Slecht weer, lauwe taco’s en toch blij met Taco Mundo

Mijn collega, woonachtig in Amsterdam, bestelt regelmatig iets bij de Express food company Taco Mundo. Een bedrijf dat Taco’s aan huis bezorgd (o.a. gekoppeld aan New York Pizza). Onlangs bestelde ze weer een van de Taco gerechten. En volgens haar viel het een beetje tegen. Het eten smaakte goed maar was lauw en werd te laat bezorgd. Judith, mijn collega, klaagde niet maar was een tikje teleurgesteld. Ze werd door een brief van Taco Mundo verrast.  

25% korting

In een persoonlijke brief aan Judith verontschuldigde de organisatie zich voor de late levering en het lauwe voedsel. Een pro actieve zet van Taco Mundo dus. Mijn collega Judith liet me de brief zien van de Taco’s en ze was zeer content. Als ze de volgende keer weer iets besteld bij Taco Mundo ontvangt ze 25% korting. Dit tegoed is gekoppeld aan haar telefoonnummer dus ze hoeft er niet naar te vragen. Een mooi gebaar van Taco Mundo dat naar meer smaakt.

5 thoughts on “Slecht weer, lauwe taco’s en toch blij met Taco Mundo”

Susan van Gorp 16 jaar ago

Zo kan het dus ook. Ik begon me al af te vragen of er ook nog pro actieven waren. En daarnaast als we dan een opmerking of klacht doorgeven, en die moeite dus genomen wordt. ZIen bedrijven het nog steeds als belastend in plaats van een kans. Hopelijk hoe meer ze dit lezen hoe beter. Wederom zeg ik weer een klein gebaar met enorm veel goodwill.

Melvin van Tholl 16 jaar ago

Het kan dus wel en ze bestaan nog, die klantvriendelijke bedrijven met daadkracht.  Bravo!

Frank 16 jaar ago

Hmmm, karig hoor.

Pieter 15 jaar ago

ik bestel ook altijd taco via thuisbezorgd.nl, zit ook garantie op als je je eten niet krijgt

Suus 12 jaar ago

Hier in Arnhem zit ook een taco mundo, heel erg slecht sinds er een nieuwe eigenaar in zit ik zie ze vaak rijden en gaan heel erg slorig met je eten om vind het echt niet meer normaal..eten was ook niet echt heel erg lekker en vaak al koud en hebben er 2 uur op moeten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *