Laat je niet neppen door Vista Print

Regelmatig ontvangen ondernemers mailtjes van Vista Print. Ze bieden van alles gratis aan. Free business cards, free T-shirts, free stamps. Alles krijg je met gesloten beurs, zeggen ze. Alleen vergeten ze te vermelden dat voor niets de zon opgaat. Zo betaal je altijd stevig mee in de porto- en andere bijkomende kosten. En Vista Print probeert je te verleiden om ook spullen af te nemen tegen betaling. Kijk en dan gaat de teller lopen.

 

Tuinbord fiasco

Als ondernemer heb ik me ook laten verleiden door Vista Print. Ik bestelde gratis een ‘tuinbord’ en ach ik bestelde ook maar meteen tegen betaling en groter tuinbord erbij. Ik was in totaal Euro 29,00 kwijt. Vol verwachting klopte mijn hart. Vandaag kregen wij een grote platte envelop binnen.Superlicht.  In de envelop zaten onze tuinborden.  Toen wij het hadden uitgepakt ging een bulderlach door het kantoor. Twee zielige kartonen bordjes van nog geen 50 gram rolden uit de envelop. En een metalen satéprikker. De bordhouder. Een lachertje dus. Ik denk dat de ‘tuinborden van Vista Print’ met een Hollandse regenbui zijn weggespoeld. Daar gaat ons imago, daar gaat Vista Print. Mijn advies…betaal gewoon voor je spullen want op rommel zit niemand te wachten

65 thoughts on “Laat je niet neppen door Vista Print”

Luc 12 jaar ago

Spreek mij niet meer van Vistaprint, heb er onlangs visitekaartjes aan gekocht. Het printvoorbeeld op hun site was in orde, maar de geleverde kaartjes waren totaal onleesbaar. Heb dan via email mijn beklag gemaakt, in antwoord hierop beloofde men binnen de 48 uur een oplossing voor te stellen. Na één week ontving ik een BTW attest, oplossing???????

Wees dus gewaarschuwd, het printvoorbeel stemt niet overeen met de levering en belangrijk, je dient eerst te betalen en dan pas ontvang je je bestelling, dus nadien…………. problemen.

Bert Overbeek 12 jaar ago

Ha Robert en Luc,

Ik krijg erg vaak mail van Vista Print terwijl ik mij al van de lijst heb laten afhalen. Ik win er constant iets. Dan weer een website, dan weer visitekaartjes. De kaartjes waren in orde, maar ik had ook een vel met adresstickers besteld. Daarop stonden letters van adresgegevens door elkaar en werden dus onleesbaar.
‘Zeker van Vista Print?’ vroeg een klant met een grijns…

Jenny 12 jaar ago

Ik ben vrij verrast door dit artikel omdat ik al een paar keer zonder problemen wat bij vistaprint heb besteld. Ik ben een aantal maanden geleden m’n eigen kapperszaakje begonnen en wou daarom ook m’n eigen visitekaartjes hebben. Bij Vistaprint heb ik ze besteld met ook een foto op de achterkant. Wij waren er blij mee.

Denise 12 jaar ago

Ja ik heb ook problemen gehad met Vista Print, de preview was verder prima, alleen de cards zijn nog niet afgeleverd, maar wel betaald :S. Aantal keren gemaild, nooit antwoord gehad. Toen maar een wat duurdere en kwalitatief betere oplossing gezocht, esprinto. Hierover ben ik zeer tevreden, vooral de service en het ontwerp proces!

Jan 11 jaar ago

Net mijn visitekaartjes van Vistaprint ontvangen, ik had beter eerst eens rondgekeken over de ervaringen van anderen. De visitekaartjes werden goed weergegeven online, maar bij aankomst waren de afmetingen verkeerd. In België (en Nederland) is de ISO 7810 ID-1 standaard gebruikelijk, 85.60 x 53.98 mm. Geld teruggestort krijgen gaat niet, ik kreeg wel “credits” terug om nieuwe te laten ontwerpen.

Misschien moet iedereen dat maar doen, zijn visitekaartjes 2 keer bestellen, tweede keer gratis. Al moet gratis met een korrel zout genomen worden bij Vistaprint 🙂 Voor mij alleszins geen Vistaprint meer!

Ann 11 jaar ago

Ik heb 100 gevouwen en 100 enkele kerstkaarten van eigen ontwerp besteld, ze zijn vlug toegekomen en zagen er heel goed uit. Het enige nadeel was dat er een klein wit randje langs 2 zijden waren maar dat stoorde me niet.

johan 11 jaar ago

Zojuist de tuinborden binnen, dat is echt een aanfluiting. Onbruikbaar en waardeloze kwaliteit. Ik vond het al vreemd dat ik nergens het bedrukte materiaal kon vinden. tijdens het bestellen had ik sowieso al bijna alles gecanceled omdat ze maar blijven duwen met aanbiedingen waar ik geen behoefte aan heb. De visitekaartjes zijn nu ook al onderweg, maar ik heb er een hard hoofd in. Maar hopen dat dat wel nog iets is.

Paula 11 jaar ago

mensen, gun de huisdrukker ook wat, deze levert wel kwaliteit en met klachten heb je persoonlijk iemand die je helpt en je kan adviseren.
help de grafische sector niet naar de ondergang door in te gaan op deze stunts.
want ze zijn aardig op weg de boel te verzieken, al die websites met drukwerk voor een prikkie….

roy 11 jaar ago

Nou, ik betaalde de volle buit voor een tuinbord maar die van mij is van karton maar wel regenbestendig heb hem even onder de douche gezet maar hij blijft tip top in orde

Elwin 11 jaar ago

Na vorig jaar als test visitekaartjes te hebben besteld, heb ik vorige maand ook notitieblokken en postcards besteld. Allemaal dik in orde. Dus: ja ze pushen inderdaad nog 36 nutteloze zaken, maar als je daar even doorheen kijkt, gaat het prima.

Johan 11 jaar ago

PAS OP MET VISTAPRINT!
Google eens de woorden: “vistaprint complaints”. De klachten zijn ontelbaar! Vaak zijn de positieve reacties over Vistaprint in dezelfde schrijfstijl geschreven. Dit toont aan dat medewerkers van Vistaprint (de grootste online drukwerkleverancier) ook actief zijn op forums.
PAS DUS OP MET VISTAPRINT!
 

Bert Overbeek 11 jaar ago

Vandaag ivm dit artikel een bestelling gepraat. Even kijken of het allemaal klopt. Ik heb goed gekeken en inderdaad smeren ze je van alles aan als je niet oplet. Gratis is het sowieso niet.
Vistaprint zou beter zaken doen als ze het van de andere kant benadert. We zijn hardstikke voordelig, maar u moet wel het e.e.a. betalen. Onze kwaliteit mag er zijn.
Uiteindelijk wint kwaliteit en eerlijkheid het van verkeerde marketingpraktijken. De korte termijndenkers ten spijt.

Mimo 11 jaar ago

bestel regelmatig iets van Vistaprint en heb totaal geen verkeerde ervaring met hun!!! Ben zelfs héél erg tevreden!! gewoon goed lezen en dan komt alles goed!!
ben zéér tevreden met hun tuinposters,deze zijn echt te gek!!!!!!!!!!!! en je betaald alles bij elkaar inc verzenden €11,80 en dan heb je een tuinposter van vinyl met de afmetingen: 90.2 x 50.8 cm inc de ringen! een koopje dacht ik zo en echt schitterend!!

MB 11 jaar ago

Ik heb bij Vista Print nooit problemen gehad. Pas kwam ik er achter dat ik een foutje had gemaakt, en na een mailtje, werd de bestelling geannuleerd en kon ik het opnieuw bestellen.
Geen problemen!!!

Riet 11 jaar ago

Meerdere malen iets besteld bij Vistaprint, nooit klachten, tot afgelopen week. Ik had pennen besteld voor mijn ziekenhuis collega’s en de verschillende namen ingevoerd.
Tot mijn schrik kreeg ik de pennen met allen dezelfde naam toegezonden!!!!!
Op mijn klacht kreeg ik een mailtje, dat ik zelf 1 naam!!!!!had ingevoerd!!!!
Geen enkel bewijs en daarmee was de zaak afgehandeld.
Ik wens dus op geen enkele manier meer met Vistaprint zaken te doen en heb uiteraard mijn collega’s hierover ingelicht.

Sara 11 jaar ago

Ik heb ook een tuinbord besteld bij Vistaprint, maar die waren echt niet van karton. Gewoon plastic borden met metalen standaard. Heeft al een regenbui of wat doorstaan 🙂 Als je echt kartonnen borden hebt ontvangen moet je zeker wat van je laten horen. Via deze link kan je hun een mail sturen: http://www.vistaprint.nl/klantenservice/contact.aspx?faq_link=620&order_id=#

ruben 11 jaar ago

Als ondernemer heb ik zo’n nepbord van Vistaprint besteld en het was inderdaad een lachtertje. Gewoon een bordje om te lachen op sateprikkertes. VistaPrint is gewoon een ordinaire geldmachine…

jeannette 11 jaar ago

Als ondernemer kun je beter wat meer geld uitgeven voor kwaliteit, je moet tenslotte toch redelijk voor de dag komen met wat je weggeeft, vista print is leuk voor schoolkinderen.  Mijn zakelijke partner had een aantal magneet borden voor ons besteld voor de auto ze hebben nog niet 1 ritje overleeft, liggen nu ergens langs de snel weg, en niet 1 maar alle 4. En ze doen alles op de post in china geloof ik vandaar de absurde portokosten als iets gratis is.
Jeannette

Rosel 11 jaar ago

Bij ons ook problemen, ik heb 2 verschillende kaartjes laten drukken en bij-betaald om het binnen 7 dagen te ontvangen.  nu 4 weken verder nog steeds niks. Het adres klopte eerst niet, daarna opnieuw doorgegeven en weer een foutief huisnummer genoteerd door deze beste klantenmedewerker. na enkele emails heen en weer(want telefonisch niet te bereiken, en zeer onprofesioneel, vol spelfouten,smilies en afkortingen) geen oplossing, enkel die stomme credits en 3 dagen later stond het adres nog steeds fout op mijn account! zoals ik hier al eerder las: had ik maar eerder gezocht hoe de tevredenheid is over dit bedrijf…

Ruud 11 jaar ago

Ik heb ook een tuinbord gekocht bij Vistaprint nadat ik heel deze pagina had doorgelezen maar ik dacht dat dit mij niet kon overkomen; dus wél!

Toen ik mijn tuinbord ontving was de voorkant en achterkant helemaal blauw. Dit was mijn bestelde bord niet wat ik gekozen had uit een van de standaard ontwerpen.

Wat ook opmerkelijk was was dat het bord van karton was gemaakt! Er staat duidelijk op de website vermeld dat borden van “duurzame en krachtige plastic platen” worden gemaakt!

Dit is bij lange na geen 30 euro waard! Dit zou ik in een supermarkt nog kunnen kopen voor een euro! Een blauw stukje karton van 0.6 bij 0.4 meter…

Ik heb direct een klacht ingediend en ze stuurde me een e-mail terug met dat ze een nieuw bord hebben opgestuurd.

Wordt vervolgt over een week…

robert 11 jaar ago

nog een Vista nep voorbeeld: mijn buurman bestelde een transparante sticker voor zijn bedrijf. Als je bestelt, zo zegt hij, staat er geen formaat bij het bestelformulier. Nadat hij een listig-verleidend bestelformulier had besteld van Vistaprint *ze proberen je van alles aan te smeren* kreeg hij een postzegelformaat sticker binnen. Tja….wie volgt met meer voorbeelden?

Ruud 11 jaar ago

Hier ben ik weer! Ik heb netjes het bord gekregen en het ziet er fantastisch uit maar het is weer van karton gemaakt en niet van plastic.

Ik heb gelijk nog een klacht ingediend en ik heb mijn geld terug gekregen met allemaal slijm e-mailtjes erbij.

Nooit meer Vistaprint voor mij! Tenzij ik twee gratis producten wilt ontvangen door twee klachten in te dienen, maar dat is het zelfs niet waard.

j van dijk 11 jaar ago

heb een keer kaartjes besteld en betaalt maar krijg nog iedere maand een afschrift dat er weer 5,94 is afgehouden terwijl ik niets meer besteld of gekregen heb,hoe  kom ik er van als je belt is er niemand schrijven geen bericht terug

j van dijk 11 jaar ago

heb een keer kaartjes besteld en betaalt maar krijg nog iedere maand een afschrift dat er weer 5,94 is afgehouden terwijl ik niets meer besteld of gekregen heb,hoe  kom ik er van als je belt is er niemand schrijven geen bericht terug ik wil dat ze stoppen met het afhouden op mijn rekening,weet niet het adres hoe ik dat moet doen.

Bron 11 jaar ago

Hallo, ik schrik van deze verhalen! Ik heb alleen maar positieve ervaringen, bestel al meer dan 2 jaar regelmatig iets. Prachtige grote tuinborden met foto,s als wandversiering op onze bruiloft, ik zou ze niet in de tuin zetten, nee. Als je goed de specificaties leest is dat ook geen probleem met formaat. Mijn visitekaarten, postkaarten, notitieboek, fotoboekjes, tshirts en uitnodigingen waren keurig en op tijd. Ja, je wordt lekker gemaakt tot meer, en er komt btw bij.
Mijn tip: als je iets wilt, probeer een paar dagen dezelfde bestelling tot de prijs je aanstaat, kan heel veel schelen, ik wacht ook op acties van gratis verzenden.
Ik had een keer een notitieboek wat ik te donker vond, keurig mailtje binnen twee dagen terug met excuus en mocht een nieuwe maken, ze adviseerden wel een andere foto te gebruiken, netjes opgelost. Heb het overigens wel in het engels gestuurd, zou dat schelen? Hier geen smilies of spelfouten, dus blijkbaar het echte kantoor?
Alle dingen zijn bij mij vanuit Belgie gestuurd naar Noord-Holland, ken het niet van verderweg.

Jan de C 11 jaar ago

Vistaprint? Ik zal maar met de deur in huis vallen, geen problemen mee. De tuinborden, goed , niet wat ik verwacht had maar ze voldoen  waar ik ze voor nodig heb (en betere kwaliteit was weggegooid geld geweest 🙂 ).
Ohja, die “prikkers”, dat kan inderdaad beter, VEEL beter.
Visitekaartjes? Ja, het is een afwijkend  formaat maar het formaat staat keurig aangegeven en juist het afwijkende formaat maakt de kaartjes weer net wat anders. Ik ontwerp ze overigens wel zelf en voer dat in als afbeelding. Ik laat ook foto’s als briefkaart afdrukken, inmiddels  al een aantal malen. Ik heb nu  twee keer een iets afwijkende kleur gehad, 1 keer retour gezonden (netjes afgehandeld) en 1 keer dat ik dacht, dat zien de mensen toch niet (en dat zag dus ook niemand. Heb ook eens briefkaarten laten drukken bij de huisdrukker en dat was minder goed. Ohja, ook bij mij uit Belgie verzonden. Mijn laatste bestelling op 24-06 gedaan. Geen haast (nabestelling) dus  voor de 14 dagen optie gekozen, betaald met paypal (dat kan nu) en afgelopen maandag (28-06) lag het in de bus… Uit Belgie verzonden.
Hebben we het wel over dezefde vistaprint?

Ingrid v E 11 jaar ago

Ik heb goede ervaring met de visitekaartjes. Had een offerte aangevraagd bij drukker en schrok toch van de prijs. Bij Vista was ik echt veel minder kwijt (1/8) en dan neem ik een evt foutdruk op dat moment op de koop toe. Kaartje prima en met glanzend papier voor weinig .. Andere producten heb ik geen ervaring mee.

j van dijk 11 jaar ago

heb voor eenmalig bestelling gedaan en heb ook betaalt en ik dacht dat is wel goed,maar ik krijg tog iedere maand een afschrift dat er weer 5,94 van de bank is afgeschreven. Hoe kom ik er vanaf per telefoon gaat niet ,en op de site kan je alleen maar bestellen.

bobby 11 jaar ago

Vistaprint belooft veel maar levert weinig! En service is nul komma nul, want er is geen telefoonnummer waar je naar kunt bellen met klachten/opmerkingen/vragen. Boycot Vistaprint

bob 11 jaar ago

Ik wilde bijna bestelen bij vistaprint tot ik dacht eve kijken of er ervaringen op het internet staan
Met de grote schrik over niets verzenden, lage kwaliteit leveren, geld blijven overmaken etc
Wil er niks meer mee te maken hebben
MAAR
Wel 10 minuten geleden nog een accountje gemaakt en lees ook dat je tonnen reclame krijgt
Account verwijderen? vergeet het, onmogelijk
Wel kan je je gegevens veranderen dus alles veranderd in iets anders zodat ik geen commercials meer krijg

Karin079 11 jaar ago

Ik maak al jarenlang gebruik van Vistaprint.Nog nooit heb ik problemen of klachten gehad,ook geen slechte producten ontvangen.
Ik kijk heel erg op van de klachten hier.

Sub B 11 jaar ago

Ik maak al jaren gebruik van Vistaprint,zelfs voor onze trouwkaartjes,maar ook naamstickers,visitekaartjes,en zelf 2x een T-Shirt,erg redelijke prijzen,je hebt het gewoon in eigen hand, en tot nog toe is dat altijd perfect gegaan,dus ik snap de commotie niet zo..

Milton 10 jaar ago

Heb een 2e bestelling geplaatst, 1e bestelling ging perfect 2e bestelling is een flop heb betaald voor een levering van 14 dagen en ben nu 23 dagen later. Heb voor een tweede keer een e-mail gestuurd met een deadline wanneer hierop niet gereageerd wordt hebben zij een groot probleem. IK VERVEEL ME DAGELIJKS EN LAAT DIT NIET RUSTEN!

MCDV 10 jaar ago

Ook ik bestel voor de minicamping vaak bij Vistaprint. Laatst een tuinbord besteld en dat was echt niets. Een windvlaag en het bord is weg. Over de overige spullen (die ik bestel) heb ik geen klachten. De levertijd is ook prima.

arjan 10 jaar ago

ik heb sinds 2004 al meerdere bestellingen gedaan. meestal visitekaartjes. nooit problemen gehad eigenlijk. 1 keer een t-shirt besteld met een opdruk maar die is met de post verdwenen (gebeurt wel vaker hier) en zonder problemen mijn geld terug gehad.

Jannie 10 jaar ago

Met 1 klik op een product, kun je niet meer van het product af als je bij dit bedrijf een account hebt. Mensen kijk uit voor dit bedrijf, want ze naaien je waar je bij staat! Aan de telefoon zeggen ze dat je je geld terug gestort krijgt, maar doen dit nooit! Iedereen daar aan de lijn zegt ook iets anders. Ze zetten het dan als soort tegoed op je account.
Vreselijke onaardige, niet klantvriendelijke mensen aan de telefoon!
Waardeloze kwaliteit, andere kleuren, letters onleesbaar etc.
Vista Print in één woord slecht bedrijf!

Ben 10 jaar ago

Ik had een eigen ontwerp kaartje gemaakt. Zag er prima uit. Ik denk kom bestel 100 kaartjes om het eens te proberen. En tot mijn verbazing was het prima. Dus ik heb gelijk 1000 kaartjes besteld voor mij en mijn compagnon. Nu was er ineens een fout in de kwaliteit. Het ontwerp is voor en achter zwart kaartje met witte letters. Nu kreeg ik ineens een grijze achterkant met witte letters.
Ik klantenservice bellen. Word er gezegd. Ik kan er niets aan doen. Had u maar full color achterkant moeten aanklikken. Terwijl de optie die ik koos. Zwart wit was… En ik denk nou anders dan zwart en wit heb ik niet nodig. En daar boven op komt ook nog eens de eerste keer waren ze goed dus verander niets. Zegt die klanten service. Ja meneer dan koopt u maar weer nieuwe kaartjes  want ik kan niets doen. En als ze de vorige keer wel zwart waren had u geluk.
Het is gewoon erg als je 90% van de markt bezit en je dan op die manier met je klanten omgaat.
Mensen betaal een paar euro meer maar dan heb je wat je besteld.
 

Ed Damen 10 jaar ago

Vistaprint is bagger! Kom op mensen drukwerk is vakwerk! En bij Vistaprint werken absoluut geen vakmensen!
Bij een echte drukker en dus de professional betaal je misschien wat meer, echter heb je wel een echt aanspreekpunt, goed advies, vakwerk en kwaliteit en levert deze ook nog veel sneller dan zo’n kwalitatief onbetrouwbaar bedrijf als Vistaprint.

Jacqueline Hamelrijk 10 jaar ago

Ik woon en België, heb 3 bestellingen geplaatst en krijg de derde maar niet omdat ze niet zou betaald zijn.
Mijn rekening is wel gecrediteerd en ik kreeg vandaag terug een mail met rbetaling niet ontvangen.
Dit zal dus ook mijn laatste bestelling zijn.
Kan iemand mij een telefoon bezorgen, mag ook in Nederland zijn.

Jacqueline Hamelrijk 10 jaar ago

Wie kan mij dringend gegeens doormailen van vistaprint mijn bestellingen zijn betaald gecrediteerd maar krijg maar geen bestellingen. Ik ben dagen bezig met opzoekingen maar ken die mensen niet bereiken.
Bedankt voor een antwoordje op volgen email adres
j.hamelrijk@lapperre.be
Alvast beankt

KL 10 jaar ago

Hoe herkenbaar! Wat een slechte service bij Vistaprint. Ik had uitnodigingen gemaakt en had haast, dus betaalde zelfs voor expressverzending (€ 20 extra!!). Maar geen uitnodigingen op de gegarandeerde datum. Maar dat ligt volgens Vistaprint niet aan hen. Ik had toch moeten weten (‘algemeen bekend’) dat betalen via eenmalige machtiging een vertraging van het bestelproces oplevert. Ja, daar was ik ook al bang voor dus heb ik voordat ik bestelde gecheckt of dat stond toegelicht. Niet dus. Vistaprint beweert zelfs dat de combinatie expressverzending en eenmalige machtiging niet kan. Tja, dan moet je dat ook zo regelen in je bestelproces. Vervolgens werd mijn bestelling zonder overleg geannuleerd en ‘mocht’ ik opnieuw bestellen. Haha. Op mijn vraag waarom de bestelling zonder overleg werd geannulleerd (ik had niet voor niets haast) werd gereageerd dat dit binnen 5 tot 7 dagen ‘automatisch’ gebeurt. Bijzonder dat dat ‘automatisch’ gebeurt met een flexibele termijn en nog bijzonderder dat dat feitelijk niet zo blijkt te zijn (mijn bestelling staat nog steeds ‘in verwerking’; mijn ‘feestje’ is inmiddels al geweest :(. Het voordeel van een eenmalige machtiging is dat je kunt storneren :). Dus mochten ze het nog afschrijven kan ik het ‘als het goed is’ weer terughalen. Laat ze dan maar komen, ik heb een behoorlijke mailwisseling (onbeschofte klantenservice BTW) als ‘bewijs’. Dus: bezint eer ge met Vistaprint begint!! Voor mij nooit meer. Tevredenheidsgarantie? Wat een loze term.

André Drent 10 jaar ago

Ik heb ook zeer slechte ervaringen met Vistaprint. Ik heb 1000 visitekaartjes besteld. Ik heb een eigen ontwerp gemaakt op basis van het sjabloon wat je kan downloaden bij Vistaprint. Daarin staat precies wat je moet doen, o.a. binnen de lijntjes blijven. Ik heb een mooi ontwerp gemaakt en opgeslagen als pdf. Daarna het bestand geupload en een via de wizard, met behulp van de pdf, een premium mat zwart/wit visitekaartje gemaakt. Na een aantal dagen werden de visitekaartjes geleverd. 4 doosjes, elk doosje was verschillend afgedrukt. Er zaten allemaal storende lijnen in, maar in elk doosje was dat weer op een andere plaats. Ook zat er op elke kaartje een kleurzweem. Ik denk ok dat is niet helemaal wat ik had verwacht, maar ik denk dat gaat Vistaprint wel oplossen. Dus ik bellen met de klantenservice. Ik moest de visitekaartjes scannen en uploaden zodat zij het konden beoordelen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb daarna gebeld. En er werd gelijk gezegd dat het mijn fout was!!! Ik had moeten kiezen voor een premium glansafwerking dan was de kleurzweem er niet geweest. En mijn ontwerp was niet goed, ik had niet gebruik moeten maken van het sjabloon. Duh, waarom bied je die dan ter download aan. Plus ik had het ontwerp niet moeten uploaden als pdf maar als jpeg. Dat gaat er bij mij al helemaal niet in. Accepteer dan bij het uploaden de pdf al niet. Trouwens mijn inziens is de kwaliteit van een pdf juist beter!!! Na een half uur kwamen we er niet uit en werd de persoon steeds onbeschofter. Hij begon nog net niet te schelden. Ze konden mij een korting geven op de volgende bestelling van 10 euro. Nu heb ik betaald met Ideal, dus ik kan fluiten naar mijn geld. De volgende keer betaal ik met mijn creditkaart, daar kun je een chargeback op uitvoeren. Maar ik bestel NOOIT, maar dan ook NOOIT meer iets bij Vistaprint. Wat een K** bedrijf. En ik adviseer iedereen bezint eer ge begint.

JS 10 jaar ago

Eerst geen problemen. Toen een storingsmededeling via IDEAL die suggereerde dat er niet betaald was. Opnieuw bestelt en dubbel gekregen plus dubbel betaald!
Vistaprint reageert heel onaangenaam. De klant moet van alles doen om HUN fout te corrigeren. Ging niet om het bedrag, maar van klantvriendelijkheid heeft Vistaprint nog nooit gehoord!

Tiny 10 jaar ago

Begin maart ook zo`n pracht bord bij vista print besteld, € 78- voor een stuk karton.
Als je als beginnende ondernemer niet op past ben je al failliet door vista print.
Ze waren zo brutaal na mijn reclame bord een website waar niet om is gevraagd te lanceren, met foute openingstijden, heb ze meteen een e-mail gezonden deze te verwijderen, aangezien ik meteen een advokaat op ze af zou sturen, wegens duperen van mijn openingstijden. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van hen, ze snapte niet hoe het mogelijk was dat er via hen een website was geplaatst, na een week was hij dan eindelijk verwijderd. Ik ga nooit meer in zee met dit bedrijf.

Yo’sYoga 10 jaar ago

Genept door Vistaprint met een zogenaamde gratis websites. Ondanks wordt er iedere keer geld van mijn rekening afgeschreven voor een z.g website die ik helemaal niet heb bij Vistaprint en waar ik ook nooit geen machtiging voor heb afgegeven? Helaas vinden zij zij beweren dat ik dat wel gedaan heb en mijn geld ben ik gewoon kwijt? SCHANDALIG OPLICHTERS ZIJN HET.

jsantilhano 10 jaar ago

Het is een schandaal dat de tros c.s.zich met dit soort nepbedrijven inlaat!!! Mischien kan radar of opgelicht hier s een onderzoek naar doen? Ik zal ze s bellen! Er zijn te veeloplichters en uitlokkers op net! Dit zou men moeten bestrijden!

Hetty 10 jaar ago

ik vind vistaprint achteraf gruwelijk duur, inderdaa kwaliteit van de tuinborden stelt geen zak voor, slechte kwaliteit. Ben nu overgestapt naar http://www.Byme.nl, binnen 3 dagen je spullen in huis zonder extra’s te betalen zoals Vistaprint heeft (de standaard levertijd is 21 dagen en wil je het sneller moet je meer betalen…BELACHELIJK!) Dus lekker overgestapt naar een andere betere leverancier. Vistaprint is van Amerikaanse makelaardij dus zegt al genoeg,gewoon bij het “hollandse” blijven!

Dennis 10 jaar ago

Helaas wederom slechte ervaringen met Vistaprint. In het proces zit geen enkele vorm van intelligentie. Ik leverde kaartjes aan op een manier dat iedere drukker enthousiast wordt. Hebben ze vervolgens het geheel gedrukt inclusief snijranden ed.! Vervolgens natuurlijk hierover geklaagd, wordt je behandeld als e.o.a. domme klant die het proces niet snapt!
Ik ben er klaar mee en betaal liever iets meer, maar dan ontvang ik tenminste wat ik verwacht.

Bertus 10 jaar ago

OP 12-06-2011.Bestelling gedaan VanVisitekaartjes.Zal binnen 5 Dagen geleverd worden.Dus op ,of voor 17 -06-2011.GEEN bestellig!!!!!!Op 13-06-2011 bedrag van 39,35, afgeschreven.Dan @mail op 21-06-2011 leveren.Weer NIETS.Dan@VOOR 23-06-2011 Wordt het geleverd.Maar kan in drie delen geleverd worden,Een kleine bestelling in DRIE delen????? Bezorg kosten 14,40.Voor dit kleine pakketje??? Dan nog BTW over het gehele bedrag.Ik vraag mij af of dit allemaal wel klopt,en mag.Op 21-06-2011 cotact opgenomen met Vistaprint,Via TEL:077-8507700,Krijg eerst weer DIV.DRUK-OP-DAT-DRUK-OP-DIT.Nummer Daar word ik al doodziek van.Eindelijk iemand aan de lijn,Ik vraag netjes waar mijn bestelling blijft.Ogenblik graag?Ja meneer O-HELAAS UW AFSCHRIJVING IS WAT LATER BINNEN GEKOMEN.GELUL!!!! EEN dag later op 13-06-2011.was het al afgeschreven.Vertelde ik aan haar.Weet je wat WAT VOOR EEN ANTWOORD IK KREEG???????Hier komt hetBEKIJK HET MAAR En toen hing dat KOLERE WIJF gewoon opWAT een stelletje geld wolven zijn dat.Alleen weet zij niet dat ik LID ben van TROS RADER Daar gaat DIRECT een mailtje naar toe.Zij zijn daar gek op OOK IK BEN ER INGESTONKEN.Als je er ook bent ingestonken ga dan ook naar RADAR.NL HGR.BERT.

Lisa 10 jaar ago

18 juni bestelling geplaatst bij vistaprint, 22 juni levert DPD volgens eigen zeggen. Maar wij hebben nooit getekend. Waren niet thuis. Buren zijn hiervan op de hoogte, verwezen nog naar de andere buren omdat zij weg gingen en het pakket daardoor niet in ontvangst wilden nemen.
24 juni mail gehad van DPD: chauffeur komt langs om te onderzoeken waar pakket is. Chauffeur is niet geweest, dit ook weer teruggekoppeld naar DPD.
26 juni pakket geleverd door chauffeur.
Gebeld met DPD, wilden overgaan tot schadevergoeding omdat ik dit pakket alleen zaterdag nodig had.
Hiervoor moest vistaprint alleen maar mijn factuur naar DPD sturen, zodat zij konden uitkeren.
Na diverse mailtje, was het antwoord: wij werken niet mee…

En bedankt vistaprint, gelukkig was het bedrag “maar”50 euro.

Ze wilden me compenseren met nieuwe shirts, maar daar heb je na zaterdag zo weinig meer aan…. Dus die heb ik net geweigerd.

Janneke 10 jaar ago

Ik heb laatst een prima bestelling gedaan bij VistaPrint! 500 visitekaartjes(volledig eigen ontwerp inclusief geuploade logo’s), ‘bewaarblikje’, stempel, en 140 adresstickers (eigen ontwerp), binnen 3 dagen gratis bezorgd!

Ik zou zeggen, doe wat moeite om leuke acties bij elkaar te sprokkelen en je hebt een prima deal!

Dit alles kostte me namelijk iets meer dan 20 euro!

Wendy 10 jaar ago

Vistaprint gebruik ik al maanden. Geen klachten over de verzending of het materiaal.
Alles netjes ontvangen. Ook een website gemaakt en dergelijke. Op alles heb ik hetzelfde logo gebruikt dat ik op de website van Vistaprint heb geselecteerd. Op visitekaartjes, op cadeaubonnen, op mijn website, op flyers, …
Nu plots een half jaar later krijg ik een melding van hen dat ik dat logo niet meer mag gebruiken?? Of er volgen hoge boetes??
Terwijl ik wel al voor 3000 euro heb gespendeerd!!
Nooit meer werk ik nog met Vistaprint. Inderdaad in de algemene voorwaarden staat, dat ze dit recht hebben. Gewoon om walgelijk van te worden. Echt laag van hen.
Ik begrijp er echt niets van!

Marcel 9 jaar ago

Ik kijg uitnodigingen voor mijn 4 jarige dochter binnen, ook ik ben in de hoge opmaakkosten en verzendkosten getrapt maar had geen tijd en zin meer om het (nadat ik er een uur mee bezig was) via een andere site te doen. Nu zijn heeft mijn dochter ineens make up op en daar is ze echt nog te jong voor! Ik wijs hen op de tevredenheids garantie (4 x zelfs, 2 keer per telefoon en 2 keer per mail) en men wil de 5e keer slechts mijn tegoed met de bestelkosten ophogen (geven geen geld terug van verzend / opmaakkosten) als ik zeg dat ik het daar niet mee eens ben wordt de dame erg onbeleeft en gooit de hoorn er op!!!

WAT MOET EEN ONTEVREDEN KLANT MET EEN NIEUW TEGOED, IK WIL BEHALVE MIJN GELD TERUG HELEMAAL NIETS MEER VAN DEZE OPLICHTERS!!!

Gerrit 9 jaar ago

Ik kreeg bij een bestelling van Zalando een kortingscoupon van vistaprint voor een kalender 2012.
Mijn eigen foto’s zeer vlot geupload, gekozen voor 7 dagen levering.
Kalender ziet er top uit. Zeer tevreden.

marieke 9 jaar ago

Ik kocht bij vistaprint onder andere zo’n leuke automagneet om mijn bedrijfje te promoten. zag er leuk uit en makkelijk op de auto te kleven. totdat ik hem eraf haalde en tot mijn schrik zag dat de lak van mijn auto over het gedeelte waar de magneet had gezeten beschadigd was. er zit een grote doffe vlek op mijn auto die er niet meer af gaat. Ik heb een klacht ingediend bij Vistaprint, maar die roepen vrolijk “dat is technisch onmogelijk” . ondertussen blijf ik mooi zitten met een beschadigde auto. Bedankt Vistaprint!

Daisy 9 jaar ago

Ik heb tot nu toe nog niks bij vistaprint besteld, Ik was het wel van plan maar zit nu toch even te twijfelen…
Ik vindt het sowieso wel vreemd dat elke keer wanneer ik op hun site kijk alles een andere prijs heeft.. Toen ik dit tot nu toe voor de laatste keer deed, Was de verzendkosten €10,- en die keer daarvoor €6,-.. Erg vreemd allemaal.. maarja

george 9 jaar ago

Meerdere keren probleemloos besteld en geleverd gekregen.
De laatste bestelling meerdere verschillende visitekaartjes (zelfde ontwerp) besteld. Afwerking slecht, logos te krap afgesneden,, niet goed gecentreerd etc. meerdere mails gestuurd, standaard antwoorden terug. Klacht niet opgelost. 100% tevredenheids garantie? ja daaag! hebben ze toch een verdere drukorder van € 6000 misgelopen jammer joh!. Vista is foetsie!

oh zou ik bijna de kannonade van reclame mails vergeten, nou die gaan in het spamfilter!

Robert Kroon 9 jaar ago

Ik heb tot mijn grote spijt visitekaartjes bij Vistaprint besteld.
Al jaren gebruik ik hetzelfde ontwerpje, hetgeen nooit een probleem is geweest bij echte drukkerijen.
De naam in een lichte tint blauw, de rest van de tekst zwart. Heel simpel.
Na mijn vakantie vond ik de kaartjes op de deurmat. Misschien wel de beste plaats voor deze rommel.
De lichte kleur blauw was opeens donker blauw geworden en het kaartje was ook nog eens te kort afgesneden, waardoor er te weinig wit onder de tekst overblijft.
Het geheel ziet er amateuristisch uit, niet iets dat je aan een eventuele zakenrelatie wilt geven.
Volgens Vistaprint was alles geleverd volgens mijn eigen ontwerp. Zijn ze daar blind ofzo?
Nee alles is geleverd volgens Vistaprint kwaliteit en dat is niet best.

Erik 9 jaar ago

Vorige week visitekaartjes besteld. Niet duur, ok de keuze is dan wel beperkt. Maar het drukwerk was prima. Levering van 30 dagen gekozen om geld te besparen. Binnen een week geleverd. Tot zover niets op aan te merken.

Ik wordt alleen helemaal gestoord van de mails die ik elke dag krijg. Uitgeschreven voor de nieuwsbrieven, maar nu komen ze elke dag met het bericht dat er nog een ontwerp niet af is. Ik kan het niet verwijderen. Ik heb een mail gestuurd naar de helpdesk met het verzoek om mij uit hun bestand te verwijderen.

Nu nog even mijn spamfilter aanpassen.

Elizabeth 8 jaar ago

Eerlijk gezegd was ik tot op heden best tevreden over Vistaprint.
Ik wacht tot er aanbiedingen zijn, voordat ik iets bestel.
De visitekaartjes bevallen goed. (heb mijn eigen afbeelding geüpload)
Maar dat reclamebord, tja, dat was me een domper: bordkarton voor buiten; dat bedenk je toch niet. Verder ziet hij er prachtig uit hoor, maar niet bestendig voor het Nederlandse weer.
Goed en dan ga je googelen en kom je op deze site uit.
Ik heb een mail naar Vistaprint gestuurd en ben benieuwd………..
Verder had ik ook magneetborden voor op de auto besteld.
Ze liggen gelukkig nog in mijn kantoor. Want tja, het is niet de bedoeling dat ze straks ergens langs de kant van de snelweg liggen of dat de lak van mijn auto beschadigd wordt. Dus wat dat betreft heb ik misschien toch nog op tijd deze rij klachten gelezen.
Maar goed ik moest zo nodig goedkoop (heb ook maar een klein bedrijfje) en ja, dan kan goedkoop een miskoop worden.
Of ik ooit weer iets bestel bij Vistaprint? Toch wel! Gewoon wachten op de aanbiedingen en creatief met het ontvangen materiaal omgaan.
Want wie weet kan ik die magneetborden wel gebruiken voor in de tuin. En de tuinborden achter een raam plaatsen. Het kan zo gek niet of er komt wel een oplossing.

Elizabeth 8 jaar ago

Net het volgende antwoord van Vistaprint ontvangen:

‘Het materiaal waar wij deze reclameborden op drukken is kunststof kanaalplaat van 5mm.
Dit is een licht product dat zeer geschikt is voor buitengebruik, en geen karton. Andere opties
of materialen voor dit product bieden wij niet aan.’

tja……………

Anita 8 jaar ago

Ik heb nu ook een doffe vlek op mijn auto dankzij de automagneetstickers. Ga nu ook een klacht indienen bij Vistaprint! Is dus blijkbaar wel mogelijk… ik zag dat hier nog iemand was met een doffe vlek…pff belachelijk toch?

Rob Lo 7 jaar ago

Bij mij ging alles goed bij het bestellen van automagneten, met eigen ge-upload ontwerp. Maar na een jaar begon alles af te bladderen: niet meer geschikt voor representatief gebruik; slecht materiaal!

ThinkZmart 6 jaar ago

Oplossing gevonden om 60% goedkoper uit te zijn met het Design van Vista Print!
Check dit:
https://www.youtube.com/watch?v=iKO5xTODlEs

🙂

P. 4 jaar ago

Ik ben best tevreden over Vistaprint (m.u.v. het geleur met allerhande alternatieve artikelen en de ongewenste emails) alleen wil wel een opmerking maken over de verzendkosten. Je hebt een aantal opties waarbij de ene optie je zekerheid zou bieden dat de opdracht met spoed geleverd wordt (zal ook wel), maar daar betaal je dan ook de hoofdprijs voor. Mijn jarenlange ervaring met Vistaprint is dat je het beste de goedkoopste verzendkosten kunt kiezen want nog elke opdracht die ik in het bestaan van Vistaprint heb besteld, is binnen 2-3 dagen binnen. De optie van hogere verzendkosten is dus pure afzetterij en totaal onnodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *