Verras je klanten op elk moment van de dag, door mobiel te werken (advertorial)

 Als dynamische entrepreneur of manager zit je niet elke of de hele dag achter je bureau. Laat staan dat je constant een PC binnen handbereik hebt. Maar je wilt wel van alles op de hoogte blijven? Waar of niet?  Zou het niet handig zijn als je met je mobiele telefoon of BlackBerry alle (bedrijfs)ontwikkelingen kunt blijven volgen? Waar je ook maar bent. En zou het niet een uitkomst zijn als je  e-mails kunt versturen en ontvangen met je mobieltje? En het spreekt vanzelf dat je dan ook probleemloos wilt internetten en (zware)spreadsheets of andere bestanden wilt versturen en ontvangen. Sinds kort is dat mogelijk.

Werken op een Italiaans terras is mogelijk! 

Onlangs heeft Vodafone een HSDPA breedband netwerk gelanceerd in maar liefst 35 landen. HSDPA is de opvolger van het bekende UMTS-netwerk. HSPDA maakt Mobiel Breedband mogelijk. Een uitkomst dus voor mensen zoals jij die altijd chronisch tijdgebrek hebt en van comfort houden. 

 

 

Alles gaat nu supersnel. Met welke computer je ook werkt. Met jouw mobiel op zak, heb je altijd veilig toegang tot al uw belangrijke informatie van jouw organisatie.

Vodafone lanceert als eerste oplossingen die mensen in staat stellen om via hun mobieltje breedband internettoegang te krijgen. Altijd en overal verzekerd van toegang tot jouw belangrijke informatie. Lees verder op de website van Vodafone:: http://www.vodafone.nl/Zakelijk/Abonnement_en_tarieven/Dataoplossingen/Laptop_Connectivity/mobiel_werken

 

Dus als je echt gek bent op je klanten, ze snel offertes wilt sturen of net op dat ene belangrijke e-mailtje zit te wachten van jouw opdrachtgever, dan moet je toch eens bij Vodafone kijken. Ze helpen je graag verder.

 

 

1 thought on “Verras je klanten op elk moment van de dag, door mobiel te werken (advertorial)”

Mike 14 jaar ago

Wat geweldig zeg, het gaat snel met de digitale ontwikkelingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *