Ryanair, Transavia nog wel veilig?

Vliegtuigen donderen uit de lucht. Eind augustus een crash in Guatamala. Vorige week een dramatisch ongeval met SpanAir in Madrid. Met meer dan honderd doden. Afgelopen week een vliegtuigongeluk met 68 doden in Kirgizië Ik krijg bij het zien van deze fatale vliegtuigongelukken wel de bibbers. Een paar dingen vallen op in de pers. Charters en prijsstunters zoals RyanAir, Transavia en SpanAir krijgen het steeds moeilijker. De hoge brandstofprijzen zorgen er voor dat de prijsstunters onder druk komen te staan. Minder onderhoud, meer de vliegtuigen laten vliegen en besparen op onderhoud en personeel (let op de staking van Transavia die net is voorkomen)  lijkt ze te redden maar voor hoe lang? Ik denk dat het verstandig is om kritisch te kijken – als consument – met welke maatschappij je vliegt. En bespaar dan niet op een Euro want wat is je leven waard?

LAATSTE NIEUWS (26 augustus 2008): Cabinedruk bij RyanAir is weggevallen tijdens vlucht van Engeland naar Spanje. Vliegtuig viel 8 km naar beneden. Noodlanding gemaakt. 26 mensen gewond naar het ziekenhuis. 

7 thoughts on “Ryanair, Transavia nog wel veilig?”

aboutMARKETING 12 jaar ago

[…] 27 augustus 2008 · Geen reactiesBlog, Business, Trends Vliegtuigen donderen uit de lucht. Eind augustus een crash in Guatamala. Vorige week een dramatisch ongeval met SpanAir in Madrid. Met meer dan honderd doden. Afgelopen week een vliegtuigongeluk met 68 doden in Kirgizië Ik krijg bij het zien van deze fatale vliegtuigongelukken wel de bibbers. Een paar dingen vallen op in de pers. Charters […] bron: Gek op klanten […]

Thilor 12 jaar ago

Er komen heus wel niet meer vliegtuigen neer hoor. Nu komt het gewoon sneller en meteen in het nieuws. Vroeger was er gewoon geen groot perskanaal met al deze berichtgevingen, of het kwam maanden te laat toe zodat het niet meer relevant was om nog in het nieuws te brengen.

j 12 jaar ago

beetje overtrokken allemaal. Elke maatschappij dient zich aan strikte vastgestelde eisen te houden. anders gaat die kist de lucht echt niet in. en die zogenaamde noodlanding is ook niet waar. het was een voorzorgslanding. en dat is wel heel wat anders. er is niets gebeurd dus waar men zicht druk overmaakt…. allemaal heksenjacht. prijsvechters zijn nog steeds niet beter of slechter dan een reguliere airline.

Anoek 12 jaar ago

Is Martinair een goed luchtvaartmaatschappij?Ik vlieg er a.s vrijdag mee, en omdat ik al een beetje vliegtuigangst heb, zou ik graag zekerheid willen.

Robert Kroon 12 jaar ago

Zekerheid bestaat niet in het leven…maar Martinair is een volle dochter van KLM dus met die gedachte kun je veilig instappen. Safe flight…en stuur ons een mailtje als je weer terug bent 😉

anonem 10 jaar ago

Behalve dit kleine accident en een noodlanding in Rome is Ryanair nog nooit negatief in het nieuws gekomen. Met uitzondering van de enorme afzetterij als je je ticket hebt gekocht zoals betalen voor het toilet of een hotdog voor 7 euro…

Lisa 8 jaar ago

ik ga deze zomer met het vliegtuig Transavia met mijn ouders en broer. zelf ben ik 11 jaar oud en ik heb vliegangst dus eigenlijk durf ik helemaal niet maar mijn ouders hebben al geboekt voor 4 personen… maar ik durf egt NIET!!!!!!!!!!!!!!!
Dus mijn vraag is: is de kans groot dat de Transavia neerstort??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *