DEEN SUPERMARKTEN: OUDERWETS SLIMME KRUIDENIER

Als kind ging ik altijd met mijn moeder naar de Gruyter. Een ouderwetse supermarkt Kinderen waren dol op de Gruyter omdat je altijd een snoepje kreeg bij de caissière. En met Sint Nicolaas mocht je je schoen brengen. En zo deden ze nog meer slimme dingen om kinderen en moeders te lokken.

 

 Die ouderwetse manier van sales promotion bedrijven wordt slim toegepast door supermarkt keten Deen. Dit nuchtere Noord-Hollandse familiebedrijf geeft bij € 10,00  of meer knikkers weg. Kinderen staan in de rij voor knikkers. Hoe kun je het bedenken: knikkers!!! In het tijdpers van spelcomputers, digitale televisie en mobiele telefoons doen knikkers het dus goed.  

Vrolijke huismoeders

Vandaag nog stond ik bij de kassa bij Deen. Een moeder vroeg me: “mijnheer mag ik uw knikkers hebben want ik heb voor ongeveer € 8,00 in mijn supermarktkarretje en ontvang dan geen knikkers. Hoe moet ik thuis komen zonder knikkers? “Omdat mijn kids 16 en 18 zijn, gaf ik de knikkers met veel plezier aan de zorgzame dame. Ze dankte me hartelijk: “de volgende keer koop ik weer meer bij Deen want bedelen om knikkers vind ik niets.”  U leest maar dat zo’n ouderwetse actie gewoon werkt. Consumenten kopen meer, komen vaker terug en het kost bijna geen stuiver, ik bedoel knikker.   

3 thoughts on “DEEN SUPERMARKTEN: OUDERWETS SLIMME KRUIDENIER”

William 16 jaar ago

PLUS geeft al tijden Knikkers weg

Robert Kroon 15 jaar ago

Op de eerste plaats mijn hartelijke gelukswens met het behalen van de eerste plaats WNF.  Daarbij  had u ook een
leuke aanbieding voor al u klanten. [lagroomsnit].
Ik was rond 10uur bij deen in Heemskerk.
Heelaas waren ze uitverkocht. Maar in de middag zouden ze er weer zijn. Rond 4uur er weer heen. Maar ook toen greep ik mis. Ook een tegoedbon hiervan was niet mogelijk.
Dit vind ik niet klantvriendelijk.   Dit wilde ik even kwijt.

Daphne 9 jaar ago

De actie was niet per 10,00. Je kreeg knikkers bij bepaalde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *