Strandtent van ING bank een lachertje!

 Op het moment dat het vakantiegeld in aantocht is, beginnen banken een charme offensief. Advertenties en radiocommercials van de banken winden er geen doekjes om: “Stort nu je vakantiegeld bij ons en ontvang een geweldig cadeau!”. Klanten worden verleid om grote sommen geld op hun spaarrekening te storten. In ruil daarvoor krijgen ze een cadeau. De Postbank is daar al jarenlang er succesvol in. Wie kent niet de donkerblauwe Postbank rugzakken. Overal zag je ze. In binnen- en buitenland. Of neem de beroemde blauwe badlaken van de Postbank. Die waren ook een echte hit. Op de Spaanse Costa’s herkende je de Nederlanders zo op het strand.

 

Wat mij opvalt is dat de cadeautjes steeds minder aantrekkelijk zijn. Rugzakken worden kleiner. Badlakens lijken meer vaatdoekjes. En de ING bank spant de kroon.

 
ING wegblaastent
ING doet ook aan klantenbinding. Zo worden spaarder opgeroepen om hun centjes op een ING spaarrekening te parkeren. Als je voor minimaal Euro 1.500 spaart bij de ING krijg je een strandtent met stiften. Ik was benieuwd naar de strandtent en wandelde een ING vestiging binnen. In de hal van de bank (Purmerend Centrum) stond de strandtent. Ik moest hard lachen. Wat een aanfluiting. Een heel armetierig lapje stof. Meer is het niet. Een briesje uit zee en de strandtent is aan flarden.

 

Naar mijn idee willen de banken voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. En let op spaarders die is een sigaar uit eigen doos. Nee als je een knappe strandtent wilt hebben, koop er dan lekker zelf een. Kies dan voor kwaliteit en niet voor die troep die een bank geeft want dat is een lachertje.

 

Kortom mijn oproep aan de banken is: Geef iets knaps of geen anders helemaal niets.

 

Voor echt goede ideeën kunnen de banken ons altijd even bellen of mailen:

http://www.fullcircle.nl/ 

 

5 thoughts on “Strandtent van ING bank een lachertje!”

Susan 14 jaar ago

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, laat de gift of gadget in verhouding zijn met het product of de dienst. En in ieder geval bij elkaar aansluiten zodat de klant het ook blijft snappen.
En by the way, op tv lijkt die tent heel wat…. dus dat hebben ze wel weer redelijk in beeld gebracht.

Susan 14 jaar ago

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, laat de gift of gadget in verhouding zijn met het product of de dienst. En in ieder geval bij elkaar aansluiten zodat de klant het ook blijft snappen.
En by the way, op tv lijkt die tent heel wat…. dus dat hebben ze wel weer redelijk in beeld gebracht.

Robert Kroon 14 jaar ago

Susan wij preken voor eigen parochie. En je hebt gelijk die tent is geweldig in beeld gebracht. Net als vrouwen die met de spelden in de rug model staan met een soepjurk. Nee, ING Bank trekt wel tonnen uit aan het maken van een commercial en wellicht een kleine miljoen voor een stukje mediadruk maar een fatsoenlijk cadeau geven aan de klant. Ho maar!

jan numan 12 jaar ago

Ben in het bezit gekomen van Uw strandtent en wij zijn er erg blij mee,alleen er ontbreken de grondpennen en een bevestiging van de 3 stokken en eventueel en lay out hoe het in elkaar te zetten.Indien mogelijk de ontbrekende onderdelen toesturen.Wij zijn U erg erkentelijk Groeten Jan Numan.
trouwens wij erg blij met de strandtent

robert 12 jaar ago

jan, neem de tent onder je arm en ga naar een van de dichtstbijzijnde vestigingen van ING. Ze zullen je met open armen ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *