Maaslander kaas breekt met haar klanten nationale picknickrecord

 

Vandaag heb ik zelf ervaren dat mensen, jonge en oud, het heerlijk vinden om met z’n allen te picknicken in de vrije natuur. Vandaag zondag 28 juni werd het nationale record picknicken verbroken aan De Maarsseveense Plassen in Utrecht. Het oude picknickrecord stond op 1004 deelnemers, en werd vorig jaar gevestigd in Mill. Het nieuwe record staat nu op 1359  Een notaris was aanwezig om vast te stellen dat het record officieel verbeterd werd. Het picknickevent van het jaar werd om 11.45 uur geopend door burgemeester Mirjam van ’t Veld (Maarssen).

 

Experience marketing van de bovenste plank

De Grootste Picknick van Nederland werd georganiseerd door Maaslander Kaas.

De kaasfans van Maaslander hadden zich massaal opgegeven voor het evenement. Het was dan ook ‘uitverkocht’. Er waren meer dan 4000 aanmeldingen. Alle mensen die zich hadden aangemeld kregen gratis een vrolijk picknickkleed, zonder reclameopdruk.

 

Alle ‘picknickers’ ontvingen een gratis lunchpakket, met natuurlijk een broodje Maaslander Kaas en een drankje. Op het picknickterrein waren tal van activiteiten voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Zo was er een groot springkussen, waren er kermisattracties en vermaakte een animatieteam de jeugd met ballonnenvouwen, diverse spelletjes en schminkcreaties. Ergens tussen 12.00 en 14.00 uur kwamen de populaire kinderpopgroep Djumbo. Een picknickfotograaf legde de dag vast. De deelnemers en geïnteresseerden kunnen na de bijzondere dag de foto’s gratis downloaden.

 

Naar mijn idee is het een geslaagd event want Maaslander Kaas zoekt haar klanten echt op. Het A-merk wil de passie voor kaas en gezelligheid delen met haar klanten. Ze zijn daar goed in geslaagd.  

 

De Grootste Picknick van Nederland

Wanneer: zondag 28 juni, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Waar: Maarsseveense Plassen bij Maarssen.

Voor: gezinnen met kinderen tussen vier en twaalf jaar.

 

Oude picknickrecord: 1004, vorig jaar gevestigd in Mill.

Meer info over de picknick van Maaslander 2009: www.degrootstepicknickvannederland.nl

 

 

1 thought on “Maaslander kaas breekt met haar klanten nationale picknickrecord”

Batia 12 jaar ago

VOLGEND JAAR WEER!!!
ECHT LEUK
BEDANKT KAASMENSEN!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *