LEEG AANBOD VAN PERRY SPORT – 25% KORTING ONLINE

Onlangs ontving ik een email uitnodiging van de sport gigant Perry Sport. Ik kreeg als cliënt van deze sportwinkelketen maar liefst 25% korting als ik op een internet koopavond iets zou bestellen. De avond werd georganiseerd op dinsdagavond 3 november. Een dag voor de prijzenslag kreeg ik nog een email reminder. Ga naar onze site en profiteer van aantrekkelijke kortingen.  Ik vond het een aantrekkelijke geste en ging die bewuste avond naar de webshop. Ik wilde een short voor mijn zoon kopen en hardloop spullen voor mijn dochter. Met een kopje thee bij de MAC ging ik op koopjesjacht bij Perry. Alleen kwam ik snel tot de conclusie dat er bar weinig te koop was. Het was net een Russische winkel (voor de val van de muur). Er stond veel in de etalage maar er was niets online beschikbaar.

 Ja, met veel geluk was er soms een kledingstuk te koop in de maat XXL of in een S. En het kledingstuk met een maatje S was dan ook niet verkrijgbaar in een normale kleur maar in het zuurstok roze. Tja, wie wil dat? Ik selecteerde steeds duurdere spullen. Maar ook die spullen waren niet te koop. Er werd vrolijk verwezen naar de dichtstbijzijnde winkel van Perry. Kijk, daar zat ik niet op te wachten.  Nee, Perry….dit is geen online shop. Jullie kunnen beter de webwinkel sluiten want jullie willen niets verkopen. Raar.
Perry is niet alleen aan het suffen op het wereldwijde web. Ook de Bijenkorf heeft een ondermaatse webaanbod en winkelen is bij de Bijenkorf online is geen pretje.  Laat ik een voorbeeld geven. Stel u surft naar de site van de Bijenkorf en wil een paar van Lier veterschoenen kopen kleur cognac. Dan is deze schoen alleen verkrijgbaar in maat 9. En als je een andere schoenmaat hebt, heb je pech. Dit geldt ook voor de zwarte veterschoen. Die is verkrijgbaar in 7,10, 10,5. En ga je naar andere herenspullen dan zie je ook rare dingen.  De foto’s van de artikelen zijn plat gefotografeerd.
Neem een goed voorbeeld van een fijne internetwinkel dan kom je snel uit op H&M
Nadeel is weer als je naar H&M toegaat. Dan zijn de meeste fysieke winkels weer een puinhoop. Puff, je geld uitgeven blijft een moeilijk ding.  Wie heeft er nog meer tips van goed georganiseerde webwinkels?

2 thoughts on “LEEG AANBOD VAN PERRY SPORT – 25% KORTING ONLINE”

robert 13 jaar ago

Perry is weer bezig! Vandaag een skijack van O Neill van 179 voor 129. Ga je het jack bestellen, geeft de teller doodleuk 179 aan. Nix aanbieding…gewone prijs….
Om je dood te lachen. Perry wordt wakker…

Robert Kroon 13 jaar ago

Op de voorpagina van de e-nieuwsbrief van Perry staat nog steeds het actiebedrag van Euro 129! Onder het artikel staat het volgende:

‘In de Perry Nieuwsbrief die op zondag 6 december is verstuurd, is helaas een onjuiste prijs (á 129.99 euro) van deze jas gepubliseerd. De huidige prijs van 179.99 die op onze website en in onze folder staat gecommuniceerd is de juiste. Excuus voor het ongemak!’

ECHTER PERRY LAAT HET BEDRAG VAN EURO 129 STAAN. VREEMD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *