Hostnet en ik zijn van elkaar af

Vandaag werd ik gebeld door de directeur van Hostnet. Een jaar geleden plaatste ik op deze site een volum onder de titel ‘wie helpt mij van Hostnet af’. Volgens de directeur verdiende het indertijd allemaal geen schoonheidsprijs, maar hadden ze nu hun leven gebeterd en of ik iets aan die column kon doen om het wat minder scherp te maken want het was nu toch geregeld?  Ja hoor, mijn probleem met jullie  is geregeld. Ik ben van Hostnet af en ja, ik kan iets aan die column doen.

Ik zou de column een andere titel kunnen geven of als commentaar schrijven dat alles nu geregeld is. Maar ik besloot om de  column geheel te verwijderen. Want ik ben niet de enige die een review over Hostnet heeft geschreven. Ik kwam op internet meer gebruikers tegen met een mening over deze provider. Mijn  column van een jaar geleden voegt aan die meningen niets meer toe. En of ze hun leven gebeterd hebben?  Even Googlen en je weet het.

29 thoughts on “Hostnet en ik zijn van elkaar af”

Henk-Jan van Essen 12 jaar ago

Jammer dat er mensen zijn die ontevreden zijn over Hostnet. Wij hebben er 6 websites draaien en ik herken me niet in welke klacht dan ook. Vragen? De helpdesk heeft altijd een oplossing, is vriendelijk, commercieel en als de vraag door onze eigen dommigheid is veroorzaakt, blijft men vriendelijk en verstaat men het vak van ‘het rechtvaardigen van falen: “Ach het zou mij ook kunnen overkomen en nu is het weer opgelost, toch?”
En weer verlaat een tevreden klant het pand…

roos 12 jaar ago

dit bedrijf heb ik net aangmeld bij o.a consuwijzer tros radar Dit bedrijf reageerd niet op opzeggingen niet schriftelijk niet per e-mail en zelfs niet aangetekend en reageren ze per ongeluk al 1 keertje dan is dit lekkeeeerrrr puh niet rechtsgeldig want hostnet doet het lekker per e -mail wat ze wel doen is ongeacht inachtneming hun eigen voorwaarden gewoon domweg een incasso bureau toe sturen. en dan wordt je beschuldigd van valsheid in geschrifte dat is hostnet Oh de fax bijna vergeten… staat altijd uit. Hostnet en ik zijn nog lang niet van elkaar af
daarvoor moeten er toch echt andere instanties aan te pas komen

Customer Care Team van Hostnet 12 jaar ago

Als medewerker van het Customer Care Team van Hostnet wil ik graag reageren op de geplaatste reactie van Roos. Het Customer Care Team is een onafhankelijk afdeling binnen Hostnet, om in persoonlijk contact met de klant ervaringen met Hostnet te verbeteren.

Ik vind het spijtig te lezen dat de opzeggingen niet bij ons zijn aangekomen. Graag zou ik met u in contact willen komen om het probleem nader te onderzoeken en mogelijk tot een oplossing te komen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw domeinnaam of klantnummer per e-mail te sturen naar CustomerCare[at]hostnet.nl? Wij zullen binnen 2 werkdagen reageren.

Jeroen 12 jaar ago

Hostnet, met haar ‘Customer Care’-team, lost de zaakjes graag achteraf op. Precies hoe het niet hoort.

robert 12 jaar ago

Hostnet…vertel! Wat hebben jullie gedaan om de client weer blij te krijgen? En is de client die het stuk schreef happy?

jan 12 jaar ago

Duurt 2 werkdagen om een mailtje te lezen? Klanten kunnen mij altijd op mijn 06 bellen.

marc 11 jaar ago

Beste lezers! vandaag kan ik me helaas dus ook aansluiten bij de vervelende ondervindingen die heb met Hostnet.

Vandaag werd ik even gewezen op mijn rechten en plichten! en had ik maar eerder op moeten zeggen! heb Hostnet al meerdere mails en zelfs via de hostings manager op de hoogte gesteld dat ik geen gebruik meer wenst te maken van verschillende diensten! tevens wordt ik nu beschuldigd door een snot aap die eigenlijk nog op school hoort te zitten over het feit dat ik me post beter moet na kijken ?? heb nooit iets ontvangen met betrekking tot de diensten waar ik over spreek.

Tevens heb ik aan gegeven als zijnde klant dat ik niet wens om zo behandeld te worden door een medewerker en mocht dit probleem niet verholpen worden dat ik alle diensten zou opheffen. ben erg benieuwd! hoe zij hiermee om gaan… wordt vervolgd

René Greve 11 jaar ago

Het geeft inderdaad vaak problemen. Zo krijg ik regelmatig de mail niet binnen omdat er storingen op de servers optreden.
Als het Customer Care Team contact met me wil opnemen, moeten ze me maar gaan volgen op Twitter. Dan kunnen ze een DM sturen.

w.pijls 11 jaar ago

beste lezers,
ook ik heb nare ervaringen,na het op zeggen van mijn kontrakt,kreeg ik na enkele weken vandaag een brief van een incasso buro,of ik maar even af wil rekenen.
nou ik dacht het niet,ik laat me niet intimideren terwijl stilzwijgend verlengen sinds 1 juli 2009  helemaal niet meer mag,dus ze kunnen wat mij betreft ………..

Jeanene Steeman 11 jaar ago

acht maanden later en ik ben het nog steeds met je eens. Hostnet SUCKS. Vandag nog “disk full’ en een complete site crash, op een satedag om 6:00pm. Ben zeer benieuwd wat voor lul vehaal ik nu weer ga krijgen ! Erger nog…waneer deze site(s) weer zullen werken?  Nog nooit een fatsoenlijk antwoord van hun helpdesk gekregen…( SQL 2000 = SQL 2005 en 2008. En nee je kan verschilende instelling niet via  de “plesk’ veranderen)…allemaal B…S..t. Ik ga mijn (semi)werkgever ten sterkste aanraden om hostnet te dumpen. Ze zijn duur en hun systemen zijn van 10 jaar geleden, hun niveau van service nog erger. Naar twee jaar een site onderhouden bij ‘Hostnet’ ben ik het echt zat.

GA Gorter 11 jaar ago

Ik kan me ook aanmelden bij deze club. Ik kreeg gisteren en vandaag exact dezelfde factuur in de bus. Hostnet wil geld zien van een domeinnaam die ik vorig jaar al heb opgezegd. Ze beweren gewoon dat ik de domeinnaam niet heb opgezegd. Ik heb ze gebeld en een “vriendelijke” mevrouw heeft mij uitgelegd dat ik wel moest betalen anders zou er een incasso komen. Ik heb gezegd is dit de mafia soms waar ik zaken mee doe.

Ik heb al een topic geopend op het forum van radar waarop ze opeens heel snel reageerden, er werd mij vervolgens in een Mail beloofd dat ik er volgend jaar niet weer last van zou krijgen, maar ik moest nu wel betalen. Dat hebben ze vorig jaar ook beloofd en nu sturen ze mij weer een rekening.

Na wat googlen kwam ik dus op deze website en lees ik dat er meer mensen met hetzelfde probleem zitten.

http://forum.www.trosradar.nl/viewforum.php?f=24

HOSTNET IK HEB HET CONTRACT VORIG JAAR SCHRIFTEIJK OPGEZEGD

Jp 11 jaar ago

Zeer ontevreden over Hostnet. wat eerst 3,50 per domein per jaar lijkt te zijn blijkt ruim 16 euro te worden wanneer je daar iets mee wilt doen. Doorlinkkosten van 10,-? Een gniepig verdienmodel geeft ontevreden klanten. Wil je ze bellen sta je 15 minuten in de wacht…

ik zit mijn jaar uit en ben dan weg bij ze.

GJ 11 jaar ago

Helaas ben ik ook in contact gekomen met Hostnet om voor een klant een WordPress site op te zetten. Eerst kreeg ik de installatie niet aan  de praat omdat het lichtste pakket geen php ondersteunt (jawel, het bestaat echt!), vervolgens geupdate naar een duurder pakket en dan blijkt dat apache alles onder root draait en niet onder eigen gebruikersnaam. WordPress vindt dit niet leuk want dan barst je dus van de permissie problemen. Dit gemeldt bij Hostnet maar tja…dit is een standaard shared omgeving en daar kunnen ze niets aan doen. Of ik maar een VPS pakket wilde nemen om zelf alles te installeren en beheren…..belachelijk! Een goede provider heeft dit gewoon op orde. Overigens draait hun eigen blog wel op WordPress….dus…..

Mark Ernst 10 jaar ago

Zojuist namens een klant contact opgenomen met Hostnet, of beter gezegd, 2 weken geleden. Destijds een contactformulier met alle informatie ingevuld en vandaag, na nog een ticket hoor ik er eindelijk wat van. Wat krijg je dan? Een standaard bericht over dat het allemaal via het BETAALDE DNS beheer kan. Ik heb in mijn 5 jaar nog geen enkele host meegemaakt die daar geld voor vraagt! Ook voor de nameservers moest je voor het opslaan nog eens 5 euro extra betalen. Facturen versturen kunnen ze wel, maar telefoon aannemen niet. Ook net nog even 5:30 minuten aan de telefoon gehangen waarbij ‘al hun medewerkers’ (lees: waarschijnlijk 2) bezet waren. Als webdeveloper en host ben ik zeer ontevreden over hun diensten en zal ook niemand aanraden bij hun te hosten. Dit lijkt gewoonweg nergens op.

Dennis 10 jaar ago

Dit komt me zeer bekend voor: domeinnaam tegen extreem lage prijzen aanbieden, maar dan kun je er niets mee. Doorverwijzing kost je meer dan de domeinnaam zelf. En laten we dat vooral niet al te duidelijk maken bij het kopje Domeinnaam hé.
Het is heel normaal dat je bij afnam van een domeinnaam deze kunt doorverwijzen, alleen niet bij Hostnet. Ze zijn dus ABSOLUUT niet de goedkoopste optie voor een domeinnaam, sterker nog, ze zijn de slechtste optie. Ik had de nieuwe namen ook bij Starthosting moeten nemen, zonder gedonder.
Het enige dat ik nu heb bereikt, is dat de namen gereserveerd zijn, das tenminste iets. Maar Hostnet ziet verder geen cent van me voor enige andere dienst, en die opzegging gaat straks aangetekend, 2x, laat dan maar een incasso komen, die lach ik dan uit.

Fabian 10 jaar ago

Hostnet is een verderfelijk bedrijf dat doelbewust contracten opzeggen zo moeilijk mogelijk maakt. Dit komt omdat het meeste geld wordt verdient aan mensen die vergeten op te zeggen. Hostingpaketten worden stilzwijgend verlengt tegen een veel hogere prijs doordat het eerste jaar een actietarief van toepassing was. Hier wordt grof geld aan verdient. Hostnet beweert zelf dat zij dit doen om de “continuiteit te waarborgen” maar weigert om aan te kondigen dat je contract wordt verlengt. In eerste instantie lijkt Hostnet erg goedkoop maar als de aap uit de mouw komt blijkt dus dat alles veel duurder is. Voor simpele wijzigingen die bij alle Hosters gratis zijn, zoals DNS wijzigen of nameservers wijzigen, moet een buiten proportioneel hoog bedrag betaald worden. Dit wordt gedaan om de lage kosten voor de domeinregistraties te compenseren en om makkelijker de dure hosting van Hostnet aan te smeren. In feite wordt je op valse voorwaarden gelokt. De medewerkers zijn vriendelijk en zijn tot op een zekere hoogte servicegericht maar hebben zich helaas te houden aan de policies van een of andere Dagobert Duck. Waarom doet Hostnet dit? Omdat Hostnet de groeiende concurrentie met grote webhosters uit Duitsland met geen mogelijkheid aan kan. Hostnet richt daarom zijn pijlen op mensen die minder ervaren zijn met webhosting en dergelijke producten. De klanten worden gelokt met de termen servicegericht, betrouwbaar en bereikbaarheid. Maar werkelijkheid zit je gewoon een half uur in de wachtrij of wacht je een week voordat je een antwoord op je mail ontvangt als je de support nodig hebt. Zelfs als je een zakelijke klant bent die afhankelijk is van het internet heb je pech, Hostnet bekommert zich daar namelijk niet om. Wil je echter een nieuw product bestellen, dan sta je nog geen minuut in de wachtrij terwijl je dezelfde medewerkers aan de telefoon krijgt. Kortom: Al sta je een half uur in de wachtrij bij de Support, bij de sales wordt je gelijk geholpen. Ik raad iedereen met een probleem aan om sales te kiezen in het keuzemenu. Of zet je klacht op het Internet, want als ze dat vinden, en ja hier zoeken ze elke dag naar omdat ze geen imagoschade willen lopen, nemen ze gelijk contact met je op . Tot slot wil ik nog een advies geven. Ga naar Strato. En als jij dit leest omdat vind dat je contract onterecht is verlengt; Betaal niet. Als het incassobureau gaat intimideren stuur je een bezwaar waarin je ze vertelt waarom je een bezwaar maakt en dat ze naar een rechter moeten gaan als ze geld willen zien. Voor een bedrag van +/- 100 euro gaan ze echt niet procederen. Hostnet is namelijk veel te druk met graaien.
 

Steven 10 jaar ago

Onlangs is ook mijn hosting stilzwijgend verlengd! Hier wordt ik heel kwaad om, en het is ook nog duurder dan het jaar hiervoor! Ik heb per direct al mijn domeinen gestopt/verhuist. Goede klanten relaties? Lees alleen slechte dingen over Hostnet. Wat kan ik  nu het beste doen wanneer mijn hosting etc stilzwijgend is verlengd voor één jaar? Graag hulp.
Dank,

Customer Care Team van Hostnet 10 jaar ago

Het is voor hostingproviders toegestaan om contracten van domeinnamen en hosting stilzwijgend te verlengen. Deze diensten vallen niet onder de Telecomwet, zoals vaak wordt gedacht en beweerd op fora.
Hostnet heeft de kritieken over het stilzwijgend verlengen gelezen op de verschillende fora en heeft deze kritieken serieus genomen. Daarom sturen wij sinds kort per e-mail een notificatie naar alle klanten die een domeinnaam via Hostnet hebben geregistreerd. Hierin wordt vermeld op welke datum de betreffende domeinnaam wordt verlengd. Het is daarbij van belang dat de klanten een correct e-mailadres aan ons doorgeven, anders ontvangen zij de notificatie niet.
 
@Steven, u kunt contact opnemen met onze afdeling Customer Care. Daar kunnen wij nagaan of wij u een nog een oplossing kunnen bieden.

Joke 10 jaar ago

Beste mensen,
Helaas moet ik zeggen dat ik totaal GEEN problemen heb met Hostnet. Sterker nog. Ik ben geen nerd op het gebied van onderhouden van mijn website maar steeds weer helpt Hostnet me netjes met een probleem. Dus het kan ook anders.

Ms. Mous 10 jaar ago

Here is my nightmare with Hostnet. You decide for yourself but I strongly recommend not using them!

In late 2009/early 2010 I took the following steps to cancel my dealings with Hostnet in regards to a domain name mightymous.nl. I had bought this domain on impulse in 2005 but never ended up using it (as the charges associated with this were too high.. which). Therefore I really wanted to get rid of it before moving from the UK to New Zealand in 2010.

I took the following steps:
1. I phoned Hostnet to inform them that their services were no longer required and to please cancel my dealings with them. I was informed that I they could not take cancellations over the phone and that I would have to use the ‘portal’ to cancel the services.
2. I went into the portal and did not find any option to cancel. The system was sluggish and I was not sure if the reason was that I was on a Mac using Safari and Firefox but could not find any option or button anywhere to cancel the services.
3. I then tried to find an email address but did not find any on their site. It seemed that all communications with them were routed through their online contact form. I’m happy to see they now do provide email addresses but back then they did not!
4. I used the contact form to inform them that I had tried to cancel using the portal and had failed to do so. I asked them to cancel and to not charge me for further services when the domain would come up for renewal.
5. I then send a letter stating the same and considered my dealings with Hostnet closed.

The problem with this whole process is that I ended up without proof of my cancellation. The online form did not send me a copy and the letter was send regular and not registered mail.

As I considered the matter closed I therefore did not inform them of my change of address nor that I had discontinued the email they had registered.

It came as a shock to me that when I checked into my old email address randomly in February 2010 to see an email from Hostnet saying they tried to charge by (closed) bank account and failed (65.15 Euro) and would therefore refer the matter to their dept collectors.

You can understand my shock and frustration!!!

I contacted Hostnet on the 22nd of February 2010 to inform them of what had transpired, using their contact form (this time I did receive a copy to my inbox so they must have improved the functionality) and I also send a message to customercare@hostnet.nl on the 25th of February (which did not bounce back to me so I expect they have received it).

In both I explained what had happened and asked them to refrain from further action as I had done everything in my power to cancel and therefore they were not entitled to extend and charge for an additional 5 years of services I did not desire!

Instead of hearing from Hostnet, I started receiving messages from Ultimoo (their debt collectors) demanding 152.15 Euro within 48 hours. I referred them back to Hostnet as I dispute the claim as to my knowledge the domain had been cancelled. I also send Hostnet another message asking them why, instead of getting back to me themselves as per my request, debt collectors were now contacting me?

Today the 8th of March I’ve received another message from Ultimoo demanding money again within 48 hours! Still nothing from Hostnet.

I see Hostnet mention on forums that they respond within 48 hours to all matters but I’m getting the feeling they provide better service to their debt collectors then they do to their (former) customers!

I have just logged back into the Hostnet portal and see that more functionality is available now (they must have improved a bit following complaints) and they also have email addresses to contact them on. I just wanted to check if my many messages to say that a. the domain should have been cancelled and b. please cancel it now if it has not had been actioned. I can see that they still had not done so.

But still when I selected my domain name and then clicked ‘opzeggen’ (which I understand means cancel) it just seems to refresh the page. It does not cancel the domain or anything. Turns out you have to then click ‘verder’ to actually cancel. What rubbish! And still there is a message saying something about contacting Administratie which makes me doubt that this was successful (although having the option at all was better than last time I tried this).

I also tried to cancel the ‘automatishe incasso’ but again there is something about Administratie so I assume this has not been done.

As you can tell, I’m very frustrated with Hostnet. They decline to deal with my directly after I’ve made several requests to hear from them to find out what went wrong. I now feel inclined to post my story online to warn others about problems that they may face when trying to cancel and with the silent extensions for services you may not want. I still hope this may be resolved but I categorically refuse to pay for a service I never wanted and had cancelled.

stappers 10 jaar ago

Ik heb ook weer problemen met Hostnet. Vorig jaar heb ik al mijn domeinen opgezegd via de computer en ook de webhosting van de site. Maar dit jaar krijg ik weer vrolijk een rekening met een stilzwijgende verlenging van een jaar aan mijn broek. Ik dus even bellen en er werd mij doodleuk gemeld dat ik maar schriftelijk had moeten opzeggen (aangetekend) en dat ik de rekening gewoon moet betalen. Het kwam er ook allemaal erg vlot uit en dat verbaasde mij een beetje. Nu ik de reacties van jullie allemaal lees dan snap ik het wat beter.
Nou om kort te gaan zal ik Hostnet waarschijnlijk voor de rechter treffen en dan zal voor iedereen ook duidelijk worden of de praktijkne van Hostnet wel door de beugel kunnen.

Marco 10 jaar ago

Bij opzegging van mijn webhosting-abonnement heeft Hostnet ten onrechte mijn domeinnnaam opgezegd, terwijl ik in mijn brief expliciet en zeer duidelijk heb vermeld dat de domeinnaam in mijn bezit moest blijven. Dit is namelijk de naam van mijn bedrijf en van belang voor het acquireren van adviesopdrachten. Na Hostnet hier op aangesproken te hebben willen ze conform de Algemene Voorwaarden slechts €11,95 kosten vergoeden (jaarlijkse kosten vastlegging domeinnaam), terwijl mijn werkelijke schade vele duizenden euro’s bedraagt (wijziging bedrijfsnaam en opnieuw laten bouwen website) plus nog ruim duizend euro juridische kosten. Ondanks dat Hostnet overduidelijk verwijtbaar is in haar handelen leggen ze alle financiële consequenties bij mij als klant. Hier heb ik maar één woord voor: SCHOFTERIG om zo met je klanten om te gaan!!

Het enige wat mij nu te doen staat is de zaak voor de rechter brengen. Onbegrijpelijk dat ze deze zaak zo lang laten voortduren gezien alle forse bijkomende juridische kosten. Uiteindelijk zal Hostnet haar aansprakelijkheid moeten aanvaarden en moeten boeten voor haar onacceptabele gedrag.

Erik Baggen 9 jaar ago

Hallo allemaal,
Hartelijk dank voor de genomen moeite om de problemen rond Hostnet te beschrijven. Ik ben het meer dan zat om in de maling genomen te worden door louche providers, hosting en telecombedrijven. Helaas is dat toch een aantal bedrijven gelukt. Ik stond op het punt om onze Italiaanse website in Nederland onder te brengen bij Hostnet tot ik deze recensies las… we zoeken dus maar even door 😉

Marco 9 jaar ago

Hier weer een gedupeerde klant van hostnet, ik heb mijn website nou al 2 jaar geleden opgezegd. Nu kreeg ik 2 weken geleden ineens weer een brief dat mijn domeinnaam met een jaar verlengd was en ik weer iets van 15 euro mag betalen. Het moet toch niet gekker worden zeg? Ik ga het bedrag sowieso niet betalen uiteraard, ik ga ook overal op internet mensen waarschuwen voor dit mafia bedrijf. En als ze mijn 15 euro graag willen hebben dan mogen ze die hebben, maar als ik 100 mensen bij hun weg kan houden is het verlies gelukkig voor hun vele malen groter. Daar doe ik het alleen al voor. Dit bedrijf is totaal niet bezig met het verlenen van een service maar wil gewoon zo snel mogelijk geld verdienen en ordinair cashen. Het is duidelijk dat de manager daar niet klant en service gericht werkt en op de lange termijn dit bedrijf een zeer slechte reputatie zal gaan krijgen.

Tim 8 jaar ago

Nooit meer Hostnet voor mij! Mensen blijf daar weg!

Mini 6 jaar ago

Ik kan ook iedereen adviseren om géén klant te worden van Hostnet, het is echt om gek van te worden! Na een echtscheiding, met vervolgens naamswijziging en ook email wijziging werd er ineens €65 afgeschreven van mijn rekening door Hostnet. Door al deze wijzigingen in mijn privéleven heb ik nooit een rekening van ze ontvangen want de persoon waarnaar gemaild werd en dat bijbehorende mailadres bestonden niet meer.

Dit bedrag heb ik direct terug laten storten omdat ik mij afvroeg waar dit in hemelsnaam voor was. Vervolgens kreeg ik een aanmaning in de bus want dan weten ze ineens wel je huisadres te vinden, en ging ik zoeken of dit überhaupt wel zomaar kan, ongevraagd verlengen van een contract met nog eens 5 jaar! Hostnet vind van wel en meent dat ik onder bedrijfsrecht val en niet onder consumentenrecht omdat zij aannemen dat ik een bedrijf heb omdat er ooit een catterynaam is ingevuld bij het opgaveformulier in 2004. Ruim tien jaar geleden nota bene!

Ik ben het daar totaal niet mee eens, ik ben geen bedrijf en heb dat nooit gehad ook. Over dit meningsverschil is inmiddels uitgebreid gecorrespondeerd en uit coulance bieden ze nu aan om mijn domeinnaam registratie om te zetten van een looptijd van 5 jaar naar een looptijd van één jaar maar inmiddels is de factuur wel doorgestuurd naar een incasso bureau die nu weer extra kosten in rekening brengen. Hostnet geeft dus uiteindelijk toe de rekening te zullen wijzigen (wat ze doen mag ook gewoon niet) maar laat mij inmiddels wel extra incasso kosten betalen over een veel te hoog bedrag. Nu kan ik dus hier weer achteraan! In de tussentijd zal ik op alle forums en consumentensites plaatsen hoe Hostnet meent te kunnen omgaan met z’n klanten.

Ik vind dit echt geen manier van omgaan met je klanten, van zo’n bedrijf wil je geen klant zijn!

Molenaar 6 jaar ago

Helemaal eens met mini, zelfs in 2015, trappen er volksstammen nogsteeds in… Maar idd, voor iedereen kiest GEEN hostnet. Dit bedrijf blijft zelfs 10 jaar later nog steeds een ramp. Ik kan ieder jaar voor verschillende opdrachtgevers vanalles oplossen ivm contracten, wijzigingen, storingen, mails die niet werken, websites die te traag of uit de lucht zijn… Hostnet, voor alleen offline diensten.

Baarsma 6 jaar ago

Bovenstaande berichten zijn mij uit het hart gegrepen, april 2014 domeinnaam opgezegd per mail de laatste factuur nog betaald voor het hele jaar 2014, lukte namelijk niet via “mijn Hostnet ”
Kon niet inloggen, niets verder gehoord jan. 2015 weer een factuur ? !!
E-mail is een rechtmatige manier om op te zeggen, staat zelfs in hun voorwaarden, maar nu verschuilen ze zich achter hun systeem !
Voor mij geen Hostnet now way !

Sheryl 4 jaar ago

Nou wat ben ik blij dat ik bovenstaande reacties allemaal toch even gelezen heb want blijkbaar 8 jaar na dato vinden nog steeds dezelfde praktijken bij HOSTNET plaats! Correspondentie vindt plaats per email en denk je alles opgezegd te hebben komt er toch een email met een incasso van ULTIMO in de mailbox te staan. Lekker thuiskomen van een vakantie. Domme set want hoe kom je snel van al je klanten af….. ik adviseer met klem… HOST VOORTAAN ALLEMAAL BIJ GO DADDY is de grootste en beste webhoster!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *