Kansloze acties Kruidvat

Superdrogist Kruidvat heeft geregeld leuke acties. ‘Profiteer van zoveel voordeel’ schreeuwde de folder met dit keer een aanbieding voor mascara: bij inlevering van je oude mascara een nieuwe gratis. Leuk voor dochter van 14 die wel een gratis mascara kan gebruiken.

 

Met heldere oogopslag stapte ze direct na het in de bus vallen van de Kruidvat actiefolder naar het dichtstbijzijnde filiaal. Gewapend met mascara en ingevuld bonnetje ging ze naar binnen. Helaas. Dit filiaal deed jammer genoeg niet mee aan de actie. Ze moest het maar bij een ander filiaal proberen. Huh? Je krijgt een landelijke folder en moet dan maar gokken welk filiaal aan de actie mee doet? Vreemd.

Dochter kwam dus terug met lege oude mascara, en het voornemen om een dagje later naar een ander filiaal te fietsen. Een behoorlijk eind verder, dat wel, maar ze had de volgende dag wel even tijd dus dat kon prima.

 

Met oude mascara en bonnetje ging ze weer op pad. Helaas. De gratis mascara’s waren op. Opperdepop ja, en kijk meisje, het staat wel op het bonnetje: op = op. Dag meisje!

Meisje kwam ietwat gefrustreerd terug. Moet je dan bellen naar het hoofdkantoor, vragen welk filiaal aan acties meedoet en daar voor de deur gaan liggen wachten? Voor een gratis mascara? Nee. Dat leek haar toch wat overdreven.

 

Maar niet getreurd. Wij moesten een dag later ook nog boodschappen doen en namen bonnetje en mascara mee. In het winkelcentrum lonkte een groot filiaal van het Kruidvat. Hier zouden we vast slagen.

Helaas. Op. ‘Tja, ze waren een dag later al allemaal op en we krijgen ze niet meer’ zei het winkelmeisje. “Op is op!”

Kruidvat, laat die acties gewoon lekker zitten. Bespaar de kosten van de folder en gooi zo nu en dan bij elk huis een gratis product in de brievenbus. Het is echt niet de eerste keer dat acties ‘uitverkocht’ zijn, nog geen dag nadat de folders in de bus vallen. Sommige filialen, die wel mee doen, kringen de producten niet eens binnen. Wat een flauwe manier om klanten te lokken.

 

Omdat dochter toch een mascara moest hebben maar haar geld niet meer bij Kruidvat kwijt wilde gingen we naar Etos. In deze winkel, tegenover het Kruidvat, vond ze een prima mascara met leuke korting. Het was een aanbieding en hij was gewoon beschikbaar. Zoals het hoort. Profiteer van zoveel voordeel? Weinig kans!

8 thoughts on “Kansloze acties Kruidvat”

Danielle 12 jaar ago

Beste,

Ik heb ook gebruik van deze actie, zonder enig probleem. Er stond duidelijk in de folder vermeld dat je op de Kruidvatsite moest kijken welke filialen meededen aan deze Gratis Gosh mascara actie.
Ik weet dat je bij sommige super acties van Kruidvat snel moet zijn. Dus ik ben gelijk dinsdag morgen naar het juiste filiaal gegaan. Raak!
Ik ben superblij met mijn gratis Gosh mascara.

Madeleine 12 jaar ago

fijn dat het je gelukt is Danielle.  Maar het is wel vreemd dat je direct na het in de bus vallen van een folder naar een Kruidvat moet racen omdat de acties anders op zijn. Bovendien krijgt  niet iedereen de folder op dezelfde dag en dezelfde tijd in de bus. Bij de een is het op maandag, bij de ander op dinsdag of zelfs woensdag. En dan vis je toch echt achter het net!

Joan 12 jaar ago

gewoon even de Kruidvat nieuws brief aanvragen en je weet de acties zondag al.

robert 12 jaar ago

Kruidvat zwijgt in alle talen, gek he? Ze misleiden met opzet en dan heb je niets te zeggen.

Cor 11 jaar ago

Kruidvat, spetterende acties, geen voorraad.
Kom je direct in actie, dan zijn de spullen nog niet binnen. Kom je een paar uur later terug, dan is het artikel uitverkocht. Dit is al jaren mijn ervaring.
Valt weinig aan te doen, want op=op blijkt een sterke, maar zeer misleidende, troef te zijn.

w.vander linden 11 jaar ago

waarom moet het zo lang duren eer ik mijn navigatie    thuis gestuurt krijg, recht op via het nemen van een        autoverzekering ,aangevraagd op 21-09 2009    polisnummer 739383  graag ontvang ik de   cartrek 600  europa versie zeer snel in verband vakantie,bij voorbaat mijn dank.afz.w.vanderlinden binnenhof 197 1354kt almere

w.vander linden 11 jaar ago

waarom moet het zo lang duren eer ik mijn navigatie    thuis gestuurt krijg, recht op via het nemen van een        autoverzekering ,aangevraagd op 21-09 2009    polisnummer 739383  graag ontvang ik de   cartrek 600  europa versie zeer snel in verband vakantie,bij voorbaat mijn dank.afz.w.vanderlinden binnenhof 197 1354kt almere

AM 11 jaar ago

Kruidvat zwijgt in alle talen, gek he? Ze misleiden met opzet en dan heb je niets te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *