heb.

En ja, soms vindt ik het wel leuk om een veiling te volgen, dan ga ik er eens goed voor zitten, en bied zoals sommige het zo graag zien, met steeds maar 1 euro.

Ik vindt dat het allebei gewoon moet kunnen, ieder komt toch niet hoger uit dan dat het hem waard is, en als iemand wel hoger uit komt….tja…..dom!

Lianne 13 jaar ago

Ik denk dat vakantieveilingen wel te vertrouwen is! Ik werk zelf op een vakantiepark. De bezetting was voor de zomervakantie lager dan normaal. Dus is besloten om dagelijks arrangementen aan te bieden via Vakantieveilingen. En ik kan je vertellen dat er niemand van vakantieveilingen is die dan extra of extreem hoog gaat bieden. Waarschijnlijk zijn dat mensen die gewoon heel graag willen winnen en een enkele keer zal er ook vast wel een eigenaar van het arrangement mee bieden om de prijs omhoog te krikken. Maargoed dat is het risico. je bent er zelf bij en je kunt zelf zoveel bieden als je zelf wilt, het is maar wat je ervoor over hebt!

wendy 13 jaar ago

wat zitte mensen hier nu over te zeuren ik ben van belgie  en vakantieveilingen .nl is fantastisch !! ik ben alleen met mijn zoontje  en voor mij zijn die prikreisjes echt een cadeau !! t is sowieso altijd goedkoper als in een reisbureau  en mensen dat commentaar hebben niet zagen en blijf lekker  van de site dat ander mensen wel lekker  kunnen  bieden en een vakantie kunnen strikken voor een koopje  dan mag het nog 100of 200euro kosten het blijft sowieso een koopje  toch!!  ik wens de positieve mensen een lekkere leuke  vakantie  en vakantieveilingen is gewoon geweldig  in het leven moet je af en toe geluk hebben dit geldt hier ook  groetjes  veel vakantieplezier  en mensen dat commentaar hebben  blijf er dan lekker  af  en houd het voor de mensen dat er  wel plezier aan beleven !!  HASTA LA VISTA

jBb 13 jaar ago

Vakantieveilingen is gewoon een NEP site,meer is er niet van te zeggen.
Voorbeeld 1euro,5euro en dan als er nog 2 min over zijn komt er ineens een bod van 50 euro.
En die NEP bieders doen soms ondermekaar bieden zodat het echt lijkt.
En gaat ie er niet echt uit dan plaatsen ze hem gewoon opnieuw toch.
Ik trap er niet meer in en ik hoop jullie ook niet.

jBb 13 jaar ago

Je moet maar eens bij de biedingen de min in de gaten houden,
Soms  komt er tijd bij en op het laatst wordt het weer recht getrokken……………

Matthijs 13 jaar ago

Ik heb een vakantie geboekt via vakantieveilingen en het was zeker onder de gangbare prijs. Dit scheelde toch zeker 300 euro. Ik denk dat vakantieveilingen er niet op valt aan te spreken dat biedingen vreemd verlopen. De meest mensen willen gewoon voor een dubbeltje op de eerste rij zitten en dat kan gewoon niet bij alle (gewilde) producten. Men moet er hierbij rekening houden dat meer mensen het product willen. Mensen worden te hebberig wanneer ze iets leuks voor weining kunnen krijgen. En daarbij komt kijken dat mensen zelf er bij zijn wanneer ze een bod doen.

jBb 13 jaar ago

Matthijs sprookjes bestaan niet helaas,maar voor jou misschien wel nog.

ps 13 jaar ago

Uit eigen ervaring ben ik er achtergekomen dat het niet altijd klopt. Ik was de vorige keer bij een veiling 2e, ik ben toen opgehouden met bieden omdat een “gek” ver boven mij ging bieden. Later werd ik gebeld door vakantieveiling of ik nog belang had bij de midweek. De 1e was afgehaakt. Iets wat volgens mij niet mag.

somebody 13 jaar ago

Even om terug te komen op de reacties ‘de zwaluwhoeve gaat er alleen uit voor 90 euro’. Dit is absoluut niet het geval want ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat deze ”prijs” er voor 50 euro of minder uit ging. Ook vind ik het een beetje onzin dat mensen moeilijk doen over het feit dat mensen hun eigen bod over bieden of ineens 50 euro hoger gaan bieden dan de vorige. In de laatste seconden kan je bod nog overboden worden daarom verhogen die mensen hun bod voor de zekerheid en soms over bied je dan onnodig jezelf (;

bobby 13 jaar ago

het is heel simpel. Een aanbieder van een vakantie/reis mag bij Vakantieveilingen een minimumprijs vragen. Stel dat deze prijs niet gehaald wordt, dan spingt automatisch de prijs – in de laatste seconde – naar die prijs toe. En wordt dan verkocht aan een fictieve client. De volgende x wordt de vakantie/reis weer aangeboden en wordt weer gesteefd naar de minimale prijs

angela 13 jaar ago

@boddy dat is niet waar

suzanne 13 jaar ago

dat gezeik over de zwaluwhoeve….ik ben er ingetuind met slagharen weekend 280 euro…normale prijs is 195 euro, ik kon het niet laten ik moest en zou perse mee doen en heb me mee laten slepen, werd op het laatst gewoon hebberig, dat durf ik eerlijk toe te geven, ik  vind het heel erg raar dat mensen beginnen met 1 euro en dan 50 euro erboven op gooien, dat heeft volgens mij helemaal niks te maken met het feit dat mensen niet de hele dag achter de pc zitten, wat een dom gezwets is dat nou weer…. dan zijn dat wel heel veel mensen die dat doen, heel erg raar, want je maakt mensen eerst lekker met 1 euro  ik ben daar stom genoeg voor om daar dan eens te gaan kijken maar nu zie ik dat het een vuil spel is.ik hoop dat dit soort sites gauw over de kop gaan en dat meen ik ik weet zeker dat ik niet de enige ben, want wie wil er nou een dief zijn van zijn eigen portemonee, toch zeker niemand!!!! diegene die niet doorheeft dat het doorgestoken kaart is…..heeft stront in zijn ogen…..ik zit lekker op mijn eigen blaren….heb het zelf gedaan…..maar vind het achteraf zoooooooo stom vanmezelf bah bah

nina 13 jaar ago

ik heb het een paar dagen bijgehouden en de zwaluwhoeve gaat er elke keer voor exact hetzelfde minimum bedrag uit. mij allemaal iets te toevallig, ik doe niet meer mee…

Alain 13 jaar ago

@bobby
Ik ben zelf ook aanbieder op vakantieveilingen.nl en dit is inderdaad niet waar. De veiling begint effectief gewoon vanaf 1 euro, en ik ben niet in de mogelijkheid een minimum in te stellen…

Rebecca 13 jaar ago

Ik heb vaker geboden op bepaalde dingen, zoals 3 dagen slagharen voor 5 personen (voor een prikkie 69 euro mee gekregen) ’t Wolfsven van vrijdag tot maandag voor 6 personen voor 68 euro, uit eten bonnen 2 personen voor 35 euro..
4 kaartjes voor het feest van Sinterklaas normaal 30 euro per stuk nu samen voor 15 euro..
2 kaartjes voor het hollandsfeest, normaal 27,50 per stuk ik had ze samen voor 4 euro.
En nu heb ik 2 eerste rangs kaarten voor gaelforce voor 21.. Ben ik dus echt super blij mee!!
Kosten normaal 99 euro samen.
Tja ik denk dat er ook een beetje mazzel bij komt kijken.
Voor ik ga bieden kijk ik ook altijd wat iets kost, en neem ik meteen een bedrag in mijn hoofd voor hoever ik wil gaan en verder ga ik ook niet.
En moet zeggen heel vaak lukt het me en ook nog om het goedkoper te krijgen.
Maar het klopt wel dat er mensen zijn die de prijs opjagen, en dat is niet leuk.
Het is een biedsite en ik neem aan dat iedereen die bied zijn vakantie of wat dan ook zo goedkoop mogelijk wilt hebben, daarvoor ga ja naar een biedsite want anders boek je hem zo wel.
Maar goed, ik heb tot nu toe geen klachten over vakantieveilingen.nl

Coco 13 jaar ago

Diegene die schrijft over een te hoog bedrag dat ze betaald heeft voor Slagharen, ja, dat zie ik eigenlijk best vaak gebeuren. Als je op iets gaat bieden is het wel zo slim om eerst te kijken wat de reguliere prijs is, of dat het misschien ergens anders goedkoper te boeken is. Dat is in ieder geval iets wat ik wel altijd doe, ik ga nooit zomaar wat bieden.
En dan kun je voor jezelf ook een maximun bedrag in je hoogd houden. En zoals ik eerder schreef, soms ga ik in etappes naar dat eindbedrag, sosms bied ik ineens dat wat ik ervoor over heb. In principe maakt het niks uit, aan het eind van de veiling ga ik toch niet over dat bod heen.

Rebecca 13 jaar ago

Idd Coco, ik kijk ook altijd eerst wat iets kost..
Beslis dan mijn eigen bedrag en ga hier ook nooit overheen..
 Ook nu als ik kijk wat mensen gewoon bieden op Slagharen of de oostappengroep..

Dan denk ik echt, mensen mensen toch..
Denk eens na, belachelijk hoog gewoon wat sommige bieden.
Of  Weerterbergen, die is zo vaak in de aanbieding voor 39 euro, en dan gaan mensen via vakantieveilingen 260 euro bieden.
Volgens mij zijn dat bieders die zich niet in de originele prijs verdiepen!!!

Ik weet zeker dat je het dan nog goedkoper hebt als je bij de aanbieder zelf boekt!

 Maar goed, ik hoef het niet te betalen dus kan er persoonlijk ook niet mee zitten.

Maja 13 jaar ago

Ik heb sterke twijfels over de bieders die wel de prijs opdrijven maar nooit in de laatste minuut bieden.  Zoals de meeste ‘winnaars” weten bied je in de laatste seconden net een beetje meer dan “de ander” en dan maak je kans. Let eens op , de namen van de personen die in de laatste minuut bieden zijn andere bieders dan de ‘prijsopdrijvers”. Wie kan bewijzen dat de belanghebbende mee biedt in de veilige zone?? Niemand natuurlijk. Zou me niet verbazen als ze hier ook nog een stukje schrijven om dit te ontkrachten.
Je kan voor een lagere prijs  iets leuks boeken, zeker.  Ik denk ook dat ze af en toe iets voor weinig  “laten gaan” om de schijn op te houden. Maar reken maar dat de boel bewaakt wordt, geen Zwaluwhoeve onder een bepaalde prijs (mits er al flink boven de prijs is verkocht, dan kan het wel een keer). Aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zit  ‘Fictivia’  in allerlei gedaante’s aan uw speeltafel als vaste werknemer van Veilingen.nl

Ook ik vind het vreemd 13 jaar ago

Het is toch op zijn zachts gezegd wel erg vreemd dat wanneer mevrouw A die constant op zit te bieden tegen jan en alleman, dezelfde veiling nog eens drie keer tot de top gaat zitten bieden….
En inderdaad niet met een euro (blijkbaar betalen we wel heel erg graag allemaal veel te veel door met tientallen euro’s tegelijk te overbieden, ik bedoel: hoezo kredietcrisis??).
Erg jammer dat er dan voor anderen eigenlijk niets overblijft, ja, ver boven de 100 euro.
En idd. soms meer bieden dan de daadwerkelijke prijs die je bij de aanbieder zelf boekt.

HOU me ten goede: verleden jaar heb ik meerdere veilingen gewonnen en dat verliep allemaal perfect. Maar het lijkt wel sinds de huishoudbeurshype van vakantieveilingen.nl of er behoorlijk een soort van klad in is gekomen.
En Mystery Shoppers en Mystery Bieders heb je OVERAL
Ook mensen die dus kunstmatig de prijs zitten op te drijven ondanks dat het aan harde bewijzen ontbreekt….

kerstkindje 13 jaar ago

hoi
het valt me op na drie dagen de site in de gaten te houden omdat we grag ene last minute wilde winnen dat er steeds meer rare dingen gebeuren op deze site.
bedragen die met een flinke sprong ineens omhoog gaan.
steeds de zelfde mensen bij diverse zon vakanties en zelfde winnaars is me ook opgevallen.
verder heb ik het bijgehouden na drie dagen en er komen minimaal 25 namen steeds terug die blijven bieden of zelfs meer biedingen achter elkaar doen. ook heb ik het idee dat de bungalows en dagjes uit wel oke zijn of vakantie in eigen land maar alle andere buitenlandse weekendjes of vakanties is oplichting

kan hier niets ana gedaan worden??
prijzen zijn gewoon belachelijk hoog. net steeds de zelfde winnaars.

ga voor de gek nu maar eens de zon vakanties in de gaten houden.
deze namen komen er steeds erg vaak in terug:
C.G. Pronk
Erica Broekman (diverse gewonnen vlak na elkaar)
Vera Terpstra
Henk Kruif
M.A. Windt
M.G. Klein
Nico Egmond
Helen Hooghout
Ellen smit
Janny Zandt
Piet mulder
Suzanne V.d. Broek
Herre Seepma
Jeanine VoulonFred Marissen
Louis Sijsenaar
Stephanie de Witt
Ricardo Odekerken
Richard Schmeits
Monique Rookhuizen
Joop Schutte
Marli Born
Vanessa V. Helderen
Sanne Hoogdijk
en zo kan ik nog wel ff doorgaan.

DEZE SITE IS ECHTE OPLICHTING

thea 13 jaar ago

vaak biedingen gedaan met een euro omhoog komt er weer een oen die er gelijk met 50 over heen gaat. ik zou zeggen laat hem of haar dat een paar keer doen, zit hij /zij vast aan dat bedrag veel geluk ermee. ook  dat een bieder niet steeds  voor de pc kan zitten wegens tijdgebrek…….flauwekul zet die toch even de wekker een minuutje voor afloop van een veiling, dan kan die sukkel toch als nog een hoger bod uitbrengen inplaats van de prijs zo op te drijven zielig hoor!!!! eurobieders veel succes met  bieden laten we het leuk houden!!!!

zonnestraaltje 13 jaar ago

hoi Thea, ook mij valt het steeds meer op dat er personen tussen zitten die met grote bedragen omhoog gaan, het zou leuk zijn als iedereen die dit opvalt geen biedingen meer plaatst, laat die gene lekker teveel betalen, ikzelf heb altijd een bepaald bedrag in mijn hoofd waar ik nooit overheen zal gaan, vaak bescheur ik mij als ik zie wat diegene ervoor betaald, nou ik wens die persoon veel succes ik koop mijn reservering dan nog liever bij de aanbieder ben ik stukken goedkoper uit, ook begrijpen de meesten niet dat zij zichzelf steeds overbieden, zzzzzzzzzzielig hooor!!!!!!!!!!!!! je kan ook op het laatste moment een bod uitbrengen. stel er staat nog geen bod geplaatst  ik doe even een gooi van 35 euro dan bied je dat bedrag op het laatste moment dan heb je het of je hebt pech, nou dan toch gewoon weer een nieuwe ronde, maar laten wij met z”n allen een veiling  ook voor een veiling laten!!!! ( dat betekend dus voor een prikkie!!!!) wat ook de bedoeling is

karin 13 jaar ago

Ik heb alleen positieve ervaringen met vakantieveilingen, die bemiddelt……… Als er ooit bij mij wat verkeerd gegaan is, dan lag het aan mijzelf en NIET aan anderen! Je moet zelf goed lezen en weten wat iets zou mogen kosten. En je moet natuurlijk niet denken dat je voor een dubbeltje op de eerste rij mag zitten. Dat zou iedereen wel willen.

zonnestraaltje 13 jaar ago

hoi karin,

dat is de bedoeling voor een dubbeltje op de eerste rang te mogen zitten volgens mij heb jij het systeem dan niet helemaal begrepen want ik begrijp dat jij op de laatste rang wenst terecht te komen nou veel succes met jou biedingen!!!! lees jij maar goed wat ik ook doe feit blijft er wordt in de meeste gevallen teveel betaald, sommigen betalen liever dik over de waarde heen dan dat men een ander iets gund voor een leuke veilingprijs dat is toch de kunst voor een PRIKKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iets te kunnen bemachtigen

Ilse de Vries 13 jaar ago

Ook ik had geboden op een weekend bij de Ooststappen groep een chalet op Kaatsheuvel.
Mijn bod was 40 euro en bij aankomst een bedrag van 79 euro voor schoonmaak en lakenpakketten.
Het chalet (nou ja chalet het we was meer eeen oude caravan) was erg vies en 1 lakenpakket was ook vies.

Nu ik vaker op vakantieveilingen kijk zie ik pas dat bijna alles van de van Oostappengroep is, ik zal hier nooit meer een bod op doen omdat het ons erg is tegen gevallen.
Liever dan een last minut bij Roompot dat is kwaliteit.

Het valt mij ook op dat er vaak meer geboden wordt dan dat je via directe boeking zou betalen.

Voor mij geen vakantieveilingen meer.

zonnestraaltje 13 jaar ago

hoi Ilse,

altijd eerst lezen wat er allemaal buiten de veiling nog bij komt, dan een bedrag in je hoofd dan beslissen is het je dat bedrag waard, zoniet dan  moet je ook niet bieden. wel jammer voor je dat het bij de Ooststappen niet zo lekker ging dan waren die 119 euro ( 119 euro teveel ) dat is pas jammer geld,
maar het gaat er niet altijd zo aan toe, ik heb ook al een paar hele leuke veilingen gewonnen voor een prikkie dus het kan wel!

Coco 13 jaar ago

Ik begrijp nog steeds niet waarom ik niet hoog zou mogen bieden als het om een bedrag gaat wat IK ervoor over heb. Ik ga toch niet lager bieden omdat een ander misschien die reis ook wel wil….???
Tuurlijk vindt ik het ook jammer als mensen al gelijk grote bedragen bieden, want dan weet ik dat die prijs aan mijn neus voorbij zal gaan, omdat ik me hou aan het maximun wat ik in mijn hoofd heb.
Maar ook op veilingen bestaat er zoiets als marktwaarde, en de meeste mensen begrijpen best dat veel dingen voor rond die marktwaarde, of net iets daaronder, weggaan. Ok, soms ook daarboven, maar dat is gewoon dom van die bieders.

Bieden heeft natuurlijk ook te maken met hoe graag je iets wilt, en daar pas je je prijs op aan.
Voorbeeld: Wij hadden het plan opgevat deze zomer naar MoviePark te gaan. Zie ik ineens dat die kaartjes ook via vakantieveilingen worden aangeboden.
Wij zouden hoe dan ook gaan, ook tegen normale verkoopprijs. Maar nu ik ook kon bieden, was ik tevreden met elke euro die ik minder zou uitgeven.
Dus bereken ik de reguliere prijs, minus de kosten van de veiling, en elke euro die ik daaronder zou zitten is winst voor mij.
Nu heb ik 2 kaartjes voor de prijs van 1.
Maar had ik maar 1 euro winst gehad was het mij ook prima geweest.

zonnestraaltje 13 jaar ago

nou jij zegt het zelf al, JIJ BEGRIJPT HET INDERDAAD NIET!!!!???? als jou het zoveel waard is kan jij jou ding toch ook rechtstreeks aanschaffen bij de aanbieders, want  mensen ( DIE HET NIET BEGRIJPEN!!!!!!!!!!! ) en steeds te hoog bieden halen de lol er voor een ander af die het voor een klein prijsje proberen te bemachtigen………. maar ja wat lul ik?  JIJ BEGRIJPT Dat  NIET zoals jij het zelf al aangaf, tuuuuuuuuuuurlijk mag jij bieden maar denk ook aan een ander, och nee dat zeg ik fout( jij denkt alleen maar aan je zelf) het is toch komische dat jij een te hoog bedrag wilt betalen als jij iets heel graag wild hebben, door die hoge bieders kan de consument het vaker nog het beste bij de aanbieder zelf gaan halen. maar wat ik zelf heel goed BEGRIJP is dat jij en en diegene die steeds te hoog bieden die MARKTWAARDE in stand houden, een marktwaarde hoort naar mijn inziens niet op een veiling thuis, voorbeeld als jij een huis koop van 2 ton zeg jij toch ook niet ik wil er 2,5 voor betalen dan probeer jij het toch onder de 2 ton te krijgen, of mis ik hier nu iets???????? doe nu je oogkleppen  maar af als een aanbieder er geld bij moest doen kreeg jij niet eens de kans om te bieden omdat hij dan niet aan een veiling mee zou doen, het leverd de aanbieder nog steeds genoeg op, maar evengoed wens ik jou nog vele leuke biedingen toe en ik hoop dat jij er nog vele binnen kunt slepen ONDER DE MARKTWAARDE wel te verstaan ( steeds met een eurotje omhoog!!!! ) veel succes……….. 

Coco 13 jaar ago

@ zonnestraaltje Je hebt gelijk dat ik net zo goed bij de aanbieder kan boeken als ik er zoveel voor over heb. Iets wat ik gister dan ook gedaan heb, toen ik zag dat een midweekje dat ik graag wilde er via vakantieveilingen voor meer uitging dan het via de aanbieder kost. Maar als ik het via veilingen had kunnen krijgen voor zo’n 10 euro minder, had ik toch mooi 10 euro winst gehad. Zou ik dat niet proberen, ben ik ook een dief van mijn eigen portemonee….toch? Dan is het toch niet raar dat ik dat probeer… En ja, als ik aan het bieden ben, denk ik vooral aan mezelf. Dan ga ik echt niet denken aan al die andere mensen die zo graag voor een prikkie weg willen, dan zou ik nooit wat winnen. Ook dat is veilen….je gaat voor je eigen gewin! Je zal nooit bereiken dat de prijzen heel laag blijven, omdat veel mensen blij zijn met elk tientje korting dat ze kunnen krijgen, en daardoor ook dicht bij de reguliere prijs gaan bieden. Het zou anders zijn als je per bod maar maximaal 1 euro mag bieden, dan loopt het veel minder snel op, zou ook spannender zijn, dat geef ik gelijk toe. Bieden bij afslag is natuurlijk nog beter om een kleine prijs te krijgen, maar de site die op die manier haar vakanties veilt gaat tot een minimum dat ik nog veel te hoog vindt…

zonnestraaltje 13 jaar ago

Coco natuurlijk kunnen we dat met z”n allen wel bereiken, als sommigen niet steeds denken HEBBE HEBBE HEBBE ook al betaal ik het dubbele als een ander het maar niet krijgt,( IS TOCH STOM !!!?)…..
en natuurlijk doe je het voor jezelf dat doe ik ook alleen ik ben niet z”n stom rund dat ik er met vele euro’s overheen ga, is toch hoopelijk nog wel te volgen voor jou???????? een veiling is bij mijn inziens iets te kunnen bemachtigen wat zelfs DIKKKKKK onder de helft van de werkelijke waarde zit. DAN SPREEK JE VAN EEN LEUUUUUUUK GEWIN!!!!!!!!! gegrijp je voor een PRIKK!!!!!!!!!!!!! en wat bieden bij afslag betreft( heb jij groot gelijk), daar zijn ze  ook veel te hoog met de prijs, maar daar word dan ook niet altijd op geboden daar sluit ook vaak genoeg een veiling waar nog geen hond op wil reageren, ook heb ik eens bij de veilingfabriek gekeken dat lijkt mij een stuk leuker, daar heb je ook meer inzicht is het jou de prijs op dat moment waard kan je direkt bieden, daar is het net andersom daar beginnen ze hoog met de prijs maar die telt juist af daar kom je hele leuke biedingen tegen en vind je het dan nog te hoog dan bied je niet,  in iedergeval heb ik zien veilen huisjes voor een week van over de 400 euro voor minder dan 200 euro dan kan je spreken over IK BEN TOCH GEEN DIEF VAN MIJN EIGEN PORTEMONEE !!!!! VOOR JOU HOOP IK DAT JE NOG HELE LEUKE VEILINGEN KUNT SCOREN!!!!! en ervooral veel plezier aan beleeft want laten we eerlijk zijn het blijft leuk!!!!

klaas 13 jaar ago

Deze site is pure oplichterij. Ben een aantal keren bezig geweest en heb op het laatste moment geboden . aan het eind van de veiling kwamen er “uit het niets” en zonder dat ik nog de kans kreeg om meer te bieden ineens krankzinnige biedingen.
Ik heb hen gevraagd om opheldering en toen bleef het stil…
Geen veilingsites voormij meer want dit is gewoon tillerij.
De “gunstige”beoordelingen van anderen zijn naar mijn idee ook allemaal fake dus trap e rniet in dan elimeneren we die oplichters vanzelf.

zonnestraaltje 13 jaar ago

Hallo Klaas, zo klink jij wel heel negatief……… Randdebielen hou je er altijd tussen die ineens met schrikbarende bedragen beginnen te bieden, (voorbeeld) gisteren zit ik een wellness te volgen, is er een huppelk…t op wielen, zij was de eerste die een bod deed gelijk met 50 euro, mijn ogen vielen bijna uit mijn oogkassen ( ik wist niet wat ik zag!!!!) WAT EEN KNEUS ZEG!!!!!  met haar had ik op het laatst echt medelij, op het eind bleek  dat zij de enigste biedster was en won zij met 50. euro terwijl zij het ook voor 1. euro had gehad als zij met 1 euro was begonnen, maar tsja, daar kwam weer (HEBBE HEBBE HEBBE OM DE HOEK HEEN KIJKEN, conclusie zij heeft zichzelf genaaid voor een bedrag van 49. euro, dus Klaas geef het niet op jij zult echt wel eens een leuke bieding scoren maar dan moet jij je wel iets positiever opstellen!!!?…….. en ja winnen van een randdebiel zal jou nooit lukken want dat is mij ook nog nooit gelukt, een randdebiel moet ook wel eens slapen dus Klaas kansen zat zet hem op!!!! veel succes

Thea 13 jaar ago

Hallo Klaas, jij hebt echt gelijk hoor,  ook ben ik het  helemaal eens met ZONNESTRAALTJE, ik heb vandaag een Wellness gewonnen met overnachting voor 2 personen voor 66.00 euro, vorige week ging diezelfde eruit voor 120.euro dan denk ik dat ik het toch echt een stukje beter heb gedaan dan dat de meesten het  doen?…… laat je nooit verleiden om meer te bieden dan dat bedrag dat jij in je hoofd hebt?…… het lukt je echt wel een keer!!! maar er komt veel geduld bij kijken,
ook jij kunt nooit worden opgelicht zoals jij het ervaard (want jij en alleen jij  bepaald jou prijs (en wanneer jij een bod plaatst), dus Klaas (ZET HEM OP!!!!!!!!  maar dan  alleen als jij het zelf graag wilt)

sssss 13 jaar ago

Weet je wat nou zo raar is….
Zwaluwhoeve gaat er een tijd uit voor rond de 90 euro en nu opeens rond de 45 a 50 euro…rararara hoe kan dit… ik vind het maar verdacht

Toon 13 jaar ago

bekijk onderstaande biedingen maar op vakantieveilingen.nl Dit klopt niet helemaal
Bied Geschiedenis

 
Youssef Choukri

1.
12-08-2010
21:50:38

€ 1.101,00

 
Youssef Choukri

2.
12-08-2010
21:50:26

€ 1.100,00

 
Youssef Choukri

3.
12-08-2010
21:50:18

€ 1.050,00

 
Youssef Choukri

4.
12-08-2010
21:50:07

€ 1.000,00

 
Youssef Choukri

5.
12-08-2010
21:49:54

€ 960,00

 
Youssef Choukri

6.
12-08-2010
21:49:39

€ 910,00

 
Youssef Choukri

7.
12-08-2010
21:49:30

€ 860,00

 
Youssef Choukri

8.
12-08-2010
21:49:19

€ 810,00

 
Youssef Choukri

9.
12-08-2010
21:49:09

€ 760,00

 
Youssef Choukri

10.
12-08-2010
21:48:58

€ 710,00

Bied Geschiedenis
  Youssef Choukri
1. 12-08-2010
21:50:38 € 1.101,00
  Youssef Choukri
2. 12-08-2010
21:50:26 € 1.100,00
  Youssef Choukri
3. 12-08-2010
21:50:18 € 1.050,00
  Youssef Choukri
4. 12-08-2010
21:50:07 € 1.000,00
  Youssef Choukri
5. 12-08-2010
21:49:54 € 960,00
  Youssef Choukri
6. 12-08-2010
21:49:39 € 910,00
  Youssef Choukri
7. 12-08-2010
21:49:30 € 860,00
  Youssef Choukri
8. 12-08-2010
21:49:19 € 810,00
  Youssef Choukri
9. 12-08-2010
21:49:09 € 760,00
  Youssef Choukri
10. 12-08-2010
21:48:58 € 710,00

 
Youssef Choukri

1.
12-08-2010
21:50:38

€ 1.101,00

 
Youssef Choukri

2.
12-08-2010
21:50:26

€ 1.100,00

 
Youssef Choukri

3.
12-08-2010
21:50:18

€ 1.050,00

 
Youssef Choukri

4.
12-08-2010
21:50:07

€ 1.000,00

 
Youssef Choukri

5.
12-08-2010
21:49:54

€ 960,00

 
Youssef Choukri

6.
12-08-2010
21:49:39

€ 910,00

 
Youssef Choukri

7.
12-08-2010
21:49:30

€ 860,00

 
Youssef Choukri

8.
12-08-2010
21:49:19

€ 810,00

 
Youssef Choukri

9.
12-08-2010
21:49:09

€ 760,00

 
Youssef Choukri

10.
12-08-2010
21:48:58

€ 710,00

Zonnestraaltje 13 jaar ago

Hallo Toon, het tolt mij helemaal ik ga hiervan over mijn nek, BAH BAH BAH!!!! Wat goed van jou dat jij met deze hele lijst komt waar wel een begin aan zit maar geeeeeeeeeeeen eeeeeeeeeinde, dat die vent nog in beeld durft te komen, weer EEN STOM RUND ERBIJ!!!! IK ROEP DAN NU OOK IEDEREEN OP OM ZULKE IDIOTEN AAN DE SCHANDPAAL TE NAGELEN!!! HUP GEWOON MET DE BILLEN BLOOT,
Beste Toon ik vind dat jij je nog heel zacht uitdrukt, de feiten liggen er. hier kan vakantieveiling toch ook niet meer omheen, ik heb je lijst eens bekeken, ben maar gestopt, ( komt echt geen einde aan), iedere bieder die zulke vieze praktijken opvalt kan ik alleen maar aanbevelen (zelf weten natuurlijk……??) om dat zo net als jij nu hebt gedaan het  in de openbaarheid te brengen, je bewijst er de leuke, gezellige, eerlijke en sportieve bieders een hele grote dienst mee, Ik wil jou in iedergeval mijn dank zeggen, ook ik steek hier heel veel van op, Maar ik hoop dat ook jij je niet laat verdrijven door z’n zakkewasser, ZOLANG WIJ ZE MAAR NIET GEVEN WAT ZIJ WILLEN……..(DAT ZIJN HOGE PRIJZEN)

Zonnestraaltje 13 jaar ago

Er moet mij nog een ding van mijn hart, ik denk dat die Yuossef Choukri heel slim bezig is?…..het kan zijn dat hij zelf een aanbieder is en wat is er dan goedkoper dan je naam zovaak op internet te zetten want laten we eerlijk zijn ( HIJ VALT WEL OP……..)stel hij is zelf een aanbieder?  dan zorgd hij op deze manier dat hij niks hoeft af te leveren en de reclame voor hem is HEEEEEEEEEEEELEMAAAAAAAL GRATIS, Daarbij komt nog dat men bijvakantieveilingen dit echt niet door hebben (en zij er misschien echt buiten staan???…..) (OF NIET!!!!!!!!???????……….) ik persoonlijk denk als deze praktijken vaker boven tafel komen het doek gaat vallen voor Vakantieveilingen, ( Dan is het eigen schuld dikke bult,) en zogauw de naam Yuossef Choukri in beeld komt hoop ik dat opdat moment niemand meer gaat bieden, men moet hem een poepie laten ruiken (aanbieder of bieder?) hij kan van mij het heen en weer krijgen

cindy 13 jaar ago

ik ga zondag door vakantieveiling weg het koste drie dagen heel veel teleurstellingen maar ik ga met veel geduld toch nog op vakantie voor vijfhonderd minder dus ik lach

Zonnestraaltje 13 jaar ago

Hallo Cindy, GEFELICITEERD!!!!!! vijfhonderd minder, 3 dagen terleurstellingen die kom jij voor vijfhonderd minder wel weer te boven!!!!!!! dat bedoel ik dus (daar is een veiling voor bedoeld), en niet om door sommige aanbieders (GROTE CRIMINELEN DUS!!!!!)  (IK SCHEER ZE NIET ALLEMAAL OVER EEN KAM) je hebt er ook genoeg eerlijke aanbieders tussen zitten, (DIE IK DE GRAAAAAATIS  RECLAME VAN HARTE GUN!!!!!) maar de OPLICHTERS!!! ?????????…………….mag je zelf invullen, maar goed ik lach met jou mee en GENIET ERVAN!!!!!!

Marjo 13 jaar ago

Wij zijn net terug van een midweek. Allereerst kwamen we in een Fletcher hotel in Valkenburg. Dit hotel viel ons erg tegen, het was oud en versleten. Schoon waren de kamers ook niet. De lounge en het restaurant zagen er beter uit. Het personeel allervriendelijkst. We zijn hier drie dagen (2 nachten geweest prijs voor 2 personen inclusief ontbijt en veilingkosten 127 euro. Vanuit Valkenburg zijn we vertrokken naar de Ardennen. In het plaatsje Marcourt ligt het hotel La grande cure. Dit hotel wordt door een echtpaar gerund en het is er fantastisch. Prachtige kamers en super schoon. Een geweldig restaurant met een fantastische keuken. We hebben geweldige dagen gehad en we kunnen het iedereen aanbevelen. Kosten 125 euro voor 2 personen, 2 nachten inclusief ontbijt (zeer luxe). Ik ga weer bieden voor de herfstvakantie!!!! Marjo

diana halder 13 jaar ago

Peter Hoenselaar is dus een sukkel van vakantieveilingen 4 keer OVER JEZELF BIEDEN je bent een lu….

diana halder 13 jaar ago

En je doet het weer dus verander gauw je naam het valt nu wel HEEEEEEEEL erg op oh ja ik was zonet de l vergeten

Albert 13 jaar ago

Ik heb ook vakantieveilingen.nl bezocht en meegeboden op een hotel in Sauerland Duitsland.
Ik heb ook stellig de indruk dat er door partijen wordt meegeboden die belang hebben bij een hoge eindprijs.
Gisteren zag ik een bieding van € 110,00 op een 3-daags wellnessarrangement in Bad Fredeburg.
Even later werd dit bod verhoogd naar € 160,00 door DEZELFDE bieder. Achtelijk zou je denken.
Maar dit kan alleen maar zijn doordat er een NEP bieder tussenzit om de prijs op te drijven.
Mensen trap er niet in. TIP: Kijk eerst op de betrffende wesite van het o.a. het hotel en ga eerst eens kijken wat de gangbare prijs is.
Bepaal voor jezelf vooraf wat de maximale prijs mag zijn die je wilt betalen. Kijk ook of er bijkomende kosten worden gerekend en trek die af van je maximum. Let ook op de beperkende voorwaarden die gesteld worden. En kijk of het een compleet arrangement is inclusief vlucht of ander vervoer. Vaak genoemd als “Pakketreis”
Kijk wanneer de veiling afloopt, en ga pas in de laatste minuten meedoen (als het dan nog interessant is).
Veel succes, Albert

Albert van Zon 13 jaar ago

NOG EEN LEUKE OP www. vakantieveilingen.nl:
4 dagen met 2 personen in een super-de-luxe hotel
Wat wordt er geveild?
• 3 overnachtingen voor 2 personen in een super-de-luxe hotel
• Keuze uit ruim 350 3- en 4-sterrenhotels in 12 verschillende landen.
Exclusief (verplicht)
• Ontbijt
• Diner
Da’s echt lachen.**Klik hier voor de Hotelgids online**
Je bent nl altijd minimaal € 100,00 per nacht kwijt voor 2 pers. voor het verplichte ontbijt en diner.
Los van de drankjes erbij.
De cheque kan je ook los kopen voor 39 euro.
Wat moet je hier nou op bieden.
Waardeloos veilingobject

Zonnestraaltje 13 jaar ago

Hoi Albert, BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jij hebt het door!!!!!!. wat mij ook mijn strot uitkomt,( wat word er geveild?????) ( EXCLUSIEF OPTINEEL ) lakenpakketje p.p 8.95 je zal maar met de hele bubs gaan,  TOESLAGJE HIER!!!!! TOESLAGJE DAAR!!!!!! etentje hier etentje daar!!! zakkenklopperij is het!!!! Ten eerste als een bieder iets aanbied b.v voor 2 personen laten zij dan gelijk het ontbijtje, dineetje, tax, heffingen, brandstof, belastingen of what ever er netjes bij incalculeren, zo weet iedereen waar die aan toe is. en niet dat men later 3x zo duur uit is, MAAR RANDDEBIELEN BLIJF JE ER TUSSEN HOUDEN, blijf gewoon proberen maar dan WAT ECHT AANTREKKELIJK IS veel succes met echte leuke arrangementen!! ik hoop dat jij er vele binnen sleept,  echt heel aantrekkelijk met alles erop en eraan en dat voor EEN PRIKKIE………

Zonnestraaltje 13 jaar ago

Hoi Diana, Gelukkig zag jij dat jij de (L) was vergeten!!!!! anders had ik het er achter gezet! TOPPIE!!! TOPPIE!!!

dingetje13 13 jaar ago

Ik wil alleen dit even kwijt,  bod gedaan op 4* hotel , voor 66 euro gewonnen bij vakantie veiling , leuk beach hotel ( dacht ik) van fletcher hotels . Ik heb aantal  keer geprobeerd te boeken in het hotel maar kreeg steeds te horen , helaas mevrouw het is vol geboekt ( en nee ik heb niet alleen in het hoogseizoen gebeld)  tot dat ik uiteindelijk een ander hotel heb moeten pakken ivm de verloop datum van de bon . ook een 4* hotel maar dan midden op een industrie terein , dus geen mooi uitzicht op de zee , en savonds een dooie boel . we hebben ons wel geamuseerd , maar het was zeker niet waarvoor ik geboden had.
mvg karina

Rene 13 jaar ago

Na slechte ervaringen bij die site maar een eigen site begonnen voor dagjesweg.  http://www.dagjeuitveiling.nl

marcel 13 jaar ago

Mimoun Oumhamed 1. 16-08-2010 23:09:13 € 161,00 
  Sabrina de Waele 2. 16-08-2010 21:36:25 € 160,00  
Sabrina de Waele 3. 16-08-2010 21:35:43 € 150,00  
Sabrina de Waele 4. 16-08-2010 21:35:13 € 100,00  
Sabrina de Waele 5. 16-08-2010 21:34:44 € 50,00
 het gin hier om een weekend slagharen
 volgens mij zijn  er geen mensen zo dom dus moet het wel iemand zijn die de prijs voor iemand anders opdrijft  zijn groeten marcel

marcel 13 jaar ago

volgens mij is het wel doorgestoken kaart

Kosmopoliet 13 jaar ago

Sinds vanmorgen vroeg ben ik ook maar eens mee gaan bieden op de site, wat dus bij elke veiling gebeurd en mij iedere keer opvalt is dat ineens de laatste minuten de prijs door bieders de hoogte in wordt gedreven, volgens mij wat velen vermoeden door wie?, op deze site wordt echt wel gesjoemeld! Denk niet dat je de laatste ( halve) minuut een koopje hebt, kom je bedrogen uit, diverse namen die je bij veel veilingen steeds weer opnieuw tegenkomt. Ik laat mij gelukkig niet verleiden, ik heb een prijs in gedachten en ben ik niet de winnaar, jammer. Ik zet mijn vraagtekens bij deze site. Groet

karin van veghel 13 jaar ago

ik probeer ook al dagen mee te bieden maar je komt er gewoon niet tussen ze drijven de zaak nog hoger op dan het in werkelijkheid kost mensen kijk eerst een op internet wat voor 1 hotel je boekt en kijk naar de waarderingen van mensen die er zijn geweest koop geen kat in de zak

*sterretje* 13 jaar ago

Hoi Karin, WAT BEN JIJ NEGATIEF ZEG!!!!!!!! nou IK HEB vanmiddag een midweek gewonnen, 36 eurie dus het kan wel!!!!!!!!!, “kijk jij heb er altijd wel van die KLIEREN tussen zitten die gelijk met 50 euries bieden”. Ik zou zeggen “ZET HEM OP”. Voor mij was het  zeker geen kat in de zak……….  GROETJES *STERRETJE*

karin van veghel 13 jaar ago

ben helemaal niet negatief ik heb het nu 4 dagen in de gaten  gehouden op zonvakanties telkens zijn het dezelfde namen die bieden ze drijven de prijs echt omhoog. heeft geen zin om te bieden het gaat gewoon voor de prijs weg die corendon ook op de site heeft staan en soms nog voor 1 hogere prijs.
WIE HOUDT NU WIE VOOR DE GEK.

Kosmopoliet 13 jaar ago

Hallo Karin,
Ook hier weer op het laatste moment komt Evelyn die je tijdens het bieden niet 1 keer ziet en Sander die de prijs constant ophoog drijft?
Tja, je mag niemand beschuldigen wat ik ook zeker niet doe, maar heb ook mijn twijfels.
 
Bied Geschiedenis
Evelyn Doris Hunck-irving
25-08-2010
09:42:59    € 901,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:42:26    € 900,00
Evelyn Doris Hunck-irving
25-08-2010
09:41:13    € 855,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:38:59    € 850,00
Yvonne Muller
25-08-2010
09:38:23    € 803,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:36:37    € 800,00
Yvonne Muller
25-08-2010
09:35:55    € 775,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:31:54    € 750,00
Floris Harten
25-08-2010
09:31:02    € 700,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:31:54    € 750,00
Floris Harten
25-08-2010
09:31:02    € 700,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:30:40    € 650,00
Marie-louise Korf
25-08-2010
09:30:25    € 600,00
Marieke Stapert
25-08-2010
09:29:57    € 550,00
Floris Harten
25-08-2010
09:29:35    € 500,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:29:23    € 450,00
Marie-louise Korf
25-08-2010
09:29:01    € 400,00
Sander Moeskops
25-08-2010
09:28:11    € 351,00
Lia Tang
25-08-2010
09:28:02    € 302,00

ronald 13 jaar ago

Wie nu nog twijfelt dat de prijs niet wordt opgedreven moet maar eens naar het onderstaande voorbeeld. ra ra politiepet hoe kan dit…
Niemand doet hier wat aan en dit is dus directe oplichting
Medewerkers van corendon drijfen de prijs op totdat de juiste prijs is geboden, mocht deze niet gehaald worden dan zorgen zij ervoor dat ze zelf de prijs binnenhalen.
Wie mij wilt tegenspreken moet maar aan mij gaan uitleggen hoe het kan dat een ene Alex van Dalen op 25-08-2010 om 12.02 uur een reis heeft gewonnen naar een 5 sterren hotel in Turkije en doorleuk op dezelfde dag om 13.12 op een andere reis bied. (steeds met € 50,00) en om 14.56 uur weer op een andere reis (ook steeds verhogend met € 50,00)
Marieke Stapert hetzelfde, zij heeft op 25-08-2010 om 15.03 uur een reis gewonnen naar Turkije met je raad het al Corendon als reisorganisatie.
Om 15.18 uur zit zij en Alex van Dalen weer doodleuk mee te bieden (weer steeds met € 50.00) naar een andere reis.
Wel toevallig dat er twee Alex van Dalen en Marieke Stapert zijn.
Dit ruikt niet naar oplichting, dit is oplichting.
Ik zal eens kijken wat het progamma rader hiervan vind.
Gelukkig heb ik nog alle schermprinten van de biedingen.
Tevens kunnen deze twee vanaf morgen niet meer meebieden, ze zijn immers op weg naar een 5 sterren hotel in Turkije ( Ha Ha).

Kosmopoliet 13 jaar ago

Niet alleen Corendon, ook bij Skytours dezelfde namen die op 2 reizen bieden op dezelfde vertrek data, wel makkelijk als je een gespleten persoonlijkheid hebt, kun je op dezelfde dag naar twee plaatsen op vakantie gaan!

sheala 13 jaar ago

Als iedereen nou eens tot de laatste seconde wachte met bieden ..dan kun je voor 1 euro overal heen …de snelste wint dan gewoon …maar jullie gaan 4 uur voor die tijd al bieden en gooien zelf die prijzen zo de lucht in ……………sukkels

sheala 13 jaar ago

en dan zijn er ook nog van die mensen die zichzelf overbieden …………… najaaa hoe stom ben je dan

Een wantrouwer 13 jaar ago

Meneer ‘Een aanbieder’ schrijft op september 22, 2009 om 9:11 pm:
: “Ik moet hier echter wel echt even kwijt dat er NIET gerommeld wordt. Anders zouden wij als aanbieders wel voor hogere opbrengsten gaan. Gemiddeld ligt (bij ons) de verkoopprijs tussen de 40 en 50% onder de normale prijs.”
.
De grap is dat als ik de prijzen op bijv. Corendon vergelijk met waar de vakanties voor weggaan er vaak niet meer dan 10% verschil tot niks in zit met de werkelijke prijs.
.
Verder schrijft hij:
“Een verklaring voor eerdergenoemde verschijnselen heb ik dan ook niet, anders dan dat iemand op het laatste moment zijn bod nog verhoogd in de angst dat in de laatste seconde zijn bod wordt overtroffen. Je weet dat echter nooit, dus dan kan het gebeuren dat je jezelf onnodig zit te overbieden.”
.
Dit is bullshit: iemand die 50 euro biedt omdat hij bang is dat zijn bod overboden wordt die snapt niks van veilingen!!! Degene die in de laatste seconde een bod doet is de winnaar, as simple as that! Het heeft geen zin uren van tevoren al de prijs op te drijven met 50 euro per bod!!! Opbieden per euro en niet meer, zo krijg je een mooie prijs!!! Maar dat vakantieveilingen met ‘spookbieders’ de prijs opdrijft ben ik van overtuigd! Waarom zie je anders steeds op die zonvakanties in het begin een aantal mensen per 30 of 50 euro opbieden totdat de reis minimaal 500 of 600 euro kost en zie je deze personen bij de laatste minuten niet meer terug (terwijl ze uren eerder zo gretig lijken) en zie je ze ook bijna nooit de bieding winnen? Maar wat dan nog: als ze de bieding WEL winnen (en dan vaak met op het laatst wél 1 euro erop te knallen ?!?) omdat er niemand na hun reageert, dan is er niks aan de hand. Zij zijn immers medewerker van Vakantieveilingen en de vakantie wordt dan gewoon opnieuw geplaatst!
.
Nou, meneer ‘Een Aanbieder’, ga dit maar eens weerleggen…

Bentley 13 jaar ago

Allereerst wilde ik even kwijt dat Zonnestraaltje meer een donderwolk is die teveel caps lock gebruikt met teveel leestekens en dubbele letters.
Wat is jou probleem? Ooit een vakantie gewonnen waarvoor je achteraf teveel betaald hebt?
Ter zake. Als ik een dagje weg wil met een overnachting in een stad waar je leuk kan shoppen en eten kijk ik altijd eerst even op vv.nl
Wij zijn op die manier al twee keer voor weinig weg geweest. Wat mensen zeggen over de extra kosten die ze “ineens” moeten betalen, dat is echt onzin en gewoon een kwestie van goed lezen.
Net als die Fletcher hotels enige tijd geleden, daar stond duidelijk dat het om een beperkt aantal kamers ging en je kon maximaal 5 dagen van te voren bellen/reserveren. Gewoon goed lezen.
We gaan nu naar een Mercure hotel voor EUR 31,- incl de adm.kosten. Niet gek als je bedenkt dat de kosten normaal minimaal EUR 49,- zijn (ook die prijs is een tijdelijke aanbieding van Mercure zelf, bepaalde data anders stukken duurder)
Mensen verdiep je eerst in de prijzen en bepaal dan zelf hoeveel je wilt uitgeven.
Doe niet zoals onderstaand. Je kan dit hotel van Mercure op de eigen site bestellen voor EUR 49,- per nacht en de mensen bieden hier zonder achtergrond informatie: De biedingen zijn excl. EUR 4,- adm.kosten De winnaar is dus EUR 4,- duurder uit dan als ie via het hotel zelf boekte.
Bied Geschiedenis

Hans Spruit
1. 26-08-2010
21:40:54 € 49,00

Ludo Langenhuijsen
2. 26-08-2010
21:30:23 € 45,00

Hj Mol
3. 26-08-2010
20:49:52 € 42,00

Marianne van Kampenb
4. 26-08-2010
20:01:02 € 40,00
 

Kosmopoliet 13 jaar ago
molthoff 13 jaar ago

Ongeloofelijk dat er om 19.30 al wordt geboden op reizen die sluiten om 21.00.
En het zijn ook per vakantie steeds de zelfde mensen die elkaar overbieden.meestal met € 50 per bod.
dit kenmerkt niet alleen het niveau van de bieders maar ook het niveau van vakantieveiling.nl!!!!
Erg jammer dat je mensen op die manier belazerd!!! 
Heeft totaal niets met een normale veiling vandoen!!

zonnestraaltje 13 jaar ago

Daar sluit ik mij helemaal bij aan, ik had het niet beter kunnen verwoorden!!!

Kosmopoliet 13 jaar ago

Net wat molthoff zegt,

Bied Geschiedenis

M Vries

1.
28-08-2010
14:29:58

€ 1.010,00

Elle Dekker

2.
28-08-2010
14:28:48

€ 960,00

M Vries

3.
28-08-2010
14:28:22

€ 910,00

Elle Dekker

4.
28-08-2010
14:27:23

€ 860,00

M Vries

5.
28-08-2010
14:27:04

€ 810,00

Elle Dekker

6.
28-08-2010
14:26:11

€ 760,00

M Vries

7.
28-08-2010
14:25:52

€ 710,00

Elle Dekker

8.
28-08-2010
14:24:47

€ 660,00

M Vries

9.
28-08-2010
14:19:19

€ 610,00

Mendi Jong

10.
28-08-2010
14:17:43

€ 560,00

En als de veiling tegen het einde loopt zie je die bieders niet meer!

Bentley 13 jaar ago

@ Kosmopoliet:
Als ik het bekijk dan zie ik gewoon een tweestrijd van bieders die beide graag de vakantie willen hebben en waar M.Vries EUR 1000,- voor de reis over heeft terwijl Elle Dekker voor haar zelf heeft besloten niet meer dan EUR 1000,- te besteden.
Ik vind jullie allen een beetje achterdochtig, en ja dat er mensen zijn die niet handig bieden daar ben ik het mee eens. Je zal mij nooit zien bieden voor de laatste minuut, als de prijs dan nog laag is dan ga ik bieden anders zal je van mij geen bod zien.
Als iedereen dat zou doen dan gaan de reizen voor een stuk minder weg, maar probeer iedereen dat maar eens wijs te maken.

Kosmopoliet 13 jaar ago

En als ik dat niet geloof maakt u mij zeker wat anders wijs, Bentley?

Bentley 13 jaar ago

@Kosmopoliet: Ik zal u niets proberen wijs te maken. Het mooie van Nederland is dat we allemaal een mening mogen hebben en daarom waardeer/respecteer ik uw mening en dan hoop/verwacht ik dezelfde respect/waardering terug te krijgen. Succes met het bieden en houd rekening met uw vooraf gesteld limiet en ga daar niet boven.

molthoff 13 jaar ago

Hai hier nog even een update over het niveau van het personeel of de ingehuurde bieders op vakantieveiling.
ene chantal Duivis bied op een Reis naar Marmaris met als hoogste eindbod € 799 wat ook het hoogste bod is. hoi hoi zei heeft de vakantie.
Dus lekker op reis zou je zeggen. Alleen is zij zo simpel om na 4 minuten weer met de zelfde naam op een reis naar Alanya te bieden.deze vertrekt op de zelfde datum.
Mijn advies voor het personeel daar is dan ook,verander je naam als je de prijs weer gaat lopen opvoeren en probeer het ook op het laatst eens met wat meer variatie in de hoogte van het bod.
Verder ziet het er al iets minder opvallend uit. ga zo door.

vriendelijke groeten .

Jan 13 jaar ago

Bedrijven geven gewoon bij vakantieveilingen aan hoeveel geld ze voor een reis of iets dergelijks willen hebben. En daardoor zitten er een aantal van vakantieveilingen onder een aantal namen mee te bieden……… Dit is gewoon een site die geld aan het aftroggelen is. Is er al eens een uitzending bij radar over geweest?

Gr. Jan

annemarie 13 jaar ago

het klopt dat er vaak onwijs veel wordt geboden ik ben nu zon ander half jaar actief op vakantieveilingen.nl en het legt totaal niet aan hun want je betaald aan hun 4 euro per activiteit maar het zijn volgens mij de aanbieders die het doen ik ben zelf een aantal keren bij weerterbergen en bospark lunsbergen geweest voor een leuk prijsje maar nu staan er bedragen op bij weerterbergen van ongeveer 130 a 140 euro ik heb zelf geregeld rondt de 80 euro betaald en je komt inderdaad veel de zelfde namen nu tegen op de zelfde activiteit helaas vindt ik dit erg jammer is ook het zelfde bij de wigwam van slagharen ik zat er in april voor een weekend van 77 euro en als je nou de prijzen ziet is het niet meer leuk.
hopelijk gaat vakantieveilingen dit in de gaten houden ik heb ze al een keer gemaild en na 1 maand nog geen antwoord gekregen helaas.
groetjes van annemarie.

Ria de Jong 13 jaar ago

Wil graag kwijt dat ik al al meerdere keren héél leuk op vacantie ben geweest via vacantieveilingen.
Wat denk je van een week zeilen (2 pers) voor 50 euro?
Afgelopen maand wel zelf in buik gebeten.
Zelf schuld,had niet goed gelezen.Bij vacantieveilingen is de aanbieding vrijwel altijd voor twee personen.
Deze aanbieder had heel slim 2 behandelingen in de aanbieding (maar dat bleek voor één persoon)
Ga van de week weer bieden.Wil op vacantie en dat kan ik alleen betalen als het via vacantieveilingen Lukt………Let op ,op het einde 50 euro,dat ben ik .
Sorry Groetjes Ria.

dajana 13 jaar ago

hoi
ik ga al een 2 jaar met vakantieveilingen
heb nou ook weer een weekendje hengelhoef.
ik heb tot nu toe altijd tussen de 7 en 30 euro in gezeten
nou ga ik voor 12 euro
de lakenpakketten die moet ik daar nog betalen
ga met mijn 3 kinderen
kom dan zo rond de 60 euro
als ik hier naar kinderstad ga ben ik dat ook al bijna kwijt
vind het ook jammer van die biedingen die opeens 49 euro omhoog schieten
maar als het deze mensen waard is en ze willen perse gaan en de prijs is toch minder als wat je normaal betaald dan kan ik het wel begrijpen
nou mij zie je toch wel elke 2 maanden op vakantieveilingen
vind het gewoon super
vooral prinsenmeer en hengelhoef
groetjes dajana

JeHebtHetZelfInDeHand 13 jaar ago

Ik denk dat het allemaal wel meevalt op vakantieveilingen.nl. Ik heb hier al vaker kaartjes voor concerten e.d. weggehaald voor een erg klein prijsje en het verliep altijd goed. En met dat bieden door medewerkers zal wel meevallen. Allereerst lijkt mij dat hier wel een wet voor is aangesteld dat medewerkers niet mee mogen bieden, daarnaast heeft iedereen toch zelf in de had wat hij/zij bied.
Ik erger mij mateloos aan het feit dat de site er telkens af gaat. Hierdoor mis ik vaak het einde van biedingen. Daarom bied ik ook wel eens een stuk hoger dan wat de prijs op dat moment is. Of als ik bijvoorbeeld weg ga, dan doe ik nog een laatste wat hoger bod.
Zolang je zelf in de hand houdt wat je bied en geduld hebt, komen er wel eens leuke dagjes uit bij weg voor een leuk prijsje. Vakanties heb ik geen ervaring mee bij vakantieveilingen.nl.

Claudia 13 jaar ago

Mijn visie: Als je het niet vertrouwt.. dan ga je het toch gewoon rechtstreeks boeken bij de aanbieder… Ik vind VV een prima site, zolang je maar goed leest en je verstand er bij houdt. En dus niet als een idioot gaat bieden en uiteindelijk meer betaalt dan het waard is. Bepaal wat je het waard is en respecteer het dat andere mensen het op een andere manier doen dan jij. De een gaat voor de eerste minuut en de ander voor de laatste seconde (volgens mij heeft de laatste meer kans van slagen, maar dat terzijde). En als het het niet leuk vindt.. doe het dan lekker niet. Geniet en bied met verstand!

Mireille 13 jaar ago

Hoi,zat vandaag op vakantieveiling voor de zwalwhoeven en het viel mij ook op dat er belachelijk werd geboden,waardoor ik besloot mijn naam te wissen en het te vervangen door”hé hoge bieders,werken jullie hier????”met het gevolg,dat ik nu niet meer mag bieden en op de ZWARTE LIJST sta,hoe bedoel je BEDROG!!!!!!

Rik 13 jaar ago

Ik vind http://vakantieveilingen.nl top! Ik heb nu drie keer een bod gewonnen en heb drie leuke (korte) vakanties gehad. Dat er mensen zijn die het niet vertrouwen zul je altijd houden. Ik overbied zelf ook wel eens een bod, vooral in de laatste minuut. Ik stel voor mijzelf vooraf een eind bod en probeer daar uiteraard onder te blijven.
Als we kijken naar vandaag op de dag veiling dan valt het op dat rond 10 uur er voor het hotel in Winterberg ongeveer € 60 werd geboden, nu zag ik zojuist een bedrag van € 130 voorbij komen. Elke keer zijn het andere mensen die bieden.
Uiteindelijk bepaal je zelf welk bedrag jij het aangeboden product waard vindt!!!
Ik wens iedereen een goed bod toe, alleen niet als ik aan het bieden ben 😉

Lisa 13 jaar ago

Vakantieveiling is 1 grote oplichterij,
Ik heb zelf al een meerdere malen gemerkt dat het niet klopt endat er een luchtje aan zit.
Helaas draait het bij vakantieveiling natuurlijk alleen om geld het word gewoon afwachten tot dat er een persooneelslid de boel verlinkt.
Ik hoop dat er een alternatief zal komen wat wel de moeite waard is!!!!!
het leven is al duur genoeg!
ps al die leuke berichten die je tussen de reacties ziet staan is van vakantieveilingen zelf…….ik werk er dus ik kan het weten jullie worden allemaal in de maling genomen!!!

jo 13 jaar ago

altijd super te vreden geweest maar vandaag: heel vaag is er een sting die een dag aan bieding is ( ik kijk de hele dag) wordt er stelselmatig met eenbedrag van € 50.00 verhoogd door steeds dezelfde namen, en inderdaad ook een paar keer dat bedragen verhoogd worden door de zelfde persoon, dus. piet bied 45.00 euro en het volgdende bod is…. 65 ja hoor door de zelfde ..
dat riekt toch naar nep biedingen

Mireille 13 jaar ago

Dat is ook nep,ik weet zeker dat de zwaluwhoeven heeft gebelt naar vakantieveiling om mij op de zwartelijst te zeten,want toen ik mijn naam had veranderd in “he hooge bieders,werken jullie daar??”en ik elke keer als die persoon zijn bod had verhoogd met 50euro en ik 1euro er boven ging zitten,het mensen is gaan opvallen en dus ook niet meer zo veel boden! Dat zegt voor mij genoeg!!!!!

Jan 13 jaar ago

gaat helemaal nergens meer over zit inderdaad ff die zwaluwhoeve te checken…dan krijg je terwijl er nog 3 min. tijd is uit het niets een bod met €30,- hoger ofzo.
Nou dat gebeurd normaal echt niet hoor met ”Gierig” NL.
Dan zou het zeker bij €10,- blijven. En dan zou het op 10 sec. nog wel naar €60,- kunnen ofzo, maar hoger ook niet…. BEDROG!

wj 13 jaar ago

al een bijna een half jaar een bon voor een overnachting voor 2 pers. voor 2 dagen in mijn bezit maar telkens als ik wil reserveren krijg ik de melding sorry we zitten de hele week al vol. Dit in de zomervakantie mee gemaakt en een paar week geleden toen ik voor eind okt. wou reserveren! weer de melding van sorry we zitten de hele week al vol!!! dit dus zelfs bij 2maand van te voren reserveren! klacht gedaan bij vakantie veiling maar bij de veiling stond duidelijk op basis van beschikbaarheid!! ja lekker is dat!!! wel geld betalen maar niet weg kunnen omdat ze zich indekken met 1 kort regeltje! Ik vind het een verplichting om bij de veiling de data wat nog open staat mee vermeld wordt! Op deze marnier dikke oplichting!!

wou ik toch hier even kwijt!

boris 13 jaar ago

VAKANTIEVEILINGEN.NL HOUDT OP MET BESTAAN. Deze kop staat binnenkort in de krant. Reden: eigenaar is er vandoor met miljoenen van de klant. OM verdenkt eigenaar van oplichting en bedrog

nh 13 jaar ago

Zit nu een tijdje op vakantieveilingen. Heb nu 1 vakantie, 3 hotels voor 1 nacht en 1 hotel 2 nachten en een diner geboekt. Ik weet een paar dingen zeker: Er worden biedingen verhoogd door personen van vakantieveiling of een computer. Bovenstaand genoeg voorbeelden. Kan alleen maar zeggen dat de vakantie die ik boekte ongeveer 200 euro goedkoper was dan normaal (dus check altijd de site vd aanbieder) en de weekendjes etc ook fors goedkoper. Ik hebze er echter ook veel duurder uit zien gaan dus gewoon goed kijken. De prijzen worden opgedreven.Dat is duidelijk. Anders was het nog leuker geweest. NU kun je ook goedkoper weg maar anders was het misschien nog veel goedkoper geweest. Om het oprdijven te illustreren (als je alleen al naar het patroon in biedingen kijkt is dit al duidelijk), maar wij boekten vakantie de dag voor vertrek en deze ging er die dag en de dagen ervoor diverse malen uit voor bedragen allemaal rond hetzelfde bedrag. Dus je zou verwachten dat er ook evenveel personen aanwezig zouden zijn in het hotel. Ik kan alleen maar zeggen dat ondanks dat de reis er de dag dat ik geboekt had diverse malen uit is gegaan er niemand aanwezig was in het busje dat de transfer verzorgde van vliegveld naar hotel die ook dezelfde dag geboekt had. Duidelijk dat de prijs opgedreven wordt door medewerkers en dan hopen ze dat er iemand overheen zal bieden… zoals ik dus… Dus let goed op, maar toch kun je er je voordeel mee doen!

ps en inderdaad goed de omschrijvingen lezen. Bij mijn hotels zat het ontbijt en alles erbij in. Prijs varieerde van 37 tot 57 euro, dat zijn leuke prijzen.

cor 13 jaar ago

ja. zit al 6 dagen op vakantieveilingen te kijken en diverse namen van bieders op te schrijven. en inderdaad…..vooral zon vakanties worden erg hoog geveild. vaak bijna of net zo duur als bij een reisburo. vandaag heb ik 2x dezelfde bieder / winnaar betrapt. en 10 min. later was die persoon weer aan het bieden. dus het is gewoon een oplichters bende.

Peggy 13 jaar ago

Bij Vakantieveilingen.nl is het echt de omgekeerde wereld. Ik ben op de zwarte lijst gezet omdat ik een boze mail had gestuurd naar een van de aanbieders die volgens mij de boel structureel zat te belazeren. (prijs opdrijven met fakebieders) Als je een kritische houding aanneemt word je er uitgemieterd.

Fam Mandemaker 13 jaar ago

Ik ben zooooo over de zeik door vakantieveiligen.

Ik heb een week geleden een veiling bij hen gewonnen, een overnachting all inclusive bij preston palace. Nu stonden er 4 data op wanneer we konden boeken. Waaronder ook die van aankomde zondag. Bij het boeken van de advertentie nog gekeken of er bij vermeld stond dat het op basis van beschikbaarheid was, maar dit was het dus niet ! Heb hier ook een printscreen van gemaakt, en een foto, zodat ik zwart op wit heb wat ik boek.

Echter ik bel vanmorgen naar preston palace en wat blijkt…volgeboekt. Oke wat nu, we hebben beiden al vrij genomen. Dus…gebeld naar vakantieveilingen ze zouden het uit zoek, 5 uur later nog geen telefoontje gehad, dus zelf maar eens  weer gebeld.

In de tussentijd hadden ze overigens voor de lopende veiling van preston palace hun tekst aangepast, en erbij vermeld, op basis van beschikbaarheid. Ook hier voor het misschien latere benodigde bewijs even een printscreen van gemaakt !

Maar…dus weer gebeld….en de mevrouw aan de andere kant van de lijn beweerde( nu ineens) dat bij de advertentie van vorige week ( waar ik dus op heb geboden) duidelijk vermeld stond op basis van beschikbaarheid. ZE LIEGEN ! Ik wordt gewoon, ondanks dat ik bewijs heb, gewoon keihard voorgelogen.
Haar oplossing was om alsnog aankomende donderdag te gaan, en anders had ik pech, nou echt…schiet mij maar lek. 120 euro naar de haaien.

Dus zojuist even met mijn rechtsbijstand gebeld, en….ze gaan me helpen ! Moet nu alle bewijs naar hen toezenden. Wel rade ze me aan om nog 1x contact op te nemen met vakantieveiling en hun te verzoeken, het bedrag terug te storten, of te zorgen dat er zondag een kamer voor ons was, ook moets ik dit in een aangetekende brief naar hen toe sturen.

Echt, ik was altijd zeer te spreken over vakantieveilingen, maar de manier waaop ze nu met ons om gaan…schande !

Fam Mandemaker

Peter 13 jaar ago

Jullie klagen te veel 24 euro betaal elke aan nemers en jullie denken met 1 euro weg te kunnen komen doe normaal.
of blijf gewoon van de site af

Fam. Mandemaker 13 jaar ago

Inmiddels hebben we het, naar heeeeeel veel heen en weer om gebel( en een erg onvriendelijke medewerkster verder) een erg vriendelijke en behulpzame man aan de lijn gehad, en die heeft ons de toezegging gedaan dat we ons geld terug krijgen ! Erg fijn !

FamMandemaker

Jan 13 jaar ago

toch hoop ik dat iemand deze site een keer goed onder de loep neemt en aanklaagt…. zie nu weer een naam roozendaal roozendaal langskomen die loopt te bieden als een gek…. dat is gewoon een computersysteem!!!! Zet hem op Radar.

nancy 13 jaar ago

wat een opheving zeg. ik ben nu 1x weg geweest,op 2 bonnen van het zelfde hotel(dus ipv 1 nacht zijn wij 2
Nachten geweest dat ging ook) overnachting + ontbijt
ik heb nog 2 bonnen liggen van andere hotels.
en de biedingen waren goed te doen.
niet gemerkt dat er vaak over geboden word.
wat je graag wilt krijg je vaak ook.
dan moet je vaak ook iets hoger met bieden beginnen.
als de tijd ongeveer 3 uur is of minder.
bied ik vaak 1a2 tussen door nog.
laatste bod doe ik als de klok op 17 sec.staat.
dan heb je meestal beet.
LET WEL OP HOUD EEN BEDRAG IN JE HOOFD DAT JE NIET VERDER BIED.tip zoek eerst op hotelspecials op
hoe duur het hotel is waar je naar toe gaat.
ik kan je vergelijken wat het bod dan staat.
dan ga ik er nog eens 15 euro onder zitten dan ben je dus dat goedkoper uit.
mijn broer heeft ook een keer geboden en die was ook super goedkoop uit. in een stacaravan midweek voor 50 euro.ik ken nog iemand en die  ging een midweek in een huisje voor 15 euro.
dus het kan echt!!!! alleen ben moet zo huiverig zijn.
en denken dat hun er achter zitten dat is na mijn gevoel niet zo.
DUS VAKANTIE VEILING GA ZO DOOR EN HOPELIJK WORDEN DE MENSEN NIET ZO WANTROUWIG MEER.

Eer 13 jaar ago

Heb de afgelopen jaargangen gelezen.
Wanneer gaan ze een taalcursus aanbieden op de site?

D. van Arum 13 jaar ago

De klagers snap ik niet echt.

Om te beginnen, heb je een maximum bedrag in je hoofd en laat je niet verleiden door hogere biedingen.

Blijf rustig wachten tot het eind van de veiling en plaats dan je bod, wil iemand anders meer en dus hoger, dat is dus duidelijk zijn of haar keus.

Prijsopdrijfers heb je overal, sus weer daar op bedacht.

Jeltje Sjoerds 13 jaar ago

Hallo, De klagers snap ik uitstekend. Je dient ontzettend op te letten. Je mag niet eens mee doen als je in je profiel je bankrekeningnummer niet vult. Ik zelf heb afgelopen donderdag een bieding gewonnen. Ik heb 3 keer geprobeerd te betalen via Ideal dit lukt niet. Navraag bij de bank, ligt niet bij ons maar aan het portal van de onderneming die je via ideal wil laten betalen. Ik heb de betalingskenmerken etc gekregen en keurig het bedrag afgelopen vrijdag overgemaakt. Nog geen voucher. Inmiddels meerdere mails verzonden omdat ze iedere k.. dag weer een herinnering sturen dat er niet betaald is. Krijg ik uiteindelijk een medewerkster aan de telefoon. Ja we konden u niet bereiken. Tja moet toch ergens het geld vandaan halen om te betalen en niet iedereen mag zijn privetelefoontjes tijdens de baas zijn tijd afhandelen. Ik vanmiddag teruggebeld. Ja we kunnen de betaling niet vinden, betaalt u nog maar een keer via de link. Dan word ik zo boos. Als ik uitleg dat die link niet goed werkt. Maar omdat men daar te beroerd is om bij Ayden BV na te vragen of de betaling er is, moet ik het nog maar een keertje overmaken. KORTOM SLECHT TOKO DIE VAKANTIEVEILINGEN. Inmiddels mijn bank opdracht gegeven alle incasso´s van die toko tegen te houden. Daarom moet je dus je bankrekening verplicht vullen in je profie. Als je niet betaalt of als ze je betaling niet kunnen vinden, dan incasseren ze het gewoon. Staat in de algemene voorwaarden van ze echter naar mijn weten is een electronisch akkoord verklaring nog steeds niet voldoende om een automatische incasso te doen voor een nog niet vast te stellen bedrag. Dus mensen let op wat je doet voordat je mee doet met deze aanfluiting waarin kunstmatig de prijzen omhoog gedreven worden.

Rebecca 13 jaar ago

Nou ik ben nog steeds super tevreden hoor..
Geen klachten of wat dan ook..
Nu weer een veiling lekker goedkoop gewonnen.
Tja als mensen zo hoog willen bieden moeten ze het zelf weten.

Wij gaan lekker van 17 t/m 19 oktober naar een Arizona huisje in Slagharen en dat voor 76 euro.

Andere komen als eind bedrag op 160 euro uit, tja dat moeten ze dan maar lekker zelf weten..

Maar ik vind een veiling is een veiling en daar kom je en bied je om dingen zo goedkoop mogelijk te kunnen winnen, zo simpel is het.
Al heb ik bij veel bieders toch mijn twijfels, en maar bieden en maar bieden..
Ze bieden vaak nog meer dan dat je daadwerkelijk normaal zou moeten betalen, dom noem ik zoiets!!

Mij hoor je niet klagen.

jelli 13 jaar ago

Ik sta inm 2 keer op de zwarte lijst doordat ik mensen ging waarschuwen voor idiote  biedingen. Ik laat het er NIET bij zitten en maak er werk van via RADAR. Gelukkig heb ik daar connecties.

VVBieder 13 jaar ago

Toevallig heb je op vvbieder.pwnz.org een programma die voor jou bied tot het maximum bedrag wat je wilt uitgeven. Zo betaal je nooit te veel. Neem even een kijkje op bovenstaande website.

monique 13 jaar ago

Hallo,

Ik heb al een aantal keren op kaartjes geboden voor een theatervoorstelling. Ik ben dus voor 51 euro naar mary poppins geweest met  2 personen. Terwijl de kaartjes als je ze via de gewone sites bestel 85 euro per persoon kost. En ik werk niet bij deze site. Ben voor 80 euro naar we will rock you geweest met zijn tweeen terwijl ze via de normale sites 80 euro per persoon kost.
mij hoor je ook niet klagen.

Hans 13 jaar ago

Wij hebben in ieder geval alleen maar positieve ervaringen met Vakantieveilingen, ik verbaas me dan ook een beetje over de verhalen over oplichting en zo. Afgelopen weekend een nacht in een NH Hotel gehad (voor 42 euro) en twee kaartjes voor Mary Poppins, samen voor 55 euro. Je moet natuurlijk wel een beetje slim bieden, en goed bedenken wat je maximaal wilt betalen. Ik vind het een prima systeem, en van oplichting heb ik nooit iets gemerkt.

bart frenkels 13 jaar ago

Ik heb dit weekend een site in België gevonden. Daar lijkt het er wel eerlijk aan toe te gaan. Ze zijn nog wel erg klein maar hebben ook al leuke aanbiedingen uit Nederland erop staan. Dus voor mij zeker een leuk alternatief! En niet allemaal tegelijk kijken anders gaan de prijzen te snel omhoog….;-) kijk maar eens op http://www.internetvakanties.be

Suzan 13 jaar ago

Ik ben vorig jaar rond deze tijd naar Egypte geweest met vakantieveiling. Ik heb 213 euro betaald incl reserveringskosten etc. voor 2 personen!!! Dat was dus maar 106,50 per persoon inclusief vliegticket, hotel en half pension. We hebben een geweldige vakantie gehad, maar ik heb daarna nooit meer zo’n goedkope vakantie gezien op vakantieveilingen.nl
Heel soms heb je dus wel geluk. We moesten trouwens wel de volgende dag al vertrekken.

ciel 13 jaar ago

Cora van Rijthoven: hoeveel x ga je nu al naar de de Grande Revue De Paris?
Telkens als ik aan het bieden ben, kom jij op het laatste moment nog even hoger bieden!!
Begint wel op te vallen!!
groet

VVSniper 13 jaar ago

Altijd winnen op vakantieveilingen.nl. Kijk hier voor de vakantie veiling sniper.

http://vvsniper.pwnz.org

ciel 13 jaar ago

Zijn er lezers van dit forum bekend met het fenomeen, dat je een veiling wint voor een saunaarrangement incl. overnachting bij Huize Holterhof en dat je bij het boeken erachter komt dat je ‘slechts’ een dagarrangement hebt gewonnen, dus zonder overnachting.
En dat vakantieveilingen.nl volhoudt dat je een dagarrangement hebt gewonnen?
Graag jullie reactie.
 
bedankt engroet, Ciel

Inkie 13 jaar ago

Hallo Ciel,

Welke heb je gewonnen:

Compleet arrangement bij een prachtig sauna resort

of 

Puur genieten in dit prachtige sauna & wellness-hotel!

Beide zijn van Holterhof, maar de bovenste is zonder overnachting en de onderste met overnachting.
Daar kan het dus aan liggen….

groetjes, Inkie

vast oordeel 13 jaar ago

Beste Mensen ,

Ik zie hier echt veel mensen waaronder zelfs mensen van de redactie die vakantie veilingen door het slijk halen zonder enige feiten die gegrond zijn en dat noemt men een redactie……… triest .
een paar artikelen gelezen op tros radar die echt compleet de plank mis slaan waaronder een dame die al achterdocht krijgt als ze een bankrekening in moet vullen dit is niet noodzakelijk je kan ten alle tijde via ideal betalen of creditcard maar de klacht van deze dame was als volgt zij had een veilingen gewonnen en kreeg een emailtje van vv dat de vakantie betaald moest worden en een mailtje dat dit automatisch zou worden afgeschreven wat doet deze dame in kwestie die betaald zelf de rekening en dan boos worden dat er automatisch word afgeschreven hoe dom kan je zijn vv heeft het geld gewoon weer terug gestort zoals het hoort.
en dan nu die achterdochtige mensen die de veiling niet wonnen en dan gaan klagen dat er eeb mdw van vv achter zit die de prijs aan het opschroeven is, belachelijk gewoon dit is niet zoals vv decontracten afsluit met de aanbieders want als een mdw van vv de prijs omhoog gooit kan het zo zijn dat zij zelf de veilingen winnen en is vv commisie kwijt en de 4€ administratei kosten en de aanbieder een klant kwijt de prijs opschroeven is een concept goed genoeg om vv failliet te laten gaan dus die praatjes zijn klinklare onzin het zijn vooral mensen die het niet kunnen verkroppen dat ze die reis net niet goedkoop konden krijgen omdat ze te zuinig zijn geweest met bieden en daarna werd de reis niet meer aangeboden ………….jammer een gemiste kans .
Vergeet niet dat er 17 miljoen mensen kunnen bieden op deze gooedkope reizen .

mvg

vast oordeel

Nelia v.d. Veen 13 jaar ago

Hallo Ik ben Nelia en heb ook geboden maar weer niet gewonnen. Jammer hoor.

Bied Geschiedenis

 
Norienne Cicilia

1.
28-10-2010
15:34:57

€ 600,00

 
Sabine Oord

2.
28-10-2010
15:34:40

€ 599,00

 
Sabine Oord

3.
28-10-2010
15:34:05

€ 589,00

 
Nelia v d Veen

4.
28-10-2010
15:32:18

€ 575,00

 
Sabine Oord

5.
28-10-2010
15:31:58

€ 568,00

 
Nelia v d Veen

6.
28-10-2010
15:30:40

€ 541,00

 
Sylvia Cavelier

7.
28-10-2010
15:30:17

€ 540,00

 
Henk Wallinga

8.
28-10-2010
15:29:44

€ 530,00

 
Nelia v d Veen

9.
28-10-2010
15:29:00

€ 511,00

 
Sylvia Cavelier

10.
28-10-2010
15:28:08

€ 510,00

Sabine Oord 13 jaar ago


Hallo Ik ben Sabine en heb ook net geboden maar weer niet gewonnen. Jammer hoor.

Bied Geschiedenis

 

 

 
Norienne Cicilia

1.
28-10-2010
15:34:57

€ 600,00

 
Sabine Oord

2.
28-10-2010
15:34:40

€ 599,00

 
Sabine Oord

3.
28-10-2010
15:34:05

€ 589,00

 
Nelia v d Veen

4.
28-10-2010
15:32:18

€ 575,00

 
Sabine Oord

5.
28-10-2010
15:31:58

€ 568,00

 
Nelia v d Veen

6.
28-10-2010
15:30:40

€ 541,00

 
Sylvia Cavelier

7.
28-10-2010
15:30:17

€ 540,00

 
Henk Wallinga

8.
28-10-2010
15:29:44

€ 530,00

 
Nelia v d Veen

9.
28-10-2010
15:29:00

€ 511,00

 
Sylvia Cavelier

10.
28-10-2010
15:28:08

€ 510,00

Marjo van Bijum 13 jaar ago

Twee maal meegemaakt binnen vijf minuten. Ik doe in de laatste paar minuten van een veiling een eerste bod van 5 euro. Terwijl ik bied, krijg ik bericht dat mijn bod niet geplaatst is omdat ik ben overboden. Het nieuwe bod is 40 euro. 10 seconden later liep de veiling af. 10 minuten later bij een andere veiling, exact hetzelfde verhaal. Trek zelf je conclusie maar.

wilma 13 jaar ago

Iedereen kan hier net zulke mooie verhalen ophangen als ze willen maar de site Vakantieveilingen is pure oplichting. Elk normaal denkend mens kan dat, na een uurtje observeren van de veilingen, concluderen.
Succes aan de mensen die opgelicht willen worden.

charisma 13 jaar ago

Niks mis met Monart studios,het was er schoon.Fotograaf was aardig en heeft m`n make up zelf aangebracht,wat ik prima vond want ik houd niet van teveel teveel mensen om me heen. En het zijn heel leuke foto`s geworden.

martin 13 jaar ago

Beste mensen,

Ik kom al sinds het begin bij vakantieveilingen , in het begin kon je nog voor 5 euro een midweek of lang weekend naar een bungalowpark zoals de roompot.
Tegenwoordig word er zoveel reclame gemaakt op tv / radio enz enz dat er gewoon meer mensen zijn die daar gaan bieden.
 Hierdoor worden de prijzen ook hoger van de aangeboden veilingen.
Zelf gaan we regelmatig naar bungalowparken via vakantieveilingen , en het ene park is het andere niet.
Maar aan de kwaliteit van de aangeboden veilingen is de aanbieder verantwoordelijk en niet vakantieveilingen lijkt me.
En tuurlijk is het verstandig om eerst eens op internet te zoeken of er niet ergens dezelfde aanbieding word aangeboden.
En als men op iets bied wat ergens anders eventueel goedkoper is en dan meer bied dan wat het kost dan ben je zelf dom bezig .

Ik ben zeer tevreden over hoe het gaat , en kan nog steeds goedkoop iets winnen.

Mike 13 jaar ago

Graag wil ik reageren op bovenstaand.
Wij bieden onze diensten aan via deze site en door dit soort forums zullen mensen inderdaad wantrouwig worden. Ik zal absoluut niet ontkennen dat ik ook denk dat er op deze site en andere veilingsites, malafide bedrijven zitten die hun prijzen zelf hoog houden.
Maar daarmee worden de bedrijven die wel eerlijk handelen geschaadt.
Vaak worden dingen geroepen door mensen die er 0,0% verstand van hebben, deze mensen beseffen niet dat er anderen zijn die hun brood dienen te verdienen in een hele zware tijd.
Gelukkig lees ik ook veel positieve reacties van mensen die wel positieve ervaringen hebben.
Daarom wil ik graag even kwijt, denk na met wat je zegt voordat je mensen schaadt die hier niets mee te maken hebben en wel een eerlijke boterham verdienen.

michel 13 jaar ago

Iedereen wil voor bijna niets weg, uit eten enz, maar hoe groter het succes met z’n succes verhalen, hoe meer bieders, hoe hoger de prijzen. overal wordt de prijs gemaakt in de laatste minuut, zie ook ebay. Ik kijk waarvoor dingen weg gaan en probeer dan goedkoper te slagen, mary poppins 1e rangs kaarten kosten gewoon 117 euro per stuk maar via de veilingen ongeveer 60 per 2. als je geluk hebt kom je onder de 40 uit tijdens incourante tijden… Als je denkt dat het nog goedkoper kan? mijn vouw zei gewoon , leuk die kaarten maar ik vind daar niets aan…… had mijn collega geluk.

vanholder christiaan 13 jaar ago

Er mag ook iets positiefs gezegd worden wij hebben twee weken geleden geboden op vakatieveilingen.nl en zijn verleden week 2 overnachtingen naar het desbetreffende hotel geweest (richting winterberg) als je ziet wat je maar moet betalen via veilingen.nl. Wij hebben de prijs gevraagd want vonden het een degelijk goed hotelletje, waar het eten perfect was. Vielen bijna om wat je moet betalen voor 2 nachten. Wij waren in het hotel als éénige belgen en er waren 4 koppels uit Nederland (allemaal met vakantieveilingen) en zeggen juist hetzelfde. Je moet enkel een bedrag in je hoofd hebben en als ze er over bieden gewoon naar de volgende veiling gaan, zodat je niet overbied. 1 ding wil ik wel meegeven, geef zo niet af op deze site over vakantieveilingen, als je het desbetreffende niet gewonnen hebt, het is frustrerend dat weet ik (heb het ook al meegemaakt) maar bied gewoon op een andere veiling. november 17,2010 om 7h55 door chris

Willem 1 13 jaar ago

Wij gaan lekker naar het Piratenfestivel in de Rijnhal Arnhem voor € 23 met twee personen. Deze kaartjes heb ik bemachtigd tijdens de dagveiling. Ze kosten normaal € 39,- per persoon. Dus reken maar uit. En dan te weten dat wij niet eens expleciet voor de muziek gaan, maar vooral om mensen te kijken en te genieten. Nog wat: Betreffende veiling goed lezen. Voor jezelf een maximum prijs in je hoofd hebben om een bieding te doen. Je beslist niet laten verleiden door die prijsopdrijvers (deze personen heb je ook zitten op publieke veilingen). Het is en blijft eigenlijk een gewoon spelletje. Bieden tot dat bedrag wat in je kop zit en er kan nooit iets fout gaan. Nadien blijft frustratie dan ook beslist uit.

christiaan 13 jaar ago

ze willen iets nieuw introduceren op de veilingen van belgië                 ze willen iedere keer met 30 seconden verlengen op het moment dat er in de laatste 30 seconden nog een nieuw bod is geplaatst. Op deze manier heeft u alsnog de kans om iemand te overbieden indien die de laatste seconden van de veiling het hoogste bod heeft geplaatst. ik denk dat de joke eraf zal zijn als ze dit introduceren, nu is het op het einde toch plesant als je gewonnen hebt, (spanning zit erin tot op het laatst) als ze telkens de tijd met 30 seconden gaan verlengen om dat er een hoger bod is geplaatst kun je blijven bieden (en bieden tot je het hebt) maar waar gaat het stoppen, een bedrag dat hoger ligt dan dat je uiteindelijk aan de kassa moet betalen?                                                        wie is er voor                                                                                                            ik alle sinds niet

REINARD 13 jaar ago

IK LEES VEEL NEGATIEVE REACTIES EN BEGRIJP HIER NIETS VAN. Je bepaalt zelf wat je bied. Blijf wel realistisch. Als je graag iets wilt winnen moet je in de laatste minuut datgene bieden wat het je waard is en als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten lukt dat meestal niet maar soms wel.
Ben zeer tevreden en heb al meerdere malen iets gewonnen en nog vaker verloren.

george 13 jaar ago

Whahaha, TEGEK!! Net de gelukkige winnaar van een hotelovernachting in Belgie!! 50 Euro ipv 100 Euro als ik zou moeten boeken via bookings.com Al die mensen die klagen zijn gewoon mensen die niet lezen of altijd klagen. Hoppa!! op naar de volgende

joule 13 jaar ago

Het is echt een site waar de mensen belazerd worden (bewust).
Voorbeeld ga maar naar de aanbiedingen van Tippi Wan en hou deze maar eens goed in de gaten dan zul je zien dat als je onder de 31 euro blijft met je bieding de veiling gesloten wordt met 31euro (of hoger als er iemand is die nog niet door heeft hoe het werkt)

joule 13 jaar ago

Reactie op George deze is waarschijnlijk een lid van het manegment van vakantieveiling.

Tom 13 jaar ago

Amai! Tegen dat ik die mensen heb kunnen bereiken! Na 10 mails nog steeds geen antwoord. Heb dan gebeld naar het nummer op hun site: dit nummer werkt niet!
 
Dan maar via EMESA geweest, eindelijk iemand aan de telefoon gehad.

Sandra 13 jaar ago

Vakantieveiling is gewoon leuk.. heb net een hotelovernachting in Amstelveen, met ontbijt en een dag sauna (normale prijs 175,00) voor 56 euro aangeschaft.

De meeste veilingen komen per half uur, uur etc. voorbij. Als je het een paar keer in de gaten houdt, weet je waar hij er ongeveer voor uit gaat. Daarnaast zou ik zeggen, kijk op de site van de aanbieder wat iets daadwerkelijk kost. Dan kan je bieden wat het je waard is.

Ik snap dat mensen vallen over het systeem, want op een normale veiling gaat het ook met een euro en na een bepaald bedrag met 5 euro omhoog. Maar als je iets graag hebben wilt, ben je vrij om je bieding te beginnen met elk bedrag dat je wil..

Misschien is het ebay systeem wel het mooist. Daar kun je een max invoeren dat je kwijtwilt en het systeem biedt automatisch. Maar goed ook daar zitten haken en ogen aan…

Ronald 13 jaar ago

Ik heb uitsluitend goede ervaringen met VV. Mijn echtgenote  en ik zijn reeds naar vele hotels, shows etc. geweest. Mijn uitgangspunt is steeds 2 kaarten voor de prijs van 1 (50% korting). Bieden in het begin is zinloos maar in de laatste seconden bied ik de prijs die ik in gedachten had. En ja dan kan het voorkomen dat het bod van euro 17,- ineens naar euro 50,00 springt, door mij bijvoorbeeld. Maar dan ben ik ook vrijwel zeker van het winnen. Inderdaad is het niet slim om je niet eerst op de hoogte te stellen van de werkelijke prijzen. Voor Palazzo wordt bijvoorbeeld behoorlijk hoog geboden. Een mogelijke “normale” prijs voor een loge is euro 159,00 dus wie daar overheen gaat is verkeerd bezig. Kortom ik ben zeer tevreden over het product VV maar niet over alle aanbieders.

G. van den Berg 13 jaar ago

Wij hebben een vakantie van 8 dagen geregeld door verschillende hotelovernachtingen (gekocht bij vakantieveilingen) aan elkaar te plakken. Dit beviel super goed, geen problemen en veeeel minder betaald dan gewoonlijk. Het zou kunnen dat vakantieveilingen zelf meebiedt om de prijzen hoger te houden, maar daar heb je weinig last van als je je research op internet goed doet. Kijk eerst naar reviews/beoordelingen en naar de website van wat je wilt boeken, bepaal je maximum en bieden maar. Ik ben dus erg enthousiast over de website, dit is de manier om low-budget weekenden weg te gaan. 🙂

Eigenwijs 13 jaar ago

Soms heb ik het idee dat een computerprogramma wordt gedraaid waarbij om de zoveel tijd wordt geboden door niet bestaande personen.

Ondanks dit hebben wij toch al heel wat uitjes “gewonnen” omdat we niet hoger bieden dan wat we in gedachten hadden. De volhouder wint zullen we maar zeggen.

Wat wel irritant is, het is op deze site precies zoals de wereld in elkaar zit; niemand gunt elkaar het licht in de ogen, mensen zijn hebberig en bieden over anderen heen terwijl ze hetzelf niet willen c.q. nodig hebben.

Dit blijkt uit de reacties zoals; ze op die datum helemaal niet kunnen of achteraf het product niet willen afnemen?! Daarnaast worden op Marktplaats voor woekerprijzen deze kaarten aangeboden; dus met vette winst en vinden ze het gek dat ze deze niet meer kwijt raken.

Ik denk dat deze site bij dit soort mensen werkt als een soort gokverslaving. Voor deze personen zou ik willen zeggen; gebruik je verstand en gun anderen ook wat! En wil je zonodig alles hebben; dan niet klagen achteraf want dat is typisch Nederlands. Amen!

nelleke 13 jaar ago

Vorige week 2 kaartjes 1e rang Zwanenmeer (Den Haag)
gewonnen. Ben er gisteren geweest. Prachtig. 2 voor minder dan de prijs van 1 kaartje!!
Kreeg via de mail snel bericht van VV en de voucher toegemaild. Het was de eerste keer en was een beetje achterdochtig maar het gaat dus gewoon goed als je zelf je prijs bepaald.

Henk 13 jaar ago

Hallo mensen Ik snap niet wat het gezeik is. punt 1; lees voordat je boekt! daardoor kunnen veel misverstanden voorkomen worden punt 2; Tuurlijk wordt er alleen op het laatst ineens hoog geboden, doet iedereen toch? punt 3; een acomedatie kan altijd tegen vallen, als je het nu bij vakantieveilingen boekt, of bij een andere organisatie punt 4; als je hier moeite mee hebt, ga dan gewoon naar een reisbureau;) Ik heb zelf goede ervaringen met vakantieveilingen. Heb als 2x iets van 5 euro gewonnen (wat normaal rond de 60 zit) ga niet op drukke tijden kijken. Savonds kijkt iedereen al. Doe dat fijn snachts of rond 11 uur. Dan kun je nog wel eens koopjes doen. En controleer eerst wat het arrangement(of wat anders) kost voordat je gaat bieden. Heel veel mensen klagen dat ze meer betaald hebben dat dat het eigenlijk zou kosten. Ik lach me kapot, kijken mensen, daar bereik je vaak al veel mee.
en Ik geloof meteen dat bedrijven op hun eigen arrangementen bieden(ondanks het contract wat ze getekend hebben)
Dit is inderdaad triest
als je een arrangement hiervan verdenkt (bv al 5x achter mekaar iedere keer de zelfde die absurte bedragen biedt. Biedt zelf dan niet.
Gewoon verder gaan naar andere leuke aanbiedingen

Henk 13 jaar ago
Martien 13 jaar ago

Wij zijn net een week terug van een reis naar egypte 5* ultra all inclusive 8 dagen voor 360€ met 2 personen.
Dit was de eerste keer dat wij serieus met vakantieveilingen meededen,en geloofde echt niet dat dit kon.
Gaan we meer doen en zijn zeker niet negatief over vakantieveilingen alles perfect geregeld.
(Hebben heel de vakantie alleen maar Kunnen lachen)
Gr Martien,

suuz 13 jaar ago

Ik vind het ook jammer dat er mensen zijn die niet gewoon per 1 euro omhoog kunnen bieden. Zelf heb ik 2 eerste rangskaarten voor mary poppins gewonnen voor 32 euro, 2 logge pallazo kaarten voor 121,- een fotoshoot twv 200,- voor 50,- en nog een fotoshoot twv 95,- voor 50,-
Wat me wel is op gevallen dat er vaak een datum bij staat waarin het geldig is en als je dan gewonnen hebt blijken er nog maar bv 2 datums beschikbaar !! heel vervelend !!
Verder vind ik heb best leuk en hou ik gewoon een eind bedrag in me hoofd en dan zie ik het wel.
Als er al heel veel geboden wordt doe ik niet mee dat heeft het toch geen zin. Ook vind ik het leuk om bieders op internet op te zoeken om te kijken of ze bestaan 🙂

Sander Bijvoet 13 jaar ago

Het valt iedereen op dat er “mensen” zijn die een belachelijk bod uitbrengen (van 1 naar 3 naar 5 naar 50). Dan vraag je je af waarom iemand zo belachelijk zou bieden, misschien uit angst?

Ikzelf geloof daar niet in.
Hoe is deze site ooit begonnen wanneer zij nog niet zoveel verkeer hadden?

Ging alles toen weg voor €1,-?
Reken daar maar niet op!

Het meest voor de hand liggende, is een programma dat via door vakantieveilingen aangemaakte namen meebiedt tot een prijs die (hoogst waarscheinlijk) door de aanbieder geaccepteerd is.

verklaar dit eens:

1€ 249.00
15:00:16 JF van sloten
2€ 200.00
15:00:00 JF van sloten
3€ 150.00
14:59:45 JF van sloten
4€ 100.00
14:59:36 JF van sloten
5€ 50.00
14:59:28 JF van sloten
6€ 6.00
11:57:20 caroline delbeke
7€ 5.00
10:57:35 Kirsten van der Velden
8€ 1.00
10:23:06 caroline delbeke

Laat je niet bëinvloeden door dit en blijf laag bieden!
Vakantieveiling blijft nogsteeds goedkoper dan de officiële sites die dit product/arrangement aanbieden.

Met Vriendelijke Groet,

Sander Bijvoet

rowwen 13 jaar ago

Ook ik wil even mijn ervaring met vakantieveiling met jullie delen….EENS MAAR NOOIT MEER!! Je bied— nog geen 5 minuten later is je geld afgeschreven (heel rap) en vervolgens zijn we 2 maanden verder en hebben nog steeds niks gekregen..en veel dingen zijn bij deze site nog duurder dan elders..Oke ik weet je hoeft niet te bieden maar zo verkoop je geen artikelen denk ik dan…

yvette 13 jaar ago

Ik ben sinds een tijdje actief op vakantieveilingen. Ook ik heb mijn vraagtekens bij bepaalde biedingen maar laat me daardoor niet meteen uit het veld slaan. Ik kijk voornamelijk naar theater/concert/voorstellingen kaartjes. Ik ben voor 75 euro met zijn vieren naar het club van sinterklaas feest geweest (ca 50 euro onder de normale prijs) en heb nu twee veilingen voor de spookjesdroom gewonnen voor resp. 29 en 30 euro (ca 25 eur o minder dan normaal per 2 kaarten). voor mij leuke prijzen voor leuke uitjes en een acceptabel lagere prijs. Ik bied ook wel eens in 1 keer een stuk hoger omdat ik de veilingen volg en kijk waarvoor het zo’n beetje weggaat. Dan bepaal ik mijn maximumprijs en ga daar niet overheen. Zie ik dat er hoger geboden wordt dan wahct ik op de volgende veiling. Als je met je verstand biedt, voor jezelf duidelijk bepaalt hoeveel geld je ergens voor over hebt en jezelf niet laat verleiden door wat anderen bieden is het een leuke site waar je leuke uitjes kunt scoren. En van de veilingen waar je de boel niet vertrouwt, moet je dan gewoon lekker weg blijven.

Ik las nog ergens op deze site een reactie dat positieve stukjes geschreven zouden zijn door medewerkers van vakantieveilingen. Nou ik kan iedereen verzekeren dat ik een doodgewone consument bent die op vakantieveilingen gewoon een ordinair voordeeltje probeer te halen, net als alle andere mensen die zich daar bezighouden.

Babs 13 jaar ago

Wat een oplichterij! Zogenaamd win je een veiling en kom je er later achter dat de gewone prijs voor een boeking veel goedkoper is. Bepaal zelf je prijs, ja zo lust ik er nog wel 1 !
Ik trap er in ieder geval nooit meer in!

robert 13 jaar ago

en dan nog te bedenken dat de eigenaar van vakantieveilingen.nl door SPROUT is uitgeroepen tot management talent van het jaar 2010…..Er zet er mijn vraagtekens bij.

Fien 13 jaar ago

Ik ben vanmorgen bij Monartstudio geweest via vakantieveilingen voor €36,00 hierbij inbegrepen zaten 4 foto’s.
de foto’s zien er niet uit (te donker en mijn arm is scherp, maar mijn hoofd niet…) en iedereen die komt moet in dezelfde poses staan. eenheidsworst!
een kwartier voor de visagie, een kwartier voor wat foto’s en een kwartier foto’s uitzoeken.
Ik raad het niemand aan!
 

Mo 13 jaar ago

Als vakantieveilingen niets ‘fouts’ doet, waarom mag je dan geen pseudoniem kiezen als “Bied svp per EEN Euro”. Deze naam had ik gekozen, omdat er nergens staat dat dit niet mag. Ook heb ik geen waarschuwing gehad na deze naam geruime tijd gebruikt te hebben. Ineens word ik geblocked van de site (zonder waarschuwing) en heb ik mijn laatste voucher niet ontvangen. Over oplichting gesproken!!!!!

jeanet 13 jaar ago

volgens mij zitten er een paar hele domme mensen iedere keer te bieden die niet kijken wat de werkelijke prijs is en dan betaal je het 3 dubbele van wat iets kost SUKKELS ik heb ook een keer een voucher gehad van bbq restaurant in apeldoorn maar aangezien ik niet in de buurt woon moet ik zoiets echt plannen en toen we plannen hadden om daarnaartoe te gaan was het vol (hadden een week ervoor gebeld) en toen raakte de voucher verlopen weg geld. er wordt ook gezegd dat je vanaf €1,- kunt bieden maar de administratiekosten zijn al €4,- ??????????? nu is er ook een populair uitstapje die er iedere minuut uitgaat voor 70 of 80 euro als het niet meer is,maar ik kijk op de officieele verkoopsite wat de kaarten daadwerkelijk kosten en dat is €17,50 .wie is er nu gek ???

Hans 13 jaar ago

Ik heb in een opwelling geboden (met nog een minuut te gaan op een vakantiewoning in Wintherbergen. De bieding stond op € 50, voor twee nacht. Ik, zo snel als ik kon deed er €5, – boven op. Toen had ik gelijk de woning maar ik moest wel binnen 2 maanden en in en niet in het week einde gebruik van maken. Er kwam ook nog €40,- eindschoonmaak bij en €8,- toeristen belasting. Ik moest betalen anders krijg je incasso kosten. Toen ik de €55, – , plus €4, – kosten vakantie veiling, had betaald kreeg ik gelijk een mail van Theo Belke Nuhnestr. 2 59955 Wintherberg om binnen twee weken alvast de € 48,- over te maken. Dit zullen ze wel doen omdat ze de kans lopen dat je niet komt opdagen. Als we dat dus niet op tijd betalen gaat de valstrik weer in werking en kan de woning voor de tweede maal voor deze belachelijke voorwaarde worden geveild. Dus mensen leest eerst goed en laad je niet in de leuren leggen groeten Hans

Brenda 13 jaar ago

Ik ben gister bij Monartstudio geweest en ik las fien de bericht maar vind het wel ontrecht dat u dit schrijft.
Iedereen dat bij Monartstudio foto’s maakt kunnen zelf foto’s uitzoeken wat hij of zij mooi vind u bepaald zelf van alle foto’s dat u wilt hebben.
Als u zelf test foto’s selecteer dat is het uw probleem en dan vind ik onterecht om zo hier te schrijven en mij ook misleid dat het slecht is.

Ik heb zeer goede foto’s ontvangen met kwaliteit en door een vaklab gemaakt met gigantisch duur apparatuur in zijn winkel.

Ik vind zeker voor iedereen dat een shoot wilt laten maken een aanrader om naar toe te gaan over twee weken ga ik met hele gezin.

Groetjes

Brenda

Thia de Wara 13 jaar ago

Kennelijk hebben veel mensen een gebruiksaanwijzing voor vakantieveilingen.nl nodig ( en dus voor alle veilingen zowel internet- als normale veilingen.)
1. Kijk eerst wat de normale prijs.
2. Bedenk vervolgens wat u er maximaal voor wilt betalen.
3. Biedt tegen anderen op met niet te grote verschillen.
4. In de laate seconden kunt u misschien beter met een groter verschil bieden als u het graag wilt hebben omdat er dan veel mensen bieden.
 5 Ga niet boven uw eigen maximum en blijf altijd onder de normale waarde!

martin 13 jaar ago

@  jeanet,

Ik vind je verhaal belachelijk , want je moet altijd de aangeboden veiling goed lezen.
Er staat duidelijk : 4 euro admin, kosten , verder is het per veiling verschillend wat de veiling aan VERPLICHTE kosten extra met zich mee brengt.

Ben je het niet eens met die kosten dan moet je gewoon  niet bieden , dus ga nu niet zeiken je kon het allemaal weten door goed te lezen

yepp 13 jaar ago

Ik bied ook altijd pas in de laatste seconden mee eerder heeft geen nut.. Maar dat wil niet zeggen dat het niet eerlijk er aan toe gaat.. en degene die denken dat je met 1 euro verhogen de veiling gaat winnen geloofd zeker ook nog in sprookjes??

13 jaar ago

Ook ik ben erg fan van vakantieveilingen, maar er zijn een aantal prijsopdrijvers. Ze zijn erg makkelijk te herkennen, want ze winnen nooit een veiling, maar gaan altijd met een sprong tussen de 30 en de 50 euro omhoog. Ik heb dit al gemeld bij vakantieveiling, maar die doen er weinig aan.Mooiste voorbeeld is Frits Bom bij de motorcursus van Kemp rij-opleiding. Die begint gewoon met 50 euro en stopt dan weer. Dit houdt hij al weken vol, want zolang probeer ik al voor mijn zoon een cursus te winnen. Maar ook de dames Sandra Exaltus en Shanna de Wit zijn prijsopdrijvers bij Kemp Rij opleidingen. En ook de namen Edwin Hofstede en Joyce Ramautar  Agaath Visser kom ik tegen als prijsopdrijvers. Eigenlijk zou je een soort van zwarte lijst moeten maken met deze opdrijvers!Ik vind inderdaad ook dat waar je met een arrangement van vakantieveilingen komt het bomvol is. De Zwaluwhoeve, Lunteren, de buffetrestaurants.Verder blijft het gewoon verslavend leuk!!

april 8, 2010 om 10:44 am
door antoinette

Erg grappig Antoinette.. Denk toch echt dat ik zelf bepaal tot welk bedrag ik wil bieden. Lijkt me alleen de moeite waard als ik er niet meer dan het bedrag in gedachten voor wil betalen. Wanneer ik dan stop en jij door gaat met bieden, tsja. Heb je jezelf mee. Je bent heus niet de enige die meestal zijn tijd voor niks in die veiling stopt. Voortaan beetje nadenken voor je zo goed al die ‘prijsopdrijvers’ weet te herkennen.

Marloes 13 jaar ago

Ik erger me ook dood aan mensen die continu meteen hoger bieden als ze overboden zijn, maar ik denk eigenlijk dat die mensen gewoon niet zo slim zijn 😉 Soms zal misschien best iemand van het bedrijf/vakantieveilingen meebieden (vooral de eerste denk ik), maar meestal niet.
Dat jezelf overbieden heeft denk ik idd te maken met bang zijn door iemand anders overboden te worden, hoewel t soms ook al 2 minuten voor de eindtijd gebeurt (maarja, dat verklaar ik dan maar weer met ‘geen inzicht in bieden’ ;)).

aukje 13 jaar ago

hoii ik heb dus ook een vakantie gewonnen voor in juni…nu blijk ik zwanger te zijn dus ga niet…zo lang in de aut..enz…ik wil m graag aanbieden aaniemand…heb m zelf voor 200 maar voor 150 mag ie weg het is naar frankrijk wie kan ik hier blij mee maken en waar?
groetjes

Marianne 13 jaar ago

Net heeft 1 of andere idioot 60 euro geboden voor 2 entreekaarten voor Apenheul en gewonnen…….
????????????

Irene huzink 13 jaar ago

Ga niet meer bieden, heb tig keren gebeld met fletcher hotels, geen plaats. Heb deze ervaring ook met andere hotels, of je kunt genoegen nemen met een mindere kamer. Zwaluwhoeve een massa bedrijf, je bent er een nummer, totaal geen persoonlijke benadering, veel ontevreden mensen ontmoet.
Nu heb ik nog 2 bonnen van Restaurant het Schwarzwald in Rijssen heb al tig keer gebeld, dan zijn ze aan het verbouwen, dan zijn ze gesloten tot half februari, vanavond weer gebeld, nu zijn ze nog tot half maart gesloten, wie heeft ook deze ervaring met dit restaurant, zijn het oplichters, bonnen verkopen de de deur gesloten houden. Graag reactie hierop. 

Peter 13 jaar ago

Ik had het  v/d week ook , voor iets waar normaal MAX 250 euro voor wordt betaald .
Ene v/d voom die biedt in 1 min zonder dat er iemand anders bied van 0 naar 1000 euro !!!!!!!!

segers 13 jaar ago

Ik ben al een tijdje ‘onregelmatigheden’ aan het bijhouden, zo heb ik een bestandje waarmee ik kan aantonen dat iemand zichzelf tot 5maal toe overbood, en waarbij iemand direct 37 euro bood (terwijl er nog 5 uur te gaan was) waarbij het aanbod maar 46 euro waard is (vergeleken met de normale manier van boeken).
het is me trouwens al opgevallen dat de tweede persoon waarvan sprake, regelmatig onrealistisch hoog biedt.
indien het management geïnteresseerd is, wil ik hen gerust dit bestand bezorgen.

chantal 13 jaar ago

Ik weet zeker dat er gerommeld is. Een normaal denkend mens wil toch zo goedkoop mogelijk weg lijkt mij?
Ik zit nu op voetbalkaartjes te bieden en continu schiet de prijs van rond de 10 euro ineens naar 60-70 euro.
Met de populaire zaken is dit altijd zo!
Beetje jammer vakantieveilingen….

Roosje 13 jaar ago

Ik heb vorig jaar in de zomer voor het eerst kennis gemaakt met vakantieveilingen. Met kloppend hart gewonnen midweek bij de ooststappengroep. Iedereen waarschuwde mij voor alle extra kosten die erbij zouden komen. Alles is prima verlopen wat er op de site als aanbieding stond ook alle kosten klopten precies. Wij hebben het reuze naar ons zin gehad. Nu ben ik al een paar weken op zoek en mijn oog viel op Weerterbergen een midweek, tot mijn verbazing ging deze er steeds uit voor een behoorlijk hoog bedrag, wanneer je zelf op hun site zou boeken kwam je op het zelfde of zelfs minder uit en dan bedoel ik met alle bijkomende kosten. Volgens mij heeft dit dan te maken dat de aanbieder toch een minimum prijs hiervoor wil hebben. Het maakte niet uit of je overdag of ’s avonds laat aan het bieden was. Ik vind dat wel jammer en hou nu gewoon op de oorspronkelijke site de aanbiedingen maar in de gaten. Ik heb wel het idee dat de prijzen nu hoger eindigen dan vorig jaar en ik bedoel hier niet alleen de vakantie’s mee maar gewoon alles zo’n beetje. Ook kom je met bieden dezefde namen tegen die de prijs behoorlijk opjagen is mijn ervaring. Succes aan allen die bieden ik kijk het wel op mijn gemak aan en hou mezelf vast aan het bedrag wat het mij waard is. Roosje

Peter 13 jaar ago

IDD de apenheul kaartjes gaan weg voor meer dan je er voor zou betalen bij het park zelf :/

jeanet 13 jaar ago

toppers in concert 2011 nu aan de gang, hij gaat er voor t zelfde bedrag uit als dat je normaal zou boeken !!!!!!!!!!! je gaat toch bieden op vakantieveilingen om goedkoper uit te zijn of ben ik nu gek?????

Jan 13 jaar ago

Ben zelf met me gezin al 5 keer op vakantie geweest met vakantie veilingen en heb nog niks vreemds gemerkt.

Danielle 13 jaar ago

@Jeanet: Dat komt omdat de hebberige mensen als eerste gaan bieden en er torenhoge bedragen voor over hebben.
Ik heb 2 kaartjes voor 56 euro(excl de 4 euro) en dit is al mijn 6e gewonnen veiling bij vv, die altijd goed en naar wens zijn verlopen. 1x contact gehad en dat ging goed, netjes, snel kortom zoals het hoorde. De mensen die hier lopen te zeiken zijn gewoon gefrustreerd. Bovendien snap ik dezelfde biedingen van mensen achter elkaar op een vakantie wel. Als je daar 300 voor over hebt, en dat dus ook meteen bied moet je dus 6x bieden omdat je maar met 50 kan verhogen.
De een zegt dom, en de ander denkt ik bied meteen de prijs die ik ervoor over heb, gaat er iemand overheen heb ik pech, maar er toch echt niks meer voor over.

Suus 13 jaar ago

wij zijn als gezin ook heel tevreden,we hebben ook al een aantal keren gewonnen.toppie deze site

Marcel 13 jaar ago

Ik ben inmiddels 2x op vakantie geweest nadat ik de vakantie heb geboekt via vakantieveilingen.nl. Erg gemakkelijk, al heb ik ook vaak genoeg een reis aan mijn neus voorbij zien gaan. Tevens heb ik via vakantieveiling.org wat informatie gevonden over hoe om te gaan met vakantieveilingen.

nelols 13 jaar ago

Ja er zijn mensen die prijzen opdrijven, maar niet van de organisatie, maar gewoon omdat ze zich vervelen en t voor een ander zo onmogelijk te maken om voordelig weg te kunnen. heb al 6x vakantieveiling gewonnen en gereserveerd en geweest zonder problemen. t kan zijn dat bij voordelig eten,iemand van een restaurant dat meedoet in een stil moment meebiedt, maar je bent daar zelf bij, als iemand boven zichzelf gaat bieden is dat gewoon om te klieren.ook als de prijs van 10 ineens 100 wordt, t kan zijn dat diegeen zich goed heeft geinformeerd wat de werkelijke kosten zijn en perse dat willen en daar ga je dan niet boven zitten. mijn ervaring ,let goed op en je kunt er je voordeel meedoen,
heb wel hel veel klachten van fletcher gezien, dus daar bied ik dan niet op. maar ik vind t top.

muts 13 jaar ago

Het “leukste” wat ik bij vakantieweilingen heb meegemaakt: Een veiling die gesloten was, en plots weer begon te lopen. Met grote letters: veiling gesloten, dan plots bieden maar. Ik denk kan niet, zet voor grap 1 euro rara ik zou hem gewonnen hebben< huh hoe kan dat. Leuke is het was niet bij 1 veiling maar bij meerdere, heb toen camera gepakt en foto’s van gemaakt.Heb volgende dag gebeld voor opheldering, doen ze aan telefoon of ze het niet snappen en dat het niet kan enz. Kreeg de rekening van die “gewonnen” veiling. na hoop heen en weer mailen en bellen van ellende betaald, om van hun af te zijn, en me account gelijk opgeheven. Krijg ik nu een interum justitia mail. Denk dat ik die foto’s nu maar ga verzenden naar een telegraaf of zo, ben er nu klaar mee.

Grave 13 jaar ago

Wat een hoop geklaag zeg, je hebt toch zelf in de hand hoe hoog je bod is. Ik ben nu zeker 10 keer weg geweest van Frankrijk tot Belgie. Van Sauna tot BBQ, het is een hele leuke site. Alleen jammer dat sommige mensen het niet helemaal begrijpen, dat ze 10,- gaan overbieden met bv 30 euro dan lopen de prijzen de spui gaten uit.

xander anderson 13 jaar ago

Heb een aantal veilingen gewonnen en was daar erg content mee, moke in amsterdam ,back to the sixties in den bosch,restaurant de veenen in amstelveen,een aantal hotelletjes in het land(uiteindelijk geen tijd voor dus die verlopen)en brasserie lairesse in amsterdam(echt waar voor je geld).Dus het valt allemaal wel mee.
Ik voelde mij nergens bekocht en heb overal een gezellige avond gehad.En geloof me daar gaat het om en het is ook een soort sport om er aan mee te doen en dan is de restaurateur of de hotelier dus een mazzelpik.Want wat ik wel doe is dat als ik er geen gebruik van kan maken dat ik mijn veiling nummer wel door geef aan het hotel zodat zij in iedergeval wel het geld vangen en dat het niet bij de veilingsite terecht komt.  

Ramaekers K. 12 jaar ago

Tijdens een biedprocedure in februari 2010 bij Vakantieveilingen.nl heb ik een online veiling gewonnen: Een 2-daags arrangement voor 2 personen bij Fletcher hotels.
Al geruime tijd probeer ik bij Fletcher de bon te valideren, maar er is helaas nooit een kamer beschikbaar voor deze waardebon. Wel kan er geboekt zonder waardebon, maar dan aan een (veel) hoger tarief.
Ondertussen vind ik eindelijk een kamer beschikbaar, maar krijg van de telefoniste te horen dat de betrokken bon niet meer geldig is!
De bon heeft als uitgiftedatum 2/8/2010 en is 1 jaar geldig.
Een blik op de kalender leert me dat het nog geen 2/8/2011 is…
Als Vakantieveilingen.nl de bon wil verlengen,aldus Fletcher, kan ik deze inruilen tot die datum.
Daarom contacteer ik Vakantieveilingen. Die melden me eveneens dat de bon vervallen is. Ze kunnen/willen de bon niet verlengen…
Kortom een hoop ergernis, dure telefoons (want het gaat ook nog eens altijd om peperdure 0900 nummers met wachttijden) én het geld van de veiling kwijt!
Ik voel me bedrogen, opgelicht…!

Al vaker geklikt en succesvol geboekt via Vakantieveilingen. Leuke weekendjes Amsterdam, Brussel of zelfs een weekje naar Tsjechië. Allemaal prima.
Maar dit vind ik niet serieus!!!
Een bon uitschrijven met datum 2/8/2010 met de vermelding 1 jaar geldig en dan verwijzen naar zogeheten ‘kleine lettertjes’ op de site… waardoor een bon opeens geen jaar geldig is.
Schending van mijn consumenten vertrouwen!

Ik hoop voorlasnog op een rechtzetting door beide partijen (VakantVeilingen.nl en Fletcher). Of ben ik nu echt lichtgelovig? 

xander anderson 12 jaar ago

Ik merk dat er wel meer problemen zijn met fletcher,is het geen tijd dat vacantievielingen eens een reactie laat horen?

Betty 12 jaar ago

Ook ik heb 2 kaartjes voor de Toppers op de kop kunnen tikken voor 54 euro (excl de administratiekosten) Ook heb ik een kookworkshop op de kop getikt voor 17 euro. Vaak gingen beide veilingen er voor veel meer geld uit maar een goed moment afgewacht en wel geluk. Ik heb wel een ander probleem nu. Ik woon zelf in Duitsland maar mijn gewonnen veilingen, en dat zijn er al heel wat, worden door een vriendin in nederland via Ideal betaald. Na werkzaamheden aan de site van VV kan er nu ineens niet meer via Ideal betaald worden omdat ik in het buitenland zit? Ook niet als mijn vriendin gewoon in Nederland inlogt. Ik heb al een mail gestuurd naar VV want bellen kan ik ze niet vanuit Duitsland dus ik hoop hier snel respons op te krijgen want ik wil naar de Toppers

Familie 12 jaar ago

Heb vanmorgen ‘gewonnen’
Midweek Slagharen in een wigwam. 🙂 Zullen de kids geweldig vinden.
Mijn eindbod was 110 euro , was ook mijn uiterste.. had het bod al staan en heb bij de laatste 8 seconden gedrukt.
Als ik zie wat je normaal gesproken betaald ben ik uiterst tevreden..Er komen nog wat kosten bij uiteraard maar dat zijn kleine bedragen.

nelols 12 jaar ago

Vakantieveiling is prima, alleen bied niet op fletcher, daar zijn veel klachten over.

Mensen doen hetzelf, inderdaad gebeuren er vreemde biedingen, maar ik denk dat ze uit verveling meedoen(jongeren winnen vaak biedingen die zeniet wilden, googel maar ff) en dat wordt dan weer op marktplaats gezet, ff in de gaten houden, dat als niemand overbiedt, je er zelf aan vastzit.

Misschien zijn er persoonsleden, die in een stil moment meebieden???

Goed kijken en informeren waar je op biedt, Heb zo al 6 hotels gewonnen , zeker met 70% korting en al 3 bezocht. Laatste marion in oostvoone.

Kaartjes van hair, normaal 49.50 per stuk, nu voor 30 euro per 2.

Inderdaad verstand gebruiken en laat je niet meesleuren in een bied-spel.

nelols 12 jaar ago

Hallo betty van de toppers, als je een veiling gewonnen hebt en niet hebt kunnen betalen via ideal, houden ze na 5 dagen je bedrag af via autom.incasso, zie de voorwaarden.

janssen 12 jaar ago

Heb al verschillende dingen geveild. Komende Maandag gaan we door vakveilingen naar hotel rossel in duitsland en dat voor 38 euro.Wat ik irrritant vind is dat sommige mensen kommentaar geven bij het bieden zelf door rare opmerkingen teplaatsen.Ik vraag mij af,wat is dat.ben je jaloers?Misgunnen ?Mensen als het je niet bevalt ,er is geen enkele verplichting om mee tedoen.Laat andere mensen in hun waarde wat ze ook bieden.Leven en laten leven.

Henk Leiden 12 jaar ago

Ik heb bij lange na niet alle reacties gelezen.
Maar inmiddels weet ik wel dat er zeer veel twijfelen aan de eerlijkheid?
Nou kan ik je gerust stellen, het is zo eerlijk als GOUD!
Ik heb al talloze veilingen gewonnen, zelfs in een 5 sterren hotel in turkije al inclusief drank, eten, vliegen met transavia voor 8 dagen , 2 personen totaal + 4 euro veiling kosten, visum kosten : 236 euro !!!!
Andere voorbeelden zal ik jullie besparen!!
Het kost tijd! want een uur vroeger of later kan soms enorm verschillen met een veiling!
Dom veilen?
Ja natuurlijk kan dat! ik bied pas in de laatste seconde!
Alles wat je vroeger biedt is zelf de prijs ophogen! of dacht je dat je iets voor 1. of 12 euro wint?
Maar doe je voordeel ermee???
Maar eerlijk gaat het er zeker aantoe!

Johan 12 jaar ago

Voor de mensen die altijd zitten te zeiken. Het aanbod voor de Zwaluwhoeve is net afgesloten op € 55. Geduld is dus een deugd.

En ik heb net 2 overnachtingen ‘gewonnen” in 4-sterren Berghotel Hoher Knochen voor € 73, waar een kamer al vlot € 120 per nacht kost volgens Booking.com. Dus lekker relaxen in de sauna en het zwembad voor weinig geld.

Ramaekers K. 12 jaar ago

Op 12/4 kreeg ik volgend seintje van Vakantieveilingen:

“Wij kunnen de bon helaas niet verlengen, wij kunnen echter wel de veiling voor u annuleren.
Wij zullen daarom het bedrag van € 59,- naar u terugstorten, dit kan enkele werkdagen duren.”

Meer dan een maand later helaas nog geen retour van de fondsen… Blijkbaar maken ze lange werkdagen…

Peters 12 jaar ago

Ook ik had een bon gewonnen via vakantieveiling van Fletcher Hotels , maar helaas is de bon in de prullenbak terecht gekomen.

Je kan pas enkele dagen van te voren boeken en helaas is er nooit plaats .

Als je dan rechtstreeks naar het hotel boekt zijn er gewoon kamers vrij, maar deze zijn niet beschikbaar voor de bon van vakantieveiling.

Dus ik voel me opgelicht, want dit word er niet bij vermeld.

Ik heb net nog zitten kijken op de site en zag dat er bij aanbiedingen van de zwaluwhoeve constant geboden wordt door dezelfde personen die als er een bod staat van 1 euro dan een bod doen van 25 euro. Daar trap je toch niet in?

leeuwtje 12 jaar ago

Hoi,

Ik heb al regelmatig biedingen gewonnen en het is altijd goed gegaan. voor een paar euro naar de sauna en voor 15 euro met 4 personen naar walibi, je moet alleen weten wanneer je bied. En sauna was de zwaluwhoeve,… om 6 uur smorgens op zondag moet je bieden, dan is er niemand. 😉

Marianne 12 jaar ago

Topervaring achter de rug! Weekendje Brussel voor 46 euro, incl. ontbijt!!
Kregen zelfs een luxe suite, omdat onze kamer niet klaar was. Hadden het niet beter kunnen hebben!

Bente 12 jaar ago

Ok jongens ik zal eens vertellen hoe ik het ervaar !!

Vakantieveilingen is echt giganisch… Fantastisch !!!

Ik heb ontzettend veel dingen al gedaan via V V. Ik ben naar movie park germany geweest, dat was echt een aanrader voor jong en uit, prachtig verzorgd park.

Ik ben naar een musical in amsterdam geweest, naar dolfinarium, naar een lunch in Rotterdam, echt uitmuntend….

Ik ben bij Diyar in Apeldoorn wezen eten, dat was echt heerlijk, voor 25 euro voor 2 personen heeerlijk genoten van een 3 gangen diner, dat zijn toch geen prijzen !!

Ook heb ik deze week een shoot gedaan met mijn vriend bij Monart studio in Rotterdam.. ik was een beetje bang omdat ik slechte recensies had gelezen, maar het was echt top! Ik had hem gewonnen voor 25 euro. De shoot duurde 15 min. en wat je in zo’n kwartiertje voor foto’s krijgt was echt heel leuk. De eigenaar werkte snel, maakte leuke grapjes en had onze foto die we gratis wilde laten uitprinten nog even bewerkt. We namen 10 digitale foto’s voor 50 euro.

Ik ga vandaag voor 35 euro pp naar de zwaluwhoeve (sauna) met lunch, massage en diner… nou ik ben GIGA tevreden over vakantieveilingen.

Geheime aanbieders is dikke onzin. Je moet zelf gewoon snel genoeg zijn, dat wil zeggen wachten tot het laatste moment (nog 6 sec.) en dan je bod doen en niet eerder. Als iedereen dat nou doet betaal je ook niet onzettend veel voor alles. Maar sommige mensen begrijpen dat niet helemaal.

Dus ik bied lekker verder !!!

Inge 12 jaar ago

Gewoon goed lezen waar je op bied, bij hotels op de ligging ect, en niet achteraf zeuren als het anders is als beschreven. Mensen zijn vaak te enthousiast en gaan bieden zonder goed te lezen.
Dat de biedingen vaak laat met hogere bedragen zijn is logisch, je bied pas in de laatste paar minuten, waardoor het dan hard op kan lopen. Bedenk van te voren wat je ervoor over hebt en bied dat in de laatste 5 seconden. Als het lukt heb je mazzel, zoniet, opnieuw proberen.

San 12 jaar ago

Ben zeker fan van de site vakantieveilingen.nl,heb zelf al verschllende veilingen “gewonnen” maar er klopt af en toe iets niet.Ben nu al 5 dagen de zonvakanties in de gaten aan het houden vertrek 21 juni 2011. Op deze 5 dagen heeft 12 keer dezelfde persoon de veiling gewonnen, en hoe kan iemand 12 keer op vakantie gaan binnen 2 dagen,
ofwel is dit een zakelijk bedrijf wat deze lastminutes probeert door te verkopen
of het is niet pluis.

Ik hoor graag meer.

Bieder 12 jaar ago

Ik weet niet of het hier boven al eens vermeld is (de lijst is inmiddels te lang om alles na te kijken), maar ik heb een keer een hotelbon voor een tientje (in de laatste seconde 2 euro meer bieden dan de vorige, met het sluiten van de veiling zie je dan dat je een andere bieder ook in de laatste seconde met een euro hebt overboden) bemachtigd via vakantieveiligen. En ja daar staat bij dat je wel het ontbijt en diner er bij moet kopen bij het betreffende hotel. Je hebt echter wel keuze uit duizenden hotels waar de prijs van het ontbijt en het diner erbij staat (de catalogus krijg je opgestuurd). In Nederland is dat jammer genoeg bijna altijd erg duur, maar net over de grens in Duitsland kan je heel goedkoop erbij ontbijten en dineren (20 tot 25 euro p.p.p.d). Als je dan nagaat wat je zelf in een restaurant kwijt zou zijn ben je heel goedkoop uit. Je hebt alleen niet de keuze uit een restaurant tijdens het verblijf. Soms kan dit echter ook nog wel eens prettig zijn (dan ga je een dagje weg en je weet dat het eten voor je klaar staat als je terug komt)

Als je niet voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten (waar een hoop klachten vandaan komen hierboven, ons bin zuunig tenslotte) is er best nog een leuke aanbieding uit te halen met wat geduld. Ik moet daarbij zeggen dat mensen die gelijk het bod opdrijven naar hun persoonlijke uiterste prijs de lol er wel vanaf halen. Dit is simpel op te lossen door in te stellen bij “kleinere” veilingen dat je maximaal 1 tot 5 euro per keer kunt opbieden en jezelf niet mag overbieden.

andre 12 jaar ago

Helaas,
Ik heb al eerder veilingen gewonnen. En die waren prima verlopen.Bv de masters of formula 3. Zit al een tijdje weer de veilingen te volgen en soms te bieden. Wat scherts mijn verbazing: Ik win heb een winnend bod bij varen in Leiden en bij de Bob Ross workshop. Affijn, geen reactie. Ik een dag later bellen. Zeggen ze dat mijn browser verouderd is en dat zij niks konden zien over gewonnen veilingen. Das gek. Ik heb zelfs kopietjes van de winnende veilingen gemaakt,en het staat er echt. Mijn zoon zwaar teleurgesteld ivm Bob Ross, Nu denk ik zelf dat ze het bedrag te laag vonden en dan met dit soort excuses komen. Zijn er misschien meer mensen met deze ervaring?.

Marlies 12 jaar ago

Ik heb vandaag ook eens zitten gluren op de site van vakantieaanbiedingen.
Verschillende vakanties wat er geveild worden heb ik eerst opgezocht en er was een reis naar Bulgarije met Corendon
Toen ik Corendon intikte en de reis zocht met het betrefende hotel was die bij Corendon zo’n 100 euro goedkoper.
Dus kijk eerst na op internet wat het op de plaatst kost waar je op wil bieden,dan weet je hoever je kan gaan.

Buscemi 12 jaar ago

Welke naïevelingen geloven nu nog steeds niet dat mensen van de reisorganisatie (met name Corendon) en waarschijnlijk ook van de site zelf de prijzen van de zonvakanties opdrijven. Ik begrijp de mensen die dit steeds weer aanvechten echt niet. Let nu eens goed op welke namen er steeds terug komen. Afgelopen vijf dagen heb ik met name ene Ali Celik iedere keer weer zien bieden. Niet met één of hooguit vijf euro zoals een weldenkend mens zou doen maar steeds met 50 euro. Daarbij is het aantal keren dat hij zichzelf overbiedt (hoe achterlijk kun je zijn…) niet te tellen. Hij heeft ook al een aantal keren gewonnen. Zou hij al de reisjes kado doen aan familie, vrienden of bekenden? Misschien is hij wel de winnaar van de staatsloterij jackpot van vorige maand? Als het werkelijk iemand zou zijn die dit prijsopdrijven voor de fun doet dan geloof maar dat vakantieveilingen.nl zijn account binnen no-time zou blokkeren. Maar nee, ze willen hun beste klant Corendon vanzelfsprekend niet verliezen of voor hun hoofd stoten.
En wat ook nog mooi is om te zien… op het moment dat een veiling afloopt voor een eindbedrag dat té veel onder de prijs ligt (zie voor richtprijzen de site van corendon), dan verschijnt dezelfde veiling opnieuw onderin het rijtje met een startprijs van 0 euro en wederom 16 uur te gaan. Een voorbeeld hiervan is Hotel Porto Bello Antalye in Tukije. Wil je deze gewoon bij Corendon boeken (vertrek 27-6 vanaf Eindhoven) dan betaal je ongeveer 1100 euro. Ik heb deze veiling een aantal keren rond de 800 euro als eindbod gezien (en ja, het waren bekende namen die het eindbod hadden). Een paar seconden later staat dezelfde aanbieding weer onderaan het rijtje. En ga met nou niet vertellen dat ze in dit hotel tientallen kamers te bieden hebben want navraag leert dat de beschikbaarheid erg beperkt is!

Monique 12 jaar ago

Vakantieveilingen is een leuke site waar je met flinke kortingen bungalows of concert / theater kaartjes kunt boeken. Zelf veel goede ervaringen op dat gebied.
Zwaluwhoeve is nu eenmaal erg gewild. Met wat geluk kan je toch nog voor een leuk prijsje een arrangement boeken (het is mij vandaag gelukt om voor eur 46,00 toegang + diner + presentje voor 2 personen te boeken).
Biedingen op restaurants en pretparken/dierentuinen vind ik een no-go omdat de korting niet noemenswaardig is en vaak met reguliere kortingsacties te verkrijgen is.
Ben het niet eens met de stelling dat geheime bieders de prijs van de veilingen opdrijven. De prijs van dit soort evenementen wordt m.i. opgedreven door een groot deel van de enthousiaste Nederlanders die lukraak aan het bieden slaan zonder eerst te checken wat de reguliere prijs is. Hoe eager wil je zijn om een uitje te bemachtigen? Leuke business voor met name Vakantieveilingen die naast de administratiekosten ook nog eens – zoals bij veel collega sites – 50% van de opbrengst van de veiling ontvangt.
De aanbieders hebben in ieder geval het voordeel dat leegstand voorkomen wordt. Een niet verhuurde / verkochte bungalow en/of theaterstoel levert immers helemaal geen cent op.
Restauranthouders zullen er wellicht baat bij hebben dat het gebruik aan drankjes het tekort aan opbrengst voedsel vereffend.
Wij als consument mogen in ieder geval blij zijn met een site als de Vakantieveilingen. Al moet ik zeggen dat het rendement dat ik er nu uithaal t.o.v. een jaar geleden beduidend minder is nu zij reclame zijn gaan maken.
Raad daartoe een ieder aan om ook eens op de sites van groupon of groupdeal te kijken. Op deze sites betaal je gewoon een vaste prijs voor de dagactie. Kortingen lopen echter vaak op tot 50% of meer. Je kunt in ieder geval in alle rust bekijken wat de reguliere prijs is van het product en vertrouw mij dat je nooit te veel betaald!

Cindy 12 jaar ago

Inderdaad, bied niet op Fletcher Hotel!
Ik heb nu al bijna een jaar de bon thuisliggen. Bellen voor 20 cent per minuut met een maximum van 20 euro…
ELKE keer dat ik telefonisch probeer te reserveren (mag maar max. 12 dagen van tevoren), zijn er geen kamers beschikbaar.
Mijn bon kan de prullenbak in. Fletcher wat mij betreft ook…

judithafrika@yahoo.com 12 jaar ago

Ik heb mijn broer en zijn zwangere vriendin een fotoshoot cadeau gegeven. Ze zijn bij Monartstudio’s in Rotterdam geweest. Wat een super mooie ervaring moest worden, werd ervaren als lopende band werk. Ze moesten 3 kwartier wachten terwijl ze een afspraak hadden. De mensen die er werkten konden geen goede informatie verstrekken, het was rommelig, de gemaakte foto’s waren zichtbaar voor iedereen die daar zaten te wachten (dus ook die naakte dikke buik, geen privacy) en als kap op de vuurpeil, geen verschillende achtergronden of mooie belichtingen. Kortom het was hun zeer tegen gevallen. Jammer!

Yvettte 12 jaar ago

Heb inmiddels 2 keer wat gewonnen en ben zeer tevreden. Ook over de fletcher hotels. Je moet je alleen wel goed inlezen, evt de site van het aangeboden produkt bekijken en dan pas gaan bieden. Bedenk van tevoren ook hoever je wilt gaan met bieden.
Er zijn heel veel bieders die zich niet inlezen, ik heb een keer echt in een deuk gelezen toen iemand voor een hotelwaardecheque meer dan 10 euro boven de normale prijs bood. Er stond zelfs in het stukje bij dat je ze ook gewoon direct kon bestellen voor een bepaald bedrag en dan toch erover heen gaan bieden.
Ja je moet wel wat geduld hebben, want soms duurt de veiling nog even, maar ja je moet er wel wat voor over hebben.

Jos 12 jaar ago

Gisteren heb ik me aangemeld en ben natuurlijk eens gaan rondneuzen er viel me direct op dat de dinercheque’s van Fletcher elke 45 min. terug komen en en door dezelfde namen meteen aan het begin omhoog geduwd worden, aan het einde van de bieding zie je diezelfde namen niet meer terug. al met al vindt ik het maar een vreemde zaak.

Lowen 12 jaar ago

Het kan echt hoor! Ik heb net zelf een vliegvakantie geboden voor 8 dagen in Macedonië voor 300-, voor 2 personen en heb gewonnen, zodra je een prijs in je hoofd heb waar je niet over heen wilt gaan moet je dat ook zo houden anders betaal je uit enthousiasme snel teveel. In de laatste 10 sec moet je snel bieden als je ziet dat de biedingen niet te hoog zijn opgelopen. Een aanrader dus!

Appie 12 jaar ago

Hmm.. ik denk niet dat ze bij vakantieveiling sjoemelen maar dat de aanbieders van met name de zonvakanties personen de prijs laten opdrijven. We zitten dit nu al een tijdje te volgen maar sommige dingen kloppen niet, mensen die zichzelf overbieden terwijl de veiling nog uren loopt. Mensen die de prijs in stappen van 50 euro opdrijven, telken als de veiling nog een half uur loopt maar nooit koper zijn. En op de namen hoef je niet te letten, een aantal accounts zijn zo gemaakt. Makkelijk genoeg, de aanbieder blijft met een ingekochte reis zitten en gooit het op VV. Aangezien ze weten wanneer ze uit de kosten zijn, seinen ze een “bieder” in die de prijs opdrijft en op tijd afdruipt. Wint hun bieder wel, no problem, gooien ze hem er opnieuw op.
In ieder geval altjd beter dan die hotelkamerveilin site. Een reis naar de carribean aanbieden voor een hoog minimum bedrag zonder vervoer hihi, Als je daar in trapt ben je gewoon je geld kwijt.

Martin 12 jaar ago

Beste mensen,

Iedereen die nog twijfelt over deze website. Terecht!!

Je betaald Sowieso VANAF de Helft van wat het Object daadwerkelijk waard is.

Dit is Puur Oplichterij!

Doe Hier dus ook Nooit aan mee, maar schrijf net als ons, uw mening!

Martin

toos van echt 12 jaar ago

Dit klopt niet echt hoor! Kijk maar naar deze biedingen. je bent toch gek als partners zo elkaar uit te prijzen. De laatste biedingen tussen 22.22.34 en 22.25:15 met krap 3 minuten verhogen van 55 euro naar 325 euro .????/ Zou toevallig zijn als deze niet bij elkaar horen. Dan ben je niet goed wijs. Nee dit stinkt wel naar oplichting.

€ 325
22:25:15 Karina Meijer

2€ 300
22:24:49 Ruben Meijer

3€ 250
22:24:22 Karina Meijer

4€ 200
22:23:39 Karina Meijer

5€ 150
22:23:20 Ruben Meijer

6€ 100
22:23:08 Karina Meijer

7€ 55
22:22:34 Ruben Meijer

8€ 20
22:22:25 Silvia Oosterink

9€ 5
22:21:15 MC Rutte

10€ 3
22:21:05 Monique Vos

Andre 12 jaar ago

Let op de gedracht van Marcel Riebroek … 3 keer achter elkaar. Hmm….

€ 301
12:39:27 raymond pijls
€ 300
12:39:15 Andre de Koning
€ 299
12:39:02 Marcel Riebroek
€ 250
12:38:45 Marcel Riebroek
€ 200
12:38:36 Marcel Riebroek
€ 159
12:38:26 piet pruymboom

marielle 12 jaar ago

ook ik heb vakantieveilingen een tijd in de gaten gehouden. De vakanties worden over het algemeen voor een redelijk bedrag, soms zelfs heel laag, weggedaan. Maarrrr als je byvoorbeeld kijkt nu bij de apenheul en dolfinarium daar zitten altijd mensen op te bieden (2 kaarten normaal 50 euro) en die beginnen gelijk op 21 euro (gek genoeg dolfinarium begint dan met 21 en de apenheul ook) ennn wat ik dan ook denk als je uiteindelijk 40euro geboden hebt en eur4 administratie kosten erbij moet betalen dan ben je EUR44,00 kwijt dus maar EUR6,00 goedkoper!!! dit klopt echt van geen kanten hoor!!! hij gaat er nooit lager weg tussen de 35 en 45 euro. JE bent nog voordeliger uit met kortingsbonnen of zelfs online boeken via dolfinarium website krijg je EUR4 pp korting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dus mensen echt wel oppassen, oke vakanties geef ik toe die gaan soms voor weinig weg, maar sommige dingen kloppen echt niet!!!! en wat dacht je van die namen? het zijn allemaal nette voor en achternamen die bieden….

nee voor mij geen misleidende vakantieveilingen.nl

diana 12 jaar ago

Vakantieveilingen doe ik al twee of drie jaartjes en ik ben er tevreden over.

Oplichting geloof ik niet echt in zag veilingen voor goedkoop weggaan en en je bent er zelf bij wat je bied je kan op de site kijken wat het kost. En wat je bied moet je ook afnemen dat heten regeltjes en ja je moet goed lezen waar je op bied. datum, personen of er nog geld bij komt.

Ik ben een tevreden klant en dat er soms iets mis gaat tja dat gebeurt overal. En je heb altijd positieve en negatieve verhalen. Het enige waar ik wel van baal is dat een vliegreis altijd voor twee personen is en je niet zeker weet of er nog kinderen mee mogen.

Tevreden klant.

Hans Terpstra 12 jaar ago

je moet eens gaan bieden op Apenheul. Kosten bij Apenheul zelf 17,50 euro per stuk. Incl reserveringskosten gaat er echt geen eentje weg beneden de 26 euro. Dan heb je nog altijd voordeel, maar ook hier gaat het zo ineens omhoog van 1 naar 15 euro. Ik vertrouw het voor geen cent. Ga het eens om half 3 ’s nachts proberen.

Yvana H 12 jaar ago

Vakantie veilingen is oplichting. Ik ben al de hele dag aan het proberen om goedkoop kaartjes te krijgen voor een pretpark maar er wordt constant meteen in een keer MINSTENS 30 euro geboden. Volgens mij zitten er gewoon mensen van de instelling zelf achter de pc zodat de bedragen niet te laag zijn. Ik heb 3 klachten ingediend en nog geen reactie gekregen. Ik had mijn naam veranderd in: er wordt al de hele dag meteen voor 30 euro geboden. Hebben ze mijn account geblokkeerd 😉 Mocht natuurlijk de waarheid niet aan anderen laten weten!

Vakantieganger 12 jaar ago

Geboden op een overnachting op een stijlvol kasteelpark in een suite met bubbels op de kamer op de website vakantieveilingen.nl. Gewonnen en betaald en meteen geboekt.

Wat een teleurstelling! De overnachting was niet op het kasteelpark, maar in een huisje aan de overkant van de drukke weg, dus buiten het hek van het kasteelpark, met hard rijdend doorgaand verkeer pal langs het huisje.
Er waren geen bubbels op de kamer (niet erg) en er was geen suite, maar een kleine kamer met een tweepersoonsbed, een stoel en een Ikea kast, alles paste net in de kamer en je stootte je hoofd tegen het raam als je het openzette. Het rook muf, onbewoond.

Er stond gratis parkeren, maar op het terrein van het kasteelpark was het een end lopen naar het huisje en als je het terrein afwilde moest je nog een end met de auto door een modderpad met grote kuilen vol water (regenwater).

Het is wel spannend om te bieden op zo’n website, maar het is wel opvallend dat net een minuut voor sluiting de prijzen snel worden opgedreven. Ik heb dit een dag bestudeerd en wist dus precies hoe je moet winnen. Er was niet veel aanbod, maar wel een leuk vermaak om naar te kijken op de site.

Stef 12 jaar ago

Eerder dit jaar op vakantieveilingen.nl meegeboden voor een vakantie naar Egypte, volledig verzorgd, 5* all inclusive aan de Rode Zee.

We hebben de veiling gewonnen voor 600 euro, dus 300 euro pp. De vakantie was geweldig – als we deze reis geboekt zouden hebben langs de traditionele weg had het ons honderden euro’s meer gekost.

Ik ben dus te spreken over vakantieveilingen.nl! Natuurlijk zit er wel eens iets tussen dat je beter niet kunt doen. Zo heb ik ook een weekendje Sauerland gewonnen. Bleek dat je weinig keuze meer had bij het reserveren, tenzij je een luxere kamer boekt (meer kosten uiteraard). En het hotel zelf was verre van bijzonder.

Conclusie, het kan zeker voordelig zijn. Doe goede research, houd een maximaal bedrag in je hoofd en laat het koppie niet te snel hangen. En dan kan het best leuk zijn!

Peter Maas 12 jaar ago

Ook op een overnachting van Fletcher geboden en gewonnen….

Nu heb ik al 23 keer proberen te boeken en je raad het al..geen kamers vrij..

Het is nu bijna 11 maanden geleden…dus over 1 maand voorbij!

btw, als mijn vrouw belt voor een hotelkamer (losse boeking) is er bijna altijd wel een kamer vrij…

Op Fletcher hotels dus nooit bieden.

Als de waardebon afloopt, gaan we misschien actie ondernemen tegen Fletcher.

Marthijn 12 jaar ago

hoi, heb wel wat leuke acties kunnen boeken. midweekje hof van saksen 180,00 bijvoorbeeld. Maar snap niet dat er mensen zijn die in 1 keer met 20,00 verhogen.
Gewoon je kans afwachten en stug doorbieden!

Hans dV 12 jaar ago

Vakantieveiling is fake
Let maar eens op. de meeste aanbiedingen gaan voor de zelfde prijs weg.
Waarom zou iemand 4 minuten voor het einde gaan bieden??????
OMDAT ZE VAN DE AANBIEDER ZIJN. prijs opdrijven heet dat.
Zie de sauna “zwaluwhoeve” de kritiek was dat er te hoog geboden zou worden. NU gaan ze standaard voor 45 euro weg.. overdag, ’s nacht maak geen zak uit. DE AANBIEDERS BiEDEN MEE, tenminste velen van hem.
DE GOEDE VRIJGESPROKEN. maar hoe weet je wat de goede zijn????
VAKANTIE VEILIGEN. Laat me niet lachen

truida 12 jaar ago

Ik vind het een hele leuke site, ik heb nog niet veel gewonnen, maar veel meegekeken met de biedingen, zelf overbied ik ook, gewoon omdat ik het zo graag wil hebben ( ik denk een reden voor vele ) uiteindelijk beslis ik zelf tot hoever ik ga..
Momenteel wil ik zo graag de vliegtickets naar Mallorca, helaas lukt het me maar niet deze te bemachtigen, juist omdat er in de laatste 30 seconden zoveel meer geboden word, zodat de tickets er iedere keer toch voor hetzelfde bedrag uit gaan, het maakt geen barst uit of iemand met 1 € of gelijk bied met € 50 uiteindelijk sluit de veiling iedere keer met ongeveer hetzelfde bedrag, het kan € 10 of € 20 schelen, maar dan heb je het ook gehad, dit vind ik ook wel vreemd, toch blijf ik het proberen.

saskia 12 jaar ago

Romantische fotoshoot van Monartstudio is echt een aanfluiting!! Winkelier kwam te laat op afspraak waardoor wij buiten hebben staan wachten en max 5 minuten bezig (ze zeggen steeds dat dit 15 min duurt) zijn geweest met foto’s maken! Even hup hup snel snel, draai je om, kin omhooog klik klik en klaar. Je hebt dan 5 min om 1 foto uit te zoeken en ze zijn vooral continue bezig om je een cd voor 100 euro (!) met digitale foto’s aan te smeren, natuurlijk niet ingestrapt en erg blij om als ik zie hoe amateuristisch de foto’s zijn! Daarnaast moet je ook nog extra geld betalen om ze op te laten sturen naar huis of je moet ze zelf weer ophalen (heel handig als je op een uur rijden afstand woont). Foto’s die ik zelf mooier had kunnen maken, geen effect of bijzonders erin. Absoluut niet van wat je op hun site of vakantieveilingen terug ziet.
Geluukig hebben m’n vriend en ik wel erg gelachen over hoe triest dit er allemaal aan toe ging..!

Pepijn Meijer 12 jaar ago

#directievakantieveilingen
ik vind het erg vreemd dat een bieder wiens naam ik niet ga publiceren, continu biedingen doet op de zelfde veilingen en ook vaak wint en daarnaast ict specialist is.
Active Webcare? ik ga dit uitzoeken, als dit klopt gaan er veel persberichten uit en gaat vakantieveilingen veel aandacht krijgen.

Dennis 12 jaar ago

Geen bevestiging sturen of geen kaarten opsturen ook daar is vakantieveiling heeeel goed in mensen wees gewaarschuwd vertrouw dit zooitje oplichters niet

ilja 12 jaar ago

Vakantieveilingen: NOOIT DOEN!
enkele keren hebben we geboden op dinerbonnen via vakantieveilingen. Wat een oplichterij! Het was sowieso bijna onmogelijk om te reserveren. Je werd op tijden geplaatst dat er geen hond in het restaurant zit (tussen 16.00 en 18.00 of na 21.00), en we zijn 2 keer bedonderd met de rekening van de drank (die nooit inclusief is). Verder kwamen we in een restaurant dat halverwege een verbouwing was en waar je niet normaal kon zitten. We hebben letterlijk ons buik vol van vakantieveilingen en betalen liever wat tientjes meer om normaal te kunnen eten en ons daar ook op te verheugen. Eten via vakantieveilingen gaf iedere keer weer een nieuw dieptepunt!!

Sanne 12 jaar ago

Nu die actie met apenheul ligt dezelfde persoon steeds 20 euro te bieden terwijl de bieding voor hem 2 euro was. hij heeft die kaarten nu al 6 x gewonnen. 6×2= 12 kaarten.
Sorry maar dat kan niet?

Burak 12 jaar ago

Vakantieveilingen is geen veilingsite.
Moet je maar eens goed opletten.
Je hebt er veilingen tussen zitten die om de 10 minuten herhalen.
Het is dan ook erg toevallig dat er helemaal geen zelfde mensen een tweede keer bieden.
Je zou toch zeggen als jantje, pietje, klaasje en hansje bieden en jantje wint, dat pietje, klaasje of hansje een tweede keer een poging wagen???

Om de 10 minuten is er een nieuwe veiling en standaard ook nieuwe namen. Wat ook gebeurd is dat een zelfde persoon zijn eigen bod verhoogd met een nieuwe bod. Welke domme idioot doet dat? En dat terwijl de veiling pas een minuut aan de gang is.
De verhoging is dan niet met een euro maar nee van 50 meteen naar 100.
Dus ik bied 50 euro voor een veiling. en tien seconden later bied ik 100 euro terwijl niemand hoger heeft geboden dan 50 euro. ????? Wie doet dat?

Dat het wordt beinvloedt door eigen mensen is een feit.
Omdat er ook nog eens een eigen bod wordt verhoogd met een nieuwe bod (en soms wel 4x achter elkaar) denk ik er zelfs aan dat er automatisch via een computersysteem wordt geboden. Dus alles lijkt automatisch te gaan. Het systeem zorgt er dan dus voor dat een veiling altijd boven een voor ons onzichtbare prijs wordt verkocht.
NIKS VEILEN, MAAR GEWOON VERKOPEN EN SOMS WEL VOOR DUURDER DAN DE NORMALE PRIJS.

simone 12 jaar ago

Iedereen weet dat het winnende bod in de laatste drie seconden valt. Wie zijn dan die figuren die al eerder gaan lopen bieden??? Als iedereen nou wacht…. Ik bied nooit voor de laatste 10 seconden, anders gooi ik mijn eigen prijs alleen maar omhoog……

ww 12 jaar ago

Al die veilingen zijn OK!!
Maar je moet oppassen met de vouchers die te koop worden aangeboden op marktplaats.
Ik ben zelf pas opgelicht door Ed(win) uit Hengelo.
Dan kun je ze beter zelf kopen bij zo’n veiling.

Van Loo 12 jaar ago

Heb de veiling op hotel De Kievit gewonnen. Echter, al 2 maanden lang is er niks beschikbaar.
Wel als je zelf zou reserveren via het hotel zelf. Dan zijn er bijna dagelijks lastminute-kamers voor dezelfde prijs als ik via VakantieVeiling betaal. Ze kunnen niks voor me doen. Mag ècht alléén via VV reserveren. Of “uiteraard” een ander Fletcherhotel. Maar daar had ik niet op geboden…. Kortom VakantieVeiling = wassen neus!!! En ik ben er helaas ingetrapt 🙁

Jeroen 12 jaar ago

Lekker is dit. Vandaar dat ik dus ben begonnen met een informatieve site over vakantie veilingen. http://www.opvakantieveiling.nl/

Sjaak 12 jaar ago

Ik heb ook vaak meegedaan aan vakantieveilingen maar kom erachter dat op het laatste moment de biedingen ineens fors omhoog schieten. Wel kwam ik op http://www.vakantieveiling-online.nl een heel overzicht van verschillende vakantieveiling gerelateerd sites tegen. Wellicht dat er je op meerdere sites tegelijk kunt meebieden en zo meer kans maakt?

Maartje 12 jaar ago

Ik heb nu 3 keer iets gewonnen via vakantieveilingen.

Een midweek in een bungelow voor 47 euro(4 persoon bungelow): was erg leuk, mooi huisje, eventuele extra kosten stonden netjes vermeld.
Was wel moeilijk te bereiken met het ov maar dat wisten we van te voren al want je kan gewoon bij ‘op de kaart’ het adres bekijken.

Grieks restaurant, drie gangen menu voor 2 personen voor 36 euro.

Erg lekker gegeten, mooi restaurant. Leek eerst weinig eten maar toch zaten we vol(eigenlijk was het bord heel groot en leek het alleen weinig eten)
Welkomsdrankje (ouzzo) bij binnenkomst en bij elke gang mocht je een kopje koffie of thee. Wij kozen voor bier dat dan wel zelf betaald moest worden maar ook dat wisten wijvan tevoren.

Erg leuk dus 🙂

en nu:

Romantische fotoshoot met je partner bij monartstudios in rotterdam.
Ik heb hier 31 euro voor geboden en gewonnen.
Bij extra kosten stond niets behalve de standaard administratie kosten.
Bij meer info stond wel iets over ‘bij te boeken pakketten'(dan neem je aan: naast wat je normaal krijgt).
Op de site van de aanbieder stonden wel prijzen voor fotopakketten, maar je neemt aan dat dat is zonder gewonnen veiling oid.

Nu blijkt dus dat ik nog een pakket erbij moet boeken,anders kan ik geen reservering maken.
Het goedkoopste pakket is 30 euro en dan maken ze 15 foto’s waarvan je er 3 uit mag kiezen.
dwz dat ik dan gewoon 61 betaal voor 3 foto’s !!

Ik was voorheen erg tevreden over vakantieveilingen maar dit neem ik ze wel kwalijk.
Zij hadden ditonder exclusief moeten zetten, of bij ‘meer info’ duidelijk vermelden dat het niet ‘bij te boeken’ is maar ‘verplicht te kiezen’.
Ik heb ze een mail gestuurd waarin ik vraag de shoot af te nemen voor het geboden geld of mn geld terug te krijgen. Waarschijnlijk gaan ze reageren met: ‘wij kunnen hier niets aan doen’ of bla bla bla. maar ik geloof dat dit oplichterij is(extra kosten in rekening brengen waar dit niet vermeld is) en ik wel degelijk iets hier tegen kan doen.(hopelijk voor woensdag want dan is de voucher was maar een week geldig)

Peter van Hemrt 12 jaar ago

Mocht u via Vakantieveilingen op een fotoshoot van Monartstudio bieden, houdt er dan rekening mee, dat u op de SHOOT biedt en dat u geen foto’s meekrijgt. Deze moeten apart betaald worden. Het staat namelijk niet in de veiling-pagina. Gewoon niet op bieden!

Rosa 12 jaar ago

Ik ben het helemaal eens met bovenstaande reactie. Ik had het fijn gevonden wanneer bij de veilingen van Monart studio wat duidelijker aangegeven stond dat het alleen de shoot betreft.
Jammer, dit tast de betrouwbaarheid van vakantieveilingen voor mijn gevoel in zijn geheel aan. Volgende keer controleer ik het arrangement (inclusief additionele informatie!!) 3x voordat ik bied.

Fransv 12 jaar ago

Je moet gewoon weten waarmee je bezig bent en op het juiste moment bieden..
dus vinger aan de knop !!
En natuurlijk geduld.. (een schone zaak). Niet goed : niet bieden !!
Ervaring : een weekend Rotterdam 2 pers incl ontbijt 4 sterren hotel 90,=
3dagen in een 5 sterren resort in Portugal, algarve, carvoeiro , incl ontbijt voor 2 pers. 29,=
kregen een kompleet appartement ,twee verdiepingen, twee slaapkamers etc.
welliswaar in oktober maar toch fantastisch. Noot ; Wij waren in die periode toch daar in dat plaatse aanwezig bij fam. Dus een leuke afwisseling als verjaardagskadoo.

Marianne 12 jaar ago

Kan het niet laten weer iets positiefs achter te laten over vakantieveilingen. Net terug van 2 dagen Antwerpen. Voor een kleine 50 euro inclusief ontbijt, een prima hotelovernachting achter de rug! Als je vantevoren goed de voorwaarden, extra’s en beschikbaarheid checkt, kan je toch echt heel goedkoop weg! Ook kijk ik altijd even hoeveel het hotel bij andere hotelaanbieders kost. Zo heb je een idee, wat reeel is om te bieden.

Jenny 12 jaar ago

Ik volg al een tijdje de vakantieveilingen van de Zwaluwhoeve en heb dit allemaal vastgelegd. Zwaluwhoeve leeft inmiddels van vakantieveilingen en uiteraard vise versa.
Ze hebben gemiddeld 30x per uur een veiling voor 2 personen (soms zelfs 60x elke minuut een nieuwe veiling) en dat zo’n 18 uur per dag, 7 dagen per week!. De biedingen worden kunstmatig omhoog geduwd door medewerkers van 1 van beide partijen.
Dezelfde namen zitten dagen te bieden zonder ook maar 1x een veiling te winnen alleen om de prijs omhoog te drijven.
En mensen die hier roepen dat van 1 euro naar 50 euro bieden heel normaal is die snappen het principe van een veiling niet. En zeker niet als een veiling elke minuut weer opnieuw langs komt. Het niet iets unieks waar je op bied!

De Zwaluwhoeve zelf is 1 grote bende geworden waar niemand voor zijn plezier meer heengaat (zie Zoover.nl) het gevolg van al hun vakantieveilingen. Teveel mensen worden tot het complex toegelaten (ze hebben uiteraard geen keuze met zoveel veilingen)

Overigens is Zwaluwhoeve niet de enige die zich schuldig maakt aan nepbieders. De veiling van de dag wordt hier ook vaak rijkelijk mee gevuld. Preston palace is hier ook zo’n goed voorbeeld van. De prijzen gaan belachelijk snel omhoog ( openingsbod van 80 euro is normaal) en zijn soms nog hoger als je gewoon via hun eigen site boekt. Binnen 1 dag veilen ze meer dan 1500 overnachtingen van gemiddeld 150 euro per kamer en de komende maanden (meestal 3) weer overvolgeboekt . Kassa toch?!

Mensen niet bieden is het enige wat helpt laat je niet in de maling nemen met dit soort nepveilingen.

Spike 12 jaar ago

nou ik dacht dus ook mooi blij een fotoshoot ‘gewonnen’ te hebben.. duoshoot bij de monart studio in rotterdam. Blijkt dus dat die mensen met 2 maten meten want er werd me goed ingewreven dat ik het maar via vakantieveilingen had gewonnen en neit de volle prijs had betaald..dan voel je je lekker op je gemak om erheen te gaan, neit dus!! Ik ga er echt niet heen hoor. Ze mogen het geld hebben..! Ik heb zoiets van ja als je het erg vind, moet je het niet aanbieden op vakantieveilingen.nl!!
maar ja wie ben ik hea..xD

Daan 12 jaar ago

Mijn broer heeft al het een en ander gewonnen via VV, uitjes, weekendjes in Duitsland etc. Heb hem nog nooit horen klagen.
Heb nu zelf 4 veilingen gewonnen ( ik 1 mijn vrouw 3 ).
Workshop – tram/lunch – high tea – bbq en dat allemaal voor redelijke prijzen dan dat ze soms voor weggaan. Voorbeeld workshop normaal 138 euro via VV 36euro!
We gaan het mee maken of het inderdaad kl*&^e is of daadwerkelijk goed en goedkoop.
Niet iedereen snapt de veiling inderdaad, sommige bieden 2 x teveel. Ja het is geen ebay waar je prijs langzaam ophoog kruipt nadat je bent overboden, je betaalt gelijk het volle pond.
Goed of slecht ik meld me wederom.

simon 12 jaar ago

Ook ik ontdek dat er een bieder is die de prijs opdrijft tot een bepaalde bedrag. Het is een dagveiling met een vakantiereis Turkije. Deze persoon drijft de prijs op tot 699,00 onder de naam alev alev. Ik volg de biedingen en ik zie dat hij al 5 x heeft gewonnen.

Arthur 12 jaar ago

Na meerdere keren een negatieve ervaring gehad te hebben met dergelijke ‘koopjes’, hebben we besloten om er niet meer in te trappen. Het gezegde ‘voor niets gaat de zon op’ is ook hier van toepassing. Goedkoop is duurkoop, want je komt altijd voor onaangename verassingen te staan, moet te pas en te onpas je portomonnee trekken of je credit card ergens doorheen halen voor een ditje of een datje. Wij boeken nu gewoon via ‘normale’ sites zoals http://vakantie.w1nkel.nl/Zoeken.aspx, waar je ook echt krijgt wat er staat. Het is misschien wat duurder, maar dan heb je ook wat.

sandra exaltus 12 jaar ago

ik zag mijn naam hier tussen staan als zogenoemde prijsopdrijver van vakantieveilingen. Onzin. ik heb geprobeerd om een veiling te winnen bij Kemp, omdat ik heel graag mijn motor rijbewijs wilde halen voor weinig geld, zoals ieder ander. Helaas is dit niet gelukt en ben ik naar een rijschool in de buurt gegaan. Koste mij uiteindelijk veel meer dan ik voor ogen had, maar dat had ik er graag voor over. Ik vind het jammer dat als mensen niet kunnen krijgen wat ze graag willen hebben, anderen maar moeten betichten van valse namen of oplichterij. Ik heb geboden wat ik het waard vond en had ook als zovele anderen geen tijd om de hele dag achter de computer te zitten. Jammer hoor, maar als je de veiling eerst goed leest en op de website van de aanbieder leest wat de reguliere prijzen zijn voordat je gaat bieden, dan kan je voorkomen dat je uiteindelijk meer betaald dan de normale prijs. Ligt dat dan aan Vakantieveilingen?? Dacht het niet. Ik ben geen aanbieder of medewerker van vakantieveilingen, ook ik heb wel een wat gewonnen voor een leuk prijsje en kon achteraf niet in de periode, maar ik wist wel wat het risico was, omdat ik de veiling die aangeboden werd goed heb gelezen. Dus mensen, denk eerst even na voordat je mensen valselijk gaat beschuldigen

Sander de Haas 11 jaar ago

Jahoor, noem mij ook gelijk even een zogenaamde medewerker…
Want.. Ik bied ook actief mee zo af en toe!

Damn mensen…
Wees gewoon eerlijk en nuchter, we zijn toch niet voor niks nuchtere Nederlanders?

Dat gezeik met die Monart foto studio, wie is er nou dom?
Degene die een fotoshoot aanbied waar voor mij persoonlijk duidelijk bij staat dat je dan nog een pakket moet kopen om foto’s te krijgen, of de sukkel die niet goed leest en nu op dit forum gaan lopen janken?

Hallo Nederland, we hebben allemaal in groep 3 geleerd om te lezen!

@Arthur
Ik ben 18 maart 5 dagen met mijn vriendin naar Kötschach in Oostenrijk geweest voor 61 euro.
Het was een leuk en gezellig hotel in de bergen, het ontbijt zat erbij inbegrepen en wow, wat een mooie omgeving, lieve mensen (eigenaar was NL).
Kortom, een goedkope vakantie met alleen maar POSITIEVE verassingen.

En verder, ik denk dat ik afgelopen 12 maanden zo’n 25x uit eten ben geweest via vakantieveilingen, 9 van de 10 keer was het prima en lekker, de 10e keer was een misser.
Alsof je dat niet hebt als je gewoon op de gok uit eten gaat.

Dus…
En ja er zal vast zo af en toe een “foute” aanbieder tussen zitten die zelf zn prijs wat opdrijft.
Heeft dus niks met vakantieveilingen zelf te maken en ook niet met de andere 99% van de aanbieders.

Het is precies zoals sandra exaltus zegt.
Je ben er zelf bij, goed lezen, research doen en denk na voordat je zomaar mensen (of bedrijven) gaat beschuldigen.

Cobra 11 jaar ago

Goede middag,

Ik wou voor een uitje is kijken of ik via vakantieveiling wat kaartjes kon bemachtigen voor Walibi. Nou dat is mogelijk, maar niet echt tegen een koopje. Er zit iemand “van”….of iemand “voor” Walibi de prijzen op te drijven. Het mooiste is nog dat het zo duidelijk is als wat. De bieder die steeds minimaal 30 euro bied (voor 2 kaartjes) heet doodleuk: info@walibi.nl

Lijkt me dus een heel duidelijk verhaal!

Als deze aanbieders geen trek hebben om tegen een koopje hun zooi aan de man te brengen, dan moeten ze gewoon lekker via andere kanalen adverteren en een minimum prijs vastleggen. Want dit riekt naar de boel belazeren!!

Sjors 11 jaar ago

Heb ook enige keren meegeboden op vakantieveilingen.
Helemaal geen klachten. Heb voor mijn vrouw en dochter o.a. een sauna arragement gewonnen. Heb nu een nieuwe site ontdekt. Zijn nog niet veel advertenties maar ook nog niet veel bezoekers dus wordt er nog weinig geboden. Kijk eens op http://www.biedenwegwezen.nl

yesse 11 jaar ago

Ik zit op vakantieveilingen.nl te bieden op 2 kaarten voor het nederands elftal. Ik probeer al dagen 2 kaarten voor een redelijke prijs te winnen, maar ik heb nog steeds geen succes. Dat komt omdat sommige mensen de prijs enorm opdrijven en dat is echt super irritant.

Zoals net bijvoorbeeld, er begint iemand met bieden, diegene bied 1 euro, de volgen die bied bied gelijk 25 euro! Waarom zou je dat doen? Waarom niet gewoon de bedragen laag houden en gewoon steeds met maar 1 euro omhoog gaan. Dan kan iedereen goedkope kaarten krijgen.

Ik heb het idee dat er geheime bieders van vakantieveilingen.nl bij zitten omdat de kaarten niet voor een bepaalde prijs weg mogen gaan.

Dat er steeds zo hoog geboden wordt verpest echt het leuke eraan. Ik ben er echt super gefrustreerd van.

natas 11 jaar ago

Ik heb al een aantal keer met de veiling meegedaan en leuke veilingen gewonnen.
Wel kost het veel moeite en moet je geluk hebben.

Vandaag heb ik voor taste of Amsterdam maar 4 euro betaald + 4 euro veilingkosten is 8 euro.
Normaal kosten de kaartjes 28 euro, dus dat is een mooie korting.
Wel zie ik nu mensen bieden met bedragen over de 10 euro en daar zet ik dan mijn vraagtekens bij. Ze drijven elkaar op hoge kosten.
Ik ben van mening dat je een vast bedrag in je hoofd moet hebben en daar niet overheen moet gaan.

Verder voor volgende week een weekendje naar vakantiepark riviera voor 6 personen in een luxe comfort home voor 25 euro. Heb toen wel mezelf overboden oeps. de prijs was 10 euro maar ik verwachten dat er toch meer geboden zou worden dus ik gokte op 25 euro, bleek dus niet nodig te zijn.
Uiteraard komen er hier nog kosten bij, schoonmaak en dergelijke, totale prijs komt uit rond de 120 euro, maar dat vind ik nog steeds niet duur.

Verder 4 kaarten voor ponyparkslagaren voor 20 euro per 2 kaartjes, dat is toch de helft van de prijs. Die is normaal 45 euro.

Ook hebben we in het verleden geboden op roompot last minute huisjes en ook daar twee keer een mooi bod eruit kunnen slepen.

Dus nee, ik persoonlijk denk niet dat er oplichting is, maar als de prijs zo wordt opgedreven van bepaalde veilingen dan NIET bieden!!
Hou voor jezelf een max bedrag in je hoofd en gun een ander ook een veiling, mogelijk zijn er meer mensen die dat doen zodat we allemaal met een fikse korting kunnen gaan.

ik kan alleen maar zeggen blijf proberen, soms zit ik werkelijk de hele dag achter de computer tot dat het me eindelijk een keer gelukt is.

ton 11 jaar ago

niet alles is door gestoken kaart op vakantieveilingen maar bij bij veel zonvakanties op vakantieveilingen via reisoperator jongo komen telkens dezelfde namen voor die de zaak bewust opbieden oals de namen penny roman en vooral mike kooymans maakt het wel erg bont. zit net de veilingen in de gatem te houden en dhr kooymans staat bij vier zonvakanties bovenaan met de hoogst biedende prijs als niemand nu zou meer bieden heeft hij 4 zonvakanties aan zijn broek die dezelfde data overlappen en dit is al enkele dagen zo. houd u het zelf maar eens bij.
soms gebeurt het dat dezelde naam zich telkens overbied tot de prijs rond de 700 euro hangt en dan ga je een kansje maken blijkbaar is dat ongeveer de minimumprijs waarvoor de vakantie weg mag

Luciano 11 jaar ago

Ben nu al 2 uur aan het proberen om 2 kaartjes voor Movieworld te bemachtigen, maar er is iemand die de zaak flink aan het besodemieteren is.

Hij/Zij begint met een bod van 1 Euro en 1 min later (zonder een ander bod door iemand anders) van 20 Euro. Een zekere P. Jans …..
Vervolgens wordt de naam van P. Jans gewijzigd in Tietje en nadat ik mijn naam even heb gewijzigd in “Tietje=P.Jans” komt vervolgens een andere Jans bieden……..
De veiling ervoor wordt door hem/haar een startbod bod gedaan van 35 Euro en vervolgens zie je geen enkele bieding meer van deze persoon.
En weer een andere veiling wordt als P. Jans geboden (stond op 2 Euro en wordt 30 Euro geboden) en vervolgens de naam gewijzigd in P. Suiker.

Ik heb hier screenshots van gemaakt, maar ja als ik het zo lees doet VV hier dus niks aan !

Dient opgemerkt te worden dat de tickets tussen 14-18 u voor rond de 30 Euro verkocht werden.
Nu, door het bieden van deze persoon liggen ze echter rond de 45 Euro (geen belachelijk bedrag, maar het gaat om het principe).

Jammer dit, ik heb helaas het geld niet om het normale bedrag te betalen voor de kaartjes en hoopte op deze manier toch nog te kunnen gaan. Door o.a. deze persoon wordt mij dit dus onmogelijk gemaakt……..

Peter 11 jaar ago

Waardeloos, koop hier nooit! Oplichterij!

titel zegt genoeg, maar nog ter toelichting, het volgende: veel van de bonnen die je koopt zijn zogenaamd geldig voor een jaar… echter wilt men boeken, dan is de datum die men wenst nooit beschikbaar! Fletcher hotel bon, zogenaamd keuze uit 51 hotels, echter zodra je probeert, krijg je keuze uit max 4 a 5 hotels, ik heb zelfs regelmatig gezien, dat ik maar in 1 hotel in heel NL terecht kon! Bon dus nooit kunnen gebruiken en weg 50 euro! Nu een restaurant, 3-gangen menu! Wil nu 2 weken van te voren boeken en er is nu al geen plaats meer! Dit is pure oplichting! Wederom 32 euro weggegooid! Mensen koop hier nooit iets!!! Ik ga forum starten op diverse media!

Lies 11 jaar ago

TIP aan alle (echte) bieders op vakantieveiling.nl:

Na getipt te zijn door vriendin toch zeker eens te kijken naar de website, scherts na een dag observatie mijn verbazing: WAAROM in hemelsnaam úren voor de aanbeiding sluit gaan bieden, laat staan met enorme bedragen verhogen??? Eén minuut of korter voor de sluitingstijd is meer dan vroeg genoeg zou je zeggen!!

Kortom ook ik vermoed undercover opbieders van aanbiederszijde (welke dat ook moge zijn)?! Wellicht begrijpelijk, want je gaat als ondernemer failliet als je voorbijvoorbeeld € 5,= 3 x daags een wellnessbehandeling of anderszinds verkoopt.
Maar ook helaas mensen die er in trappen en over de, laten we het de “mysterieus hoge loze opbiedingen”noemen heen bieden: ZONDE (doorgaans). Helaas loont zo het opbieden van ondernemerszijde…

DE TRUC:

– zoek uit wat je aanspreekt, lees goed alle voorwaarden
– onderzoek de werkelijke prijs
– BIED niet eerder dan een paar minuten / of seconden voor sluitngstijd (als het bedrag je nog aanstaat)

Mij staan de bedragen in elk geval niet aan als er uren te voren wordt opgeboden met € 10,= en verbaas me dat er blijkbaar in dat geval nog mensen mee doen!?! Misschien lukt het om wat korting er uit te slepen, maar met de bijsmaak van het nodeloos de prijs opvoeren, ben ik er gelijk klaar mee.

Lukas 11 jaar ago

Er klopt iets niet op de site, het zijn altijd dezelfde personen die de prijs opdrijven naar ongeveer de marktwaarde van de prijs (kan je checken op de site van de aanbieder van de reis).
Mensen die je niet op elke reis ziet bieden, verhogen met een paar euro, sommige verhogen gerust 3x hun eigen bod, en dan niet met een euro of 5 maar gerust 3x een verhoging van 50 euro.

Het wordt pas vreemd, als iemand biedt op een reis voor 24 augustus naar Turkije, deze reis ook krijgt en vervolgens rustig 10 min later op een andere reis, voor dezelfde datum naar een andere plaats gaat bieden.

Uiteraard zal ik het wel verkeerd zien….

cees 11 jaar ago

Jammer en heel dom dat bieders direct met grote bedragen gaan inzetten, je zult altijd zien dat ze dan niet goedkoop weggaan, en je nept jezelf Mensen biedt gewoon met een 1 euro opslag. Dat is echt de methode om met een koopjes te pakken

cees 11 jaar ago

De zin;Dit is echt de methode om met een koopjes te pakken. wordt; Dit is echt de methode om koopjes te pakken.

Jeroen 11 jaar ago

We hebben drie keer gebruik gemaakt van de site.
Voel me nu naief en vilein op het verkeerde been gezet. Juridisch dichtgetimmerd dat wel.
Voor je gaat bieden alles goed doorlezen, checken en doorklikken. Tijd die je je niet gunt omdat de tijd doortikt bij de veiling voor een goede prijs. Geloof me…neem de tijd om goed door te rechercheren anders voel je je al snel gedupeerd,
We hebben zo’n 200 euro verloren. Gelukkig hebben we de aanbieder van het arrangement op de hoogte gesteld. Deze wil ons compenseren en overweegt te stoppen met zijn campagnes op vakantieveilingen. Doel was klanten winnen en nIet voor altijd verliezen.
Lees goed en sluit alle addertjes onder het gras uit voor je gaat bieden!

ingeborg 11 jaar ago

Echt…. vandaag naar Thomas Trein concert op “gewonnen” kaartjes van Vakantieveilingen. Daar aangekomen blijkt de zaal overboekt door een fout van Vakantieveilingen en wij op de lijst met pechvogels te staan… keuze: naar voorstelling 3 dagen later (handig, 90 km van huis!) , geld retour, of op de wachtlijst… Nu waren wij niet de enigen. Er stonden heel wat groepjes ouders en kinderen! Er schijnt gemaild/gebeld te zijn? Nou mijn hele inbox nageplozen, maar geen mail over een voorstelling die overboekt is! We hebben staan wachten tot de voorstelling begon, en omdat we nummer 5 stonden op de wachtlijst konden we er nog net bij! Achterste rij, helemaal in de hoek, maar goed…. Ik heb niet meer kunnen zien of iedereen mee de zaal in kon.

thuisgekomen denk ik: mailtje naar de klanten service, en op de site aangekomen zie ik dat het bieden voor de Toppers weer is begonnen. Vorig jaar ook via vakantieveilingen naar de Toppers (overigens verliep dit wel goed) Dus ik wil bieden, er staan telkens 3 biedingen open 3 avonden… en ik zie de biedingen tegelijker tijd met dezelfde sprongen omhoog gaan! Dus ik kijk in de verschillende biedlijstjes en zie exact dezelfde namen, met exact dezelfde bedragen en… tot op de seconde dezelfde biedtijd!!!!! Als ik bied kan dat helemaal niet! Je klikt de ene bieding, moet accoord klikken, en dan weer naar het volgende blad! Daar zit zo een paar seconden tussen…. heeeeel toevallig allemaal!

IkBenNietSlim 11 jaar ago

Lieve mensen,

De hele bedoeling van deze veilingen, is om geld te verdienen. Diverse instanties kopen hun producten en diensten goedkoop in, om dit zo met meerwaarde te verkopen (aan jullie). Er zal een stukje promotie meespelen in het hele verhaal, maar dat is voornamelijk bijzaak.

En wat denk je? Dat bv. een reis voor 2p naar Turkije all-in + transfer, voor 200 euro de deur uitgaat?

Helaas!

Stel je voor dat een instantie 500 euro betaald heeft voor een dergelijke zomervakantie.
Het startbod begint op 1 euro. Op het moment dat de veilig afloopt, en het bod staat op dat moment beduidend lager, zeg 350 euro, zul je in de laatste seconden van de veiling overboden worden.

Dit gebeurt door zogenaamde bots. Indien de veiling niet weggaat voor het vooraf ingestelde bedrag door de aanbieder (wat diegene er min. aan wilt verdienen), zal zo’n ”bot” jou automatisch overbieden. Zelfs al heb je je bod tot op de laatste seconde getimed! ;). Ze gaan het natuurlijk niet verkopen voor minder! Er moet wel wat aan verdiend worden.

Met andere woorden: de veiling wordt teruggehaald, en vervolgens ge-reset, in de hoop dat de volgende veiling van hetzelfde item, wel weg kan gaan voor het bedrag wat voor ogen is. De prijs is dus afhankelijk van de waarde vh product of dienst, en de beschikbaarheid hiervan (dit kan wel zorgen voor een relatief goedkopere deal). Logisch toch?

Nu zullen ze niet moeilijk doen over een paar euro bij goedkope veilingen. En bij een goede week- of maandomzet zullen ze ons vast een keer matsen met een leuke vakantieveiling. Maar ik kan je 1 ding zeggen: deze bedrijven verdienen grof geld aan deze business.

Ik las net over gewonnen tickets voor een voorstelling oid, en bij aankomst is de zaal overboekt. Jij blij met je goedkope deal, maar je ziet dus wat je krijgt! Het lijkt zelfs alsof dit met voorbedachte rade verhandeld is! Menig persoon heeft 9/10x al gauw zoiets van: Laat anders maar, als die pijn en moeite voor zoiets (bv. van 2 tientjes), maar de aanbieders lachen kun kont uit hun broek!

Wat kan ik zeggen? Je kan niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten 😛

Advies: reëel blijven met dit soort zaken. Beetje vooronderzoek doen en prijzen vergelijken. Weet waar je op biedt! Het is zeker mogelijk om een goede deal te maken, maar verwacht geen reuze-kortingen!

PS: kjik uit met ”lekker-makers” op diverse fora, die zich voordoen als tevreden klanten! Deze mensen doen simpelweg mee aan de marketing om mensen te overtuigen om te gaan bieden vv.nl.

Groeten,

Fred uit Amersfoort

leveringsvoorwaarden 11 jaar ago

de site vacantieveilingen.nl

3 jaar geleden was het een leuke site om een keer iets te winnen voor een naar mijn mening leuk bedrag. vorig jaar ook wel wat gewonnen voor een redelijk bedrag.
maar nu komt het: het boeken word moeilijk gemaakt je krijgt de afvalkamers je kan ze tegen een bedrag upgraden, laat boeken lukt niet en veel hotels waar je hebt geboekt behandelen ze je als een “schooier” Ik ben helemaal klaar met de site die ook nog eens kunstmatig de prijzen omhoog klikt. Kan er niet achter komen of het om dezelfde eigenaar gaat als in duitsland daar loopt al een onderzoek naar soortgelijke praktijken.
ik boek nu rechtstreeks bij de hotels en na een beetje onderhandelen en schuiven met mijn data van aankomst en vertrek krijg ik betere deals dan via vacantieveiling de hoteleigenaren word ook de keel dichtgeknepen door de sites verneem ik van meerdere hotels.
gaat u nog meebieden op zo’n “goedkope”aanbieding lees eerst de leveringsvoorwaarden want die staan er iedere keer anders in, u zult merken dat u achteraf vaak veel duurder uit bent.
p.s. fred het verhaal van jouw is precies wat ze in duitsland hadden gevonden maar dan op meer sites zoals B.V.A. troostwijk ebay overal waar je geen controle kunt uitvoeren.
gr. de anti veiler

groet de

Bram 11 jaar ago

Ik heb al verschillende biedingen gedaan op vakantieveiling.nl en ik weet zeker dat er een geautomatiseerde bieder (=bot, zoals vorige persoon terecht al aangeeft) aanwezig is.

Als een echt persoon biedt, zijn er twe mogelijkheden:
1) je biedt laag (want je wil het zo goedkoop mogelijk)
2) je biedt laat (want je wil de prijs juist NIET opdrijven)

Wat gebeurt er nu tijdens een bieding bij vakantieveiling.nl:
– Er wordt soms al 3 uur voor het verstrijken van de tijd een bieding gedaan en is vaak meteen een bedrag dat erg hoog ligt.
– Er wordt tijdens de bieding ineens een erg hoog bedrag geboden, alsof er een minimum aan het gebodene wordt gesteld.
Voorbeeld:
Pietje biedt €1,-
Klaasje biedt €4,-
Jantje biedt €25,-

Deze laatste is er door vakantieveiling.nl zelf tussengezet om de prijs op een minimum bedrag uit te laten komen.
Natuurlijk zal de site nooit vertellen dat het zelf biedingen doet, of dat er mensen ingeschakeld zijn om de prijs op te drijven, maar het biedgedrag toont dat wel degelijk aan.

Ander voorbeeld is, dat je zou zeggen dat er s’nachts betere deals te krijgen zouden moeten zijn, maar gek genoeg wordt er net zo vaak geboden als overdag, terwijl dat toch echt veel minder zou moeten zijn gezien het feit dat de meeste dan liggen te slapen.
Ook hier heeft vakantieveiling.nl natuurlijk weer een antwoord op:
Als jij het doet, waarom zouden anderen dat dan ook niet doen en is het daarom net zo druk?

Tja…zolang vakantieveiling.nl achter de schermen alles kan manipuleren zonder inzicht te geven van ho het werkelijk er aan toe gaat, zal het altijd een vorm van bedrog blijven.

Interresant zou zijn om eens te gaan praten met die zogenaamde notaris in Arnhem die op de biedingen toezicht zou houden. Ik denk dat hij zijn naam er gewoon voor leent, zolang hij er maar voor betaald krijgt. Het zal niet de eerste (en de laatste) notaris zijn die zich door het geld laat verleiden.

carolina 10 jaar ago

kom nou eens met bewijzen voordat men het woord bedriegen wil gebruiken,..,.
het zijn de mensen die al 2 uur van tevoren gaan bieden en bieden,…waarom?
op DIT moment zit er ook iemand heel dom te bieden op een vakantie naar tunesie,..
als iedereen zou wachten tot het einde kan het nooit duur zijn en wint de snelste,..
ik heb ook wel vaker geprobeerd en met een paar slimme biedingen, vakanties eruit gesleept,..dagjes uit , pretparken en nog meer.
340 euro voor 2 pers all inclusief 4 sterren hotel,..incl transfer en vlucht,..
ik was een beetje bang voor wat ik zou aantreffen,..
maar het was een super vakantie !!!!!
dus ik had mazzel dat er toen niemand DOM zat te bieden.

om nu de aanbieder te betichten,………….. tja ons kent ons,..

je biedt zelf, je gaat door tot de prijs t je niet meer waard is, en indien er dommerts zijn die MEER willen betalen, so let it be,…

wat die keren van 50 euro betreft,. men heeft bijv voor die reis 500 over, waarom dan uren meebieden met steeds 1 euro?
dan kan ie bij thuiskomst zien of het gelukt is, zo niet, nogmaals elders proberen,..

jub 10 jaar ago

ik vind vakantieveiling een super mooie site hoor maar wat kunnen mensen zich tegen spreken wat willen we nou de vakantie of een uitje of wat dan ook voor heel goedkoop of???

daar gaat het toch om bij een veiling .

ik heb een kennis die heeft zich ook eens gemeld als aanbieder en tegen hem hebben ze gezegd dat als ze de prijs niet halen de computer automatisch het bedrag ophoogt

en dat vind ik niet kloppen vroeg me af of de notaris dat ook ziet en of die daar mee accoord gaat want het gaat om een veiling en die hoort dan aanwezig te zijn en ja het is gek als je al vroeg begint met bieden want in de laatste minuut kan de prijs ook nog flink oplopen

dus ik vraag me af houd de mens zichzelf ook niet voor de gek

dus zou ik zeggen ook al wil je die nog zo graag bied dan in de laatste minuten maar niet eerder vind het zo jammer

Petra 10 jaar ago

Dat de prijzen voor de Tunesie-reizen momenteel consequent opgedreven worden door nepbiedingen is wel zo klaar als een klontje. Ik zeg niet dat dit door VV gebeurt, ik denk eerder door de aanbieder. Ik volg het nu een tijdje op de voet met Tunesie. Een scala aan dezelfde namen duikt steeds op, doet hoge biedingen echt ruim voor sluitingstijd, vaak met zijn 2en of 3en in een serie achter elkaar. Soms biedt eentje meteen 3 of 4 keer achter elkaar 50 euro erbij, dat zonder iemand anders er tussendoor dus. Dit gaat allemaal niet over de laatste paar minuten, maar ervoor. En ze winnen ook nog af en toe. Maar dan bieden ze vervolgens weer rustig door op de volgende vakantie naar Tunesie en dan geeneens één van dezelfde datum (anders kon je nog denken dat men met meer mensen erheen wil) maar weken eerder of later. Het gaat om meer dan een paar namen, er wordt behoorlijk werk van gemaakt. Ik hoop dat VV hier wat aan gaat doen.

Nathalja 9 jaar ago

Ik zit nu al 3 dagen op vakantie veilingen te proberen goedkoop tickets voor Walibi Holland te krijgen,
Is natuurlijk sowieso wel een erg gewild item, maar ik merk dat de prijs elke keer tussen de 40 en 50 euro eindigt (excl de 5 euro administratie kosten)
gisteren heb ik het eens serieus een dagje in de gaten gehouden en was het de hele middag, dat als het bod met nog anderhalve minuut op de teller onder de 30 euro lag, er iemand standaard op dus anderhalve minuut 37 euro bood (dit is de hele middag de zelfde persoon geweest) zodat het uiteindelijk er toch op neer kwam dat er mensen boden tot 46 euro.. als puntje bij paaltje kwam was deze persoon die de 37 euro bood, er niet meer, hij bood per veiling 1 keer die 37 euro, of het hoogste bod nou onder de 10, de 20 of de 30 euro lag elke keer hetzelfde, maar daarna bood hij is de zelfde veiling niet meer mee..
Daarmee begin ik toch zwaar te vermoeden dat er minstens 40 euro geboden moet worden wil je een kans maken.. en dat er een bedrijf VV of niet? mee zit te bieden zodat er zoveel mogelijk verdient word aan deze veilingen.

Wat Petra zegt, zelfs mensen die een veiling winnen bieden de volgende 3, 4 veilingen gewoon doodleuk weer mee

wim 9 jaar ago

Uiteindelijk zullen ze door de mand vallen.

Kijk bijvoorbeeld naar het zuster bedrijf etentjeveilen .

Die begint overmoedig te worden door de fictieve namen een uitdagend tintje te geven.
Tel daarbij op dat Google alles onthoud en je hebt je bewijs..

Voorbeeld:
Zoek maar eens op Google op: Etentjeveilen euroerbij :

Euroerbij is een van hun fictieve namen die weinig aan de verbeelding overlaat, dit is namelijk een BOT die automatisch prijzen kan opdrijven.

Bij je Google resultaten zul je dan ook zien dat dit account veel “prijzen” in de wacht heeft gesleept. Maar dan wel door HEEL NEDERLAND!!

eerlijk duurt het langst.

Erik-Jan 9 jaar ago

Vanavond probeer ik op Vakantieveilingen kaartjes te winnen voor de Apenheul. De aanbieding is twee kaartjes. Een enkel kaartje aan de kassa kost 19,95 en online 18,95. Ik heb vanavond tot tien keer toe de veiling zien eindigen op 50 tot 80 euro. Het laatste is dus het dubbele van wat twee kaartjes waard zijn… Kan iemand mij dat uitleggen? Is dat nou pure dommigheid of mis ik iets.
Als je rekening houdt met de administratiekosten dan betaal je al teveel als de teller over de 35 euro heen gaat. Ik snap dat echt niet.

Mira 9 jaar ago

moet je voor de gein eens Walibi kaartjes volgen..
die gaan er altijd voor minimaal 40€
en hoe? zoals vaker hierboven beschreven staat : van €5,- ineens naar €40,-!

maaaaaar let op!!! 1x in de 3 a 4 uur, word er NIET geboden, dan kan je hem hebben voor €4,-

en hoe ik dit weet?

ik volg deze veiling al 4 weken…
niets te doen denk ik! haha

en ohja, tevens heb ik een bon gewonnen van Cura Cosmetics..
voor permanente make up.
dit was echt zo ernstig slecht gedaan(in een lokaal van een fitnissclub)
heb netjes vakantieveilingen erop aangesproken, dat het echt geen goede zaak is daar.
nou, ze doen er niets mee.
vind ik niet erg, geld ben ik kwijt, en kon gelukkig optijd wegwezen daar.
maar vind het wel erg voor de andere mensen die nu aan het bieden zijn op die zelfde veiling.
(ohja, curacosmetics stuurd me nog regelmatig een email dat ze nu ook liposuctie doen!)

sja… trek je eigen conclusies maar…

sanne van der meer 9 jaar ago

ik heb eeb paar weken geleden op vakantie veilingen een paketje besteld met de niewe rage loom voor mijn dochter. Er stond bij dat het paketje in totaal 69,99 euro waard was. ik had de veiling gewonnen en heb 24 euro in zijn geheel moeten betalen. mijn dochter was ontzetend blij toen ze hoorde dat ze de orginele loom kreeg met allemaal leuke dingen er bij kreeg. de aankomst zou tussen de 10 dagen moeten zitten, maar het heeft meer als 2 weken geduurd, omdat het bij de douane er tussen uit werd gehaald. 1 week later kregen we het binnen en alle zakjes waren open geweest er misten heel veel elastiekjes en zelfs 1 heel zakje was verwijderd. dit noem ik een schande, mijn dochter was helamaal in tranen. ik bestel nooit meer wat op vakantie veilingen. je betaalt geld voor iets wat het niet waard is.

JDE 9 jaar ago

Ja vakantieveilingen.nl is wat prijsuitslag betreft absoluut niet betrouwbaar.
Neem nu recent als voorbeeld de veiling “Met twee personen naar SpaWellness in Weesp”.
De veilingen beginnen heel aantrekkelijk op 1 euro , maar de computer van vakantieveilingen bied uiteindelijk zelf toch altijd anoniem mee (onder een groot aantal verschillende aliassen) , om de veiling minimaal op 28 euro uit te laten komen.
Ik heb deze veiling 2 dagen lang gevolgd en dit is absoluut 100% doorgestoken kaart.
Dit verschijnsel heeft ”Shill-Bidding” en is bij sites als eBay ten strengste verboden.
Ondanks dat 28 euro nog steeds een goede deal is (daarbij komen nog wel de 5 euro vakantieveiling-fees) , is het gewoon ordinair consumentenbedrog.
Uiteindelijk komt het maar zelden voor dat een veiling boven de 28 euro uitkomt, dus al eindigt er iedere 25 minuten een veiling, daadwerkelijk wordt er niet heel veel verkocht.
Consumentenbond doe uw plicht!

Beau 9 jaar ago

Heb een hotel overnachting gewonnen bij Fletcher Hunzenberg voor 31 euro. Wilde graag een nacht bijboeken maar dan kosten de kamers ineens 45 of 54 euro per persoon afhankelijk van de dag dat je wilt bijboeken per nacht in plaats van 45 of 54 per kamer. Hier kom je pas achter als je je waardebon verzilveren wil. Heel vreemd dat per persoon per nacht.
Zeker om dat ik de vorige keer een overnachting bij Carlton de Brug gewonnen had en wij voor het zelfde bedrag en zonder extra kosten een nacht konden bij boeken.
Dus voor ons geen Fletcher hotels meer.

Moniek 9 jaar ago

Het nu 1 maart 2015 en nog steeds bevinden zich de “ingehuurde spook bieders”” zich op deze veiling.
Het zou leuk zijn dat we met zn allen NIET meer bieden nadat de spook-bieder zijn veel te hoog bod (vaak als 2de of 3de bieder) heeft geplaatst.

Hij / zij zal de “”prijs”” moeten betalen. Ook de aanbieder wordt op deze manier getroffen.
Ze hebben immers niets verdient.

Je haalt de nep-bieder er zo uit want hij/zij biedt elke veiling van dit product mee en biedt maar 1 keer.
Voorbeeld : 1ste bod is 5 euro
Nep-bieder : 2de bod is 45 euro

Duidelijk een doel die de aanbieder als minimale prijs wil hebben.
Het zal me ook niet verbazen dat deze spookbieder een bepaalde relatie heeft met de aanbieder.

Dit herhaald zich dus elke keer als de veiling opnieuw start.
Ik vind dat Veiling.nl deze mensen moet verwijderen want dit is geen eerlijke veiling meer.

S. Parahoe 8 jaar ago

Nou, wat een verwennerij, ik dacht ik ga met mijn vrouw een nachtje in dorint hotel amsterdam airport. via vakantieveilingen.nl , nou eenmaal gekocht is er niks beschikbaar. vele op en neer geemail heeft niks dan hoofdpijn geleverd, komt er op uit dat ze een product verkopen die er niet is, ze werken beiden aan mee, zowel de vakantieveilingen.nl als dorint hotel.
Ook eerder een suchi workshop, nou nou, ik kon beter een shuchi kopen dan dit proberen te doen, volgeboekt en geen plaats, lekker vol dikke …..
dus de voucher is gewoon verlopen.
recent een rijles gekocht, een E voor aanhang. stond erbij eigen verklaring nodig, wat dit inhield stond er niet bij, dus heb ik niks kunnen doen. gewoon verlopen.
pas op met wat je koopt.

Esther-Gabrielle 8 jaar ago

Ik zelf bied ook gelijk hoog na de 2de of 3de..geen zin om al die tijd te gaan zitten en alles in de gaten te houden..als er 2 bieders zijn geweest van 5 of 6 euro biedt ik gelijk 30 of 40 euro

altijd hotel incl ontbijt

ik kijk altijd op de sites van de geboden hotels wat het normaal zou kosten..ik biedt dus altijd de helft voor 2 pers.. dan wat het normaal zou kosten

dachten jullie mede bieders nou werkelijk dat je een hotelovernachting of iets anders voor een paar eurootjes kunt hebben??

koop dan maar een sprookjesboek!

Momi 7 jaar ago

Ik denk wel dat er weinig dingen zijn, waarbij je meer zal betalen dan dat je volle pot ergens anders zou betalen. Dit beslis je uiteraard nog altijd zelf hoeveel je biedt.
MAAR….
Het is doorgestoken kaart, opdat Vakantieveilingen geen verlies zou lijden.
ONEERLIJK is dit!
Bij elk artikel of reis of dergelijke zit er iemand tussen die de prijs omhoog doet gaa van vb €3 naar €40. Wat opvalt is dat telkens die persoon nooit op de laatste seconden zal bieden!
Deze mensen doen dit als fulltime job.
Ik heb geen twijfels, ik ben dit 300% zeker!
HEEL TRIEST EN ONEERLIJK IS DIT!
Deze site zal vroeg of laat gecontroleerd worden en zal dan sowieso in het nieuws komen met de wanpraktijken waar ze nu mee wegkomen.

Rineke Verhoeven 7 jaar ago

Ik heb een paar veilingen gewonnen en over het algemeen positieve ervaringen. Gisteren nog weggeweest met een zeiltocht over het IJsselmeer naar Urk. Supergoed bevallen. Met 2 personen een dagje zeilen op een driemaster, voor 20 euro. Ook had ik 2 kaartjes voor de Apenheul gewonnen. Normaal 42 euro. Ik betaalde 20 euro. Helaas liet ik het kaartje verlopen. Van vakantieveilingen mocht ik opnieuw een veiling winnen van ongeveer dezelfde prijs en kreeg ik het geld terug. Vond ik toch ook wel coulant. Alleen de helikoptervlucht voor een persoon, ongeveer dezelfde prijs. Zou 6 minuten duren. Ik heb de vluchten getimed. Helikopter was steevast na 4 minuten weer terug. Dat vond ik minder leuk. Ik weet niet of er bieders van vakantieveilingen meedoen, maar ik heb positieve ervaringen. Behalve dan het gewonnen dekbedovertrek, dat was te klein. Maar dat was mijn eigen schuld.

Tony Ahlmann 7 jaar ago

Ik las de jarenlange reacties en ben ook wel overtuigd dat er gesjoemeld wordt bij Vakantieveilingen. Altijd is er wel een bieder die de prijs opdrijft, vervolgens nooit ‘toe slaat’ bij het eind. Om vervolgens bij een nieuwe rond weer éénmaal de prijs op te drijven. Vaak ook verschillende namen.
Maar ik denk niet dat er sprake is van nep bieders. Ik denk meer dat er op de achtergrond een programma draait dat willekeurige namen gebruikt om de prijs op te drijven. Op deze manier zijn er bijna geen getuigen en kan men dit altijd blijven doen. Het aantal mensen dat dit weet zal bijzonder klein zijn.
Ik heb een flink aantal biedingen gevolgd en vervolgens mijn naam veranderd in zoiets als: “Vakantieveling heeft nep bieders”.
Mijn account was binnen no-time geblokkeerd 🙂 Grappig.

Antwoord op Tony Ahlmann
Meijer 6 jaar ago

Ik zag dat Tony. Of er zijn anderen die dat ook hebben gedaan.
Vandaag zitten er bij de stedentrips 2 mensen die continu tegen elkaar opbieden de prijs heel hoog maken maar dan een tijdje voor het eind stoppen met bieden en dan gaan ze weer naar de volgende.
Hier zei iemand ook dat ze zelf gelijk een hoge prijs bood want dat was gemakkelijk. Ja bij het systeem van ebay is dat slim maar niet bij VV. je drijft echt alleen de prijs op en je bent dom.
Ik heb een tijdje diverse veilingen gevolgd. Screenshots gemaakt van de veilingen en toen was het snel duidelijk dat er spookbieders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *