Datingsites zijn dol op geld….niet op relaties!

 Het aantal singels neemt toe. En singels hebben iets met elkaar gemeen….ze zijn op zoek naar elkaar. Ze zoeken vooral op internet. Daardoor stijgt het aantal datingsites met de dag. Het is een ware hausse en er valt veel geld te verdienen in deze business. Niet elke datingsite neemt het nauw met de do”s en dont’s van klantenbinding en eerlijk geld verdienen. Lees alles over de nieuwe aasgieren van deze tijd….

 
Datingsites jagen op geld
Datingsites zijn dol op klanten. Veel klanten. En ze hebben er baat bij om klanten zolang mogelijk te vast te houden. Hoe werkt het? Als je lid wilt worden van een datingsite betaal je een abonnementsbedrag. Veelal voor een half jaar. De bedragen kunnen fors oplopen. Neem http://www.parship.nl/: een half jaar kost € 180,00.

Je zou denken dat na een half jaar het abonnement verloopt. Niets daarvan. Je moet als lid zelf opgeven dat je niet meer lid wilt zijn. Doe je dit niet op tijd dan wordt er weer € 180 automatisch afgeschreven en hang je weer voor een half jaar. Een beetje ECI – ANWB stijl. Veel mensen vergeten op tijd af te melden dus……..betalen ze weer. Protesteren heeft geen zin. Het staat in de voorwaarden dus…..

 

 

Een vriend van mij had bij d-date.nl  de liefde van zijn leven gevonden. Hij had zich bij de datingsite afgemeld. De datingsite stuurde – ondanks zijn afmelding – regelmatig aantrekkelijke vrouwelijke profielen. Ondanks herhaalde ontving hij keer op keer ‘dames’ die graag willen.

 

Datingsite proberen oude klanten weer over te halen. Ze sturen e-mails van kandidaten. Prikkelen de ontvanger. De oude klant wordt aangemoedigd om een e-mail te openen van zo’n aantrekkelijke kandidaat alleen dan moet hij wel EERST BETALEN.  Vooral http://www.relatieplanet.nl/ heeft daar een handje van.

 

Kortom, ik moet constateren dat een man of vrouw versieren toch gemakkelijker gaat in de kroeg of gewoon in jouw directe omgeving. En mocht je toch een internetavontuur aangaan, tel dan je knopen.

 

 

 

 

1 thought on “Datingsites zijn dol op geld….niet op relaties!”

Bart 9 jaar ago

Veel profielen zijn nep op datingsites. Je mag lekker betalen, dat is het. Maar meestal kun je je gratis aanmelden bij een datingsite. Daarna meld je je gewoon aan bij http://www.zoekcontact.site88.net
Dan kun je gratis mailen met iedereen die op een datingsite staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *